- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Aktív témák
-
Scream007
őstag
elveszitek a gém lényegét a a hdr-t ezzel, szóval rossz ötlet
gabe_:jó is hogy nem olyan, nem szeretni olyna gémeket ahola gém maga beállítja a graf.ot és jól lehuzza a gépem mega vga-mat mikor simán viszi sokkal feljebbh is és csak mindig majrézik a kalkulátor nekem.
[Szerkesztve] -
L@co
aktív tag
OK kösz a választ tehát akkor nem sok értelme van mert ugyanannyit tud mint a load game.
(3 napja nem tudok megcsinálni 1 nyamvatt milestone küldit se azé bazmegolok, ja meg nem találtam csitet se úgyhogy most ideges vagyok aszittem így ki lehet játszani az NFS bountygyőjtő szarakodást bocs ha kicsit durva voltam)
Egyébként az 5. helyezett kihívásához kéne az az 1 nyamvatt milestone küldi!!!!!!! -
Killberk
aktív tag
Szerintem amelyik jobban tetszik, kategórián belül bármelyik autóval lehet nyerni. Tuningal meg kategória feletti autót is lenyomhatsz.
Alapba ugye alkalmazkodik hozzád a gép autó teljesítményét illetően, de még az is van, hogy nagyon lemaradni illetve elhúzni se tudsz. Meg lehet figyelni.
Pl. első helyen vagy, gép valamibe belerongyol mögöttedtérképen is látod, meg esetleg kiírja, hogy 6-7 másodperces elönyőd van. Ha van még hátra a pályából bőven, akor ismán visszahozza ezt az elönyt, menj bármiylen tökéletesen is. Ugyanez fordítva is igaz. Tehát mondjuk amúgy is második helyen vagy, de még bele is mész egy autóba vagy valami, a lényeg, hogy úgy tűnik, ezt már be nem hozod. Hát de, iletve a gép ''bevár''.
Asszem a 10 Blacklistes ellenfél ellen volt az, hogy csak ötödszöre sikerült legyőzni. Nos az öt kör kísértetiesen hasonlított egymásra. Nagyjából mindig ugyanott húzott el, és ugyanott engedte át az első helyet, ok nélküli erős befékezéssel. A gond az volt, hogy a vége felé mindig átvette első helyett, akármiylen jól is mentem. Egy alkalommal végén belement valamibe, és csak ezért siekrült legyőzni.
[Szerkesztve] -
Lev Andropov
senior tag
Deh viszont A4-est csak láátál má a Valóságban, és sztem a 2. képnek több köze van a valósághoz mint az elsőnek: Mert az első kép inkább 1 A6-os (esetleg A8-as
) méretarányra mint egy A4-es nemde???????????
szerk: bár teljesen mindegy mert szvsz egyértelmű hogy melyik a jobb!!
De itt van talán ezzel meg tudlak győzni: [link] ... nem hosszú ez egy csöppet mert sztem nagyon is! ... bár igaz gépszerkezettanból nem én vagyok a legjobb....
[Szerkesztve] -
Lev Andropov
senior tag
Nah itt volnék!
Ilyen amikor:
1280*1024-ben jáccom:
[link]
1280*960-ba jáccom:
[link]
a fura az, hogy ez a játékban van csak így, tehát ahogy a képen látható a ''méretarány'' , mert pl direkt nem csináltam 100%-ra, hogyha megnézzük akkor itt valójában pont fordítva, jön ki ( tehát ha az 1 képet méreteznénk akkor kapnánk 1280*960-at, ha a másodikat akkor pedig 1280*1024-et) , ergo a 960-as a rossz és az 1024-es lenne a jó, dehát mégse! lol és az a baj, hogy ami itt játékon kívül még használni lehetne tehát gondolok itt 1024*768, 800*600-ra, hogy a 960-al arányos, nem pedig az 1024-el! HUH nagyon magasra sikeredett de higgyétek el nálam ez 100%-ra így van!
[Szerkesztve] -
SEMTEX
senior tag
Pompi!
Az az fps szám neked nagyon alacsony azokkal a beállításokkal.....A procid lehúzza a videókártyádat...
Nekem gf 6600gt-vel 1gb Rammal átlag 45-50 fps max beállításokkal 2x élsimítás gémből...
Ne driverből használd te sem...Sokat dob rajta..
Ja, meg van mindez mellé egy A64-3000+..
Ennyire jó lenne ez a proci???...Hmmm..... -
Lev Andropov
senior tag
Nekem személy szerint olyan 32FPS volt az átlag full-max grafikán 9800PROval, 2800Bartonnal, 1,25GB Kingmaxxal anno, de csomószor felment 75-re meg csili vili részeknél le akár 18 ra is! DE már abszulút nem érdekel az NFSU2
.
..az biztoshogy elég szar volt a játék motorja ebben a tekintetben, sőt a legdurvább az volt mikor kb 6-7 360 után mikor már full füst az egész képernyő elindulok, hát na akkor akadozott rendesen!... de X800PRO-val már csak ''lemegy'' az FPS ilyenkor kb 25-re
#1656 - Scream öszintén szólva nekem a másik 1000x jobban bejön!! A Rockridge...
nah nekem is megvan az 1:49:XX ( XX : legalább 10 féle varációban) .. most jöhet az 1:48 és tovább
[Szerkesztve] -
Silencer83
addikt
mondhatnám h meglepő, de sajnos ''saját bőrön'' tapasztalva mondhatom, h igencsak elqrták az optimalizálást, én is sok, főleg külföldi oldalakon találkoztam ilyen kritikákkal!
nemsokára fény derül mindenre!
/csak nehogy keserű szájízzel hüledezzünk
egy kis off: pár nap és itt az új videocardom, meg memória is kerül még addig a konfigomba, szal várom szeretettel
üdv -
Silencer83
addikt
hát nem a jól-optimalizált motorok közül van az fix, a látvány-gépigény arány nem a legf@szább
!
vmit csak csiszolgatnak rajta a srácok, reméljük nem az lesz amit írtál, h kifekteti az A64-eket mondjuk x800-al,v. 6800-al nyakonöntve, azt a látványvilága meg lósz@rt sem indokolná
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Futás, futópályák
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 CHIP / 16GB RAM / 512 SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest