Aktív témák
-
Lev Andropov
senior tag
Azé sikerült ebben a részben jó bigéket beválasztani!
Ott van Mia - hát igen huh
Aztán a #12-es Izzy - nem semmi kisunci
No meg a #7-es Kaze - -
Lev Andropov
senior tag
válasz
Mr_Vercetti #3067 üzenetére
-
Lev Andropov
senior tag
Különben ennyit Razor-ról!
[link]
-
Lev Andropov
senior tag
válasz
[pod]Diablo #3028 üzenetére
Küszönöm mindenkinek!
Mellesleg nem játszottam vele olyan sokat 2 dragon és 1 circuit-on kivül minden race elsőre sikerült!!! a letratoztatásokon kívül. kb 4-5.
Kivétel ez alól az utolsó pálya: az kb. 10.-re sikerült!!
MINDENKI VIGYE SZÉPEN CSAK VÉGIG, MEGÉRI, LESZ MEGLEPETÉS BŐVEN!!
[Szerkesztve] -
Lev Andropov
senior tag
válasz
westlake #2994 üzenetére
Hát basszus épp az a játék lényege, hogy te legyél a MOST WANTED nemde?
Szerinted, hogy sikerülhet ez, hát kérlekszépen úgy, hogy minnál jobban magad ellen tud fordítani a hatóságokat, rendőrség, FBI, ügynökök tököm tudja aki csak van!
Én minden létező akadályt felborítottam, szétzúztam ami csak van pl.: építkezések, díszletek , benzinkútak, víztoronyok, antennaállomás, ( vagy mi a fene!), koncerteknél tartópillérek....
Volt egy baleset amikor az egyik leomló torony alá kb. 10 üldöző autó szorult be, na ott jól berágtak rám a zsaruk!...és csak jött a pont!
Ja meg van iolyan is, hogy leomlott egy épitkezés és én ott várakoztam , szembe pedig a zsaru , nem tudott hozzám közelebb jönni - ergo szívattam- és csak úgy kaptam emiatt is a zsét, nem tudom hogy mi ennek ez eljárásnak a neve, próbáld ki csak vigyázz ne kerüljön túl közel a cop
[Szerkesztve] -
Lev Andropov
senior tag
válasz
westlake #2990 üzenetére
ez sajna abszólút nem így van!
Mondok egy példát én 35%-nál szereztem 1-szer picit kevesebb min 2millát!
Másrészt nem nagy cuuc 2-es, 3-as körözési szinttel akár egy órát is furikázni!
Mi abban a nehéz se helikopter, se szögesp*csa, se semmi.....
Ha 5-ösnél akár 20 perc is, az már kihivás! Ezt hidd el nekem!
Ps.: Különben Peace, csak ez így van!
[Szerkesztve] -
-
Lev Andropov
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #2891 üzenetére
1 prószát megér!
-
Lev Andropov
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #2881 üzenetére
Mivel veszed fel a videókat? Frapsel...? Mert akkor azt tudom javasolni, hogy játszál mondjuk 1024*768-ban és állítsd be, hogy a rögzített videó 50%-os méretben (tehát a felbontás felében
) kerüljön kimentésre! És akkor még vezetni is fogsz tudni!
a konfigodat nézve bínia kell a gépednek! -
Lev Andropov
senior tag
válasz
Horny256 #2793 üzenetére
Career módban valahol az aktuális Blaclist mellet van egy olyan menü ahol kiválaszthatod, hogy melyik autóval akarsz menni! Na ott nyomsz egy 1-est és ott mutatja, hogy mennyiért tudod eladni a car-t.
de sztem nem nagyon érdemes mert kurv@ keveset adnak érte!
szerk.: megelőztek!
[Szerkesztve] -
Lev Andropov
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #2776 üzenetére
Király! Én is fogok csinálni, már tegnap el is kezdtem ''gyűjteni'' az anyagot hozzá!
#2777 - Jah lehet , de verseny közben hátulról maha jól néz ki! + eddig az Audimon nem volt és már hiányolom! -
Lev Andropov
senior tag
beújítottam 1 Turbóval! -
Lev Andropov
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #2680 üzenetére
Thanks!
Jaa neeem! Én se szoktam, így külön rendőröket hajkurászni, az egész egy sprinttel kezdődött, amikor is útközben táraságot kaptunk, vége is lett a versenynek de a kabátok nem igen akartak tágítani, és az Istennek se lehetett lerázni őket, csak 1 óra után:
- 2 féle Pontiac GTO (eszméletlen agresszívak), Lamborghini, Jeep Cheeroke, Helicopter, Számtalan úttorlasz, Sündisznók
( azok a ''szögespics@k '' ) - itt má nem könnyű
-
Lev Andropov
senior tag
#2665 Westlake - csao
jó Téged itt is látni!
''Te vagy a második legjobb zsaru a városban, khm. érdekes! én is pont ezt hallottam rólad!''
#2670-nfsu17 - Nice car!! szép kis Porschéd van! én se sztem a csicsát!
#2674 -, kösz. Nagyon sok!
nem néztem az órát
3 alkalommal volt olyan, hogy a Busted csík kb. 95%-os lehetett
[Szerkesztve] -
Lev Andropov
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #2665 üzenetére
-
Lev Andropov
senior tag
válasz
Scream007 #2614 üzenetére
''szögespicsa'' ezt jól megmondtad! grt!-
lol hát ez nagyon teccik!
Rusnya F*s fakabátok, 490.000-s Bountym volt, amikor 4 böhöm Jeep Cherokee jött szemből, kb. 15 GTO hátulról, közöttünk 2db sündisznó a helikopter meg követii az eseményeket ( + egy konténerszállító kamion nem tudta, hogy mit csináljon)... a másik pillanatban azt veszem észre, hogy az A4-esem megtanult repülni, de sajna a sündisznóba landolt!
.....
-
Lev Andropov
senior tag
válasz
Silencer83 #2575 üzenetére
ezt most horny-nak köszönd!
-
Lev Andropov
senior tag
válasz
Scream007 #2501 üzenetére
hi
Ja ténnyleg tiszta Transporterazé tecik
nemes egyszerüséggel.
Itt van néhány szegény autó ( néhány karcolás társaságában) üldözés közepette:
semmi esélyük lol
[link] [link] [link]
szerk.: különben igazad van lehetne picivel több tuning alkatrész is......
Ja a kess-t meg be kell osztani, e hála istennek nem szükölködom
Most milyen verdád, van?
[Szerkesztve] -
Lev Andropov
senior tag
válasz
Motion_Blur #2472 üzenetére
-
Lev Andropov
senior tag
Én má jóideje ezzel az A4-el tolom, de sztem kurv@ jó autó eddig a mezőnyben, egészen a Porsche 911 Turbo-ig!
..de mindegy akko is ez a 2 févrit!
Audi A4 3.2 Quattro ''mezei''
[link] [link]
azta ***va , hogy az Izzy milyen jó 1 csaj, pfu!döngetnék vele pár kört!
na meg a Mia is ottvan, nem lehet így versenyezni!!
OFFFF nem jössze este Lapostanszékre?OFFFF
-
Lev Andropov
senior tag
-
Lev Andropov
senior tag
Deh viszont A4-est csak láátál má a Valóságban, és sztem a 2. képnek több köze van a valósághoz mint az elsőnek: Mert az első kép inkább 1 A6-os (esetleg A8-as
) méretarányra mint egy A4-es nemde???????????
szerk: bár teljesen mindegy mert szvsz egyértelmű hogy melyik a jobb!!
De itt van talán ezzel meg tudlak győzni: [link] ... nem hosszú ez egy csöppet mert sztem nagyon is! ... bár igaz gépszerkezettanból nem én vagyok a legjobb....
[Szerkesztve] -
Lev Andropov
senior tag
Nah itt volnék!
Ilyen amikor:
1280*1024-ben jáccom:
[link]
1280*960-ba jáccom:
[link]
a fura az, hogy ez a játékban van csak így, tehát ahogy a képen látható a ''méretarány'' , mert pl direkt nem csináltam 100%-ra, hogyha megnézzük akkor itt valójában pont fordítva, jön ki ( tehát ha az 1 képet méreteznénk akkor kapnánk 1280*960-at, ha a másodikat akkor pedig 1280*1024-et) , ergo a 960-as a rossz és az 1024-es lenne a jó, dehát mégse! lol és az a baj, hogy ami itt játékon kívül még használni lehetne tehát gondolok itt 1024*768, 800*600-ra, hogy a 960-al arányos, nem pedig az 1024-el! HUH nagyon magasra sikeredett de higgyétek el nálam ez 100%-ra így van!
[Szerkesztve] -
Lev Andropov
senior tag
válasz
Motion_Blur #2398 üzenetére
Értem a problémádat! UG2-náél is tapasztaltam! .....ez kész!
-
Lev Andropov
senior tag
válasz
Motion_Blur #2390 üzenetére
Sokan megfigyeltem még anno az Undergroun1-nél, hogy 1280*1024-es beállításokkal jáccanak ( most a 1024*, 800*, 640* nem lényeg! )
Namármost sztem, 1280*1024-ben minden el van nyújtva mint a rétestészta!!
Én 1280*960-ba szoktam jáccani, és lám úgy néz ki az autó mint az igazi, nem pedig, mint vmi elnyújtott hasonmás! Amiket ssolitude linkelt képeket ( különben)
azokon is látni ezt a csúnya jelenséget!!
Én 1280*1024-be soha nem is jáccanék NFS-el!
Ui.: legalábbis 19''-os TFT-n ezt tapasztalom, de sztem 17'', 15''-on is változatlan a helyzet!
szerk.: remélem tudtam segíteni vmit!
[Szerkesztve] -
Lev Andropov
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #2347 üzenetére
Azt, hogy értitek, hogy az autók el vannak méretezve?
pl. túl hosszúkás az autó vagy mi? -
Lev Andropov
senior tag
válasz
Motion_Blur #2383 üzenetére
Nekem X800PRO-m van ( HIS ) és nem csalódtam benne!
bzoley
[Szerkesztve] -
Lev Andropov
senior tag
válasz
Motion_Blur #2379 üzenetére
De korrektül csak az SM3-as kártyák tudják a HDR-t.
.: az Nvidiánál a 6600-tól kezdödően, míg a Radeonnál az X1xxx-s kártyáktól!
de személy szerint lesz@rom, hogy HDR vagy csak bloom, ha jól néz ki nemmindegy -
Lev Andropov
senior tag
HI everybody!
Lala, Nfsu17, V1ncsó, Manitou, Scream, stb.
Jaj hirtelen mennyien lettek miután napvilágott látott a teljes!
azé a kérdések alapján szvsz ezt kurv@ra lehet látni!!
Milyen alapvető kérdésekröl sincsen fogalma egyeseknek lol, pedi azok má ki lettek vesézve.. ne de mindegy
[Szerkesztve] -
Lev Andropov
senior tag
Jézusom mi van itt?
MOD találkozó?
jah hogy amiatt má ki se merem mondani
[Szerkesztve] -
Lev Andropov
senior tag
válasz
Kiskokó #2122 üzenetére
Bocs de ezt nem birom ki szó nélkül!!
... hülyéskedsz?
Te most tudsz olvasni?
Oda van írva a bal felső sarokba, NAGY nyomtatott betükkel hogy PSP a jó ég áldjon meg!
És utánanéztél, bammeg és azt találod, hogy PS2-re jelenik meg... pfu öcsém
Tudod mi a PSP? Az a kis gémboj szerü szarság ami most jelent meg Magyarországon! -
Lev Andropov
senior tag
PFU eszméletlen versenyzés!!!!
- Csorlala
- HUNNfsu17
- V1ncso
- én
király!!! nem talalok szavakat!!!
szerk.: mentem Pistát a miliost nézni
UTÁNA PEDIG TILDÁT ( ÉS A DINNYÉIT!!)
[Szerkesztve] -
Lev Andropov
senior tag
# 2106 Szívesen!
# 2109 köszi! Teccik ez az új versenymód, de rettentően összetett, 100%-os precizitást igényel, ha 1-t is elcseszel akár nyugodtan abba is hagyhatod!
# 2113 Szia csorlala! Grat az időhoöz! lesz az még 45- is.
# 2114 - hát nagyon merem remélni, mer ha nem lesz nagyon bepöccenek! Akkor nem lehet látványos videókat csinálni! -
Lev Andropov
senior tag
válasz
Dilikutya #2039 üzenetére
biztosan, de ennek most semmi köze egy gamehez!
Különben lesz egy olyan játék amiben ripityára lehet törni, majd az autót, Crashday 2006 elején, de biztosan ez se fogja elnyerni a teccésedet! A menettulajdonság sztem fog változni benne...
szerk.: ezek nem az én szavaim, de Boe a szívemből beszélt:
Gamestar 2005/11 NFS MW teszt
''Az ''árkád'' itt nem egyszerüséget vagy harsányságot jelent, hanem a legvégső határokig az élvezetességre, a maximális játékélményre kihegyezett, minden szempontból kidolgozott és letesztelt rányítást és irányíthatóságot.'' mondhatjuk azt is, hogy 1 állásponton vagyok vele...Sorry ha vkinek nem teccik.
[Szerkesztve] -
Lev Andropov
senior tag
Kiemelt téma lett...
tudom jó pár órája de akkor is....... -
Lev Andropov
senior tag
válasz
Dilikutya #2022 üzenetére
A porsche Unleashedet ne is emlegesd ott szerettem bele igazán az NFS-be!
Bár megnézném, hogy mikor kapsz olyan játékot az EA-tól ami az igényidet kielégíti! Sztem soha.... Hogyha az NFS 5 PU után az EA csak jobb és jobb játékokat csinált volna az már irreálisan jó lenne, meg se érdemelnénk! Nekem a mélypont rögtön az 5 után a HotPursuit 2.... ahol 1 tizede akkora játékélmény nincsen mint az elöbbi részbe -
Lev Andropov
senior tag
válasz
Dilikutya #1999 üzenetére
Várjá mindjárt fogom magam én is, bedurrantok pl.: a Black&White2 topicba és úgy elkezdem fikázni, ami csak belefér! Ha nem teccik magánügy hány ezer topicba tudnék írni én is, hogy többet vártam volna, meg az új motor többmindenre lehetett volna képes stb. Meg 1 demo játékmenetéből mégis mit tudsz leszürni (mellesleg 100x szebb mint a két Underground...), majd várjá azt a teljest fikázd akko má!
U.i.: méghogyha a multit kezdted, volna szidni, abba még igazad is lett volna!
sorry csak a f@szom ki van má az ilyen pesszimista, csak azé beszólok a topicba, hogy lehordjam a gémet ürgékből!
[Szerkesztve] -
Lev Andropov
senior tag
válasz
pmheros #2007 üzenetére
A fake az amikor letöltesz pl.: 4 CD-t (általában buta gyorsan jön le kb 3-6Mbit/sec) és amikor, ki akarod csomogolni rájössz, hogy valójában nem is töltöttél le semmit!
A fake durván kamu-t jelent....Valójában pl.: 2,8GB foglal a merevlemezeden de valós értéke egyenlő a 0-val!nem pontos meghatározás de kb. ezt takarja a fake...
különben tényleg mit töltesz te le?
[Szerkesztve] -
Lev Andropov
senior tag
válasz
Manitou #1995 üzenetére
Gondoltam még megyek 1 uccsót lefekvés előttt! És ez mindig így szokott lenni PH! után +1 race! ezt mindig bele kell kalkulálni
megvolt.. de mostmá tényleg!
szerk: de ezt anyukámnak meg ne mond!!!!!!!
jajj úgy mennék még 1-et!.....úgyis kiment az álom a szememből
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- OHH HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Toshiba Enterprise Capacity MG09 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- FSP Aurum Pro 1200W 80 PLUS Gold - AU-1200PROH
- EVGA RTX 3070 8Gb
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest