Aktív témák
-
FireShadow
senior tag
válasz
Lev Andropov #3613 üzenetére
mind2 jo lehet meglepi
ha van kérdés vegasban én tok segiteni
[Szerkesztve] -
Scream007
őstag
válasz
Lev Andropov #3579 üzenetére
amit majd én készítek
mindkettő k***i való p**a ha így nyilatkozik, nem kaptak még eleget
amugy rockridge>>1.44.10
[Szerkesztve] -
Scream007
őstag
válasz
Lev Andropov #3586 üzenetére
megnézzük mit tehetünk azzal a 34 ezreddel
-
bzoley
veterán
válasz
Lev Andropov #3595 üzenetére
Hűha, ez sok(k)
Grat!
Próbálkoztam egy kicsit, de asszem, csak hétvégén tudok majd ''normális'' tempót autózni.Hosszú volt a hét
Azért az egyesen beállítottam 368-at.
Úgy látom, a hatost elrontottad, de a négyes és az ötös magyaráztatot követel
Eszembe jutott a csalással vádoló kollega, el is felejtettem megjegyezni, nem szép.
Nah, azt a tíz-tizenöt km/h-t, amit a hatoson eldobtál tedd még hozzá és akkor tied a serleg
Best:
6. 318 (szerintem nincs köze az ötöshöz. Messze van tőle sok kanyarral)
7. 304
[Szerkesztve] -
Silencer83
addikt
válasz
Lev Andropov #3590 üzenetére
igen, 30 az alap!
-
Silencer83
addikt
válasz
Lev Andropov #3585 üzenetére
köszi!
szted végig lehet tolni a Punto-val? eddíg mindíg választottam uniqe /vhogy kell írni/ performance cuccot, szal elég morci már, de le lehet nyomni a főgenyát egy ilyen kis autóval?
-
bzoley
veterán
válasz
Lev Andropov #3523 üzenetére
Sorry, most értem haza.
Ezt nehéz lesz felülmúlni, nagyon szép, grat!
A 2281km/h-hoz tartozó stat így nézett ki a 2298km/h mellett.
#2298 - 2281
1. 357 - 359
2. 268 - 262
3. 338 - 330
4. 358 - 354
5. 383 - 369
6. 309 - 318 !
7. 286 - 290 ! -
Kiskokó
veterán
válasz
Lev Andropov #3572 üzenetére
Nha mivan... annyira elboditott a két csaj hogy MSN-t elfelejtetted... vagy fogadjunnk megvan a két csaj MSN cime és flörtölsz velük ... akiknekm eg kéne a cimed hoppon hagyod ..
-
Scream007
őstag
válasz
Lev Andropov #3572 üzenetére
pont időben értem oda.
tudtátok hogy ők lesznek majd a Most Wanted 2-ben? -
Scream007
őstag
válasz
Lev Andropov #3550 üzenetére
thx
nézted amugy a képet már???
délután sikerült az M3 mission
de tegnap este megelőztek szal csak 4. lettem, de épphogy csak nem 5., mert 1 posttal utánam is végigvitelről dícsekedett valaki.
kéne 1 video arról az utcso üldözésről
ahhoz nagyon betegnek kéne lennem.KilleR.
spinrt 2/46 a név adó NFS pálya>>>6.17.43
[Szerkesztve] -
Kiskokó
veterán
válasz
Lev Andropov #3559 üzenetére
Húúú melyiket a sok közül ?? an NFS underground 2. ? vagy a sim atw.s vagy a KÖhöm Djwarez... (még midnig megvan kb fél éve nenéztem rá csak ugy néha hogy van e uj tag és amikro utoljára láttam 120 volt aztán már 270 meg is nézem most mennyi van ..
. akkor volt két rádióm.. annak is két külön oldal... vagy nem si tom még miylen oldalam volt..
válassz ...
Szerk .: #3559 .. ha kell segitség irj ide... segitek..
[Szerkesztve] -
Kiskokó
veterán
válasz
Lev Andropov #3554 üzenetére
MSN cimed van ??? djsaabe@freemail.hu -- vegyél fel ha van... meg ha akarsz..
amugy nekm az egér akkor tünik el a felninál me ga szinnél meg a spoilereknél amikor már ALT+Taboltam legaláb 1szer a játékot.. hülye kis BUG ... + az hoigy a szögespicsán nemlyukad ki a rendőr kereke... ÁÁ az is idegesitő.... + nemtudom észrevetted e már de ez a kösög játék akkor is ment amikor nemkellene ... pl most is beléptem... hogy kipróbálok egy trailert... adott sok moneyt ... semmit se csintam csak beléptem carrer mod... q betű kilépés és ennyi semi save meg iylenek.. aztán lépek vissza és elvan mentődve ... -
afterburner_
őstag
válasz
Levi hát nekem egeszen mas szint hoz elő ez a 23/40-es customban, csont fekete
-
Kiskokó
veterán
válasz
Lev Andropov #3551 üzenetére
Neeee mi ez a kicsikoko ?? akkor saabe (szabbe) és kész.. csak ha nemtudnád alies Djsaabe.. vagyok...
amugy meg 67% ... 3. vagyok a blacklisten.. egyzser jönne össze vagy 2 millió és már az 1.ső höz se kéne több szerintem... -
Kiskokó
veterán
válasz
Hát .. PH tájszólás...
Az nem ™ ... hanem © és ® ! -
Kiskokó
veterán
válasz
Lev Andropov #3547 üzenetére
hogy jön ide a ludas (matyi) ???
Amugy közen mégegyzser beszoptam a zsarukat szóval nálam Most anted akkor fog legközelebbelindulni amikor felrako ma kormányt é s csak ugy szórakozok a városban...
AÚÚÚCH a kezem bánta... na jó a fal is mert véres let...nembaj február végén csinálják a szobám..
-
madsnail
csendes tag
válasz
Lev Andropov #3543 üzenetére
legközelebb privit küldök...
-
afterburner_
őstag
válasz
Lev Andropov #3526 üzenetére
thx Levi
megnezem
[link]
nah ezt nezzetek repülök, megy a kicsike mi?
[Szerkesztve] -
Lev Andropov
senior tag
válasz
Lev Andropov #3512 üzenetére
-
afterburner_
őstag
válasz
levi egy 2000+ fölötti vidcsit nyomjal mar kivancsi vagyok, hogy mentek ti annyival azoknal a pontoknal, jah meg hogyan lesz iylen krómozott a car?
[Szerkesztve] -
zws
senior tag
válasz
hééé te hazudsz mindenkinek nem is Porsche 996 Turbo-val mész
Nem is való oda az a turbó szó. Oda inkább egy sugármeghajtás szó kéne -
Kis Fraky
aktív tag
válasz
Lev Andropov #3511 üzenetére
Hát jah!
-
zws
senior tag
válasz
Azé nyugodtan pihentethetnéd a Porshédat
A végén lefullad -
Lev Andropov
senior tag
válasz
Lev Andropov #3505 üzenetére
-
Kis Fraky
aktív tag
válasz
Lev Andropov #3480 üzenetére
Az én Golf V-ösöm többet megy 400nál!
[link] -
jaaman
tag
válasz
Lev Andropov #3497 üzenetére
Aham...
Köszi tényleg ott van -
FireShadow
senior tag
válasz
Lev Andropov #3491 üzenetére
nem versenybe nyomtam hanem csak ugy kötetlenül, de lehet értelmesebb lenne versenybe? csak hol talalok oylat ahol mondjuk extraként még forgalom sincs?
amugy hol csinalod?
én a az északnyugati autopályán erdősrészből kijőve, és lejtők után lesz egy tollbooth állomás és amellett elrepesztve van a szakaszom ahol már rég nyomom nitrót, csak a vége kanyarodik el ezután jön a lehajtó a délnyugati autópálya itányába. szoval ezen a szakaszon. -
FireShadow
senior tag
válasz
Lev Andropov #3486 üzenetére
ja meg a lényeg hogy minél több unique performance cucc legyen benne szvsz az segít!
murcimban konkretan engine, transm, és turbo unique volt emlékeim szerint
gondolkodom majd egy uj career kezdésen ahol nem használom el semelyik ilyet és akkor a végén lemasolom a mentést és ráapplikálom az aktuális tesztkocsira és megnézem mennyit megy. csak macera.
és most a razor elleni racek jönnek de nincskedvem játszani.
penene:
lanozni ha jolemlékszem nfsu2be is ugy lehetett hogy a career módon kivul vagy mitotmmár hogy hivták, szal külön kellett felépiteni a jarganyt, nos itt a unique cuccokat nemtod rajuk rakni csak az amugy megvehetö és elért tuningokat, ingyé. szoval hiába lesz a single career végén egy atomjó kocsit fullos tuning+ az összes unique performance cucc rárakva azt lanon nem fogod tudni vezetni, csak a career mód versenyeit akar visszamenőleg ujra és ujra.
amugy ha jolemlékszem volt vmi olyan fura dolog hogy nem engedett felrakni asszem gallardora unique cuccokat mert már amugyis amxon volt, lehet hogy akitöl elnyertem az rakott rá uniquet.
[Szerkesztve] -
FireShadow
senior tag
válasz
Lev Andropov #3480 üzenetére
sokmindentöl függ
spoilert ugy allitod be hogy a legnagyobb sebességet eredményezze, turbot/superchargert is + a nitrót is el kell találni+ megfelelő pályaszakasz
nekem bevillant 399 de nem tudtam lefotozni -
Qorthral
őstag
válasz
Lev Andropov #3451 üzenetére
Holnap beszállok a game-be
-
Barohawk
aktív tag
válasz
Lev Andropov #3440 üzenetére
zsír a videó
Remélem én is eljutok idáig a játékban -
Qorthral
őstag
válasz
Lev Andropov #3434 üzenetére
Ok
Én is belefogok, de egyelőre a suli miatt csak #4 vagyok, Ronnie jönHolnap már lesz időm, és végigtolom, aztán meglátjuk
Lehet énis nekiugrom murcival vagy gtvel ennek a demós speedtrap pályának ;)
(ui a Corvette.S vagy mi is érdekelne az se lehet gyenge)
Ui2: Csak előbb legyek túl a holnapi mechanika ZHn...
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
válasz
Lev Andropov #3429 üzenetére
Jót is tesz egy kis pihenő, mert már én is kezdek idegbeteg lenni. Két roh@dt rendőrös próbatétel lenne, de nem bírok velük
[Szerkesztve] -
netkoo
senior tag
válasz
Lev Andropov #3427 üzenetére
Gyakorlat teszia mestert
Netán erre gondoltá?
-
Qorthral
őstag
válasz
Lev Andropov #3350 üzenetére
Gratula Lev, nagyon szép, élvezetes, kitűnő, profi movie!!! Nagyon tetszett
!
Egyedül egy 400KM/h-s belassítást hiányoltam csak valamelyik verseny közben
De tényleg nagyon kafa lett. Külön grat a sprinthez, gyönyörűen vezettél!
Amúgy a GT-s Porschet nem probáltad ki? Nem lehet, hogy az még jobb? -
bzoley
veterán
válasz
Lev Andropov #3384 üzenetére
Mivel két napja nem tudok megküzdeni a 2. helyen lévő fickóval a zsaruk miatt, kikapcsolódásképp megnéztem én is, mit tud a Carrera GT-m a demo-pályán:[link]
1.ponton 350 (legjobb:360)
5.ponton 364 (legjobb:375)
Szóval van még benne, csak fáradt vagyok -
Zomb€€
őstag
válasz
Lev Andropov #3419 üzenetére
Hát igen,én se azt mondtam h ronda,maximum a fantáziám ronda amit beindithat az a kép
[Szerkesztve] -
netkoo
senior tag
válasz
Lev Andropov #3421 üzenetére
Szia
Köszi
[imgh]ttp://www.kepfeltoltes.hu/view/051123/Porsche_2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img]
[Szerkesztve] -
Zomb€€
őstag
válasz
Lev Andropov #3397 üzenetére
Én meg Rumblepad 2-vel jáccok szóval nyugott kisfiunak kell maradnom,ráadásul cordless a joszág,szal messze is repülne
-
Scream007
őstag
válasz
Lev Andropov #3390 üzenetére
megpróbálóm minyá
most ezé mér áll ki a gép és huzza az időmet?bnem egyszerűbb ha odadja a 25 perkát azt kész?[link]
amugy én is majdnem kinyírtama bill.em, kapott párat bikából, de ennek már ugyis mind1 mert a shift rossz rajta néha beragad, sok volt neki az nfsu1ből a sok nos
-
Kiskokó
veterán
válasz
Lev Andropov #3400 üzenetére
Je ! akkor jól gondoltam hogy a bounty mint csoki is igy van leirva !! .... DMX - Party up in here ! épp ez ordit mint ökör ..... jön fel apm.. nemhallom a megaszart ved má halkabbra...
Ó mondom a megaszarodba má he.. pedig va negy csepp szintkülönbség meg azé lent a nay 102cn-is TV is tud szólni é mégse halja... -
Kiskokó
veterán
válasz
Lev Andropov #3397 üzenetére
heehehe ! még az a jó hogy én akármilyen ideges vagyok ütni semmit se szoktam... néh néha belevágok a falba de rájöttem hogy az nemjó mert már 2-szer is fel''jött '' a procom..
... meg mondom az nagyon betet ma hogy feltörték MSN -emet vagy nem si tudom it csináltak vele de kitröltek midnen tagot... még jó hogy MSN okos joszág és van benne oylan abeálitásokban hogy a tiltottakat lelehet szedni a tiltás listáról + alatta meg olyanhogy ÉN kiknél vagyok tag felsorolva az összes cim és mind1iken jobb klikk és partner felvétele és kész csak a csoportositással szenvedtem vagy 20 percet ! -
zws
senior tag
válasz
Lev Andropov #3390 üzenetére
Te gonosz elüldözted őket
-
Scream007
őstag
válasz
csak mond a pálya nevét.
addig örülhetsz ennek a screennek amíg én nem megyek rajta 1x a viperrel. -
zws
senior tag
válasz
Inkább jácd ki a Challege modot:
Nem akarom látni a rekodokat -
Scream007
őstag
válasz
Lev Andropov #3373 üzenetére
90% most győztem a mclaren slr-t.
de hogy mit keresett ez is a blacklist 2es embernél.
ez a kocsi is 1 fos, össze vissza kipörög csúszkál mint hülyegyerek a jégen.
olyan jólesett eladni.
a turbo S télleg jó járgány, szerintem egy szinten van a gallardoval. A viperemet egyszerűen nem tudják megverni -
afterburner_
őstag
válasz
3. versenyzőt most alaztam le, a 2 circuit palyan mindkettőn beakadt a falba az uccsó körben, szerencsém volt. 911 S-el nyomom ha jól tom
amugy hogyna lehet ellentől kocsit nyenri?! -
zws
senior tag
válasz
36% nemrég végeztem ki a 9 helyezettet. De már három napja nem mentem egy métert se
[Szerkesztve] -
zws
senior tag
válasz
Lev Andropov #3359 üzenetére
Nagyon jó kis video
Grat hozzá
-
Lev Andropov
senior tag
válasz
Lev Andropov #3353 üzenetére
Megvan EZT KELL csinálni amit mondtam, miután 1-et letöltöttél, uténa bontsad a kapcsolatot, majd újra csatlakozol a netre és lehet máris letölteni a következőt!
U.i.: Egyszerre , egy időben csak 1 fájlt lehet letölteni! -
neongorack
senior tag
válasz
Lev Andropov #3353 üzenetére
vagy a yousendit az se rossz!Én pl azt használom....
[Szerkesztve] -
zws
senior tag
válasz
Megauploadot irmered? Az is ilyen mint a Rapidshare csak nem tudom h kell használni , mert eddig csak töltöttem onnan.
-
neongorack
senior tag
válasz
Második valamiért nem müxik (lehet csak nekem nem)No upload in progress.ezt írja ki...
szerk:Megkaptam a választ...
[Szerkesztve] -
Killberk
aktív tag
válasz
Másodikat nem engedi letölteni, csak egy óra múlva, merthogy szerinte már kimerítettem a limitet. Ez kicsit gáz így.
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
válasz
Lev Andropov #3237 üzenetére
Privi ment!
-
Detonator
aktív tag
válasz
Lev Andropov #3156 üzenetére
20.000.000 bounty?
Izééé, örülök, ha 5.000-et összeszedek! Megpróbálom megcsinálni, ahogy javasoltad!
(Igazából nekem a versenyek tetszenek, de nagyon, csak a progi nagyon erőlteti a bounty-t, pedig ahhoz nem sok kedvem van!)
Köszönöm! -
Detonator
aktív tag
válasz
Lev Andropov #3125 üzenetére
Hogy lehet meglógni a rendőrök elől? Nekem állandóan 'BUSTED' jut!
4-es fokozaton már minden sarkon rendőr van, esély sincs rá, hogy eljussak a búvóhelyre!
Ha városban megyek a kanyarok miatt nem tudok eléggé lendületbe jönni, hogy áttörjem a (jeep-es) kordont, ha meg autopályán nyomom soha nincs vége az üldözésnek, mert nem tudom lerázni a zsarukat! -
FireShadow
senior tag
válasz
Lev Andropov #3107 üzenetére
thx
murcielagoval tervezek egy zúzósabb üldözést a 2ik blacklistes eventjeihez, abban lesz már action is
mmint video keszul belöle
[Szerkesztve] -
Killberk
aktív tag
válasz
Lev Andropov #3095 üzenetére
Az utolsó annyira nehéz volt, hogy Én ott abba is hagytam, csak hónapokkal később, mikor megint elővettem akkor sikerült megcsinálni, igaz akkor relatíve hamar.
Nekem Most Wanted miatt letört a billentyűzeten lévő kihajtható kis láb, akkorát csaptam rá. Azóta már kapott még 2-3-at és mindig rendőrős üldőzések miatt.
Az se tetszik, hogy gyengébb autóval csak 1-2-es szinten lehet bohóckodni. Nekem nem annyira jön be ez a 250-300-al száguldós téma. -
atenza
senior tag
válasz
Lev Andropov #3077 üzenetére
Egy vmire lécci válaszolj: a végén is vannak olyan videók, mint a legelején, ahol kicsi világítással meseszerűbbé teszik a videót?
-
SLYM
veterán
válasz
Lev Andropov #3076 üzenetére
tényleg a legelső rendőrös küldetésnél elakadtam. ott mit kell csinálni? a 4 közül az 1. és a 3. küldetés van kész, a többi még mindig kell. de mik azok? miből menniyt kell csinálni?
-
SLYM
veterán
válasz
Lev Andropov #3074 üzenetére
akkor by Lev Andropov ''R''
-
zws
senior tag
válasz
Lev Andropov #3021 üzenetére
Csatlakozom az előttemlevőkhöz:Gratula
A BMW-t ki kell húzni vagy alapba megadja? -
SLYM
veterán
válasz
Lev Andropov #3043 üzenetére
szerinetm tök poén...............
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
Lev Andropov #3037 üzenetére
sziv.Edig nekem is majdnem minden sikerült elsőre,csak nincs időm anyit játszani.
-
Silencer83
addikt
válasz
grat. Mester
-
Scream007
őstag
válasz
gart.
így már nincs értelme végigvinnem
persze meghagytuk neked az örömöt -
SLYM
veterán
válasz
megvan a győztes! bár csak azér mert én jelentős hátrányból indultam!
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
gratula
-
nfsu17
veterán
válasz
Aki egész nap otthon van és játszik, és nem jár suliba, annak könnyű.
Grat! -
t1
veterán
válasz
grat
-
Detonator
aktív tag
válasz
Lev Andropov #2984 üzenetére
Ez nagyon komoly!
Hogy lógsz meg a zsaruk elől?
Végigtoltad már?
Engem 4-es szinten mindig elkapnak és rendszeresen nem tudok tovább jutni, mert az ellenfelek nem állnak ki velem, mert kevés bounty-m!
A rendőrök jeep-jét meg kifejezetten utálom, mert az tuttira megállít, ha belémjön!
Egyszerűen nem bírom lerázni őket! A gyorsabb autó segít? Általában az RX8-cal próbálkozok. -
westlake
félisten
válasz
Lev Andropov #3000 üzenetére
mint mondtam (es te se mondtal mast
) 39% es 3 as uldozottseg.. 15 auto nem 30
-
westlake
félisten
válasz
Lev Andropov #2998 üzenetére
hmmmm elgondolkodtattal.. este asszem lezuzom a varos osszes piros haromszoges objektumat... kivancsi vagyok, hogy ez milyen pontokat hoz majd..
egyebknet egy oszlop leverese 100 pontot jelent.. megnezem egy benzinkut robbantasa mennyit.. egyebknet ket fajta bounty van.. mi a kulonbseg a ketto kozott?
hiaba lol... hiaba uldoz 10 rendor, ha az mind egy csoportban van es egy éeszakado akarmi az osszeset taccsra vagja.. utana poroghetsz, hogy talalj egy uj rendort.. errel a technikaval gyorsan vege lehet az uldozesnek 5 perc mulva is
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
válasz
Lev Andropov #2996 üzenetére
egy valamit nem csinaltam ezek kozul...
a piros haromszoges dolgokkal nem foglalkoztam, mivel akkor nagy ra az esely, hogy megfektetem az osszes zsarut, aztan cseszhetem, ha nincs a kornyeken egy darab uj sem.. -
westlake
félisten
válasz
Lev Andropov #2991 üzenetére
hat ezt nem nagyon hiszem...
mond mar meg nekem, hogy 3-as korozottsegnel hogy szedsz ossze ket millat?
en 58 percig mentem, az osszes uldozo rendort megboritottam es meg a kozautokat is buntettem es a vegen 1.2 milliot kaptam
nagyon szivesen vennek tanacsokat, hogy hogy lehetne tobbet osszehozni.. -
Zomb€€
őstag
válasz
Lev Andropov #2991 üzenetére
De az a gáz hogy most én nem is csináltam semmit se a kocsival(festés,matrica) és automatikusan csökkent a körözöttségi szintem.Igy meg mindig a 0-rol kell kezdenem
-
westlake
félisten
válasz
Lev Andropov #2984 üzenetére
ne a bounty-t mutogasd, mert az relativ... atz mutogasd, hogy mennyi ideig uldoztek
este ugyis megdontok minden eddigi rekordot
hany szazaleknal es hany perces uldozes utan kapsz ennyi pontot?
ja es hanyas uldozottsegi szintnel?
[Szerkesztve] -
Pompi
nagyúr
válasz
Lev Andropov #2981 üzenetére
Tuti, hogy nem bug? Én hiszek nektek. De nálam nem egy idő után jönnek ilyenek, hanem _csak_ ilyenek jönnek.
Pl. B-vel bemegyek a blacklist menübe és ott kiválasztok egy Bounty menetet, akkor ott már rögtön az első rendőrautó ilyen. Ha ez igy ok, akkor beletörődök, de szvsz elég bután néznek ezek ki... -
shinter
csendes tag
válasz
Lev Andropov #2950 üzenetére
Az egészben csak az az érdekes, hogy a demo egész tűrhetően futott, nem volt vele semmi gond...
-
Scream007
őstag
válasz
Lev Andropov #2939 üzenetére
szép a porschéd. mikor vetted?
amugy én most kaptam 1 üzit hogy next level police, vagyis level 5 most lesz.
nekem is kb olyan 420 körül vana rekordom, ilyen 1 millás 1 órás üldözésbe nem folyok bele mert utána agybajt kapnék ha x4es 5 millás bountyn elveszne
amugy ezzel hogy corvette lesz gto helyett nem biztos hogy javul a rendőrség, mert corvette nem tud jól kanyarodni, igaz gto-ról sem tok semmit, de feltételezem jobban tud. -
nfsu17
veterán
válasz
Lev Andropov #2906 üzenetére
3 517 000.
Mint ebből látszik, tényleg nem sokat gyűjtök belőle. -
atenza
senior tag
válasz
Lev Andropov #2893 üzenetére
És a kedvenced mi lenne?
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Lev Andropov #2886 üzenetére
Fraps igen. Nem az a gond, hogy nem fut el maga a játék XY felbontáson, mert 1280x1024-ben 4xAA-val fullon nyomom és nem megy 30-35 fps alá (átlag 40-50), csak tömörítetlenül veszi fel a videót a Fraps, ezért baromi sok helyet foglal és minél jobban növelem a felbontást (a videó felbontását), annál többet akar másodpercenként a vinyóra írni és egy idő után már nem bír elég gyorsan
1280x1024-ben ki fogom próbálni az 50%-os felbontást (így lenne 640x512), remélem 4:3 arányú moncsikon nem lesz túl vicces kinézetű.
-
atenza
senior tag
válasz
Lev Andropov #2883 üzenetére
Én is inkább azért murcielago-t vennék a gallardo helyett, hamár csak ez a kettő közül lehetne választani...de mennek naon!!
-
nfsu17
veterán
válasz
Lev Andropov #2836 üzenetére
Ízlések...
[Szerkesztve] -
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Lev Andropov #2836 üzenetére
Ronda???
-
Kis Fraky
aktív tag
válasz
Lev Andropov #2804 üzenetére
Hát most hogy ne mentse kipróbáltam hogy el tudnám egy úgy boltolni hogy motorilag felnyomom az Audit! Nem sikerült!
-
Kis Fraky
aktív tag
válasz
Lev Andropov #2801 üzenetére
Mennyi pénzed van!
nekem csak olyan 25000 lehet kb. -
Kis Fraky
aktív tag
válasz
Lev Andropov #2792 üzenetére
Én eladtam!
nem kell nekem rizses gép! Még lassú is volt!
Amúgy 12%-nál! -
Kis Fraky
aktív tag
válasz
Lev Andropov #2788 üzenetére
Szivesen vennék egy olyan Audit!
csak sztem nincs rá pénzem!
-
Kis Fraky
aktív tag
válasz
Lev Andropov #2783 üzenetére
az az audi úgy volt szép!
Nem értem hogy van annyi pénzetek hogy vegyetek újat aztán eladjátok a régit és még fel is tuningoljátok!
-
Kis Fraky
aktív tag
válasz
Lev Andropov #2766 üzenetére
Helló! Én leszedném a spoilert róla!
-
X Factor
addikt
válasz
Lev Andropov #2683 üzenetére
Elöljáróban ennyi:[link]
-
P.Dude
őstag
válasz
Lev Andropov #2690 üzenetére
Egyépként csak a minőségéről szóltam egy 2 szót a legalacsonyabb fokozaton meg azt hogy a Merci meg Ford nem ellenfele a Bmwnek.Az Audit rosszul mondtam.Az Audi A4-es Rulez .
-
P.Dude
őstag
válasz
melyik? 2687,2688?
-
P.Dude
őstag
válasz
melyik? 2687,2688?
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Lev Andropov #2674 üzenetére
Aaaaz igen!
Nekem asszem 200 ezer körül van a rekordom, igaz a küldetéseken kívül nem nagyon szoktam rendőrökre vadászni, mert már veszélyes
Az RX8-am 4-es körözési szintje miatt most pihen egy csöppet a garázsban, vettem helyette egy ilyet[link]
Az RX8-cal autópályán nitróval 340-et éppen kivittem, ezzel még nem sikerült odáig elvánszorogni, de a 330 már így is megvan -
nfsu17
veterán
válasz
Lev Andropov #2678 üzenetére
2-t és könnyebbet..biztos nem, mert nem voltak hosszú üldözéseim..olyan gyors vagyok, hogy utol se érnek.
-
bzoley
veterán
válasz
Lev Andropov #2674 üzenetére
Ez se semmi
Mennyi időd ment rá?
Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest