Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Minden esetre az WF-C500 nagyon is jól szól és remek áron jutottam hozzá
Az alapzajos készülékek hibásak lehetnek.Nekem eddig minden Sony márkájú holmim elromlott idő előtt, egyedül a Vaio notebook bírja az idők végezetéig. Nem egy megbízható minőség a tapasztalataim szerint
A füles viszont jó... hogy meddig bírja, majd kiderül.
"ami végre támogatja is ezt" a Sony telefonok biztosan fogják támogatni. Minden más a többi gyártó dolga.
-
<Adamsky>
nagyúr
Azért a Sony nem arról híres, hogy az "alsó polcos" cuccai annyira jók lennének. A WF-C500 -ról pl. azt olvastam, hogy van egy kicsi, de sokak által jól hallható alapzaja.
#3 Fritz Teufel
"Úgy néz ki, hogy lesz LE Audio is."
LC3 codec támogatásra gondolsz? Sajnos - nagyon úgy néz ki - nem ez fogja megváltani a világot. Röviden: SBC minőség, jobb üzemidővel. Arról nem is beszélve, hogy a telefongyártók valahogy nagyon nem törik magukat, hogy kihozzanak olyan készüléket, ami végre támogatja is ezt. Illetve úgy általánosságban elmondható, hogy mindenki csak pakolja be az újabbnál újabb verziós bt. chip-et a készülékébe, de hogy a benne lévő új technológiákat ki is használják, arra már nem veszik a fáradtságot. -
Nem tetszik a forma, a klasszikus kinézethez vagyok szokva... amelyiknek van szára de nem túl hosszú, mert az megint csak nem tetszik.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Fritz Teufel #2 üzenetére
Úgy néz ki, hogy lesz LE Audio is.
-
Fritz Teufel
addikt
18.000-ért ajándék volt az 500-as
Május 21 magasságától lehet rá számítani, akkor fog lejárni az FCC rövidtávú bizalmas kezelése.
Ha valakit érdekelnek a technikai részletek és az összehasonlítás az előddel, akkor itt elérhető: Sony YY2968 Passes through FCC, could be WF-C500 Successor (Update 6) -
mrlujoak
veterán
Ha nem lenne már jóideje egy Sony WI-C310 modellem, már simán beneveztem volna a WF-C500-ra.
...esetleg ha eme utód még jobban lenyomja az árát, mééég jobban meggondolom, és beruházok egyre, a mostanit meg otthoni felhasználásra állítom be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A WF-C500 utódja lehet a legolcsóbb aktív zajszűrővel rendelkező Sony fülhallgató.
- Energiaital topic
- Autós topik
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Linux kezdőknek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- PlayStation 5
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Samsung Galaxy S22 Ultra tokok
- Gamevice kontroller - iPad mini
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest