- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
nandi1010
újonc
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy ma bementem a t-mobilehoz,hogy díjcsomagot váltsak. Megkértem őket, hogy az ecosurf díjcsomagomat cseréljük le Like S díjcsomagra, azt mondta oké, de mivel ő ezt nem tudja ezért a mellette lévő kolegájához küldött. Annyit mondott számcsere szükséges ehhez. Jó csináljuk meg, aláírtam minden papírt és megkérdeztem, a régi kártyámat mikor szüntetik meg? Meg akarta szüntetni de azt mondta arra még van 1 év hűségnyilatkozatom, ezért nem tudjuk. Megkérdeztem tőle, ezt az elején nem tudták volna közölni velem, de csak annyit mondott, hogy a kolegája egy új csomagot kért tőle, hogy az kell nekem.
Van-e lehetőség ezzel kezdeni valamit, mert én bementem kértem egy dolgot ők elbeszéltek egymás mellett azért miért kell 1 évig még fizetnem ugyan azt a kártyát? Lehet valahol panaszt tenni ez ügyben vagy annyit fognak mondani, hogy miért nem tudtam, mennyi van még vissza a hűségnyilatkozatból?
Köszönöm a segítséget előre is
!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Meross MTS150 okos termosztát
- KZ AM16 + AN01 fülhallgató BT fülhoroggal
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2/14"UHD(3840x2160)/i7-1185G7/48GB/512GB SSD Nvidia MX450(2GB DDR6)LTE,eSIM)
- Lenovo ThinkPad P14s/14 FHD(1920x1080)/i7-1165G7/32GB/512GB SSD/Nvidia T500(4GB GDDR6)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest