Hirdetés
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
A legkisebb aranycsomag, meg nem mondom a nevét, 3990Ft, 500mb nettel és így 6990Ft a telefon részlete
Neten is tudok előtörleszteni ha akarok még?
Számhordozást kértem, csak akkor bírok majd belépni a tmobil oldalán ha már megcsinálták a számhordozást?[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
enginev3.0
félisten
-
enginev3.0
félisten
A telefon vásárlásnál befizetett előleg mire lesz felhasználva?
-
enginev3.0
félisten
-
enginev3.0
félisten
Sziasztok
Bár ahogy néztem nálam move m aranykártyás csomagban csak 2ft-tal nő az percdíj és az sms, ami mellett van még egy telefon részletem is, de azért mint minden embert érdekelne, hogy tudok olcsósítani a dolgon? Bár ennyi van rászánva havonta, amibe kerül, de az ember a saját pénze barátja vagy mi
-
enginev3.0
félisten
válasz Gedeon31 #60134 üzenetére
Felhívtad őket, hogy van előfizetésed, de az emelés miatt szeretnéd felmondani a szerződést, és erre felajánlottak kedvezményt? Mennyit összesen?
Ha nekem arany díjcsomagom van akkor nekem milyen lehetőségeim vannak? Illetve van mellette egy telefon részletem, természetesen fizetem mind a kettőt gondtalanulA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
enginev3.0
félisten
válasz Gedeon31 #60163 üzenetére
És ehhez csak fel kell hívnom őket, hogy szeretnék élni a lehetősséggel, majd kapom az ezer forint kedvezményt
Igazából még csak egy hónapja van meg az előfizetés, bár azt hiszem nem bajlódok, havi ezer forint a kedvezmény
Úgy is utálom a telefonos rendszerüket, sose jutok vele sehova, nem hogy ügyintézőhöz[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
válasz Gedeon31 #60163 üzenetére
Na de várjunk nekem ebben semmi pláne nincsen, vagy is most
Nekem van 23 hónap szerződésem még, ha most felhívnám őket hogy az emelés miatt kérem a kedvezményemet, akkor még pluszban 1 évet kéne aláírnom ezen felül? Vagy csak szimplán mostantól számítva lenne egy éves szerződésem velük kedvezménnyel és kész?! Valahogy nem logikus egyik semMert gyakorlatilag most az emelés miatt, bemehetnék és mondhatnám azt hogy kösz de akkor nem kérem
És akkor továbbra csak a telefon törlesztőt fizetem[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
válasz #TOTTI #60176 üzenetére
Így már jobban hangzik
Viszont akkor gondolom olyanba eszükbe se lenne belemenni, hogy nem szüntetem meg a számot, hanem "átváltok" erre az egy év szerződésre, és mellette fizetem tovább a telefontA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
enginev3.0
félisten
válasz dptrsk #60191 üzenetére
Így már értem, azért nem volt érthető, mert az én esetemben nem írok alá még egy évet, mert ez olyan lenne mintha nem 23 hónap lenne hátra, hanem 23hónap+1év, hanem szimplán 1 évig kapok 1000ft kedvezményt, ami már jól hangzik, spórol az ember egy év alatt 12ezer forintot, aztán minden megy tovább
-
enginev3.0
félisten
A telefon vásárlásnál ha előfizetéssel vesszük és részletre, amit kezdő részletet be kell fizetni (nekem 15ezer volt), az csak a telefon részletekbe megy, vagy beleszámít az előfizetésbe is?!
15ezer volt a kezdőrészlet, és havi 7 ezer a törlesztő, ez csak a törlesztőbe megy?
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
Ma voltam telekomnàl
Elinteztem hogy két évig kapjam változatlanul az eddigieketA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
enginev3.0
félisten
A korlátlan közösségi oldalak bongeszese (890ft)ért mit takar? Facebook programon belül képek videók és minden? Vagy bongeszobol kell használni hozzá az oldalt?
-
enginev3.0
félisten
Kötöttem korlátlan közösségio opciót, ebbe beletartozik a kép feltöltés fb-re meg a facebookos videók mrgnezese is?
-
enginev3.0
félisten
Mikor volt az áremelés, voltam bent és kértem, hogy hagyják meg a mostani árat, és ha lehet akkor a külön rendelt +1GB-os internetemet is, azt mondták oké, de a programban még is 1290-ről 1590-re nőtt a net ára, akkor ha megrendelem mennyiért fogom kapni?
-
enginev3.0
félisten
Köszi
-
enginev3.0
félisten
Interneten telefon részletet tudok valahogy elő törleszteni? Hogy ne keljen bemennem személyesen
-
enginev3.0
félisten
válasz csabi94 #66754 üzenetére
Nálunk nem kértek vodában, kétszer cseréltettük telefon váltás miatt, a telefont nem ott vettük, csak kellett másik sim kártya, ingyen kicserélték
Elméletben pár ezer forintos tétel lenne igen, amit írnak is, de gyakorlatban nem nagyon szoktak ezért pénzt kérni, gondolom attól is függ, hogy hogy fejeződött be az eladó kedvenc sorozatának utolsó része
De volt sim kártya amit GSM boltba bevittünk és megvágták, ott meg ott hagysz kedvességből 500ftot
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
Elfogyott a havi adatkeretem, ha a tematikus csomagból megveszem a korlátlan bongeszest akkor újra gyors lesz a net?
-
enginev3.0
félisten
válasz enginev3.0 #67984 üzenetére
Senki?
-
enginev3.0
félisten
Óh, én telefonalkalmazásban néztem, ott ilyen nem volt
És mi számít böngészésnek ? Hogy állapítják meg? Bármely netes oldal pl google képkereső ahol sok tartalom van meg minden ? Facebook alkalmazás gondolom már nem minősül böngészésnek
-
-
enginev3.0
félisten
Be vagyok lassitva, megrendeltem ezt a korlátlan bongeszes opciót, de hát ez rohadtul nem gyors
-
enginev3.0
félisten
Miért lehet, hogy be vagyok lassitva, megrendeltem ezt a korlátlan bongeszes opciót és , legtöbb oldalról 8-10kb a max sebesség, amennyinek kell lennie
De vannak weboldalak ahonnan 500kb-tal is tölt le ?!A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
enginev3.0
félisten
Közösségi korlátlan csomagot valahogy nem lehet kihasználni hogy ne csak arra legyen jó lassitas után? Vpn vagy valamivel
-
enginev3.0
félisten
Van egy moveM aranykartyam, tudok erre a számra két sim kártyát kérni? hogy két készülékben lehessen használni, akár csak a mobil net részét
-
enginev3.0
félisten
Van egy mobil törlesztő részletem
Neten tudok valahogy előre előre fizetni? Ugye havonta fizetek 6990ftot, elő tudok törleszteni valahogy?
-
enginev3.0
félisten
válasz szabogabor10 #75575 üzenetére
Hogyan?
-
enginev3.0
félisten
válasz szabogabor10 #75580 üzenetére
Ja, de én neten gondoltam
Nálunk nincs T
-
enginev3.0
félisten
válasz szabogabor10 #75583 üzenetére
És azt hogyan? Nincs már sok hátra
-
enginev3.0
félisten
válasz szabogabor10 #75586 üzenetére
Megvan, be is fizettem, meg a többi számlát, csak épp mindenre azt írja hogy feldolgozás alatt, jó a rendszer
-
enginev3.0
félisten
válasz szabogabor10 #75586 üzenetére
Tegnap befizettem ahogy mondtad de mára sikertelen volt a fizetes, most pedig nem tudom újra fizetni mert nincs havi törlesztő
-
enginev3.0
félisten
Mikor tudom módosítani a díjcsomagom? Csak a lejárat után, vagy lejárat előtt is 3 hónappal? Telefont már írja hogy tudnék venni, de szeretnék kisebb díjcsomagot
Movem M aranyról, Move XS-re visszalépni, olcsóbb és nekem bőven elég
A mostani 2017.03-ban jár le
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Csendes és vezetékmentes irodai billentyűzet jött Logitech logóval
- BestBuy topik
- iOS alkalmazások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Eladó Dell Optiplex 7000 i9-12900 Intel UHD 630 64GB DDR5 1TB NVMe 6 hó gar
- Eladó Dell Optiplex 7070 i9-9900 Intel UHD 630 64GB DDR4 1TB NVMe 6 hó gar
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- Samsung S24 Onyx Black 256 új
- ÁR ALATT Lenovo ThinkPad Pro dokkoló állomás (40AH) Töltővel együtt + Ajándékkal
- Eladó MSI G321Q LED 31,5" WQHD 2560x1440, IPS, 16:9, 1200:1, 300cd/m2, 1ms,170Hz bolti garanciális
- Asus P5G41T-M LX - alaplap - DDR3- LGA775 socket
- Samsung Galaxy Z fold 4 5g+Samsung Galaxy S 21Fe+ Galaxy watch 4 classic+Buds bean fejhallgató eladó
- Sony Inzone H5 Wireless gamer Fejhallgató (pc-ps5)
- Nikon 50mm f/1.4 AF D
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen