Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- iPhone topik
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
szabogabor10
üzenetére
Nekem egy megszűntetett dominós számot 3 üfsz hívásomba,4 személyes ügyintézésbe és 30napos reklamációs várakozás után a 5.dik személyes ügyintézésbe került, szaros 1800Ft miatt...
A kezdet...A kártya az én nevemre lett iratva(az elhimyt apám nevén volt)...Bentem megszűntetni május 29.-én, még aznap megpróbáltam weben visszakérni, a web azt írta, hogy más nevén van a szám, oké... 1414... megnézték, az én nevemen van a szám... oké, újra próba... ugyanaz... bementem a t-pontba... az ügyintéző azt mondta, hogy a szám már fél éve előfizus...nos,megint 1414... ott azt mondták, hogy az én nevemen van...megint személyes megjelenés... az üzletben megint azt látták, hogy előfizus... oké, megint 1414, megint ugyan az... vissza üzlet... felvettek egy reklamációt,30nap... megjött a levél kb 20nap után... semmi érdemlegest nem írtak benne... bementem,a csávó megnézte a számot, azt látta, hogy a nevemen van(elötte 2 meg azt látta,hogy más nevén van)... megpróbálta neten, ugyan azt írta ki neki, hogy más nevén van,holott a rendszerben az én nevemen van. Másik módon elindította a visszaigénylést... megint 30nap...
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Samsung SyncMaster 930BF 19" 1280 x 1024 DVI!
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
dptrsk