- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varszegig
veterán
Sziasztok!
Jól tudom (az ászf-ben nem találtam semmi ennek ellentmondót), hogy a blue mobilnál sincs VOIP tiltás a monilinternet csomagokban? (Tehát megy viber skype stb.)
Köszi előre is. -
Varszegig
veterán
válasz
djculture #21803 üzenetére
A legtöbb esetben arra hivatkoztak (alba-regia a kárvallott, ő hsz-eiben olvashatod), hogy nem tudták beazonosítani, pedig az adatok egyeztek. Ez akkora fail, hogy én is biztos vasalnám rajtuk a kötbért.
Két eset lehetséges: 1) informatikai bénázás (telenyomort ismerve simán lehet) 2) szándékos szivatás (ld. 1. pont) -
Varszegig
veterán
Fun Aranytárskártya díjcsomagba be lehet hordozni hívószámot?
Illetve Likeba?Köszi.
-
Varszegig
veterán
válasz
socialkiller #21647 üzenetére
csak kicsit kéne visszaolvasnod...
-
Varszegig
veterán
válasz
lugosi #21534 üzenetére
+1. Már vagy 10 éve (vagy több?) nem vettem szolgáltatótól telefont, így ez érdekel legkevésbé. Azért sem veszek náluk, mert nem kötöm magam egyikhez sem. A telenyomornál jó is volt, mert amikor elegem lett, léphettem, nem kellett várnom. Egy szolgáltatót a díjcsomagjaiban, a szolgáltatás minőségében mérek.
-
Varszegig
veterán
válasz
ANDROID??? #21405 üzenetére
és próbáltad már közvetlenül a szervizt, nem a t-n át?
-
Varszegig
veterán
válasz
ANDROID??? #21402 üzenetére
milyen telefonról van szó egyáltalán?
-
Varszegig
veterán
HA azt érted komolyabb minőségen, hogy betartják, ami a szerződésben van, akkor igen, a T képes megoldani, hogy ha túlléped a havi kereted, akkor lassítson. A Telenor erre nem képes, ennek meg is van az ára, ugyanis havi 100-200 GB-okat húznak le a hálózatán a legolcsóbb netre előfizetők is, így aztán a hálózatuk extra túlterhelt.
Ha többre van szükséged, akkor többre kell előfizetni.
(Mellesleg azt gondolom a telenornál sem tart örökké ez az állapot, a töketlenségnek is van határa, előbb utóbb megoldják a lassítást. Bár ha én lennék az illetékes részleg vezetője, azt hiszem már mindenkit kirúgtam volna, hiszen minden hónap hatalmas kárt okoz a cégnek.) -
-
Varszegig
veterán
válasz
n000rbi #20991 üzenetére
Nem tudom, én évek óta a felhőben tartom, telefonok jönnek, mennek, de a névjegyzékem mindig jön velem
Közben szolgáltatót váltottam, microsimre költöztem, oszt egyik sem érdekelt
Ráadásul ugyanez a névjegyzék a rendelkezésemre áll a tabon emailekre, a laptopon emeailekre, google drive megosztásokra stb. Ezért csodálkoztam a simen tárolt névjegyekre, mintha Velorexet láttam volna
Ha xperia-ra költözöl, akkor neked is ajánlom tedd fel a gmail fiókodba őket, aztán amint az első lépésekkel végzel a telefonon, ott lesznek a kontaktjaid.
-
Varszegig
veterán
válasz
werszomjas #20951 üzenetére
Ha pl. Samsungot veszel, akkor nem érdemes garis problémával a T-hez menni, hívsz egy szervizfutárt, és háznál megjavítja. Természetesen a T-s garijegy felmutatásával.
-
Varszegig
veterán
válasz
djculture #20188 üzenetére
ez nagyon így van, tapasztalat, hogy 2-3000 ft-ért 500M-1GB netezést lehet egy nyaralásra intézni. Ennél bármi drágább. Ráadásul, ha olyan telefonba teszed, amit lehet wifi hotsopotot állítani (vagy vannak ilyen routerek is), akkor az eredeti sim maradhat az alap telefonban, az wifin keresztül netezik a másik 3g-jével. 1-2 éve ezt tolom, tökéletes megoldás
-
Varszegig
veterán
válasz
kamikaze18 #19753 üzenetére
ki kinek a foglya?
-
Varszegig
veterán
válasz
Neil Watts #19607 üzenetére
nem kell hűséget kötnöd. Ha egyáltalán nem akarsz hűséget, akkor 5000 ft a belépési díj. Ha meg egy évre kötsz, akkor 800 Ft, és ha mégis elmész hamarabb, akkor 4200 ft-ot kockáztatsz, az a "kötbér". De pár hsz.-szel feljebb valaki írta, hogy lehet teljesen megspórolni.
De a lényeg, hogy nem lesz drágább tőle a havidíjad, vagy ilyesmi. (Nekem sincs hűségem, bár én kipengettem az 5000-et amikor átjöttem a telenortól, az okos technikákat csak utána olvastam -
Varszegig
veterán
válasz
Neil Watts #19598 üzenetére
ugyan nem azzal, hanem mediamaniával használom, de T-nél nincs voip tiltás. Remélem így is marad.
-
Varszegig
veterán
válasz
Neil Watts #19596 üzenetére
annyit lehet lebeszélni, amennyi a havidíj. a perdíjak a díjszabásban. szept 1-től 200 ft-tal nő a havidíj, a percdíj nem. Innen már kiszámolhatod.
-
Varszegig
veterán
válasz
Neil Watts #19594 üzenetére
mozaik díjcsomagok, ha kell több net, akkor net&roll sebesség és forgalombővítő opcióval.
-
-
Varszegig
veterán
válasz
ANDROID??? #19201 üzenetére
ez szerintem simán azonnali felmondási ok, sőt per alapja lehet nagyon komoly kártérítéssel. (alperes a dolgozó természetesen.)
-
Varszegig
veterán
válasz
Something_ #18214 üzenetére
szerintem ha a telefont is részletre vette, akkor a telefont is tiltják. hallottam már pár ilyen esetet.
-
Varszegig
veterán
válasz
pingwin011 #17292 üzenetére
Illetve van egy ilyen lehetőség is:
Travel&SurfSzerintem ez is arcpirítóan drága. Amit én szoktam külföldön csinálni: veszek egy feltöltős kártyát, amin van egy értelmes mobilnet keret (mondjuk 500Mb), és viszem a régi telefonomat (Samu Wave, wifi hotspot képes), abba beleteszem, megosztom, az S2-ben meg a normál kártya. Az s2-n tudok netezni, mert wifin át a külföldi kártyát használja. Van már cseh, olasz, egyiptomi kártyám. Egyiptomban tavaly 2000 Ft volt az 500 mb net (túlforg díj nincs), ez lett volna a travel&surffel 20.000, a sima MM tariffal meg 310e magyr pöngő. Ja a 2000 Ft-ban a taxi is benne volt, ami elvitt a plázáig
-
Varszegig
veterán
Azt szeretném kérdezni, hogy a domino web feltöltési akcióban (feltöltök min. 3000-et, és kapok 3000 ft extra egyenleget) a leírás szerint jún. 30-ig kell elhasználni. Ez hog yműködik? Ilyenkor innentől előbb az extra használódik el, vagy az használódik el, ha már nincs más?
Köszi.
-
Varszegig
veterán
Sziasztok!
Vettem egy domino web simet usb stickel, hogy áthidalja az esetleges kieséseket a routeremen az alap szolgáltatónál. Bedugtam a routerbe, működik, tökéletes minden. Egyetlen gondom, hogy időnként elvileg fogok rá sms-t kapni, pl. egyenlegről stb. Sajnos a routert ez nem igazán hozza izgalomba. Van arra mód, hogy beállítsak egy másik számot, amire ezek az sms-ek jöjjenek?
Köszi. -
Varszegig
veterán
válasz
#42308056 #16582 üzenetére
a mediamania nem csak a mobiltv miatt éri meg (nekem) jobban, mert azt én se nagyon használom. Ellenben a benne foglalt sms-ek jobban illeszkednek a szokásaimhoz. De mind1 is, lényeg, hogy van választék, mindenki megtalálja a neki valót
De az volt az avatarom, de nem volt elég egyedi, ezért csináltattam egy újat. Véletlenül épp a Galaxy S3 első reklámfilmjének a napján állították be, aki látta, tudja mire gondolok
-
Varszegig
veterán
válasz
#42308056 #16571 üzenetére
Szia!
Én Telenortól jöttem át 12 év után a T-hez. Miért? Mert a tököm tele lett az idióta díjcsomagjaikkal, és amikor kivezették a médiakvartett-et, ahelyett, hogy mediamania szintre fejlesztették volna, és bevezették az okostarifákat (az elképesztően idióta szabályaival), akkor elegem lett. Gondold át, hogy esetleg a mediamania is jó lehet neked.
Az átjövetelt nem bántam meg, a díjcsomagok sokkal jobbak, jobb a választék. A Net&Roll opció is nagyon jó találmány, ilyenje nincs a norvégoknak. Aztán nem utolsósorban, nem szakad meg a vonal állandóan, mint a telenornál (feleségem telenoros, van összehasonlítás). A mobilnet stabilitása is sokkal jobb hipernyet nélkül.
A számhordozásnál vigyázz, hogy a telenor nem számláz időarányosan!! -
Varszegig
veterán
válasz
Nietzsche_ #16372 üzenetére
Egyértelműen időhúzás megy a telenornál. Amikor bejelentettem, hogy ok, itt vagyok, vinném a számomat, kifizettem az utolsó számlát, hűségem nem volt már vagy 6 éve, közölték minden rendben szuper, de a papírt nem kapom meg, hanem kipostázzák. Kérdezem, miért? itt vagyok, adják szépen a kezembe. Azt nem lehet, a gépben minden ok, de csak a "háttérosztály" küldheti. Aztán derült ki, hogy persze ha belcsúszunk egy nappal is a köv. hónapba, akkor az egész hónapot kiszámlázzák. Mondtam is az ügyintézőnek, hogy akkor már értem, miért is kell kipostázni, kézbeadás helyett, erre persze nem mondott semmit...
-
Varszegig
veterán
válasz
Nietzsche_ #16368 üzenetére
Mikor elhoztam tőlük a számom, megraklamáltam, és egyből tettem felügyeleti panaszt. Mivel törthóra nem tudnak számlázni, inkább visszaadták az utolsó havidíjam. Pedigkb. 2/3-a járt volna nekik.
-
Varszegig
veterán
válasz
Nietzsche_ #16356 üzenetére
A telenor nem számláz időarányosan, hanem minden megkezdett hónapot ki kell fizetni. Lelépéskor erre figyelni kell, mert ha csak egy nappal belecsúszik a processz a köv. hónapba, akkor kiszámlázzák.
-
Varszegig
veterán
válasz
manchester85 #15956 üzenetére
Lehet el kéne slattyogni a rendőrségre, és csalás gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen feljelentést tenni, és vallomást tenni. Persze jó lenne ha lenne egyéb tanú is.
-
Varszegig
veterán
válasz
balazsbence #15700 üzenetére
mediamániánál van túlforg díj, ahogy írták. de ha kérsz egy net&roll forgalom, és sebességbővítő opciót (1000 Ft/hó), akkor kapsz 1 GB extrát, és nincs túlforg. díj. Szerintem megéri, pláne, ha a mostani számládat nézzük.
-
Varszegig
veterán
válasz
bozsozso #15631 üzenetére
komolyan nem értem a problémádat. Évek óta fizetem a dijnet.hu-n keresztül a upc-t, a az elmű-t, a főgáz-t (ez utóbbit nem kis harcok árán sikerült megoldani, mert mint kiderült minket, mint tigáztól átvett előfizetőket kb. leszartak, de némi balhézás, és energiahivatali panasz megoldotta). A legnagyobb örömöm volt, amikor a Telenortól átjőve tapasztaltam, hogy a t-nél ha nem is a dijnethez, de a vele teljesen azonos szolgáltatásokat nyújtó távszámlába kérhetem a számlákat. Ha tehetném az összes csekkemet ezekbe a "digitális archivumokba" kérném.
1. Nincs papír, nem a szekrényben fogja a helyet, hanem valakinek a tárhelyén, ha kell megnyitom, megnézem.
2. Nem kell postára menni, kártyával kifizetem és kész.Nincsenek illúzióim, pl. kisvárosunk vízműve sose lesz képes szerintem ilyen digitális megoldásra, de amit csak lehet szeretnék így fizetni.
Ráadásul a T próbált először kedves eszközökkel terelni mindenkit: 1500 ft kedvezmény, most épp 500 ft kedvezmény, akinek nem használ, az kapja a sallertMellesleg, 1430: múlt hónapban maestroval fizettem a számlámat a távszámlán, de a köv. havin nem volt 500 ft jóóváírás, mennyi az átfutása?
-
Varszegig
veterán
válasz
kenny123 #15552 üzenetére
és mi lesz, ha meggondolod magad? (Pláne 800 km távolságban, ami ha jól számolom, már épp egy másik országot jelent.) Mert akkor marad a bírósági út a károsultnak, amiben majd 5 év múlva kimondják, hogy fizetned kell, fellebbezel, újabb 2 év, majd azt mondod, nincs pénzed. És itt véget is ér a történet. A telefon meg 5 év múlva hol lesz már?
(Mondom nem feltételezem rólad, csak bizony épp az elmúlt hónapban szerintem 5nél több ilyen esetet olvastam...) -
Varszegig
veterán
válasz
kenny123 #15549 üzenetére
tényleg nem bántásként: találsz olyan balekot, aki ebbe belemegy??? a papír mindent elbír, de ha tiltásra kerül az imei, akkor kb. annyit ér, mint amit a wc-n használunk, csak ez egyrétegű. Tisztességesebb lenne átíratni a nevére.
Az már csak a bónusz kérdés, hogy ki az aki még ezt távolból is intézi. Nem tételezem fel, hog yát akarod verni a vevőt, de ha én érdeklődnék, és ilyen feltételek lennének, hagynám a francba... -
Varszegig
veterán
válasz
bozsozso #15534 üzenetére
igen, a postán. azt leszámítva viszont a világ összes pontján (boltok, online felületek stb.) ha kártyával fizetsz, az a kereskedőt terheli. viszont most a távszámláról beszélünk, és azt hogyan fizetnéd a postán???
nord_: van bank, amelyik felszámol költséget a csoportos beszedési megbízásért. na vajon, melyik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- OLED monitor topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Bittorrent topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen processzort vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest