- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kakuk.tamas #123684 üzenetére
Sőt, ha mindegyik átváltásra kerül olyanra, akkor csak 7490 Ft a teljes korlátlanság.
-
válasz
Cranberries #123538 üzenetére
Kell a fenének az eredetileg nem ebbe a régióba szánt készülék - és ez minden gyártóra igaz.
-
válasz
#33802016 #123524 üzenetére
Telekomnál 190 Ft/30 nap az a 9/19 Ft.
iPh0one esetén például csak eSIM lehet a második SIM, mert csak egy fizikai SIM foglalat adott, így aki két SIM kártyával akarja használni, a második muszájból eSIM, amit jelenleg csak a Telekom tud biztosítani.
Márpedig sokan használnak iPhone-t és azok közül sem kevesen két SIM kártyával.
Sok más készülék is kezel persze eSIM-et, ha valaki nem akar fizikaival foglalkozni. -
válasz
#33802016 #123514 üzenetére
Az adatvédelemre kényes vagyok, valamennyire értek is hozzá, ezért körültekintően bánok ilyesmivel.
Minden szolgáltató olyan szolgáltatást nyújt, amilyet akar, aztán mindenki eldönti, melyiket választja.
Attól, hogy a Telekomnak van a legtöbb előfizetője, nem akar mindenben a legolcsóbb (is) lenni, mert az ár nem minden, csak egy szempont a sok közül. -
válasz
#33802016 #123512 üzenetére
Azért csak más, ha ajándékhoz konkrétan kikötik, hogy csak akkor kapod meg, ha ehhez és ahhoz hozzájárulsz...
Amikor használtam Vodafone SIM kártyát tartaléknak, pont ebből lett elegem, nem ért annyit az egész, bár egy ideje mindegy mert sok más okból is távol tartom magam a Vodafone-tól, nem olyan régen, a vezetékes szolgáltatásaikat is sikerült kiváltani.
Szerződés kötésekor ellenőrzöm annak a tartalmát és ha nem tetszik, módosítom, vagy nem írom alá, kötöm meg úgy.
Ha netán gyűjtenek és felhasználnak adatokat, nagyon nem mindegy, hogy előzőleg konkrétan hozzá kellett járulni, vagy később könnyebben támadható valamilyen okból. -
válasz
szabonagyur #123433 üzenetére
Nem, szoktam ellenőrizni több módon, felületen is, nagyon minimális eltérések vannak - szerverek függvényében például -, ha elég erős a hardver és jó a böngésző.
-
Hát, a telefonjaim már sok éve több CA képesek (3-4-5CA, Cat16-18, 1024-1200/150-200 Mbps).
Ha mérek most például itthon, mellette pedig elkezdem visszakeresni a több éves méréseimet azonos helyen, akkor folyamatos csökkenést látok és ahogy korábban is írtam, a letöltés még mindig okés, de a feltöltés itt tutira sovány lett.
Vannak persze helyszínek, ahol nem ilyen szignifikáns a változás, illetve az arány, de sok helyen ezt tapasztalom sajnos.
És ezt nem csak a Telekomra tudom levetíteni, a többi szolgáltatóra is igaz.Az alábbi mérések azonos helyen készültek (a 2017-es éa 2019-es visszakereshető itt a topikban, a 2021-es most készült, az már csak hab a tortán, hogy a mai egy délelőtti mérés, a korábbiak pedig terheltebb, délutáni és esti időpontban készültek):
2017
2019
2021
-
válasz
gabor9991 #123412 üzenetére
600 - 800 Mbps nem kell, de a 4G kezd elfogyni.
Nekem részben azért van korlátlan mobilinternet a céges előfizetésen, hogy ha úgy adódik, bárhonnan dolgozhassak.
Vezetékes net persze a preferált, de ha az behal, vagy nem tudok otthonról vagy az irodából dolgozni, akkor kellhet a mobilinternet és bizony a sávszélesség is.
Az a 89/6 Mbps kevés.
A vezetékes 120/10 is az volt, lefelé még csak megfelelt - ketten is használhattuk a feleségemmel -, de felfelé akkor is elfogyott, ha egyedül használtam.
Pedig 4G-n nem ritka sajnos az alacsonyabb feltöltési sebesség, ahol régebben közel 50 Mbps volt, ott mostanság 20 Mbps sincs.
Ahol régóta tapasztalatom van a mért 4G sebességek tekintetében, ott a letöltés is látványosan csökkent az évek alatt, de az nem annyira vészes, ha a 160 - 180 Mbps lett a fele vagy valamivel kevesebb, viszont a feltöltésnél a közel 50 Mbps is bőven a fele alá csökkent, sőt, az pedig már nem az igazi. -
válasz
szalai112 #123379 üzenetére
Szia,
2019. szeptembere óta használok eSIM-et, minden ok.
Van előnye és hátránya is, például ha ellopnák netán a telefont, nem lehet csak úgy kidobni abból, hogy nehezebb legyen megtalálni a készüléket - több is van, egyet ragadtam csak ki -, ellenben ha gond lenne a telefonnal és csak fizikai SIM-es másik készülék van, akkor üzletben kell átcseréltetni, ami nem mindig megoldható azonnal. -
válasz
MadMancs #123360 üzenetére
Keresgél azért a telefon célirányosan, ha bekapcsolva az 5G, aztán melyik szoftver, hogy kezeli le.
iPhone 12-es széria például, aminél néhány típus tulajdonosai nem kellemes emlékeket őrizhetnek az első firmware verziók kapcsán...
Lehetett persze ilyen más gyártóknál is, vagy előfordulhat akár később is. -
válasz
ElektrikusDE #123347 üzenetére
Nálam azóta jó, előtte volt gond egy rövid ideig.
-
válasz
szabogabor10 #123311 üzenetére
És Igen, +2 GB a korlátlan mellé is, így abból az EU-s 20 GB 22 GB lett.
-
-
válasz
-ZeeZee- #123278 üzenetére
Megcsináltam az após által használt Domino előfizetésre és probléma nélkül lefutott az adategyeztetési folyamat.
A böngésződben megfoghatja valami bővítmény, vagy hasonló, próbálj rá privát/inkognito módban, esetleg más típusú böngészőben.Kíváncsi leszek a központi hiba okára, de komoly lehetett, mert a kábeles része több, illetve más szolgáltatókat is érintett. Lehet, hogy a mobilos is, de arról (még?) nincs infó.
-
válasz
#40993792 #123220 üzenetére
Mostanában megnyugodtam kicsit ilyen szempontból - inkább csak nincs rá időm és energiám - , többet is kibír már nála egy telefon, mint max 6 - 7 hónapot.
De való igaz, a 24 éves mobilozásom alatt megannyi gyártót és típust kipróbáltam, használtam, tudatosultak bennem az előnyök és a hátrányok is mindegyikkel kapcsolatban.Landsmann: Ahogy az lenni szokott, van mindenre példa és ellenpélda is, meg nem véletlenül írtam oda zárójelbe, hogy; számomra.
Azért egy népszerű Xiaomi típus azonnal beugrik, ami nem tud minden 4G frekvenciát összevonni, ami miatt nem mindenhol van azzal 4G+ ott, ahol sok más gyártójú/típusú készülékkel igen.1Nsane: Igen, sajnos a Samsung telefonok is érdekesen kezelik néha a hálózatokat/frekvenciákat, nem mindig jól sül el a prioritás beállításuk.
-
válasz
#30662400 #123211 üzenetére
A Huawei telefonok "térereje" közismerten jó, pláne a csúcskategóriában.
A (számomra) nagyon egzotikus gyártókat (a Xiaomi is ide tartozik) kerülöm ilyen szempontból (is), mert a hálózatok/frekvenciák kezelése sokszor érdekes, problémás.
Samsung telefonom sok volt már, biztos lesz is még, kezel minden szükséges frekvenciát, azok összevonásával sincs gondja, a térerő meg olyan, amilyen.
Az iPhone is hibátlanul kezeli régóta a frekvenciákat, összevonásokat...stb. -
válasz
kisninja #123125 üzenetére
Igaz, már régebben, de sokáig használtam Note9-et két Telekomos SIM kártyával (VoLTE is aktív volt) és nem volt ilyen probléma.
Amiről először meg kellene győződnöd, hogy valóban annyival korábban, illetve akkor kerültek elküldésre adott SMS-.ek és nem pedig időszinkronizációs (szerver) és társai problémáról van szó?
A telefonodon nem adtad át az irányítást más, külsős alkalmazásoknak az SMS kezelése szempontjából? Elég sok rákérdez, illetve alapban bejelölve az opció, ha telepítéskor/beállításkor csak automatikusan nyomja tovább az ember. -
válasz
szalai112 #123056 üzenetére
Nekem ezt dobja most Mageta 1 kapcsán, az alábbiak szerint:
Meglévő Gigaerős Net 1000/1000 díjcsomag + Szuper Családi HD díjcsomag, ezek szűk 2 hónapja lettek bekötve 1 év hűséggel, most 2 évet írnék alá, pontosabban megtoldanám bő 1 évvel.
3 mobil előfizetés, ezeken régóta nincs hűség, régebbi díjcsomagban vannak, most mindegyiknél váltanék az aktuális Mobil M + 4 GB díjcsomagra és 2 év hűséget írnék alá.Adott esetben még annyi sincs a kedvezmény, mint amennyivel többet kifizetnénk a 3 mobilra a 2 év alatt az új díjcsomagokban, márpedig ha a felár adta többletet nem használjuk ki - jelen állás szerint nem -, akkor nem éri meg azokra a váltás és a hűség.
-
válasz
Marcsello31 #123063 üzenetére
Ha ki tudnánk használni, szó nélkül váltanánk, de az itthoni 1000/1000 Mbps optika - tavaly március óta teljes home office, bár a jövő hónaptól talán be lehet/kell majd menni heti néhány napot -- és a céges mobilos korlátlan (net is) előfizetés mellett felesleges még a privátra is.
Meg a mobil adatforgalom terén nem vagyok a nagy forgalom híve, csak ami arra való. -
válasz
zzola #123049 üzenetére
Sok a hibalehetőség a "másodlagos" szolgáltatóknál, ha például valamilyen kiegészítő szolgáltatás kellene, vagy hibát kell vizsgáltatni...stb.
Na meg csak sok az a netfone féle 8990 Ft, ha a Telekomtól olcsóbban kapnám a privát előfizetésemre - nem flotta, tényleg saját minden szempontból - és tényleg korlátlan lenne, nincs behetárolva az SMS-ek száma és hasonlók.
Igaz, nem kell a privátomra a teljes korlátlanság, mert a céges az és egy telefonban van a kettő. (A privátomon még a 4 GB adatkeret is érintetlenül vált általában a fordulónapon...)Biztos van persze olyan, akinek jó önmagában és adott feltételekkel is 8990 Ft-ért a netfon szolgáltatása.
-
válasz
inferno88 #123017 üzenetére
Szia,
Nem csak a név miatt fizetsz többet, alaposan járj utána minden tekintetben annak a "virtuális" szolgáltatónak, mert egy dolog, hogy olcsóbban adja a szolgáltatást - már ha egyáltalán teljesen ugyanazt -, de ha ügyintézésre...stb. kerül sor, akkor szokott kibújni a szög a zsákból.
-
válasz
#70635776 #122671 üzenetére
Pedig csak itt a fórumon is olvasni nem egy ilyen esetet, holott ide aztán tényleg csak elvétve tévednek be azok, akik nincsenek képben a dolgokkal.
Az illetékes Telekomosok ha mondanának számot, mennyien felejtik el időben megcsinálni és próbálnak aztán menni a telefonszámuk után, biztos csodálkoznál. -
válasz
Lackooo84 #122658 üzenetére
A ráfizetés szót nem tudom értelmezni, hiszen rendelkezem szolgáltatói előfizetéssel, használom és kihasználom, így adott szempontból mindegy, hogy honnan veszem a készüléket, abba kell a szolgáltatást biztosító SIM kártya.
Mondom ezt úgy, hogy sok éve nem vettem készüléket a Telekomnál, mert nem volt olyan kedvezmény, ami rávett volna, az összes mobil előfizetés hűség nélkül fut régóta.
De ha bedobnak majd valami jó készülékkedvezményt, akkor simán aláírok valamelyik előfizetésre 2 évet, mivel továbbra is használni fogom az előfizetést, függetlenül attól, hűséges vagy sem.
Szolgáltatót váltani nem akarok, mert a többinek jó ideig esélye nincs azt nyújtani, ami ezen szolgáltatónál tart, Domino előfizetésre váltani meg egyszerűen gazdaságtalan lenne, így marad még sokáig a havi díjas előfizetés ezen szolgáltatónál, hűség nélkül épp, vagy ha majd úgy adódik, akkor aktuálisan hűséggel. -
válasz
zzola #122647 üzenetére
Nem mindent korlátoz és még az is több tényező függvénye, hogy hol, mikor és mit.
Régebbi felállásban is a csak a P2P (2/0.2 Mbps) és a VPN (10/5 Mbps) volt korlátozva, de én a leírtak ellenére VPN korláttal sosem találkoztam, pedig sokszor használtam arra a céges kapcsolathoz, néha néhány óra alatt nagy adatforgalommal. A Torrent és társai korlát passz, az nálunk nincs használatban még vezetékes neten sem. -
válasz
szabonagyur #122352 üzenetére
Nálam az iOS alkalmazás rendben van, semmi sem hiányzik, bár itt minden van, mint a búcsúban, több havi díjas mobil, otthoni net és IPTV, továbbá több Domino is.
-
válasz
lugosi #122202 üzenetére
NET 3 GB 2019
Mely alkalmazások használata nem csökkenti a 3 GB adatmennyiséget?
Az alábbi alkalmazások használata böngészővel és a letölthető alkalmazással sem csökkenti a 3 GB adatmennyiséget:
Facebook, Instagram, Waze, Messenger, WhatsApp, Spotify, Tidal, Apple music, Deezer, HBO GO és TV GO.
Fontos!
A díjmentes adatforgalom nem foglalja magában a beágyazott video- és hangfájlok lejátszását és letöltését, az alkalmazáson belül bonyolított telefonálást és videotelefonálást, az alkalmazások letöltését és frissítését, a harmadik felek által biztosított alkalmazáson kívüli tartalmakra és funkciókra (pl. regisztráció, alkalmazás-letöltés, frissítés, beágyazott videó stb.) felhasznált adatmennyiséget. A díjmentes adatforgalom a BlackBerry APN használata esetén technikai okok miatt nem érhető el.
-
-
válasz
karl_fischer #121630 üzenetére
Ügyesen kiküldték a tavaly decemberi promóciós levelet...
-
válasz
Oposzumtoszó #121471 üzenetére
Szia,
Amennyiben barangolsz az oldalukon - készülékek...stb - és mégsem ugrik fel, úgy foglaltak esetleg: [link]
-
válasz
South Velen #121435 üzenetére
Szuper, ez jó hír!
Telefonos ügyintézésnél valóban erősen zsákbamacska, hogy milyen ügyintézőt fog ki az ember, hozzáértő vagy sem, mennyire segítőkész...stb.
Az e-mail talán annyiban más, hogy azt bizonyos esetekben lehet dobálni olyannak, aki jobban képben van, vagy van idő segítséget kérni hozzáértőbb kollégájától. -
válasz
South Velen #121372 üzenetére
Kitartást, mert több körös harc az, a már lezárt díjcsomagba (technikailag) nem egyszerű visszakerülni, ha egyszer onnan újba váltottál - elállás ide vagy oda...
-
Mai Domino Day: 24 órás korlátlan mobilnet
-
válasz
Masato #121134 üzenetére
Nem minden esetben veszik talán a fáradtságot, hogy az összes tekintetben lefussák a kört.
Mint írtam is, szerintem sem a legjobb a Samsung a hálózati kapcsolatok kezelésében, de nem csak a Telekom vonatkozásában - én is használtam korábban a telefonjaimat más szolgáltató SIM kártyájával is, akkor sem volt felhőtlen a dolog...
Más kérdés, hogy sok tényező függvénye a dolog, ezért változó, hogy kinek és melyik szolgáltatónál, milyen problémái jelentkeznek. -
-
válasz
st3v3np3t3r #121119 üzenetére
Nem teljesen azonosat írtam, mert szerintem nem csak bug lehet.
A szolgáltatós kontra nem szolgáltatós firmware verziók esetén viszont esete válogatja, nekem anno a Note 9-nél volt fordítva is, a TMH nem tudott néhány dolgot, amit a XEH igen, például a HD hang kijelzése. -
válasz
st3v3np3t3r #121114 üzenetére
Vannak készülékek a Telenor és a Vodafone kínálatában is, amik a gyakorlatban (legalább részben) függetlenek a kiírás ellenére is.
Még szerencse, hogy a Telekomnál minden független (teljesen) már jó ideje, hivatalosan is.
Adott eset viszont összetettebb problémának tűnik, de a leírtak alapján a készülékkel van gond, vélhetően szoftveres okból.
Más kérdés, hogy a Samsung alapban sem arról híres, hogy a legjobban kezelik a készülékei a hálózatokat. -
válasz
Winne #121005 üzenetére
Mert bár régóta itt lakunk, az ismerős lány csak most szánta rá magát, hogy eladja ezt a lakást és megvehessük.
A távolból csak végszükség esetén kértük volna, hogy váltsunk időközben szolgáltatót, mivel vidékre költözött és néhány ügymenet bonyolultabb és hosszabb így, bár mindenben maximálisan segítőkész volt eddig is.
Mobilos fronton mennyivel egyszerűbb minden...
A vezetékest is lemondhatja ugyan telefonon vagy vidéken személyesen, de az eszközök meg itt vannak, azokat külön kell eljuttatni a szolgáltatónak - a Telekomnál ezzel kapcsolatban van korábbi negatív tapasztalatom, nem tudom a Vodafone miként áll majd hozzá.
De mindegy, már folyamatban a lakás adásvétele, amint a nevünkre kerül, jöhet a Telekom optika és a Magenta 1.
Kíváncsiságból megnéztem a vidéki címet is, ahol a családi házam van, majdnem elsírtam magam, ott horror áron van semmi kis szolgáltatás. (Kb, annyiba kerül ott a 30/5 Mbps net, mint itt az 1000/1000 Mbps)
Az Magentában sem lenne ott buli csak azért, hogy a mobilos előfizetésem némi előnyhöz jussanak, szóval eddig nem lett volna értelme, na de majd itt. -
válasz
Winne #121003 üzenetére
A maradással nincs gond, 24 - 23 - 22 éves előfizetéseim vannak mobil fronton, azóta folyamatosan ezen szolgáltatóinál - illetve korábban jogelődeinél - vagyok.
Más kérdés, hogy jó ideje nincs hűség egyiken sem, mert egyszerűen nem éri meg mostanság készüléket vásárolni a szolgáltatónál.
A Magenta 1-et nézegetem, mert most Vodafone vezetékesünk (koax) van, de van itt Telekom optika (meg DIGI - bár az nem optika - és Flip is, így a Telekom is jelentősen olcsóbb, mint ahol nincs megfelelő konkurencia), amin jobb szolgáltatást adnak, jóval gyorsabb netet, több HD csatornát...stb., de a készülékkedvezmény még Magenta 1 esetén is annyira kevés, hogy inkább csak 1 év lesz aláírva, ha arra kerül a sor. -
válasz
Cranberries #120999 üzenetére
Régóta nem a mérvadó kedvezményről szól már ez...
-
válasz
DonThomasino #120851 üzenetére
Simán rádugod a készüléket a munkaállomásra, kapjon netet az alkalmazás és a szerverrel szinkronizálva, megtörténik a hálózati zár feloldása a készüléken.
Ha nem elég, akkor biztonsági mentés a készülékről iCloud vagy iTunes útján, majd gyári visszaállítás és mentés visszatétele. -
válasz
DonThomasino #120849 üzenetére
iTunes is megoldás.
-
válasz
Cranberries #120332 üzenetére
Naptári havonta egy alkalommal.
-
válasz
NoMagix #119901 üzenetére
Szia,
Samsung esetén az esetek 99%-ában eltér a kód, tehát saját szolgáltatós TMH van, nem pedig a nem szolgáltatós XEH, ami befolyásolja a frissítést is, nem azonos időben érkezik, a TMH jellemzően később, illetve néha ki is marad verzió.
Előfordul, hogy a TMH firmware nem tud bizonyos funkciókat, amit én tapasztaltam korábban a Samsung Galaxy Note 9 telefonomnál; TMH esetén nem tudja kijelezni a HD hívást, a XEH igen.
Akad persze fordított helyzet is, ha Telekomos fejlesztésről van szó, a Wi-Fi hívás bekapcsolhatósága korábban jelent meg a TMH firmare verzióban.
Van lehetőség TMH kódos készülékre is feltenni a XEH firmware verziót a védelmi számláló ugrasztása nélkül, de nem minden érték áll át arra.
A TMH firmware tartalmaz(hat) Telekomos alkalmazásokat, jobb esetben választható telepítéssel. -
válasz
st3v3np3t3r #119892 üzenetére
-
válasz
Kbali #119886 üzenetére
Ez csak a jogszabály által meghatározott kötelező jótállási időre vonatkozik, ami jelenleg hazánkban egy év.
A Samsung a második évben korlátozott gyártói jótállást ad, amikor már ő szabja meg a feltételeket és az akkumulátort nem veszi bele a körbe, hiába beépített az.
A Huaei például a második évben is ad jótállást az akkumulátorra is.
Az Apple csak az egy év kötelező jótállást adja, második évet még korlátozottan sem - sőt, az első év is korlátozott, ha nem biztosított a hazai jogszabály szerinti kezelés -, harcoljon az ember szavatosság keretében - ami a fogyasztó szempontjából hátrányosabb, mint a jótállás.
Ennyire eltérő ez a gyártók függvényében.Nagyon beindult a Telekom marketing, jönnek az e-mailek, hogy erre meg arra az előfizetésedre vállalj új hűséget és levásárolható készülékkedvezményt kapsz.
Nem is a legolcsóbb díjcsomagot használom és választom ki, erre dob 24 hónap hűségért 5500 - 12100 Ft készülékkedvezményt.
Egy olcsóbb telefonnál is viccesen kevés ez, de pláne az a csúcskategóriában, ahol a 400.000+ Ft-os sáv is játszik. Ha már az iPhone 12 Pro Max telefont és társait ajánlgatja.
Nem véletlen, hogy régóta nincs már hűség egyik előfizetésemen sem... -
válasz
Istuu15 #119776 üzenetére
Szia,
Érdemes adott helyen és SIM kártyával, de másik készülékkel is kipróbálni, ha van rá lehetőség, mert agy szűkíthető a hibalehetőségek köre.
Okozhatja a készülék (szoftveres vagy hardveres) hibája, de a SIM kártyáé is, vagy akár helyi torony/cella problémája.
A pontosítás is segíthet, hogy helyileg hol van ez, illetve milyen hálózati módban?
Nem biztos, hogy segít neked, ha leírom, hogy nekem például Újpesten nincs ilyen probléma. -
válasz
AnonymusX #119727 üzenetére
Az, megóvják a felhasználókat az ilyen bonyolult dolgoktól.
Nem tudom, miért van így, de az iOS bizonyos esetekben nem ad kellő konfigurálhatóságot, ami néha a szolgáltatói részt is érinti. (Megint más funkciókban meg jobb, mint bármelyik más gyártó típusa vagy oprendszere - tudom, ezen az elfogultak napestig tudnak vitatkozni, de én így látom, mondom ezt úgy, hogy most iPhone-om van - abban használom a privát és a céges előfizetésemet is -, de előtte Samsung volt, korábban Huawei, Nokia és így tovább, közte is többször iPhone, szóval rendszeresen ugrálok a gyártók között. -
válasz
AnonymusX #119725 üzenetére
iPhone esetén a kapcsolódó menüben nem ellenőrizhetők és konfigurálhatók külön a különböző hívásátirányítási opciók.
Kóddal megoldható persze minden, vagy a SIM kártyát másmilyen, megfelelő készülékbe áthelyezve, eszközölni a szükséges ellenőrzéseket és módosításokat.garfield545: Ha minden feltétel adott, működik a szolgáltatás.
-
válasz
martonl #119604 üzenetére
Szerintem annyira elhanyagolható az ügyfelek mozgása a szolgáltatók között, hogy egyik sem fordít mát igazán nagy hangsúlyt külön csak a megtartásra.
Jó ideje nincs már hűség egyik előfizetésemen sem, de csak elvétve jön kapcsolódó e-mail, jellemzően nevetségesen kevés kedvezményt taglaló ajánlattal valamelyik hívószám vonatkozásában.
Régebben viszonylag sűrűn hívogattak azért, ha valamelyik előfizetésen lejárt a hűség és néha még értelmes ajánlatot is tudtak adni. -
iOS-en ismét frissült a Telekom alkalmazás, a főképernyőre (is ki)került az Adventi naptár.
Részleteiben annyira nem néztem, mi változott még.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Szólánc.
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- E-roller topik
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus - Black - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Gray - Használt, karcmentes
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest