- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomy86
addikt
válasz
ubyegon2 #115256 üzenetére
" Az ember a szülei dolgaival azért foglalkozhat kicsit"
Szerintem az, hogy az ember nem figyeli rendszeresen a rendelkezési idő lejártát nem egyenlő azzal, hogy nem törődik a szülei dolgaival. Viszont ha már az alkalmazásuk minden számomra érdektelen akciókról tud felugró üzenetekkel értesíteni, akkor az sem lenne ördöngösség, hogy mondjuk a kártya lejárta előtt szintén figyelmeztessen, ha belépek az alkalmazásba.
-
tomy86
addikt
válasz
ubyegon2 #115249 üzenetére
"a 70+-os nyugdíjas könnyűszerrel tölti fel a Dominóját"
Viszont arról nem küldenek értesítést, ha túl sok idő telt el az utolsó feltöltés óta. Két éve jártam úgy, hogy apám által (ritkán) használt szám egyszercsak nem volt elérhető. Ügyfélszolgálaton egyre az adategyeztetésre fogták. Mondtam, hogy több számot egyszerre egyeztettem (ráadásul kb. fél évvel korábban) és a többivel nincs gond. Végül kiderült, hogy a rendelkezésre állási idő járt le. Töltöttem rá 3000 forintot és már működött is. Ennyit az értesítésekről, az ügyfélszolgálatról meg már inkább nem írok semmit. -
MadMancs
veterán
válasz
ubyegon2 #115245 üzenetére
"másrészt az annyira egyszerű multikomplex elvégezhető művelet, hogy mindenki meg tudja csinálni."
Ebben biztos vagy? Mostanában pont ezek a problémák szabadultak el ( pl Voda topic), hogy 3(!) értesítő sms után 90(!) Nap leteltét követően is azért sír hogy szemét szolgáltató offolta véglegesen SIM-et. Nem egy esetről van szó.
-
MadMancs
veterán
válasz
ubyegon2 #115228 üzenetére
Hülyeséget beszélt. Nincsenek felfüggesztve, csak kitolva. És ha lehet az online verziót javasolják.
Nálam egy megszüntetésére váró SIM április végén járt volna le. De vírus miatt lett egy kis türelmi idő, kint mindenkinek.
-
B.i.L
senior tag
válasz
ubyegon2 #115228 üzenetére
Tavaly : úgy tiltották le a kártyámat,hogy azt sem tudtam merre induljak.
Sms nem volt,fel is töltöttem - a rendelkezésre állási idő ugye,megnőtt +1 évvel.Majd reklamálok,ha időm engedi(persze szolidan,ahogy szoktam)Telekom alkalmazásból lett töltve.Az adategyeztetést megkérdeztem,azt mondták,hogy nem szükséges. -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
ubyegon2 #114010 üzenetére
Jelenleg csak ez az egy opció lehetséges amit ki lehet használni. A mobilszolgáltatókra azért nem vonatkoznak a halasztási moratórium szabályai mert nem bank és nem végrehajtó. A bankok is alattomosan halasztják a hitelt, mert aki az év végéig nem fizet,annak a kamatok ugyan úgy ketyegnek. A szolgáltató által biztosított készülékrészlet nem más, mint az, hogy a szolgáltató megelőlegezi a teljes vételárat, amit az előfizetőnek extra költségek nélkül a vállalt időn belül vissza kell fizetnie. A szolgáltatós készülékrészlet nem hitel!
-
St3ven
addikt
válasz
ubyegon2 #113540 üzenetére
Hogyhogy mi?
Az eredetileg is linkelt cikk szerint:
"Az idei adategyeztetés határideje minden kártyatulajdonos számára más és más, hiszen attól függ, ki mikor kötötte meg a szerződését. Az adategyeztetést a szerződéskötéstől számított fordulónapig kell elvégezni – fogalmaznak a hatóság közleményében." -
-
-
viktorhu
veterán
válasz
ubyegon2 #112304 üzenetére
Semmi bajom a torrenttel, de nem való mobilnetre, mert az elérhető maximális feltöltésre törekszik, és ha hagyod seedelni, mindenki elől elveszed a feltöltést a környéken.
Szerk.: és pont ez a veszély, hogy a felhasználók nem tudják, mi a különbség a mobil és a vezetékes net között, és, ahogy írod, itt is seedelni akarnak. Ha csak letöltöd pár perc alatt, és ki is kapcsolod, akkor nem lenne gond, de ha ezt engednék, akkor a seed is menne.
-
válasz
ubyegon2 #112299 üzenetére
Értem hogy miért vagy indulatos, nekem általában ennyi időt nem ér meg a dolog, igyekszem a lehető legrövidebb idő alatt kiváltani egy működő megoldással, ezért írtam pl. a webes letöltést.
Amúgy, valahogy felesleges pluszmunkának érzem a linuxot torrentről tölteni, mikor ott van minden disztro hivatalos oldala, ahonnan kényelmesen és biztonságosan, plusz kliens nélkül tölthető. -
anglergab
addikt
válasz
ubyegon2 #112284 üzenetére
Nem tagadják.
"miért nem szűrik mondjuk a teljesen jogtiszta szerverekre és csak a jogellenes tartalmakat korlátoznák?"
Ez technológiailag nem lehetséges.
"No de ettől függetlenül múlt évben még az ingyenes időszakban is 2-3MB/s- sebességgel tudtam letölteni, most meg 240 KB/s-sel!"
Akkor nem volt érvényben semmilyen korlátozás, speciális időszak volt.
Azért van erre szükség, hogy a hálózat működését és integritását fenntartsák és egyes felhasználók miatt ne kerüljön veszélybe sok más felhasználó adatforgalmazása.
-
válasz
ubyegon2 #112138 üzenetére
Ha nem tettél lépéseket, akkor biztosan nincs bekapcsolva.
Bekapcsoltatni lehet, ügyfélszolgálatot kell hívni. Aztán meg a telefonon be kell állítani a Beállításoknál. Nem tudom a te telefonodon lenne-e rá beállítás.Megj: Domino-soknak egyelőre esélytelen a Vowifi bármilyen úton is.
-
Dency01
aktív tag
válasz
ubyegon2 #111171 üzenetére
Telekom oldalán 990ft itt , telekom alkalmazásban 790, ugyanazt nézem (domino feltöltőkártyás).
Ennyi év hűség után azért elvárná az ember hogy valamilyen formában figyelmeztessék , nem feltétlen sms-ben akár emailben vagy az oldalon belépve feldobhatná hogy na ugyan már váltsak má hogy jobb legyen nekem. Azért legyünk már egy kicsit rugalmasabbak. Persze a módosult szerződéses sms-t nem sajnálják, nem igaz?
-
makoss
veterán
válasz
ubyegon2 #110844 üzenetére
Messze nem az időről van szó, hanem olcsó és korlátlan legyen.
Nézzük például az én otthoni netem, ami már többszörösen volt hűségszerződéses, az például 4090 Ft/hónap, kettő baj van vele: 25/5 Megás ami már bőven lehetne 250-500 megás is, meg helyhez kötött.
Az a helyzet, én már nem igen fogom elérni azt, hogy normális áron legyen normális sebességű korlátlan mobilinternet, ami elég szomorú a mai világban! -
-
m1lan
őstag
válasz
ubyegon2 #110698 üzenetére
Szeptember 1. óta van egy olyan kedvezmény, hogy aki dominóról vált Mobil S-re, annak egészen addig 19 ft lesz a hálózaton kívüli percdíja, amíg nem vált másik csomagra. Az e-mail valószínűleg szimplán az előfizetések ismertetőjéhez dob, azért látod a 35 forintos percdíjat, mert minden más esetben továbbra is annyi.
-
törölt tag
válasz
ubyegon2 #110210 üzenetére
Pont annyi infót írtam, ami pont elég ahhoz hogy felkeltse az érdeklődést, ahhoz hogy megemeld a telefont és személyesen kérj árajánlatot. Ugyanis az se mindegy hol laksz, és ott milyen lehetőségek vannak. Úgy gondolom, ahogy én nem voltam rest a saját érdekeimet képviselni a Telekom ügyfél szolgálatosnál úgy más is veheti a fáradságot hogy rá kérdezzen, és elsőkézből érdeklődjön a lehetőségei felől. Ja hogy piszka a csőr, hát bocs, a lehetőség neked is adott, mint mindenki másnak.
-
törölt tag
válasz
ubyegon2 #110204 üzenetére
Ja de te magad se tudod csak trolkodsz.
Nyilván aki Magenta1 az tudja hogy Magenta1-es. És nyilván azt írja ami neki van a csomagban. Az hogy több opció áll rendelkezése, hogy hogyan lehet valaki Magenta1, az csak jó. Aki meg eleve Magenat1 az pont leszarja hogy hogyan lehet kevesebb szolgáltatással továbra is Magenta1-es. Valójában mindegy, mert aki az, az tudja milyen plusz kedvezmények vannak. Aki meg nem Magenta1 annak meg ott a lehetőség hogy azzá váljon ha szükségét érzi.
-
mano660
tag
válasz
ubyegon2 #110204 üzenetére
Nem bonyolult.
Két otthoni előfizetés és egy mobil előfizetés Magenta1 alkot, ehhez rendelhető havidíj mentesen a Családi mobil opcióként 4 dominós telefonszám, melyek ingyen beszélhetnek egymás között.
Magenta1 ügyfélként havidíj és adatforgalom nélkül használhatom a TV Go szolgáltatást is, és amit írtál a szolgáltatások díja 30%-kal csökken. -
törölt tag
válasz
ubyegon2 #110189 üzenetére
Félre érted, de nagyon.
Magenta1 kell TV, Lakossági internet, Mobil előfizetés. Így vagy Magenta1.
Ha valamielyik nincs meg, nem vagy Magenta1. De ez eddig is így volt, illetve régebben kellet hozá vonalas telefon is. De már az se kell, úgy tudom. (Nekem van Vonalas Telefon is, igaz alapon )
Ha hozzá rakod a dominót, dominókat is, akkor jogosúlt vagy mindenre.
Ja és elég csak 1 Mobil Internet előfizetés is. Nem kell 2. De feltétele a Magenta1.
A 30% kedvezmény, Szeptember 2.-tól érvényes csak, az új csomagok miatt. -
SV21
tag
válasz
ubyegon2 #110192 üzenetére
Olyan van, hogy két tetszőleges otthoni szolgáltatás és egy havi díjas mobil előfizetés, ami akár lehet csak mobilnet is, bevonható magenta 1 csomagba.
Így az egy havi díjas mellé bevonható még 4 domino, családi opció így már ingyenes.
Régebben valóban két havi díjas mobil előfizetés kellett, de egy ideje már így van ahogy leírtam.Nekünk is ez lett volna, ha kedden be tudták volna kötni az otthoniakat, de sajnos korábban a hozzáértő brigád tagjai elcseszték a vezetékezést, falat kellene bontani, így buktuk az egész magentát...
Szerintem erre gondolt a kérdező, de ha nem akkor bocsánat.
-
törölt tag
-
Huroq
senior tag
válasz
ubyegon2 #110014 üzenetére
Ebben sajnos vagy nem sajnos nem fogunk tudni egyet érteni, de szerintem nem is baj.
Ahogy korábban írtam megoldottam máshogy.Jó pár éve vagyok előfizető és "részletre" készülék vásárló, de az utóbbi 1 évben tapasztalt viselkedés szöges ellentétben van az eddigi ismert Telekommal, legalábbis a vásárlással kapcsolatosan. Azt is megértem, hogy a sok csaló miatt került ez is arra a sorsra amire, de egyrészről nyugodtan felfordulhat a sok "kijátszom a rendszert" jóska pista, más részről pedig lehetne ügyfélmúltra tekintettel lévő rendszer.
Itt én befejeztem ezt a témát, köszönöm az eszmefuttatást.
-
Huroq
senior tag
válasz
ubyegon2 #110005 üzenetére
Én voltam aki a bank hitellel példálózott. Elfogadom az álláspontodat ez is egy a sok közül. Én személy szerint nem "vergődtem" volna korábban ha a rendszer konzisztens lenne. De nem erről van szó. A szent rendszer kénye kedve szerint állapít meg előleget. Egy csomószor hibásan. Nem hiszem, hogy egyiknap enged vásárolni részletre előleg nélkül aztán következő nap bekéri a készülék teljes vételárat harmadnap megint semmit. Teszteltem az ügyintézőket is. Tudom, hogy 2 év hűségem van az otthoni szolgáltatásaimra, de küldte a hibátlan rendszer, hogy már vásárolhatok új készüléket. Telefont ragadtam és megkérdeztem vásárolhatok e. A válasz igen volt, mondom de ugy tudom fut egy törlesztőm. Ő látja és vehetek. Mondom akkor legyen hát. Fél óra szerencsétlenkedés után kiderül mégsem mert fut készülék hűség. Mondom én mondtam előre. Nos ennyire jó ez a rendszer. Tudom ahogy írtad ő dönti el hisz joga van hozzá, de ennyi erővel egy random szám generátor is lehetne. És hogy reagáljak a kedves hozzám intézett válaszodra. Nem röhögtek ki egyik bankban sem, mert ott a logika mentén adnak hitelt nem egy random valamire. Logikus hitelbírálati rendszer van a legtöbb banknál, de ezt a részt hagyjuk is. Azért veszek részletre telefont és mást is, mert egy kedvezményes a készülék, kettő az ő pénzüket használom addig is. Nem kell túlgondolni ezt.
-
kovacsmi_74
senior tag
-
sfefe
addikt
válasz
ubyegon2 #109843 üzenetére
Tkom ügynök vagy?
Akinek van mondanivalója a tkom árszabással kapcsolatban az szerinted sír? Akkor Veled van a baj meg az értelmezéseddel, senki nem sírt semmiről ha nem érted a leírtakat olvasd el újra. Senki nem akar alapcsomagban korlátlanságot hol olvastál ilyet? De ha engednek egy alkalmazást használni akkor ne csak félig lehessen...ezen még a tkomos srac az üzletben is kínosan mosolygott mikor mondta, hogy hát igen sajna ez így fél szolgáltatás/engedmény."Az alapcsomag alap szolgáltatást nyújt. "
10gigas netet nem neveznék alap szolgáltatásnak.
Ha engednek valamit használni akkor engedjék teljes mértékben vagy inkább ne...jo, hogy nem már azt is kikötik pirossal irhatok kékkel nem..
A pénzt meg nem mindenki sz@rja... -
anadroid
senior tag
-
4Grider
félisten
válasz
ubyegon2 #109388 üzenetére
Terrorizmus ellen hozott jogszabályról van szó, ki más rúgná rád az ajtót, mint a TEK?
Szerinted strómanok nem léteznek?
Van egy alacsony alapfizetésed, amiért bent ülsz egy boltban. És vannak jutalékaid, amiből megélsz. Ha jutalékmentes melóval kell foglalkozzál, akkor egy idő után te is húzni kezded a szádat.
Esküszöm olyan szöveget nyomsz, mit ha másik bolygóról érkeztél volna... -
dptrsk
Topikgazda
válasz
ubyegon2 #109386 üzenetére
"Azt se értem, miért nem egyeztethet valaki a saját nevén lévő kártyával kapcsolatban, ha nincs nála a kártya. Ez az egész hajcihő a felelősség vállalásáról szól, azt én a megjelenésemmel és okmányaimmal biztosítottam."
Elég ha véletlenül 4es helyett 7est mondasz, mert arra emlékszel... máris másnak egyeztettél, amelyik SIMmel visszaélnek, TE VÁLLALTAD a felelősséget, amikor nem jól emlékeztél és 4es helyett 7es lett?
-
Top cat
addikt
válasz
ubyegon2 #109090 üzenetére
És még ez a T reklámfilmje.
tomp / kisspall
Mindenki ilyen gazdag, csak nekem ilyen kevés az egyenlegem
-
Huroq
senior tag
válasz
ubyegon2 #109080 üzenetére
A biztosítónak kell bizonyítania hogy nem úgy történt nem az ügyfélnek. Azért modntam a lépcsőt neki, mert nálunk van egy elég meredek beton lépcső. Ejtettem már le ott telefont és ha nem teljesen ilyenre, de burálisan be volt törve mindenhol. Ha határozottam adod elő a sztorit nem problémáztak rajta. Semmilyen fotót nem kérnek amúgy a telefonról, csak kikérdeznek, no meg a szervizben bevizsgálják. Elég sokszor fordult már elő velem, még soha sem utasítottak el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Vírusirtó topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest