- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
polonic #56506 üzenetére
A Move M ATK és Move M 2 más díjcsomag, csak a neve egy ATK különbség.
Más havidíj tartozik hozzá.
sima->ATK mindig díjcsomagváltással jár.Remélhetőleg nem kötöttél tarifahűséget is, mert a Move M és ATK Move M másik kategória azthiszem.
A helyes sorrend: ATKra váltás, s másnap rendelés online.
-
Soulfly842
addikt
válasz
polonic #56449 üzenetére
Akkor az úgy hibátlan. Más nem - ha foglalt az otthonihoz az aranytárskártyás 'lehetőség' - platina mobil efi mellé (mobilnet) vihetsz díjcsomagváltással akár több előfizetést is..
Én csak elméleti szinten tudok segédkezni. A webshop technikai hátteréhez nem értek. Nálam az ügyfél bármit azonnal megtud csinálni
-
Soulfly842
addikt
válasz
polonic #56447 üzenetére
Az otthoni arany/platina, vagy van másik 'főkártyás' előfizetésed?
Az otthonihoz meglévő előfizetés esetén
Aranynál egyet lehet
Platinánál kettőtEgyszerű díjcsomag váltással bevinni aranytárskártyás díjcsomagba. A többinek újnak kell lennie.
(arany max 10 kártya, platina max 20)
-
Soulfly842
addikt
válasz
polonic #56442 üzenetére
Szia!
Ennek igazából nincs tétje és súlya.
A Move M és a Move M ATK azonos tarifakategória.
Az utólagos váltás gondolata jó, de mivel nem tudom, h. engedi-e úgy inkább más irányból javaslom a megközelítést:
Mindezek alapján vedd meg nyugodtan a készüléket Move M-re vállalt tarifahűséggel és mivel a díjcsomagkategória azonos - ügyintéző segítségével áttudnak váltani Integrált társkártyára, avagy társkártyára.
-
-
AstraCDX
senior tag
-
-
Intel fan11
őstag
válasz
polonic #54331 üzenetére
adat forgalom 500 mega jár és az azért nem idő arányos, mert amikor kötöttem a szerződést onnantól él a 30nap! Nekem jan 19ikén jár le 20ikán van a forduló.
ha így nézzük 22ikén adtam le a rendelést! 23ikán kedden hozta a futár és 23ikán 14-46perckor aktiváltattam ügyintézővel! Akkor 24től számolják tehát 8???
-
ForRedGlory
félisten
válasz
polonic #54327 üzenetére
A mozaik is reszaranyos, szoval azt sem jol tudod. A gond(om) ott van, hogy akkora baromsagokat olvasok itt neha, hogy egesz nap ide irnek ha ki akarnam javitani. Nem tehetek rola hogy nalad szakadt el a carna, de mar fajo szinten van a felre tajekoztatas.
Intel fan11: Igen. Reszaranyosan annyit kapsz. Mondjuk csak 46 perc, de nem gond
-
ForRedGlory
félisten
válasz
polonic #54323 üzenetére
Hogy mi van? Mondj meg te is ilyen hulyesegeket mint a masik par napja.
Gondolom Next csomagrol van szo. Ott reszaranyos a kedvezmeny is. Nem kapod meg a teljes 160 percet... Csak az 500 MB hasznalhato fel teljes egeszeben.
A fizetesi hatarido meg inkabb 15-21(22) kozotti datum.
-
Intel fan11
őstag
-
madle
őstag
válasz
polonic #53965 üzenetére
Én most öcsémnek megkötöttem a Like S-t az egyetemi diákomra. Csak közben kilépett dolgozni külföldre. Azon gondolkodtam mégsem mondom le, mert először flottába akartam lépni, utna néztem a NEXT S-t, de az csak ATK-val jó, 5500-ért. Viszont ez a Like S 2800Ft, és van benne azthiszem 3 Telekomos szám, 300 perc erejéig, ami szerintem teljesen jó. Illetve az egész lebeszélhető. Végülis az a 19Ft-os hálón belüli percdíj sem rossz. Meg ha jól tudom jár mellé LTE is. Nektek ez a csomag bevált? Már aki használta?
Áhá, most látom, csak Telekom hálón belül beszélhető le. Akor lehet a Next jobb lenne, csak az már jóval több.
-
válasz
polonic #50165 üzenetére
jobb esetben nem merik meglépni, rosszabb esetben esetlegesen igen, de közel sem lesz akkora a díj, mint az eredetileg javasolt összeg, mert az nem csak az internet halála lenne...
nem vagyok multimilliomos dzsesszdobos, de a három mobilos előfizetésemből kettőn van bő 1 - 1 gigabyte mobilinternet - az egyiket az asszony használja, a másikat pedig én, a harmadikat az anyós használja vidéken, de ott csak gprs van, így azon díjcsomagban az alapban adott sincs kihasználva -, illetve a lakásban van 100/50-es vezetékes net, és bár nem torrentezek, nem generálunk húzós forgalmat, de a tizedét sem szeretném adózni a beterjesztett összegnek, de még az előfizetés/700 ft ötlet sem tetszik.
a mobilinternetre szükségem van, így a vezetékes látná kárát annyiban, hogy 100/50 helyett elég a legkisebb 50/30 díjcsomag is, és máris -1000 ft.
ja, az asszonynak a céges telefonján is van mobilinternet, és ha most nem is használja, ha az továbbra is úgy maradna, akkor esetleg az általa használt előfizetésemen is lemondható lenne az 1 gigabyte bővítő.
lehet, hogy nem csak én gondolkodnék úgy, miszerint egy háztartáson belül a több (mobil és vezetékes) net közül némelyiken lehet faragni/spórolni...
nem tagadom, sokkal nagyobb összegeket költök/költünk kevésbé hasznos dolgokra, de az elv a lényeg, hogy lenyúzzák az emberről a bőrt, és ha lehet, akkor faragjuk a befizetett adót. -
válasz
polonic #48863 üzenetére
A telefon LTE képes? Ha igen, a mobilhálózatoknál engedélyezve van az LTE? LTE lefedett területen tartózkodsz? Ha mindenre igen a válasz, akkor még megpróbálhatsz egy újraindítást, valamint ellenőrizd, hogy az apn internet.telekom-ra van állítva.
-
-
taip
senior tag
válasz
polonic #48143 üzenetére
Nekem nem tűnt fel, hogy ha az egyiken megy a net (márpedig az folyton aktív, legfeljebb nincs nagy forgalmazás), akkor a másik ne lenne elérhető. Nem teszteltem, de szerintem nem gond.
Nekem is a magán meg a céges van egy készülékben, ugyanúgy különböző szolgáltatóktól, szerintem nem fizetek az átirányításért, a foglalt jelzés ingyen van.
Magát a beállítást a készülék tudja szoftverből Smart Dual SIM néven.De nem akarok senki rábeszélni, lehet hogy ez készülékfüggő vagy oprendszerfüggő. Nekem jó ahogy van.
-
club1
veterán
válasz
polonic #48143 üzenetére
Minden normális dual standby telefonon már megoldott a netes kártyán történő netezés közbeni hívásfogadás a másik kártyán. Ez általában a sim kártya kezelőben kapcsolható be, és cserébe a net nem lesz olyan gyors (de azért bőven élvezhető, akadásmentesen nézhetők ilyenkor pl. online video streamek is), mivel ilyenkor az egy rf egység a két kártya között ugrál.
-
taip
senior tag
válasz
polonic #48133 üzenetére
Nincs vele tapasztalatom, de miért annyira fontos a Dual Active? Egyszerre úgyis csak 1 valakivel tudsz beszélni.
Igaz, hogy Dual Standby-nál a másik SIM lezuhan a hálózatról, de ez jár valami érezhető hátránnyal? Szerintem nem. Nokia készüléken rá lehet egymásra irányítani, szóval ha az egyiken beszélek, akkor ha a másikat hívják, az is foglaltat jelez pár másodperc gondolkodás után. Nekem ez elegendő.Annyi hátránya van ennek a megoldásnak, hogy ha pl. az egyik számon nem akarok elérhető lenni és mondjuk kikapcsolom azt, akkor az átirányítást is le kell venni, különben kicsörög a másik számon, plusz még átirányítási díj is lehet.
-
válasz
polonic #48130 üzenetére
előfizetéses;
Vezetékes hálózatba történő átirányítás díja 13,208 Ft/perc
Más mobilhálózatba történő átirányítás díja 56,896 Ft/perc
Belföldi Telekom mobil hívószámra történő átirányítás Díjmentesdomino;
- hálózaton belül 14 Ft/perc
- vezetékes hálózatba 24 Ft/perc
- más mobilhálózatba 67 Ft/perc
- hangpostára +3630 (9888-333) Díjmentes -
-
glaci
őstag
válasz
polonic #46897 üzenetére
Szerintem nem csak ezeket a portokat szűrik, mert ez ugye csak a szabvány SIP VoIP, de a Skype és a Viber nem ezt használják és közben mégsem megy egyik sem.
Gondolom van egy listájuk az erre a célra használt portokkal és az mind ment a levesbe.Érdekes ugye, mert maga a port nincs tiltva, csak a prioritás lista legvégén van, így gyakorlatilag használhatatlan,mert olyan lassan vánszorognak hozzá a csomagok.
Éljen a csomag optimalizálás! -
válasz
polonic #45073 üzenetére
Na igen. Rettentő furcsa. Baján, Tolnán (kb. 11 ezer lakos) van, de Szekszárdon, ami megyeszékhely, és Tolnától ~6 km, nincs. Már csak Egerben és Szekszárdon nincs LTE a megyeszékhelyek közül. Tényleg nagyon kíváncsi lennék, hogy mi alapján priorizálnak. Nem logikus, hogy először ott építem ki, ahol ezt a lakosságszám, így a valószínűsíthető kereslet indokolja?
-
club1
veterán
-
válasz
polonic #44241 üzenetére
előfizetésesnél 15 e ft, ha már lejárt a kapcsolódó hűség, ellenkező esetben adódik még hozzá az akció során igénybevett kedvezmény visszafizetése (kötbér, aminek az összege megtalálható a szerződésen) is!
a domino esetén jelenleg 25 e ft, de június 1-től az is 15 e ft lesz. -
-
djculture
félisten
válasz
polonic #43367 üzenetére
Csak sokan nincsenek ezzel tisztában, felhivják a kék számot miközben azt hiszik hogy ugyis ingyen van kvázi mert a lebeszélhetőségböl ketyeg lefele....Közben meg külön lóvé. Ez persze sehol nincsen jelezve az oldalon csak ha az ember átolvassa a több oldalas szerződési feltételeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- TCL LCD és LED TV-k
- Trollok komolyan
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen notebookot vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motorola G86 - majdnem Edge
- További aktív témák...
- Asztali PC , R5 4500 , 1080 8GB , 16GB RAM , 256GB m.2 , 750GB HDD
- Asztali PC , i7 10700 , RTX 3070 , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1.5 TB HDD
- Gamer PC , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest