-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
smileismarci
tag
válasz
#78121280 #49707 üzenetére
4G/LTE
A Telekom 3G/HSDPA/HSUPA mobilhálózatán biztosított szélessávú internetszolgáltatása esetén az esetek 80%-ában elérhető minimum sávszélesség letöltés esetén 0 Mbit/s, feltöltés esetén 0 Mbit/s. A 4G/LTE hálózat jelenleg 1293 településen érhető el.
[link]Elírás ismét
#49710 adam3
nem arra gondolok hanem, hogy "3G/HSDPA/HSUPA mobilhálózatán" oda szerintem 4G/LTE kéne mert itt arról van szó és a végén jól is írták -
-
raziel01
veterán
válasz
#78121280 #48857 üzenetére
"10.
Új korlátlan tematikus adatopciók kerülnek bevezetésre belföldi használatra: (1) közösségi oldalak adatopció, díja 890 Ft/hó (2) böngészés és email adatopció, díja 1890 Ft/hó (3) éjszakai net adatopció, díja 5590 Ft/hó
(4) TV és film adatopció, díja 990 Ft/nap.
A TV és film adatopciónál a korlátlanság a megrendeléstől számított 24 órás időszakra
vonatkozik. (A feltüntetett díjak bruttó díjak."Hm.. Érdekesen hangzik de tuti nem éri meg.
-
-
djculture
félisten
válasz
#78121280 #37564 üzenetére
Nem is baj az azt kell hogy mondjam, mert így kevesebb lesz az olyan ember aki hirtelen felidulásból köt egy szerződést de fizetni meg nem tudja. Héten is volt nem egy ember aki itt kért segítséget a hűségtől való megszabadulás ügyében. Ha vállalta fizesse, senkit sem kényszerítenek puskával hogy írjon alá 2 évet ami alatt fizeti a telefon résztleteit meg a több ezres havidíjat.
Ismerőseim között is van sajnos ilyen meggondolatlan ember, csak az lebegett a szemei előtt hogy egy zsír telefont eltud hozni 0forintért utána hogy a next l 15 990 Ft/hó diját miböl fogja fizetni az már nem , le is tiltották 1 hete a készülékét. -
Nordik
őstag
-
South Velen
addikt
válasz
#78121280 #37328 üzenetére
Sajnos nem talál semmit, na meg eleve még a rendelésnél tudom módosítani az átvételi helyet.
De azért 12.04-re írja a szállítást, ami vidéki PP-ről lévén szó mai feladást jelent! Hát ezt megnézem.. Szánalmas ez a T, ezeregy helyről rendeltem PP-re cuccokat, mindig példaértékűen működött minden.
-
djculture
félisten
válasz
#78121280 #36162 üzenetére
De már csak 5000 pénz és :"A kupont 10 000 Ft feletti mobiltartozék egyösszegű online vásárlása esetén használhatod fel"
Kupon-t meg később küldik annak aki új vagy lejárt hűségidejű havidíjas előfizetésérte hűséget vállal, nem lehet eleve használni csak később tartozékra -
ANDROID???
addikt
válasz
#78121280 #33155 üzenetére
Ezek a hivatalos "meghatározások marhajók", keresgéld ki magadnak, hogy ott mi változott pl a 2.1.3.1.4.5.1.... pont alapján... váááá
Ha már táblázatba gyűjtötte, akkor lin kelhette volna a táblázatban, az adott pontokat, ha az ember rákattint nem kell keresgélnie, de nem ők pont arra mennek rá, hogy az emberek nem bszkódnak a keresgélésekkel, ez ritka bosszantó...
Pláne az is, hogy persze most módosíthatsz akár fel is mondhatod a szerződésedet, ha nem vagy hűség alatt, mert általában az emberek nagy része telefon vásárlással együtt ír alá 1-2év "rabigát", mert ha felmondod akkor ott a kötbér, ez olyan dühítő ilyenkor, pláne az hogy az ügyintéző beveri a flegma hangsúlyt, ami ekár fogvesztéssel is járhatna számára pl.... Lényeg, ha valami nyűgje van az előfizetőnek ő legyen türelmes p nem kötbérezhet mert úgy is megtalálja a szaros szolgáltató a kiskaput a szabályzásban, de nehogy már az előfizetőnek jó legyen. Vicc, hogy nincs választásod, vannak a szolgáltatók, nagyrészt egy kutya az egész valószínűleg egymással is leszerződött banda, és csak ők vannak a piacon... -
KüLÖNc
tag
válasz
#78121280 #31299 üzenetére
Igen, legalábbis reménykedem benne 8) Hívni, netezni tudok, engem is elérnek, van vonalam, szóval az nem hiszem hogy probléma. Beütöm a főoldalon a számom és a jelszót, akkor kiadja azt az oldalt, mintha valamit rosszul ütnék be, semmi hibakód nincs, csak captcha. Amint azt beütöm jól, akkor adja ezt a hibát, mert kipróbáltam hogy elütöttem a captchát, és akkor azt írta ugye, hogy írjam be helyesen. Hívjam fel őket?
-
Huroq
senior tag
-
Huroq
senior tag
válasz
#78121280 #31265 üzenetére
Bizony. Olvasgattam én is az oldalukat. Csak úgy hömpölyög az elégedetlenkedők kérdései, na meg a szitkozódás.
És várják a megváltó válaszát este 10 után.
Ne csüggedjetek barátaim. Van rá esély, hogy kapunk 5 hálozaton belüli ingyen percet, vagy ami ennél is jobb, 1MB adatforgalmat, amit az új hipergyors LTE hálózaton leforgalmazhatunk.
(#31266) raziel01:
Bizony ám.
-
Soulfly842
addikt
válasz
#78121280 #30395 üzenetére
Nagyon nem likeolom az almafát... rázogatom, adok a terméséből másoknak, de haza soha nem vinnék a gyümölcséből. - valaki már beleharapott, nekem nem az igazi.
Az minidig a megoldás lehet, hogy idős rokonnak kell éppen egy Sat TV alap, itt a digitális átállás, vagy mi a szösz...
kell az neki...
Már Net&Roll S-en megtérül
Tv gyártásban pró a samu, okos tévémmel szépen beszélget majd a note egyébként is nekem bevált... porszívótól-telefonig, hűtőn át mikróig minden téren...
lassan már a mosógépemmel is szépen beszélget minden eszköz
-
-
Soulfly842
addikt
válasz
#78121280 #30392 üzenetére
Azt nekem nem volt szabad írni - csak neked
Esetleg egy Note 10.1 LTE -t otthonra?
tárgyhónap + 2 hónap 1194, utána 21 hónapig 5730 Ft. Net&Roll L -vel, nulla forintos készülék árral?
Na itt sakkozzanak a nagy okosok, hogy mennyit kidobsz a szolgáltatásra és hogy mennyivel olcsóbban kijön, ha sufni mobilos (jó eséllyel fekete/szürke importos) jótállással veszed meg egy év garival meg esetleg egy év szoftveres (hajrakenhető-edition) 'boltban szöszmötölnek kicsit, ha beviszeddel' veszed meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest