- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
matthewKER
tag
válasz
polonic #84778 üzenetére
Azt tudom, hogy nincs más technológia, csak a VoLTE. Arra céloztam, hogy olyan verziót implementálnak elsőként, ami jelenleg még a Samsung csúcskészülékekre redukálja a támogatott készülékek listáját (egészen pontosan Exynos (7, ami most kimaradt), 8 és 9 chipkészletre).
-
-
-
válasz
polonic #70366 üzenetére
Oké, csak tőlünk keletebbre és nyugatabbra is vannak már VoLTE-képes hálózatok, SRVCC-vel. A Telekom is szerintem már rég elkezdhette volna a munkát, de most úgy néz ki, nagyon elkéstek. Ne felejtsük el, hogy az USA-ban már 2014-ben volt éles VoLTE a 3 nagy szolgáltatónál.
-
-
törölt tag
válasz
polonic #69824 üzenetére
Azért ez a szokásuk megmaradt, azóta is minden ami újdonság volt ők kapcsolták be először, lehet, hogy csak egy körzetben működött, de övéké volt az elsőség. Nagy szívfájdalmam, hogy a 900as 3gt végül nem csinálták meg, a 2100as kiépítése meg valamiért abbamaradt, az a brutál előny most náluk lenne, amit elvitt a Voda.
A 4g és a lte+ pl már messze nem westeles idők, de ezeket is a Telekom indította elsőnek. -
válasz
polonic #69643 üzenetére
a harmadik szekció a számla elején;
Ügyfélazonosítók / Customer ID. No. - Folyószámlaszám: xxxxxxx
ez a biztos, ez nem változó érték, a számla száma aktuálisan mindig más és más, bár ha (elektornikus) levélben kaptál értesítést az új számla elkészültéről, akkor abban az ahhoz tartozó számla száma is szerepel, az úgy okés befizetési infónak. -
válasz
polonic #69641 üzenetére
Amennyiben banki átutalással kívánja számláját kiegyenlíteni, kérjük a xxxxxxxxxxxxxxx számlaszámra hivatkozzon.
Csoportos beszedési megbízás felhatalmazásának benyújtása esetén a Jogosult xxxxxxxxxxxx és Fogyasztó azonosítóként, a xxxxxxx folyószámlaszámot használni szíveskedjék. -
RedCactus
senior tag
válasz
polonic #69045 üzenetére
Detto, de másnap felhívtam őket munkaidőben. Átkapcsoltak, aztán ott sikerült lemondani. Tényleg nem értem minek kell futni ezeket a fölösleges köröket? Még az lenne szép, ha bemennék előfizetést kötni és mondanák, hogy nyolc napon belül értesítenek, addig van időm átgondolni, hogy tényleg akarok e szerződést kötni.
-
-
válasz
polonic #67228 üzenetére
Pár évvel ezelőtt olvastam róla, az usa-ban jellemző, pont ezt írták amit később te is beírtál, hogy ha rossz a GSM lefedettség. Szerinted lehet ebből valami nálunk? Szerintem azért nem nagyon erőltetik, mert az USA lefedettségéhez képest nálunk sokkal jobb a GSM lefedettség.
-
zsolesz06
tag
válasz
polonic #67072 üzenetére
Az oké de épp ezért szeretném megvásárolni kamatmentes részletre hogy ne kelljen egyből ekkora összeget kifizetnem. Meg jó ha nem kell havonta töltögetnem a telefont meg iylesmi hanem egyből rajt esz az összeg illetve internet stb. de ha mégis egyből ekkora össezgre köteleznek akkor számomra nem sok értelme lenne pl mivel szinte a 90 duplájáért már megtudnám venni, azaz minek vállaljak két év hűséget. Na mind egy majd kiderül ha hívnak a T-ből.
A 16Gb. pedig elég lesz nekem. Eddig 8 és 16 Gb-os almáim voltak de soha nem teltek meg, jó persze itt jön a válasz hogy a 4k miatt majd most megfog, de nem vagyok az a nagy videózós és fényképész
Ami még is lesz rajt arra meg elég a 16Gb.
-
-
-
válasz
polonic #66200 üzenetére
magyarország, magyar telekom 4g/lte hálózat, akinek pedig válaszoltam a hozzászólására, ő biztos nem tud 4g/lte hálón telefonálni - még egy ideig, illetve azzal a készülékkel a későbbiekben sem, továbbá az előfizetést milyensége sem lesz majd mindegy.
találsz itt a fórumon - akár ebben a témában is - nem egy olyan hozzászólásomat, ahol hozzátettem zárójelben, hogy (még?) nem lehet, sokáig úgy írtam, de aztán felhagytam vele, mert a bevezetés ideje is egyre kérdésesebb/tolódik, illetve más feltételek is úgy alakulnak, miszerint nem most lesz még az...Dav123; akkor marad a helyi telekom üzlet.
-
válasz
polonic #66200 üzenetére
IPhone úgy tudom 5s-től.
De alapvetően a kérdéskör onnan indult, hogy a srác azt írta, hogy jelenleg a telekom hálózaton telefonál vele. Erre írták többen is, hogy nem.
Az, hogy valahol létezik a világon, meg majd jövőre, az nem egészen ugyanaz, mint amiről itt szó volt. -
-
válasz
polonic #64189 üzenetére
Ezen kár polemizálni. Igazából ugyanúgy meghosszabítanám a csomagomat és nem tervezem egyelőre lecserélni, szóval mindegy, hogy most akarok-e mellé telefont vagy sem. Legalább nem kell egyszerre kiadni egy rakás pénzt - és ennek szintén nincs köze ahhoz, ki, mit tehet és engedhet meg magának.
-
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
polonic #63994 üzenetére
Bárhova utaztam eddig, akár vonaton, akár kocsival, tuti, hogy voltak félórás/órás kiesések 3G és LTE szempontjából is. Szeged-Budapest vonalon többször van edge (vagy még az se), mint 3G/LTE, de Szeged-Balaton között is inkább nem volt, mint igen. Balaton körül szintén.
-
-
válasz
polonic #62468 üzenetére
igen, korábban írta t-s illetékes is, hogy a határnál lévő városokban jellemző a 2600 MHz, hogy ne lógjon át a szomszédos országba, illetve a telekom székház és az infopark lte+ hálóját az összekapcsolt 1800 és 2600 MHz adja, bár ott a dupla sebesség miatt (is) van.
határváros okán, direkt néztem a telefonom (f-es note 4) szervizes menüjében; band 7, ami 2600 MHz kapcsolatot jelent.Prien; az lte lefedettséggel nem lesz gond, az már most is nagyon jó összességében, ha arányosan nézem.
megnyugtatlak, a másik kettő sem mindenhol remekel, tapasztalatból mondom, felettébb bosszantó, ha a céges telenor vagy vodafone előfizetés helyett, a privát telekomoson hívogatják az embert, mert a másik kettőn nem érhető el különböző helyeken...CineDOG1; nekem snapi 805 a telefon, a *#0011# kódra minden szükséges kapcsolati infót kiír.
-
Soulfly842
addikt
válasz
polonic #61470 üzenetére
Az év végéig 97-98%-os lesz a 4G lefedettsége a Telekomnak. Így nem igazán látom értelmét. a 4G nem teljesen más frekvenciatartomány? mert akkor nem releváns a 'felszabadítása'.
Erős a gyanúm - szigorúan szubjektív gyanú - hogy előbb mennek rá az országos beltéri lefedettségre és a modernem LTE szabványok irányába, mint hogy a már-már költséges és indokolatlan utakat és a 3G fejlesztést járják tovább
3G-vel, ill ha arra fejlesztenének hosszútávon továbbra is álom maradna a 'nagyobb adatforgalmak olcsóbb áron' elképzelés... így legalább az esély meg van arra is. Ha már olyan szinten lesz optimizálva, fejlesztve - akkor annak már semmilyen akadálya nem lesz
Volt már azért pár leforgalmazhatóság növelés... emlékszek amikor még vagy 10 GB körül volt a legnagyobb net, s még túl is lehetett forgalmazni...
-
glaci
őstag
válasz
polonic #61006 üzenetére
Lehet, megérte volna.
Azóta már megint útra keltem és ma már nem fogok visszamenni.Esetleg az is elég, ha azt mondom, hogy az autóbusz állomásnál és a kikötői sétánynál volt a hiba és akkor ők már tudják, hogy az melyik cella?
(Mert gondolom, ha épp ott vagyok és "bemérnek", az lehet a "tuti" módszer.) -
btz
addikt
válasz
polonic #60639 üzenetére
Ez teljesen logikus is. Hiszen ha valamit garantálunk azt garantáljuk 24/7-ben tehát mindig. Az esetek 80%-a az már eleve nem lehet egy garantált érték.
Ha én azt mondom neked hogy 10 napból 8-at tudok garantáltan 2 megabitet szolgáltatni de te lemész a pincébe és ezzel jól alámteszel én meg fizethetem neked a kötbért teljesen jogosan. Szóval ha a kormány hozta ezt a döntést akkor is teljesen logikus kiskapu kikerülő döntés volt, amit a szolgáltató is leget hogy a kormány nélkül is megléoett volna. -
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
polonic #59920 üzenetére
Mennyire nyitott a flotta?
St3ven: De ez felfoghatatlan számomra, hogy képtelenek a szolgáltatók a technológiai fejlődéssel együtt haladni. Ott a 150 megabites LTE, és elkérnek 2ezer forintot 1gb adatforgalomért. Egy okostelón mennyi az az 1GB? Napi szinten elforgalmazok annyit, csak wifin, mivel másképp nem lehet győzni. Telefonálásra annyit használom a telefont, ha valaki hív, vagy ha bejelentkezek a fodrászhoz, vagy esetleg valami sürgős szitu van. Minden ismerősömnek van mobilnete, családtagoknak is, mindenkivel írásban kommunikálunk. Nevetségesnek tartom, hogy még mindig itt tartunk, hogy forgalomkorlátos nettel kell számolgatni a megákat, miközben elérhető sebességben 3x annyit kínálnak, mint az itthoni kábeles netem. Haladni kéne a korral.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest