-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Soulfly842 #23349 üzenetére
Látom, tökéletesen megtanultad a szöveget, amit marketingen nyomattak, de érzem magam annyira tudatosnak, hogy ragaszkodom az általam leírtakhoz. A két év alatt "szolgáljon" úgy a cég, hogy fel se merüljön bennem, hogy otthagyom.... s akkor máris spórolhatna a szolgáltató egy csomó pénzt azokon az embereken, akiknek a "felmondókat" kell lebeszélniük.
-
attiati
veterán
válasz
De ha jól tudom a net&roll csomagot nem lehet domino kártyához igényelni, csak hangalapú előfizetés mellé.
Vagy tévedek?Nincs hangalapú havi előfizetésem, csak domino kártyám. Kellene hozzá 2-3e ft-ért 2GB net, mert többet nem használok el. De nem szeretnék állandóan SIM kártyát cserélgetni, vagy USB modemmel futkosni, ha netezni akarok.
Így marad a domino kártyám mellé az 500MB 2.000 ft-ért vagy a 4GB 4.000 ft-ért. Esetleg te tudsz más megoldást?
-
válasz
az a baj, hogy én nem csak akkor szeretném érezni a törődést, amikor esetleg lépni akarok a szolgáltatótól, hanem bő 15 év után alapban is elvárnám - de ez ugye nem divat...
-
válasz
Soulfly842 #23341 üzenetére
okés, de itt most sem érvelés, sem pedig kifogáskezelés nem szükséges!
-
válasz
Soulfly842 #23338 üzenetére
Tudod, ha én eldöntöttem, hogy megszüntetem valamely előfizetésem, engem attól hatökrös szekérrel sem fog eltántorítani senki. Legfeljebb azt tudja elérni, hogy szép sorban az összessel azt teszem. Esetleg mennek prepaidba, ha a számot érdemes fenntartani.
Az meg végképp elszomorít, hogy ismét nem innovatív, hanem másol más szolgáltatókat. Természetesen róluk is azt, amit nem kellene.
(Közben persze csodálkozom is, mivel eddig bementem, elmondtam mit akarok, s egy perc múlva halott volt az előfizetés. MIndössze egy aláírásomba került, utóbb már a SIM sem kellett hozzá. S ez tökéletes, mondhatni ügyfélbarát módszer volt.)
#23341:
Nem kell ezt annyira felfújni, nem a modern kori sátán műve, h. 5 mp alatt nem írhatsz alá egy papírt és nem nyugtázhatod, h. hű de jó, mert már nem hívható.... na jó, nem akarom én sem kiforgatni a dolgokat
De igen. Fel kell fújni. Ha én döntök, akár így, akár úgy, akkor az én döntésemet ne akkor akarják már befolyásolni. Tegyen/szolgáltasson úgy a két év alatt, hogy én döntsek úgy, hogy maradok!
Az én lelkemet már nem kell burkolni, hiszen eléggé magenta az már. Bár a 17 forintos céges, Telenoros percdíjam sem rossz, még akkor sem, ha nekem kell fizetnem....
-
válasz
Soulfly842 #23338 üzenetére
hiába mossa, bizonyos jogszabályokat a szolgáltató sem írhat/bírálhat felül...
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Soulfly842 #23330 üzenetére
értem.
1.) Na már most én nem is használom ezt a kártyát.
2.) Még telefonba se volt a kártya, sőt azt se tudom, hogy hol van.
3.) meg tudja valaki adni ezt a 80as telefonszámot?Ne bonyolítsuk túl a dolgot, ha lehet. Nekem a legegyszerűbb és leggyorsabb módja kell, hogy ne fizessek többet.
-
törölt tag
válasz
Soulfly842 #23330 üzenetére
Hát én ellen álltam annak az ajánlatnak.
-
andikaaa
aktív tag
válasz
Soulfly842 #23256 üzenetére
Köszi, megnyugtattál. Remélem, nem lesz rá szükség, csak aggódtam, hogy nem kaptam.
-
Vangelis
félisten
válasz
Soulfly842 #23251 üzenetére
Webshop is ír valami részletes akciót.
2 év hűség az előfizetésre ?
2 év hűség az alábbi díjcsomagra: ?Mozaik XS
3200 Ft havi díj
A készülék ára:
Egy összegbenT-Pontokban és partnereinknél:
24 990 FtWebshop teljes ár:
22 491 Ft
Kamatmentes részletre (THM: 0%) Teljes ár: 22491 Ft
Kezdőrészlet: 0 Ft
Törlesztések: 3 hó X 0 Ft
1-3. hónap
21 hó X 1071 Ft
4-24. hónap -
Vangelis
félisten
válasz
Soulfly842 #23234 üzenetére
Hát nem tudom, de tegnap este hívtak.
vasárnap este.. csak lestem.
Nem hiszem, hogy bármi is történt volna.
Most olvasom mobilarenan, hogy :
Apple iPhone 4 8GB
két éves Ikon LTE 200 előfizetéssel 990 FtAJÁNDÉK!!!!!
-
Vangelis
félisten
válasz
Soulfly842 #23227 üzenetére
Nem volt semmi külön engedélyezés.
webshopon megrendeltem és hívtak, hogy mikor küldhetik.
-
válasz
Soulfly842 #23230 üzenetére
Én ezt nem vitattam, csak leírtam, hogy nem lehet az alap előfizetése arany szintű.
-
Phreetsie
tag
válasz
Soulfly842 #23125 üzenetére
ja en is lattam, hogy megint van i4.. mikor akartam venni nem volt. en mindig igy jarok mindennel, megszoktam
-
válasz
Soulfly842 #22931 üzenetére
Nem hitelképességi vizsgálat, hanem szimplán közölte, hogy ingyen nem lehet kivinni telefont.. tehát valamennyit mindenképpen ott kell hagynom^^
[Természetesen új előfizetőként mondom ezt, semmilyen múltam nem volt magentáéknál]
(#22932) Phreetsie:
Gondolom akkor minden további nélkül megkapod 0ft-ért.. új előfizetőben gondolkodtam -
Zoty4
őstag
válasz
Soulfly842 #22766 üzenetére
úgy fest megérte kiböjtölni a dec1et
-
-B-
senior tag
válasz
Soulfly842 #22758 üzenetére
Ismételten köszönöm a válaszod!
-
válasz
Soulfly842 #22760 üzenetére
Rendben, köszi
Lehet, hogy a kapcsolat kártyámat is azzal a pakkal küldik?
-
válasz
Soulfly842 #22758 üzenetére
A teló részlet és a konkrét előfizus számla egy levélként érkezik, vagy külön? o.O
Mert ugye 5k-t befizettem előre a számlára, akkor most kijön egy nullás meg egy részlet csekk, vagy egyben? o.O11.07. vettem a lumia 610et új előfizuval.. nem elég, hogy most egy ezresért vehettem volna, hanem még a duplázásról is lemaradtam.. ez tényleg nem az én hónapom/napom/évem...
-
-B-
senior tag
válasz
Soulfly842 #22740 üzenetére
Köszönöm szépen a választ!
Az előleges kérdésemre tudsz valamit mondani?
-
andudi
csendes tag
válasz
Soulfly842 #22740 üzenetére
Köszönöm!
Akkor mégsem én értelmeztem félre az itt olvasottakat.
Azt még meg tudnád mondan,hogy kb.mennyi különbség van árban,ha megvárom,hogy 1 hónapon belül legyek.
Ha belépek a MyTmobile oldalamra akkor ugye látom a mostani árat,de kiváncsi lennék a másikra is.
Konkrétan egy Samsung Galaxy S3 Miniről lenne szó.
-
313313
addikt
válasz
Soulfly842 #22638 üzenetére
Ugyan az a szöveg, nem vagyok jogosult a szolgáltatás igénybevételéhez....
-
válasz
Soulfly842 #22639 üzenetére
Nekem azt mondta a csajszi, hogy ettől még küldik a csekkeket, csak ugye hamarabb lesz befizetve, nem pedig kimarad x hónapig, ameddig be van fizetve..
-
válasz
Soulfly842 #22624 üzenetére
Nekem felkínálták a lehetőséget, hogy a részletekhez is befizethetem
-
tylerddd
veterán
válasz
Soulfly842 #22604 üzenetére
Azt írja a T oldala, h Mozaik XS-hez nem kérhető az a Net&Roll, amit írtál!
-
erdoke
titán
válasz
Soulfly842 #22600 üzenetére
Ott is csak átveszik a készüléket, valójában sehol nincs üzemelő szerviz hétvégén. Kivéve a Nokiát, de oda volt csak igazán kár menni.
Én nem láttam semmiféle jelzést a sorszámosztó gép környékén, a menüjében pedig simán választható volt a szerviz. Ezért is mentem vissza másodszor, saját magamtól én is arra tippeltem volna, hogy hétvégén fölösleges vele próbálkozni. -
djculture
félisten
válasz
Soulfly842 #22600 üzenetére
Szerintem ott is max átveszik a cuccot szombaton...
-
sarkanyolo2
őstag
válasz
Soulfly842 #22588 üzenetére
Köszönöm a korrigálást!
-
kenny123
addikt
válasz
Soulfly842 #22532 üzenetére
-
Vangelis
félisten
válasz
Soulfly842 #22432 üzenetére
Hát most beszélek üf-el. Állítólag úgy nincs részletfizetés. De amúgy fingjuk sincs.
Nah elméletileg azt most mondta az üf szolgálat, hogy ha személyesen bemegyek üzletbe akkor meg tudom venni a készüléket ebben a csomagban új előfizetéssel (MOP) vagy a domino szám átváltásával MOP ra. Akár részletre is.
Most akkor ezek össze vissza beszélnek?
Mert bolti árlistában meg az van, hogy a MOP hoz csak a samsung készülék kérhető.De direkt rákérdeztem, hogy ne keljen feleslegesen utaznom 100km-ert.
Most akkor vajon mi a valóság?!
-
rayoliviero
veterán
válasz
Soulfly842 #22429 üzenetére
-
Vangelis
félisten
válasz
Soulfly842 #22429 üzenetére
Ezt hol is írta pontosan? Mert nekem nem említette..... grr
-
Vangelis
félisten
válasz
Soulfly842 #22426 üzenetére
Hát gondolom.
Igazából már van egy részletem a t mobilnál de most is úgy igényeltem egy lumina 800 ast, de nem mondta a hölgy, hogy nem adják ide.
Igaz mivel MOP tarifával akartam úgy nem lehet ezért most tarifát kell választanom.
aztán küldik.
-
rayoliviero
veterán
válasz
Soulfly842 #22425 üzenetére
Akkor személesen meg sem lehet venni? Csak webshopon kersztül?
-
Lacko87
tag
válasz
Soulfly842 #22289 üzenetére
Megcsináltam amit mondtál.
*#61#
Hívásátirányítás
Hang: nincs átirányítva
Adatok: nincs átirányítva
FAX: nincs átirányítvaAz sms-t ugyanúgy kapom most is mint előtte.
-
Lacko87
tag
válasz
Soulfly842 #22283 üzenetére
Félreértettél. Nincs hangpostám. Az volt az első, hogy azt kikapcsoltam. Pont az a bajom, hogy olyankor is kapok értesítőt amikor nem akarok!
-
kp78
addikt
válasz
Soulfly842 #22283 üzenetére
Nekem így van ahogy írtad, és mégis jön sms, ha kinyomok vkit, kissé engem is zavar, de nem tudok vele mit kezdeni.
-
zzeN
aktív tag
válasz
Soulfly842 #22274 üzenetére
Lehet akkor el kellene menni megnézni mi...
-
sarkanyolo2
őstag
válasz
Soulfly842 #22218 üzenetére
Szerinted a közeljövőben beszerezhető lesz a T-nél 65k körüli áron egy samsung galaxy SII???
-
sarkanyolo2
őstag
válasz
Soulfly842 #22215 üzenetére
Csak nem egy T-s munkatárs vagy?
-
válasz
Soulfly842 #22221 üzenetére
készülék-árzuhanás
...az...
..tipikusan jellemző ez a T-re...
-
Varszegig
veterán
válasz
Soulfly842 #22218 üzenetére
A HTC-nél viszont gáz, hogy a nagyon szeretnek elugrani a garis problémák elől. Viszont a Samu nem szarozik, a prémium telefonokat akár háznál javítja, kijelzőt, alaplapot, bármit cserélnek, ha kell.
-
Vangelis
félisten
válasz
Soulfly842 #22215 üzenetére
Azt gondoltam valami jobb akció lesz
...
-
Möhe
addikt
válasz
Soulfly842 #22201 üzenetére
Köszi szépen.
Tegnap kerestem egy adatforgalom számláló szerűséget,a netezős gépre,hogy lássam mennyit netezek torrent nélkül,de nem sikerült. Van egyáltalán valami megbízható?
A tandem kártya van most tervben,hogy hugi lehet kihasználná,én meg beérem kevéssel is.Ha kínál a webshop részletfizetést a telefon mellé,az céges előfizetésnél is alkalmazható? Vagy ez ficsőr,és éncégem+Bnet előfizetésre váltásnál+készülékcserénél egyben kell a telefont fizetni?
-
narancsnn
senior tag
válasz
Soulfly842 #22195 üzenetére
Köszönöm szépen
-
törölt tag
válasz
Soulfly842 #22163 üzenetére
És bármelyik telefont amit XS kategóriában is megvehetek? Haverom mondta hogy nem minden telefon kapható like díjcsomagban, csak azért kérdem. Bár ő részletre akar venni, lehet az más tészta.
Köszi! -
Tbor
tag
válasz
Soulfly842 #22094 üzenetére
Köszönöm a választ. Nem Fun társkártya, de még átgondolom, hogy lenne értelme meg ellátogatok a közeli T-hez és megnézem mennyire talpraesettek az ügyintézők.
-
Möhe
addikt
válasz
Soulfly842 #22070 üzenetére
Köszi a helpet
Nem is számoltam utána hogy mennyi is az annyi, holnap szóvá is teszem a főnöknek hogy a perceket számolva nézzük át az egész flottát,mert hát azért vagyunk páran.Már csak a hűséget kell meglesnem a csomagokra,és talán sikerül itt is faragni a kiadásokon.köszi
-
Soulfly842
addikt
válasz
Soulfly842 #22070 üzenetére
Innentől szerintem már a főnök felé közvetítés kérdése az új telefonod és annak az ára...
a Bnet M 3810 Ft bruttó... 4 GB adatforgalommal. Mondjuk egy 50000 Ft-os készülékkedvezménnyel számolva több mint 13 hónap, mint ha ingyen lenne az internet
Ezzel szemben, ha net2go-val nézem:
200 MB adatforgalom 1640 Ft.... Egy átlagos mobilinternet felhasználó, napi e-mailezéssel ennyit bőven kihasznál és ez töredéke azért a 4 GB-nek. -
Möhe
addikt
válasz
Soulfly842 #22068 üzenetére
Éncégem startmix, legalábbis ilyen címen van számolva,net2go netes, amit max a főnök használ ki a BB-jén,többieknek butafonja van,szóval ez nem játszik nálunk,max belemegy az ember és lehet nekem olyan. Nem akarom megdobni nagyon a havi díjamat (igaz nem én fizetem, de akkor is) viszont 1 jólárusított telefonnak örülnék.
Kb 10-12k körül van az én számlám havonta,a flottának úgy alaphangon 170 körül jön ki. -
tomasson91
csendes tag
válasz
Soulfly842 #21860 üzenetére
Ezek szerint új előfizetőként nem lehet rendelni telefont webshopon keresztül?
-
SziberTomi
tag
válasz
Soulfly842 #21860 üzenetére
Szia. Kicsit még bonyolultabb a helyzet.
Én nevemen van a Domino amit az asszony használ ezért kéne neki a szám továbbra is, az Ő nevére szeretném ezért a kártyát átiratni.
És ezután vennék én új előfizusan Like-ba a telót. Az egyösszegű nem gond, meg a pontok se... -
madmike
őstag
válasz
Soulfly842 #21817 üzenetére
Azert olcsobb nem lesz szemelyesen, mert a webshopban minden jobb aron van.
-
BéHGT
senior tag
válasz
Soulfly842 #21786 üzenetére
Szoval a havi reszletfizetes kezdese annyi honappal kitolodik, amennyit elore kifizettem? Ezt jo tudni, koszj! :-)
-
Gabbo
aktív tag
válasz
Soulfly842 #21762 üzenetére
Elnézést, duplán ment.
-
Gabbo
aktív tag
válasz
Köszönöm a választ.
Mielőbb rendezni szeretném. 5.-ig kaptam haladékot, de sajnos lehet, hogy csak 7.-én tudom rendezni.
Csak nem tudom, hogy egyből tiltják-e a készüléket is, vagy először csak korlátoznak. -
1430
senior tag
válasz
Vigyázz, mert mindjárt jön Daffni2, és sokadjára is leírja, hogy törlesztőrészlet elmaradás miatt nem lehet készüléket tiltani!
Bár Gabbo nem is a törlesztőkkel akar elmaradni... -
válasz
Szakközép..
-
válasz
Soulfly842 #21758 üzenetére
Köszönöm, értem.. gondolom azt már felesleges kérdeznem, hogy mit is tartalmaz ez a hitelképességi vizsgálat?
[Diák vagyok, diákmunkából fizetném a telefont, és a törlesztést is, így ezt nem hozhatom fel, mint "fix állást" :/
Vagy ilyenkor bankszámlakivonat, egyebeket nem árt vinni? -
rizso
addikt
válasz
Soulfly842 #21745 üzenetére
Így van, a Grand X In nagyon megéri. Én teljesen elégedett vagyok vele, igazi best buy jelenleg
Más: erre esetleg valaki valamit?
-
tipuka
addikt
válasz
Soulfly842 #21745 üzenetére
Nem vitás, a ZTE "üdvöskéje" tényleg egész jó, de tudod, a kivétel erősíti a szabályt
-
hr2
őstag
válasz
Soulfly842 #21749 üzenetére
Rendben, köszi a választ.
-
hr2
őstag
válasz
Soulfly842 #21747 üzenetére
December 1.-től már visszaszeretnék váltani MozaikS-re.
Akkor jó lesz ha elsején a díjcsomagváltás előtt mondom le a GONETM-et? -
tomy86
addikt
válasz
Soulfly842 #20941 üzenetére
Én is így gondolom, de inkább tutira megyek és felhívom a 1430-at. Múlt hét óta úgy vagyok vele, hogy t-pontba csak akkor megyek, ha végképp semmi más megoldás nincs
Köszi a segítséget.
-
tomy86
addikt
válasz
Soulfly842 #20933 üzenetére
Köszönöm a megerősítést, már csak azt nem értem miért emleget kötbért a honlap, ha a Világjáró EU csomagot át akarom váltani Travel&Talkra. Oké, hogy van hűségem még a díjcsomagra (Mozaik), de nem is azt akarom megváltoztatni. Vagy ezt minden oldalon feldobja, ha módosítani akarok valamit?
-
válasz
Soulfly842 #20924 üzenetére
Jelenleg 15-20E HUF a feloldás
Nem merted leírni, hogy 25 ezer forint Dominonál?
(Ami persze egy akkora lehúzás, mint ide Vlagyivosztok...
)
Különben nekem az SIII-ra laza 150309,- forint a kötbér, igaz van benne egy Mozaik XS hűség....
-
Drbonci
aktív tag
válasz
Soulfly842 #20924 üzenetére
A díjcsomagra nem írtam alá hűséget . Az előfizetés is maradna , csak a készülékbe menne másik kártya .
-
polonic
félisten
válasz
Soulfly842 #20865 üzenetére
Ezt bovebben, kerlek.
Kapcsolat pontokra gondolsz? Es hogy ha elfogynak a pontok? -
M^xx
aktív tag
válasz
Soulfly842 #20867 üzenetére
egyéni vállalkozó van, szóval az is érdekel
-
kutga
félisten
válasz
Soulfly842 #20841 üzenetére
Köszönöm!
-
blueye
veterán
válasz
Soulfly842 #20848 üzenetére
Persze igy van. De a Mammut t annyira flagship bolt h ott arusitottak eloszor az iphone5ot es tenyleg 1 honapig nem volt adapteruk,mig a szomszedos vodaban eddig mindig volt.
-
Möhe
addikt
válasz
Soulfly842 #20831 üzenetére
Biztos nincs net a számomhoz.Kollégának (az ő számához van csatolva minden szám a cégen belűl) asszem van. BB nemtudom melyik van neki,de tavaly nyáron volt 160K körül és akkor cserélte ki 0Ft-al.
A tandem SIM-et stick-el tudom netezésre is használni,ami persze az én számom mellé számolja a netet. Ez jó,de lehet hogy nem tudom kihasználni.Nincs laptop és/vagy tablet.
Az éncégem start-ból csak 1900 beszélhető/netezhető le?
ehh
köszi,ebből tényleg személyes látogatás lesz
-
kutga
félisten
válasz
Soulfly842 #20832 üzenetére
Köszi, ez tetszik. Mi kell igényléshez? Vagy csak bemegyek és kiadják?
-
BéHGT
senior tag
válasz
Soulfly842 #20796 üzenetére
Értem, ezt jó tudni, köszi!
-
bozsozso
őstag
válasz
Soulfly842 #20694 üzenetére
Nem sajnos, de már itthon vagyok majd T-be hátha megmondják a tutit vagy a 1430-on.
-
válasz
Soulfly842 #20694 üzenetére
Találd már meg magad!....
-
macikos
addikt
válasz
Soulfly842 #20625 üzenetére
Kösz az infót!
-
1430
senior tag
válasz
Soulfly842 #20536 üzenetére
És tegyük hozzá, hogy meglévő előfizetéshez történő rendeléskor (= készülékváltás) még nano SIM-et is kiküldenek, így a SIM csere miatt nem is kell már bemenni üzletbe.
(új előfizetéssel történő vásárláskor alap, hogy azzal küldik)krystman
Ügyintézőn keresztül tudod átváltani.bozsozso
Lényegében igen, és itt tudod ellenőrizni a beállításokat (például az elsődleges egyenleget, ami lehet havi limit, előre feltöltött univerzális = m-com egyenenleg vagy kapcsolat pontok) illetve azt is, hogy mennyi van a havi limitedből, amit mobil vásárlásra fordíthatsz. -
duronx
senior tag
válasz
Soulfly842 #20490 üzenetére
Köszönöm a segítséged
-
sssz
őstag
válasz
Soulfly842 #20413 üzenetére
Köszönöm!
-
hr2
őstag
válasz
Soulfly842 #20413 üzenetére
Na, ennek örülök.
Köszi a választ!
-
sssz
őstag
válasz
Soulfly842 #20405 üzenetére
nagyon köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Yettel topik
- Építő/felújító topik
- EA Sports WRC '23
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- OHH HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Toshiba Enterprise Capacity MG09 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- FSP Aurum Pro 1200W 80 PLUS Gold - AU-1200PROH
- EVGA RTX 3070 8Gb
- Google Pixel 7 Pro 128GB
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest