-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
Köszönöm mindhármótoknak, kitöltöttem a (céges) visszaigénylési lapot első nekifutásra, ha sikertelen, akkor megpróbálom hátha átrakják egy másik számra akár újra, akár meglévőre
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
Sziasztok!
Dominóról hordoztam a számunkat másik céghez, van esély visszakapni a rajta maradt 5000 FT körüli összeget? Ha igen, hogyan?Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
válasz StLui #119290 üzenetére
Megoldódott, valamiért a T-nél több év előfizetői, és több év dominózás után, többször beadott cégpapírok ellenére a sosem változott cégjegyzék számunk nem szerepelt a rendszerben. De segítőkész volt az ügyintéző és pikk-pakk helyre rakta
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
válasz 4Grider #119289 üzenetére
weboldalunk, nincs miért kellene az ehhez? Amúgy ez a felleségem 10 éves száma (lehet régebbi, enyém megvan mióta van 30-as T-mobil). Tükrözik az adatokat, minden stimmel, Ezeket a cégadatokat dobta be adategyeztetéskor magától is amikor megadtam az adószámot. (minden számunkat átraktam dominosra mert botrány volt milyen drága az előfizetés, és maradt is, így most megyünk)
[ Szerkesztve ]
-
-
StLui
veterán
Valaki tudna segíteni?
Hordoznám a domino számom Vodához, de telekom elutasította. Megcsináltam, az adtaegyeztetést, ugyanazokat az adatokat adtam meg, és rendben volt, "eltérés oka cégbejegyzés" volt megjelölve, céges a domino kártya. Hogy tudom ezt rendbe rakni?Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
válasz blackmajesty #119123 üzenetére
Á már értem, akkor nekem csak 15% lenne mindegyikre
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz st3v3np3t3r #119122 üzenetére
Mit jelent az "otthoni"? mert a lakásban a tv-net-tel inviteles, mostantól digis
-
StLui
veterán
Meg tudnátok mondani, ha egy magánszemély névre átváltok 3-4 dominó számot előfizetésre, akkor van e valami kedvezmény, magenta féle, vagy nem tudom? (lehet cég is, de akkor lehet kedvezőlenebb) kis csomag lenne, és valami kevés net is elég
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz Vyndree #118766 üzenetére
3 kártyát használunk, egyelőre nagyon gyenge a digi, adott helyeken jó, de amikor igazán kéne, akkor pont sehol semmi, elég gyakran sajnos. Így van, én is gondolkodom, hogy visszaadjuk őket.
-
StLui
veterán
válasz enginev3.0 #113199 üzenetére
Hogy tudna elállni, ha nem tudja visszaadni amit vett?
-
StLui
veterán
ami engem meglepett, rátöltöttünk 3000 Ft-ot és nem veszett így el 365 nap után sem (nem használtuk a telefont végül amibe beraktuk amikor vásároltuk a kártyát)
(ja már UHHH ezt is írta )[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz anonymus89 #111543 üzenetére
csak ha kapós a termék, mire jön az értesités, el is fogy (vagy ha csak egy db "érkezik" visszamondás miatt) de üfsz sem fog segiteni az is biztos
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz kovacsmi_74 #111247 üzenetére
én is csak appon keresztül szoktam feltölteni utóbbi időben, de akkor ezért nem látom a régebbieket
-
StLui
veterán
válasz Bogyó bá' #111242 üzenetére
Köszi, ezt sejtettem is, csak most túl réginek tűnik a feltöltés ez alapján, fél éve, közben céges telefon, ennyi ideig nem hinném hogy kihúztuk, de 4 telefont töltögetek, és nem emlékszem. Amúgy is jó lenne ha láthatnám visszamenőleg, de gondolom akkor erre nincs mód
-
StLui
veterán
Adott domino telefonszámra, hogy mikor töltöttem pénzt, le tudom kérdezni?
-
StLui
veterán
válasz Dency01 #111187 üzenetére
Pedig ez nem inkorrektség, igaza van. Oda kell figyelni, mindenhol folyamatosan változhatnak az árak, csomagok, akármi.
Szerződés módosulásról tájékoztatni törvényi kötelezettség.[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz Oposzumtoszó #110811 üzenetére
már T-nél sem feltétlen jó leadni őket, hát még partner üzletben
-
StLui
veterán
Nálam megvan a 100 perc 1 napra, ha erről van szó, bár ezek az egy napos dolgok sosem vonzottak, be sem kapcsoltam most sem
-
StLui
veterán
válasz adrian14 #108230 üzenetére
Előtte el kell küldeni egy kódot a T-nek, hogy aktíválódjon a dominón a roaming
"ha bekapcsold a Roaming szolgáltatást - állítsd készüléked alaphelyzetbe, majd nyomd meg a *104# kódot,"
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz gborisz #107847 üzenetére
Ilyenkor szerintem nem letenni kell a telefont, hanem megkérdezni őt, hogy mire gondol, és ha arra akkor, ezt hogyan képzeli egyáltalán? Én amikor a bankosok hivogatnak ajánlattal, és előtte be akarnak azonosítani, akkor szoktam ilyeneket kérdezni, illetve megtagadni az azonosítást. (reklám miatt pláne ne azonosítgassanak csak úgy telefonon)
-
StLui
veterán
válasz #08205312 #107460 üzenetére
ott azóta visszatértek a 0,5-re, nem is értem, amúgy picit lett csak drágább a literár, 0,33-as literárnál meg továbbra is jóval kedvezőbb volt, én szreettem is a 0,4-est mert sok a 0,5, de ha már ott van megiszom
De most ő már az újat vette véletlenül, ezért írtam azt amit
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz #77646080 #99341 üzenetére
Nekem is elég idegesítő hiába csak évente egyszer kell megcsinálni.
Adategyeztetés, és leválasztja az összes adategyeztetett dominót a regisztrációm alól, és adhatom őket újra hozzá, pedig nem változik a "tulajdonos". Szerintem ez csak egy direkt szivatás, hogy megund a dominózást.Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
300 perc 7 napra sajnos úgy működik egyelőre, hogy adott napon lejár (7x24 óra elteltével) de csak a következő napon lehet újat aktiválni.
-
StLui
veterán
-
StLui
veterán
Bekapcsoltam pont egy hete a 600 Ft-os egy hetes lehetőséget a feleségem telefonján, neki érkezett az sms így nem emlékeztem mikor pontosan. Ma reggel néztem még minden ok, can vagy 150 perce még. Erre ír nekem, hogy nem tud telefonálni, lekapcsolták az egyhetest, 9-kor gondolom, mert egy hete akkor lett aktíválva, és persze elhasználta az össze feltöltést ami volt neki 10 -ig. De app-ban most is aktív bekapcsolt szolgáltatás a "300 perc 7 napra", kikapcsolni nem lehet, újat indítani nem lehet. (feltöltés is egy órával később jelent meg az appban mint PC-n böngészőben)
-
StLui
veterán
válasz dobostorta #94788 üzenetére
de 5000-ért kapnál 50 percet hálón belül és 200MB-ot amiket 14 napon belül használhatsz föl, biztos megéri a 3800?
-
StLui
veterán
Ha domino telefonszámra feltöltöttem 5000 Ft-ot, kaptam 200 MB adatot bónuszban, akkor annak mennie kéne egyből, függetlenül attól, hogy a Maraton keret már feltöltés előtt elfogyott?
szerk: telefon újraindítás segített
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz Bferibörs #93709 üzenetére
Nekem az appban 5 telefonszám van egyszerre, nem attól függ milyen sim-et használsz, hanem hogy mivel jelentkezel be az appba, én FB profillal használom pc-n böngészőn keresztül, és a telón appon keresztül is.
Tegnap öngészőben hozzáadtam két számot, utána beléptem az appba és már azok is ott voltakKönyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
Volt 4 előfizetésünk, és egy dominó, egyet régebben dominósítottunk, 3:2 lett az arány, ma bementem és a két hűség nélküli előfizetést, egyik még westel900 indulása körüli időből, átváltottam dominóra, kérdezték miért, mondom mert közelében nincs egy előfizetéses ajánlat sem. nem volt vita Márciusban váltom az utolsót is dominóra.
Viszont megtudtam, hogy dominóról számlát kérni csak a felhasznált egyenlegről lehet, és elvileg csak az üzletben. Azt viszont elfelejtettem megkérdezni, hogy milyen ritkán lehet kérni, tehát elég-e l évente egyszer? Nem tudjátok véletlenül? (saját cég nevén van mind, de annyira azért nem fontos a számla, de ha elég csak néha kikérnem, akkor kikérem ha arra járok)
-
StLui
veterán
Sziasztok!
Jól gondolom, hogy havi 200 perc beszélgetés, 1GB net-re még mindig a dominó a legjobb választás?Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
6 telefonszámból, 3 dominó, 3 Move díjcsomag, csak egy move-nál nem látom az appban a telefonomon, hogy mennyi a mobilnet kerete, és mennyi van még belőle, mi lehet az oka? Simán bug, vagy valami más is lehet?
-
StLui
veterán
válasz MK VII #92117 üzenetére
az 1020-as nem 110 körül volt függetlenül szerintem hanem jóval több, nekem a 920 volt 160 körül a T-től, de lehet tévedek. Tehát ha 105-ért adja oda neked akkor már bőven kockáztat, és lássuk be kiderült nálad valós a kockázat, még ha önhibádon kívül is
-
StLui
veterán
válasz enginev3.0 #89844 üzenetére
Most ez komoly: Azt vártad, hogy írásba adják neked, hogy ha bemész és azt mondod váltani szeretnél akkor kapsz egy jobb ajánlatot?
-
StLui
veterán
válasz alexander12 #89640 üzenetére
ez a szabály nem egy adott valamiről szól, hanem általában a díjcsomagokról, amik internetet tartalmaznak. Mindegy én többet nem tudok hozzátenni, hogy mi és miért
-
StLui
veterán
válasz conaghy #87472 üzenetére
Legyen igazatok, de amikor az emberek annyira nem értik, hogy nem merik fölvenni a telefont ha barátjuk hívja őket és tudják, hogy külföldön van, mert akkor az majd nekik is pénzbe kerül, akkor szerintem lehet gond.
Ebből elképzelhetőnek tartom, hogy valaki itthonról nem fogja hívni a német számon elérhető nagymamát, de ha kiviszi a telefonját ausztriába a magyar sim kártyával, akkor igen, mert "ingyenes a roaming", de ne legyen igazam. Bár ahogy most olvasom a legutóbbi hsz-ed még igaza is lehet?vizes 8-as az meg mennyire szánalmas már ha valaki faxxságokat linkelget, hogy a másik megnyissa mobilnettel, mert azt hiszi valami értelmeset akartál közölni, de kiderül csak hsz-eket gyűjtögetsz.
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz btudos #86542 üzenetére
Nekem nem sikerült csak hangot választanom a mostani előfizetésem helyett, választanám a Move M ATK helyett 3900Ft a szükséges minimum a hűség miatt, a Mobil L-t, nulla nettel, de nem engedi csak a Mobil XL-hez a nulla netet
-
StLui
veterán
Van 3 céges előfizetésünk és két dominó szintén cég néven (domino fix sim kártya, egyik új, másik Fun S-ről lett átváltva 2 hónapja). Látom is egyben őket a webes felületen, egyik dominót feltöltöttük 5000 Ft-tal pár hete, vetettünk belőle 4000-ért marathont. Nem találok számlát róla, csak az előfizetésekről, és azt sem találom mikor töltöttük föl. Tudnátok segíteni merre keressem?
-
StLui
veterán
az évek óta előfizetéses egyik céges számunkat idén átváltottam dominóra, maradt a cég nevén. Erre is jött sms, de ha beírom a számot azt írja : nem megfelelő számot adtam meg
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz Bferibörs #85180 üzenetére
Érdekes, hogy azt írja "sms-ben keresi meg minden érintett ügyfelét". Nekünk van cégnéven egy előfizetésről idén dominóra fix-re váltott számunk, arra is kaptunk sms-t, neten beírjuk a számot, persze azt írja rossz a szám
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
Megörültem ennek az összerendezhető csomagoknak, irodában van egy mobil amit csak beszédre használunk, net fölösleges, még wifit sem használunk rajta, nemhogy mobilnetet. De nem tudom kiválasztani a 0 net opciót a mobil L csomag mellé, valamennyi netet mindenképpen adni akar, nincs valami ötletetek? még van egy év hűség erre a csomagomra pont, minimum 3900Ft/hó összegre
-
StLui
veterán
válasz madrac #81683 üzenetére
"Domin fix csomag 990 Ft az üzletekben, maradjunk ennyiben."
Igen de ez csak ha új sim-et veszel, minden egyébtől, hordozás, váltás stb mentesen, és 40 percet 500MB-ot kapsz.
Ha váltasz vagy hordozol akkor 1990, személyesen lehet csak, és 80perc 1GBHa újat veszel online, akkor 990 80perc 1GB
szóval még most is kevered a szezont a fazonnal
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
természetesen, de sim kártya cserével jár, ezért be kell menni mindenképpen személyesen. Viszont megkapod a 80 percet, és az 1Gb-ot, de 1990Ft-ért (ezt mindenképpen fizetni kell).
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
80perc + 1Gb is jár, normális, hogy csak fix-nek látod, online rendelésnél más is ezt tapasztalta. Én meglévő fun s-t kötöttem át, ehhez be kellett mennem, de én is megkaptam a 80percet és 1GB-ot
-
StLui
veterán
válasz Vyndree #81255 üzenetére
Pedig ott van leírva amit linkeltél oldalon, boltban veszed meg személyes akkor 990Ft és 40perc 500MB, ha neten rendeled akármilyen átvétellel akkor 1990 helyett 990Ft és 80perc 1GB
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz bluobluo75 #81139 üzenetére
Akkor most döntsd el, hogy átirányítani akarod, vagy csak nem felvenni. Ennél amit linkeltél akkor irányít át ha kicsöng nálad de nem veszed fel mondjuk 5 csöngésig.
-
StLui
veterán
válasz bluobluo75 #81136 üzenetére
én úgy állítottam be, hogy ha nem vagyok elérhető, akkor átirányít, tehát ahogy nem használhatod a telefont lekapcsolod, és máris aktív az átirányítás, végeztél, bekapcsolod, és máris nem vagy átirányítva.
Ehhez csak sms-ben egy kódot kell küldeni egy T-s számra, de majd mindjárt beírja valaki talán a kódot is, számot is.Itt nézd meg
közben megnéztem, itt pont ezt a módot nem látom a pdf-ben**62* telefonszám *11# Hívásátirányítás ha nem elérhető - bekapcsolás
##62# Hívásátirányítás ha nem elérhető - kikapcsolás[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz vpanangin #81119 üzenetére
Nem biztos, hogy onnantól ketyeg, nekem van itthon évekkel ezelőtt vett 12*10 perces dominóm, és 2016 áprilisban kezdtem használni gyerek telefonjába, és most is aktív még. Szóval ez a használatbavételtől indult, és nem kellett ezt sem aktíválni külön, csak beraktuk és működött.
-
StLui
veterán
válasz dptrsk #81032 üzenetére
Tegnap délután váltottunk, azóta szinte nem is használta a telefont, ehhez meg legalább rendszer update kéne, hogy elfogyjon. Sms jött is, hogy elfogyott a keret, innen is tudunk róla. Visznt azt mondja a lányom, hogy lassított net azért van rajta, pedig azt gondolom ilyen dominónál ilyenkor annak sem kéne lennie.
CineDOG1 Köszi, az lesz akkor.
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
Tehát ahogy írtam Fun S-ről váltottunk Domino Fix-re tegnap. 1990Ft-ot kellett fizetni ott helyben a boltban, otthon letöltöttem a számlát, és ez volt benne:
Domino csom Prepaid-Postpaid migrációra
PP234FF/DFE/MIGR/1GB/80/366 DB 1 566,93 Ft 1 566,93 Ft 1 990,00 FtTudunk róla telefonálni, volt net is rajta, azt gondoltuk a számlán szereplő szöveg miatt, hogy megkaptuk a 80 percet és az 1GB-ot, de most kapott a lányom sms-t, hogy elfogyott az adatkerete. Max pár messenger üzenetet küldött. SMS-t nem tud küldeni, telefonhívást tud indítani egyelőre, online nulla egyenleget látunk. Mi lehet most akkor? Elvileg az ügyintéző annyit mondott, hogy az 1990Ft-ot fogják lebeszélhetőnek jóváírni, de ő még ezt a fajta domino csomagot sem ismerte, én mutattam neki a telefonom böngészőjében a T-mobilos linken, hogy mi ez.
-
-
StLui
veterán
létezik, hogy Domino fix 80 perce nem használható sms írásra? Vagy valami beállítás hibádzik azért nem tudunk sms-t küldeni?
-
-
StLui
veterán
Viszont nem kaptam meg ott a számlát a 2000Ft-ról, megnéztem most online, azt megtaláltam és ez van benne:
Domino csom Prepaid-Postpaid migrációra
PP234FF/DFE/MIGR/1GB/80/366 DB 1 566,93 Ft 1 566,93 Ft 1 990,00 FtÉlne rá a 80perc 1GB?
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
Ma voltam T-nél, Fun díjcsomagot váltottam Fix-re, nem is tudott róla az ügyintéző, hogy van olyan. De végül meg tudta csinálni, és kifejezetten rendes, normális srác volt, ismét. Én még nem nagyon csalódtam náluk szerencsémre. 2000Ft volt az átváltás, de megkaptuk lebeszélhetőben.
Viszont ami meglepett, hogy leválasztották T fiókomról, pedig maradt ugyanúgy cégnéven. Akartam intézni rá egyenleget, netet stb. De most nem tudok, mert lányom elment a telefonnal, és oda küldi az sms-t amivel jelszót tudok csinálni a hozzáadáshoz, fölhívni most meg nem tudom, hogy milyen kódot kapott az sms-ben.Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- LEGO klub
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Parfüm topik
- Mikrotik routerek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- TCL LCD és LED TV-k
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hardcore café
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest