Hirdetés
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
dr.laci1
tag
Sziasztok!
Nincs valakinek telekom tartozékos kódja felesleges?
Köszönöm -
törölt tag
Ennyire brutális ügyfélvesztése volt a Telekomnak?
December 31-én még 5,331,986 mobilos ügyfelük volt.
Ebben a reklámban pedig már csak közel 5millió Telekomos számról van szó.
Azaz 4 hónap alatt vesztettek legalább 400.000 ügyfelet? Vagy hogy?
-
rayoliviero
veterán
válasz enginev3.0 #84634 üzenetére
S7 Edge.
-
L.L.
senior tag
Sziasztok. Készülék vásárlásnál él még EZ az 5E Ft-os tartozékvásárlási kupon? 10 napja vettem online készüléket, hosszabbítással, de nem kaptam még kupont.
-
TomPack
őstag
Vajon ha rendelek valamilyen bármilyen egyéb netet a Domino Fix és a Maraton 4Gb mellé, akkor működne a telekom alkalmazás és a weboldal? Valaki próbálta már?
Tök bosszantó, hogy fogalmam sincs mennyi netem van. Munka közben, ha megszakad, nagyon megszívom, azt sem tudom hogyan lehet újat rendelni telefonálgatás nélkül.
Ma is jött egy sms, hogy 500Mb adategyenlegem 80%-át elhasználtam! Wtf?? Maraton 4Gb-ot rendeltem telefonos ügyfélszolgálaton keresztül, milyen 500Mb-ról van szó? Az 5000-ezres töltés után jött egy sms, hogy kaptam 200Mb netet, igaz az az sms kétszer jött meg. Totális a káosz.
Szóval jó lenne, ha működne az alkalmazás, és le tudnám chekkolni mégis hogyan állok adatforgalommal, és ha kell, akkor azonnal tudjak tölteni adatot.
Az ügyfélszolgálat még nem hívott vissza ezügyben, de látják a hibát. -
tsteve
senior tag
válasz TomPack #84661 üzenetére
ha ekkora a káosz, akkor ne reménykedj még egy ideig (nálam speciel a web-es felületen működik ugyan a mérés fix-re, de tudom, másoknál nem)
én a helyedben beüzemelnék egy mennyiségmérő applikációt a telefonon, amíg a telekom rendszere meg nem javul...de szigorúan csak olyat ami a fel és le adatot is méri..van ilyen androidra és iphone-ra is biztosan...[ Szerkesztve ]
-
karl_fischer
aktív tag
Csináltam egy Dominós adategyeztetést online, nem volt még 5 perc se.
[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
volt már olyanra élő példa,hogy bluemobilról egyenleggel együtt sikerült valakinek a márkaváltás T-re?
-
tibbike01
őstag
Sziasztok,
Jelenleg microsimem van. Hogyan kaphatnék nanosimet a T-mobiltól? Vagy egyszerűbb, ha kivágom/vágatom?
-
-
szalai112
senior tag
Sziasztok
Korlátlan böngészés és e-mail opció megéri?
Lehet aktiválom holnaptól nins már!
Mivel én ugy is csak böngészek a telemon -
tsteve
senior tag
válasz szalai112 #84673 üzenetére
mobil s és hasonló új csomagokhoz eddig sem lehetett kérni az opciót... nem most szűnt meg ezekre, hanem soha nem is volt.. valamit félreérthettél... ezért csak a domino kártya maradt a megoldás... kellene venned egyet pluszban a második kártyahelyre..arra ugyanis kérhető ilyen opció az ÁSZF szerint
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
válasz rayoliviero #84658 üzenetére
Volte miatt?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
azigazimoris
aktív tag
válasz szalai112 #84680 üzenetére
Te most mit nem értesz
Írtad, hogy az új díjcsomagokhoz nem elérhető. Akkor mégis, hogyan aktiválódott volna
Amióta léteznek, azóta van ez így és ennyi.
Nekem simán ment ma a +NETPLUSZL az ős mozaik XS-emhez ...tsteve: Az már mindegy is, mert egyik sem rendelhető az újakhoz
[ Szerkesztve ]
Nokia1611, Siemens C25, Nokia 3110, Nokia 5110, Nokia 3210, Sony Ericsson K501, Nokia E52, Motorola Defy, Lumia 920, LG Flex2, Samsung S7 Edge, Samsung S10+, S23 Ultra
-
-
lm83
őstag
Valaki erre a kérdésemre tudna válaszolni?
-
tsteve
senior tag
elméletileg ilyenkor a szolgáltató kiküld egy levelet a valódi előfizetőnek, hogy lemond-e az előfizetésről... ha igen vagy nem válaszol záros határidőn belül az illető akkor elindulhat az átirás folyamata... első körben tehát menj be egy t-pontba vagy kezdeményezd ezt az átirás inditást a 1430-on... hogy mi a gyakorlat az ott kiderül... ha ismered az illetőt és ráér, menjetek együtt
[ Szerkesztve ]
-
TomPack
őstag
válasz tsteve #84690 üzenetére
Domino Fix +Maraton 4Gb -om van. Számot hordoztam rá egy hete, de még nem tudtam belépni a webes fiókba egyszersem, mert hibával elszáll, és a telekom alkalmazással sem sikerül. Az ügyintéző is látja a hibát, azt igérték visszahívnak, de azóta semmi. Teljesen tökhülye vagyok a telekomos kódokhoz. Csak azt szeretném kideríteni, hogy mégis mennyi adatforgalmam van, miért kaptam sms-t, hogy a belföldi 500Mb 80%-át felhasználtam. A feltöltéshez kaptam 200Mb bónuszt, igaz kétszer jött ilyen sms, de az akkor is csak 400. Szóval valahol olvastam, hogyha van 'rendes' netem, akkor menni fog a belépés, és mindent látni fogok. Milyen 'rendes' netet tudok rendelni, és milyen sms, vagy USSD-kóddal tegyem?
-
TomPack
őstag
Köszi mindenkinek! Ezek a netplusz csomagok ha jól látom, akkor lassítósak. Ha elfogy lelassul. Ilyenkor mi történik a Maraton csomagommal?
-
radio100jozs
őstag
válasz TomPack #84692 üzenetére
A Domino FIX sim kártya alapból 0 Ft-al, de 500 MB net, 40 perc, és 5 SMS-t tartalmaz. Erről az ingyen 500 MB-ról kaptál sms-t. Ha ez lefogy, akkor indul csak az azóta feltöltött összeg után járó 200 MB, majd után a 4GB. Amit a sim kártyához kaptál, azokat nem találod sehol, lefogynak majd és kész.
-
fcbarca
őstag
sziasztok.Látom a telekom eltörli a mobilinternet adatkeret elfogyás utáni 32 kbit-et...pedig jó volt az,simán tudtam chatelni.A lidl-s blue mobil is eltörli vagy náluk marad a lassítás?melyik szolgáltatónál van még ilyen opció?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen