Hirdetés
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
btz
addikt
válasz 4Grider #84249 üzenetére
Értem. Tudom hogy soha nem álnak le az ilyen jellegű dolgokkal, inkább az érdekelt, hogy milyen információi vannak az itt lévőknek arról, hogy aktuálisan milyen régiókban vannak ilyen munkálatok.
R.Kat templomról van szó egyébként. Örülök, hogy pont a T szokott ilyen jellegű helyekre menni, mert akkor lesz végre térerő beltéren. Sajnos sokhelyen felejtős a faluban a szolgáltatás beltéren, nem csak nálunk otthon, hanem szerte a községben, hivatalos helyeken, orvosi rendelőben, de még a helyi kisbolt belterében is 0 a térerő.ⓑⓣⓩ
-
veterán
-
Beca1990
senior tag
válasz Soulfly842 #84244 üzenetére
a webshopos árak is túlzóak, szóval...
GRÁNIT Bank ajánlókód: 3GYUH // 10000Ft jóváírás online számlanyitás esetén!
-
kozlo
tag
Sziasztok!
Hat évvel ezelőtt vásároltam 1db domino kártyát egy bevásárlóközpontban (nem piacon) amit most riasztóban használok,az aktiválás elmaradt, egyenleget töltögetem...mai napig működik!
T mobilos adategyeztető oldalon beírom a tel számot,az sms megérkezik az ötjegyű azonosító kóddal, beírom, és ,"A felhasználói azonosító hibás vagy nem létezik" -üzenet dob fel az oldal,többször próbáltam,ugyanez jelenik meg.Ez talán "hétvégi bug", vagy hat év után először aktiváljam a kártyát ?
Egy másik,szerződéses domino kártyával a kód beírása után megjelenik az adategyeztető felület...[ Szerkesztve ]
-
-
kozlo
tag
válasz 313313 #84256 üzenetére
Nem,azért is írtam,hogy nem piacos...domino kártyát a benzinkutakon is "osztogatták"!
Piros madaras bevásárlóközpontban , rá egy évre ugyanonnan még egyet az egyik ismerősömnek,mindkettő a mai napig működik,sőt tarifa csomagot is váltottam (Fix-re) az 1777- es tel számon![ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
A bevásárló központos kártyák nem is "mennek"/nem aktívak (értsd nem lehet telefonálni róluk, se hívást kezdeményezni, se fogadni, se összeggel feltölteni) még nincsenek aktiválva.
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
313313
addikt
Valami nem kerek abban, amit írsz.
Magyarországon csak akkor működik a kártya, ha azt aktiválod. Ha nem a te nevedre aktiváltad, akkor az aktiváltan lett véve.
Van kártya 600 és 2700-as kezdő egyenleggel, de csak akkor tudod használni, ha előtte aktiváltad.HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Carpeks
csendes tag
Sziasztok!
Ma próbálkoztam új előfizetést kötni ezekből az új összelegózható díjcsomagokból, de az utolsó lépésnél folyton elakadok. Amikor véglegesíteném a megrendelést, azt az üzenetet kapom, hogy "technikai hiba történt az oldalbetöltés közben". Feltételezem, hogy nem nálam van a hiba, mert 3 böngészőből is próbáltam, plusz az androidos alkalmazásban is (ahonnan átirányítottak a honlapra, mondván, hogy az alkalmazásban jelenleg nem lehet ilyet csinálni... tényleg, miért is lehetne?), de mindenhol ugyanez történt.
Tudtok valami megoldást, infót vagy elismerte a Telekom, hogy náluk van baj? Esetleg mégis én csinálok valamit rosszul?
Köszi!
-
TannerHUN
aktív tag
válasz Carpeks #84261 üzenetére
Én folyamatosan így járok április első hete óta. Hívd fel az ügyfélszolgálatot, mert gond van a rendszerrel. Nekem is ott segítettek. Persze belekerül vagy 5-7 percbe, de nekem aztán működött. És természetesen a böngészési előzményeket és a sütiket töröld.
TannerHUN felhasználónak 7 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! (PH megbízhatóság)
-
veterán
válasz 313313 #84260 üzenetére
És ez 6-7 éve is így volt?
Emlékszem olyanra, hogy kékbe öltözött lánykák ingyen osztogattak PannonGSM SIM kártyákat, volt rajtuk 200 Ft egyenleg, a rajta lévő egyenleget mindenféle aktiválás, vagy egyéb hókusz-pókusz nélkül simán el lehetett használni, sőt utána rá is lehetett tölteni pénzt, hogy működjön tovább.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
addikt
Na ismét belefutottam egy kedves kis dologba. Először a honlapon szerettem volna magam igazolni egy Domino-hoz. Természetesen nem sikerült. Telefon, ügyintéző hölgy adott gyorsan egy 80/630-045 telefonszámot, hogy majd ott. Oké. Ma Fehérváron jártunk, pláza Telekom üzlet üres. Nosza. Aha, ezt csak én gondoltam. Elsőnek egy kedves hostess próbálkozott, eredmény nem volt. Aztán egy másik hölgy is megpróbálta, ő sem járt sikerrel. Hopsz... Irány ügyintéző, ő mégiscsak a Telekom felszentelt papnője.
Találjátok ki mit mondott!
Sajnos ő sem tudja megcsinálni, mivel ugyanazt a felületet használja. Itt kész voltam...
Magyarország. Telekom. 2017. április 23.
Csak azt nem tudom, hogyha nem jogszabály kötelezné őket, akkor mi lenne? Ha 5 millió előfizetőből 2 millió prepaid, és az én esetem csak 5%-ban ismétlődik, az 100 ezer ügyfél...Bele sem gondolok.Jó szerencsét!
-
313313
addikt
válasz Donki Hóte #84263 üzenetére
5 éve már így van ahogy mondtam. Előtte mi volt passzolom.
Vodánál 1x éve is kértek személyit, mikor feltöltős simet vásároltam, sőt akkor még személyi/lakcímkártya párost fénymásolták is.HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
k-adi
nagyúr
Az adategyeztetés nem csak a mobiltelefonokban található SIM-kártyákra, hanem az összes, SIM-kártyát használó eszközben, pl. riasztóban található (hanghívásra alkalmas) SIM-kártyára, továbbá a mérőórákban és a meteorológiai állomásokban elhelyezett SIM-kártyákra is vonatkozik.
Fontos tehát, hogy ha modemben vagy olyan készülékben használod a feltöltőkártyás SIM-et, amelyre nem érkezik SMS, akkor kérj segítséget munkatársainktól üzleteinkben.
Ha a SIM-et mobiltelefonnal vagy más SMS-képes készülékkel használod, kérjük, hogy végezd el az adategyeztetést online. -
kozlo
tag
Mobilba beleraktam a sim kártyát,kód rendben meg is jött ,csak az online felületen kapom "A felhasználói azonosító hibás vagy nem létezik" üzenetet, több alkalommal,számtévesztés kizárt,öt számjegyű a kód .
Ma pl telefonáltam is a kártya használatával,tehát működik,"rendszerben" van! -
Black_Raven
veterán
válasz dedike #84264 üzenetére
Velem pont az ellenkezője történt.Láttam hogy üres a Telekom, akkor eljött az én időm. Nagyon kedves Ügyintéző hölgy kérte a telefonszámot, személyi lakcímkártya, kb 1 perc múlva nagyon szépen megköszönte, kérdezte segithet e még valamit, és ennyi volt az adategyeztetés. A személyim már másik, és 1 perc alatt végeztem, nagyon elégedetten kijöttem. Ezt csak azért írtam, mert mindenki csak a rosszat írja.Amit írtál a számitásoddal a 100k, nagyon sok, de a maradék 4.9millió is.(sajnálom ami veled történt, mert látod ilyen is van)
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
Tybor66
tag
Tegnap ugyanígy jártam az egyik SIM kártyával. Próbálgatás után kiderült, hogy a mostanában kiadott új típusú személyi igazolványt nem szereti a rendszer valami oknál fogva. (Gondolom, más formában történik a nyilvántartása.)
Ezt követően a vezetői engedély számával sikerült az adategyeztetési folyamat.
iPhone SE (2016) & iPhone SE (2020) -> Samsung Galaxy A54 (8/256) & MacBook Air M1 (2020)
-
Zeki
nagyúr
Mehetek én is a telekomba.. partner bolt megcsinálja az egyeztetést?
Mert sajnos a személyi igazolványom azóta másik lett... és a tököm se tudja milyen email cím volt nyomva pár számomhoz.
Kakikáljanak sünt a politikusok. -
albiosz
őstag
Sziasztok!
Ha most váltunk Mobil L-re move xs + 2 szám családbarátról, akkor mikortól él az új díjcsomag? Egyből?
-
TannerHUN
aktív tag
válasz Carpeks #84269 üzenetére
Nincs mit! Az emailre tapasztalataim szerint jóval később válaszolnak, mint a telefonos megkeresésre. Az első ízben nekem se segített, de az ügyfélszolgálatos azért elmondta nagy vonalakban, hogy az is lehet néha a hiba. Itt magával a rendszerrel volt akkor és még van is csak az egyik nap ilyen a másikon olyan hibák jönnek elő. Hogy ezeket évek múltán sem tudják javítani az már más dolog.
TannerHUN felhasználónak 7 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! (PH megbízhatóság)
-
dptrsk
Topikgazda
válasz albiosz #84275 üzenetére
Elméletileg azonnal, legalábbis utoljára ezt mondták nekem, egy újraindítás szükséges lehet.
Ilyen váltásoknál én azért meg szoktam várni a következő napot, biztos ami biztos alapon.Az biztos, hogy ha ma átváltod, holnaptól már az új csomag van számlázva, így aszerint fizeted a díjakat.
-
gebro
aktív tag
válasz Black_Raven #84271 üzenetére
Nekem is pár perc alatt megvolt az adategyeztetés, de azért hiányoltam, hogy nem volt semmi visszaigazolás a dologról.
A másik T-nél kaptam róla papírt, és jött róla sms is. -
Black_Raven
veterán
Na ez viszont érdekes, mert a Telekom után, átmentem a 10 méterre lévő Telenorba, ott is megcsinálták az adategyeztetést 1 perc alatt. És NEM kaptam róla se papirt, se sms-t, pedig ott ők hívtak hogy menjek be..(smsben). Viszont nekem a legújabb személyivel sem volt gond, egyik T-nél sem.
[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
válasz albiosz #84275 üzenetére
Egyből él az új díjcsomag percdíje, de következő naptól fizeted az új csomagot. Nekem ezt mondták mikor váltottam.
Viszont ha váltasz, ugrik a családbarát, az olyan jó 1-1,5 éve nem aktiválják már.
Családi mobil opció van helyette, olcsóbb de csak nem lezárt díjcsomagok vonhatóak be. Illetve minimum 2 előfizetés kell hozzá, és annak is talán egy néven kell lenni. Régen elég volt egy előfizu a másik 4 szám lehetett feltöltős...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
gebro
aktív tag
válasz Black_Raven #84280 üzenetére
Nekem ott eltartott vagy 10 percig. Még panaszkodott is a srác, hogy két rendszerbe kell felrögzítenie az adatokat.
Hogy On is legyen.
Ez a Domino Most opció valami új díjcsomag, vagy a meglévő Dominó 5 mellé tudom választani?[ Szerkesztve ]
-
Black_Raven
veterán
a Most csak egy opció, bármelyik dominó mellé aktiválhatod.Aktiváld a dominó 5-höz, és utána ha váltasz Fix-re, megy veled. Nem kell újra aktiválni. Jobban jársz a Fixre váltással, mert nem lesz 39/49 Ft-os percdíjad ha megszünne a Most.(én is d5-ről léptem át Fixre az App-ban)
[ Szerkesztve ]
-
albiosz
őstag
válasz dptrsk #84278 üzenetére
Köszönöm szépen! A következő nap is teljesen ok.
(#84281) 313313: köszi neked is! Ráállunk újra arra, hogy megcsörgetjük arról a 2 számról, kinyom és visszahív. Move xs + két családbarát meg egyéb hívások kb. 7000 körül alakultak mostanában. Így meg megáll 5000-nél. Elég az a 150 perc hálón kívülre bőven.
[ Szerkesztve ]
-
kozlo
tag
válasz Tybor66 #84282 üzenetére
Köszönöm a biztatást !
Megpróbáltam a 11.alkalommal is a 6 éve használatban lévő , 2018.04 hóig aktív, és még "dellával" is feltöltött kártyával,telefonban, online adatot egyeztetni.....hát úgy néz ki nem is akarnak engem .Ez jelenik meg az oldalon: [kismalac,kismalac engedj be.....] .
[ Szerkesztve ]
-
Beca1990
senior tag
a TV-ben is hogy nyomják ezeket az új sz*r csomagokat...
GRÁNIT Bank ajánlókód: 3GYUH // 10000Ft jóváírás online számlanyitás esetén!
-
gebro
aktív tag
Nekem is volt ilyen üzenet, de a 1777-en, a telefonszámhoz rendeltem egy 5 jegyű azonosítót, és azzal már be tudtam lépni. Egy próbát megér.
Mondjuk már hónapok óta hibaüzenettel fogad az oldal. A Telekom fiókom sem működik.
Pont tegnap írtam nekik, hogy most ilyenkor mi van.[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Beca1990 #84289 üzenetére
Nekem speciel Move XS+NetPluszL, helyett Mobil S+400MB+ Diák opció.
Havi kb. 1000+ forint megtakarítást jelent, nem beszélve arról, hogy 2x annyi perc, sms egység és több, mint kétszer annyi net van benne hüség nélkül.
De, ha nem lennék diák, akkor is havi kb 500 forinttal olcsóbb lenne, s megegyező havi adatot s 2x annyi percet kapnék hűség nélkül.
Hűséggel esetemben havi 300 forinttal még beljebb lennék.Persze akinek nincs otthoni szolgáltatása, lehet hogy csak drágábban jön ki.
-
albiosz
őstag
válasz albiosz #84286 üzenetére
Feleségem is belefutott abba, hogy neten az utolsó lépésnél technikai hibát ír a felület és utána nem történik semmi.
Telefonon váltott volna végül, megbeszéltek mindent, mobil L + 400 MB net, havi 5000 HUF stb. Holnaptól él. Erre leteszik, belép és mobil S van beállítva...
Második hívásnál közölte a kiscsaj, hogy este 10-ig dolgoznak. Pf.
Nincsenek a helyzet magaslatán, no.
-
BRIKLY
veterán
Sziasztok!
Nem teljesen egyértelmű ez a díjcsomag váltós dolog..
Adott egy előfizetés,lejárt hűségidővel,move XS díjcsomaggal. Váltanék mobil M-re,de nem szeretnék hűséget.. Így is lehet,vagy kötelező a hűség?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Tesla topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- DJI FPV Racer drón - Beyond unlocked
- ! Garanciális Gamer Számítógép, PC ! /GTX 1070 8GB/I5-9600K/16GB RAM/SSD Beszámítás! Posta ok!
- Azonnali videokártya felvásárlás.
- Ohh ! HP EliteBook 840 G5 Fémházas Laptop 14" -70% i5-8250U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS + Táska!
- Uff ! HP EliteBook 840 G5 Fémházas Laptop 14" -70% i5-8250U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS + Táska!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen