Hirdetés
- Magyarországra is megérkezett a Xiaomi Smart Band 9
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 200 megapixeles zoomkamerával készül a Xiaomi is
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
gatto_
senior tag
Kicsit kalandosan megy a számhordozás T-éknél.
Átjöttem a Vodától. Azt mondták, hogy 19.-én 20 és 24 óra között lezajlik a váltás, a vodás kártya leszakad a hálózatról ekkor tegyem be a T-s kártyát és ennyi.
20.-án reggel a Vodás kártya hibátlanul üzemelt tovább. Felhívtam a T ügyfélszolgálatát.
Azt mondták, hogy cseréljem azért ki a kártyát mert a rendszerük szerint megtörtént a váltás.
Ezt megtettem, felment a T hálózatra, öröm boldogság...
Aztán pár óra múlva gyanús lett, hogy nem hív senki. Kiderült, hogy minden működik, kimenő hívás (számot is kijelzi) net, sms oda-vissza, de hívást fogadni nem tudok. Csak a vodás szöveget mondja be, mintha kikapcsoltam volna a telefont.
Feltöltöttem az egyenleget, rendeltem egy net csomagot, váltogattam a 3G ,2G, 4G között, többször újraindítottam a telefont, hátha ez a baj, de semmi eredmény.
Újra ügyfélszolgálat... Kb fél óra töprengés után felvettek egy hibalapot, hogy majd kivizsgálják 72 órán belül, mert látszólag minden rendben van.
Most itt tartunk. 27 óra már eltelt de semmi. Parádés bemutatkozás a T-től.
Most visszatettem a Vodás kártyát ideiglenesen amin továbbra is működik minden furcsa módon.
Most két szolgáltatónál van majdnem teljes értékű sim kártyám ugyanazzal a számmal. -
radio100jozs
őstag
-
albiosz
őstag
válasz nemethchek19 #84175 üzenetére
Napról válts Fixre és aktiváld a Most-ot!
Persze ezt a mobilnettől függetlenül írom.
-
veterán
Előfizetésről nemrég dominóra váltottat kell egyeztetni? Csak mert az online felületen azt írja, hogy nem megfelelő számot adtam meg.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
[P]laci
senior tag
válasz gatto_ #84201 üzenetére
ezért miért is a Telekom hibás, ha a Voda nem engedte át teljesen a számod?
egyik ismerősöm is mikor jött át Vodától ez volt, bementek a Vodába, hogy nem jött át a szám rendesen lerázták, hogy már nem ügyfelük (működő kimenő hivásképes Vodás számmal!), ekkor átcuccoltak Telekomos ügyintézővel a Vodába, 10 perc ott, egy perc Telekomban és érdekes mód működött minden. -
Soulfly842
addikt
válasz gatto_ #84201 üzenetére
Hát igen.. Az a voda rész sajnos beragadt...
Láttam már ettő durvábbat is (6 év alatt 3 esetet is). Ügyfél áthordozta a tel számát Vodától a Telekomhoz és X idő múlva a Voda újra kiosztotta a hívószámát. Az eredeti tulajdonosa meg a Telekomnál nem tudta használni... De szerencsére az utóbbi időkben már nem volt ilyen... Ezek is megoldódtak csúnya kálvária árán
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz [P]laci #84206 üzenetére
Szerintem azért a telekomnál kellene érdeklődni, mert 1. ugye most már a telekom szerződött ügyfele, 2. Telekom szerint "cseréljem azért ki a kártyát mert a rendszerük szerint megtörtént a váltás".
Mivel telekom ügyfél és nem Vodafone, így szerintem neki személy szerint semmi tennivalója a vodafonnal. A telekom majd lemeccseli a vodafonnal a dolgot.
-
gatto_
senior tag
válasz lugosi #84208 üzenetére
Pontosan ezt mondta a Vodás ügyfélszolgálatos is. Őket is felhívtam. Ha a kimenő hívást kijelzett hívószámmal megoldották akkor a bejövőnek is működni kéne. A voda ügyfélszolgálatos részükről rendben találta a dolgot.
Persze azóta sem történt semmi, úgyhogy kivárom a 72 órát aztán majd meglátjuk.[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz gatto_ #84209 üzenetére
ez alapján - amit írtál itt eddig- egyértelműen a Vodafone cseszte el, de te valóban csak a Telekomon keresztül intézkedhetsz, hiszen már az ő ügyfelük vagy... a Vodafone ügyfélszolgálat sikhülye, ha szerintük minden OK náluk, miközben mégis ott végződik a hívás az ő rendszerükben...
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz tsteve #84210 üzenetére
Igen, mondta mindezt úgy, hogy a kártya se deaktiválódott náluk.
Egyébként az sem kizárt - amit sokan elfelejtenek - hogy a köztes független szerv gépezetében (Számhordozási Adminisztrációs Rendszer - rövidíteni nem szeretném) volt a hiba.
Bááár, ma már máshogy rövidítik magukat
Nekik is van ügyfélszolgálatuk!
Én felvenném velük is a kapcsolatot (hírközlési hatóság, KRA Számhordozási központi referencia adatbázis) ügyfélszolgálat):
Viszont csak hétvégén elérhetőek.
Ui.: Az ügyfélszolgálat elsődlegesen a szolgáltatók részére áll fent, de a hibabejelentőnél nem taglalja külön. Egy próbát megér.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz Soulfly842 #84211 üzenetére
áó, az sem nyert Az is szolgáltatóknak van fent tartva elsődlegesen, nem ügyfélhívásokra.
Azért is valószínűbb egyébként, hogy a köztes fél gépezetében volt a hiba, mert a telekomot a szerződéskötésre és a korábbi szerződés (másik szolg) deaktiválására is felhatalmazod.
Az aktiválás megtörtént (tehát a Vodafone elengedte), a Telekom is érzékelte azt, hogy aktív a kártya, s ő ezzel egyidejűleg ezzel kezdeményezte a deaktiválást is a másik szolgáltatónál, de itt megragadt a folyamat félúton.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz Soulfly842 #84211 üzenetére
Szerk:
'Nem vót' még regheli kávhééééééé'
TERMÉSZETESEN hétköznapot akartam írni!
[ Szerkesztve ]
-
gatto_
senior tag
válasz Soulfly842 #84212 üzenetére
Ilyen a formám.
Mondjuk eddig nem volt nagy probléma, mert a Vodás kártya müködik, de ma lejár a net előfizetésem, az egyenleget lelottóztam, hogy ne bukjam el, van rajta 200Ft, feltölteni meg értelemszerűen nem akarom. Szóval holnaptól extra szívás lesz ha addig nem oldódik meg. -
tothjozsi96
addikt
Hali!
Édesapám Domino Most díjcsomagban van.
A Domino Fix díjcsomagra szeretnék váltani, online.
Ennek nincsen semmilyen díja ugye? Szintén nincs semmiféle havidíj sem, igaz?Csak mert ezt írja hogy: Időszaki díj
0 Ft/30 nap
feltöltőkártyás díjcsomagDe ha lejár a 30 nap, akkor se lesz díja?
[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
válasz tothjozsi96 #84215 üzenetére
Nem Domino Most díjcsomagban van.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
tsteve
senior tag
válasz tothjozsi96 #84215 üzenetére
a domino "Most" csak egy opció, tehát ilyen dijcsomagban nem lehet... nincs kötelező havidija a fix nek, ha erre gondolsz, de 25 ft/perc a hívás díja... a "Most" opciót érdemes megtartania, mert azzal csak 9/19 ft a percdij jelenleg
-
ƵøŁĭ
veterán
Sziasztok!
Ma gyári állapotba visszaállítottam a telefonomat és a háttérben az adatforgalmat bekapcsolta. Kaptam egy üzenetet. Nem fogom használni a mobilnetet a későbbiekben sem . Valamit kell tennem vagy csak jelzett ,hogy elfogyott a keret és nem fog pénzt később levonni ? (dominós vagyok)
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
Schizoka
aktív tag
Hello!
Megcsináltam az online adategyeztetést minden rendben gyorsan megvolt.
közben láttam egy ilyen szövegetorlátlan hétvégi beszélgetést adunk online adategyeztetésért.így két napon át díjmentesen hívhatod a Telekom mobil-és vezetékes számait!
Kérdésem az hogy ez csak a mostani hétvégére vonatkozik vagy örökre? -
tylerddd
veterán
Hello! Készülékbiztosítást csak személyesen lehet lemondani vagy esetleg megoldható online/e-mailben?! Köszi!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Soulfly842
addikt
válasz lugosi #84208 üzenetére
"2. Telekom szerint "cseréljem azért ki a kártyát mert a rendszerük szerint megtörtént a váltás".
Mivel telekom ügyfél és nem Vodafone, így szerintem neki személy szerint semmi tennivalója a vodafonnal."
Ez nem teljesen így van
1, A telekom irányából ez esetben elment a deaktiválási kérelem a sikeres hordozást követően. Tehát a sikeres aktiválást követően kezelte a "meghatalmazás szerinti deaktiválást is", de ennek egyelőre a Voda nem tett eleget.
2, Az ügyfél ebből eredően még a Vodafone ügyfele is... Tehát az irányukba is jogos az intézkedés kérése.
"A telekom majd lemeccseli a vodafonnal a dolgot"
Ez viszont biztos, hogy így lesz
-
sfefe
addikt
Sziasztok!
Ha tkom fiokomba be van rakva a domino az elofizu melle akkor is kell adategyeztetes?
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
Soulfly842
addikt
Miért ne kellene?
Alapértelmezés nincs domino jelszó a domino kártyán. Így önkiszolgáló felületen bárki beállíthat egy jelszót (akkor is ha az utcán találta pl. pin kód nlékül) és hozzáadhatja egy fiókhoz - de ezzel még a törvényi kötelezettségeknek nem tesz eleget.
(#84225) Schizoka
Kaptál róla sms-t, hogy ezen a hétvégén használhatod fel? (Főleg) ha most hétvégén aktiváltad, akkor én nem vennék rá mérget.... (Miért adnának egy csonka kedvezményt (ha egész hétvégét ígérnek?) )
Biztos küldenek promós sms-t is majd a felhasználhatóságáról.
Egyszeri kedvezmény, nem állandó.
-
veterán
válasz Beca1990 #84205 üzenetére
Érdekes... ha júniusig nem javul meg, akkor felhívok valakit vagy besétálok megkérdezni, hacsak addig nem lesz egy közlemény arról, hogy az átváltottak nem számítanak... most egyelőre nem érdekel annyira...
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
jozsi968
tag
válasz Schizoka #84225 üzenetére
Nem értem, mi nem világos ezen?
" Egyeztesd adataidat online díjmentes hétvégi beszélgetésért!
Egy hétvégén át korlátlanul hívhatod a Telekom mobil- és vezetékes számait, ha telekomos feltöltőkártyás hívószámod adategyeztetését online végzed el. Az adataid online elküldése utáni első munkanapon SMS-ben értesítünk a kedvezmény bekapcsolásáról. A korlátlan beszélgetés az ezt követő első teljes hétvégén vehető igénybe belföldön, alapdíjas Telekom mobil- és vezetékes számok hívása esetén. A korlátlan beszélgetést egy hívószám esetén egy alkalommal lehet igénybe venni."
Ne csak olvasd, értelmezd is! -
Schizoka
aktív tag
Köszönöm a válaszokat.
-
enginev3.0
félisten
Korlátlan böngészés opció nem tudjátok hogy milyen portokat használ? Amin gyorsan kommunikál
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
szalai112
senior tag
válasz enginev3.0 #84231 üzenetére
Ne legyenek illúziód, ha nem pre-paides csomagot használsz(nem),
akkor rákövetkező hónapban bármikor jöhet a számla az ASZF feltételeinek
a megszegésével létrejött nem szabályszerű internet-vételezés miatt.Ezért nem találsz a Neten ezer helyen az ilyen és ilyesféle szolgáltatói ajánlatok kijátszására
vonatkozó "trükköket" és leírásokat.Ergo elég egyszer ránézni a szolgáltatódnak az adatforgalmadra és máris buktad a mutatványt.
-
szalai112
senior tag
válasz szalai112 #84232 üzenetére
Idézet a [link] aszf-ből
21 oldalról
Nem minősül az adott forgalomtípusnak megfelelő korlátlanul használható forgalmazásnak az adott forgalom
szabványos protokolloktól eltérő módon történő megvalósulása (pl. addícionális, nem a protokoll részéhez tartozó, SSH
vagy egyéb titkosított csatornákon keresztül történő forgalmazás) vagy a virtuális magánhálózaton (VPN) keresztül
megvalósított forgalmazás.[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
Mennyi idő múlva jön meg az emailos visszajelzés az adategyeztetésről?
Ha nem sikeres, akkor milyen visszajelzés jön?
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
albiosz
őstag
Sziasztok!
Adategyeztetés kérdés: Anno még a westeles időkben vettünk nagymamámnak készüléket feltöltős kártyával. Amikor meghalt, a kártya édesapámhoz került, ő azóta is használja.
Az adatokat ma megadtuk a neten. Mit ellenőriznek most? Csak azt, hogy a megadott adatok megegyeznek-e az állami nyilvántartással?
Ha megegyeznek, akkor kvázi mindegy, hogy anno ki nevére vásárolták a sim-et?
-
jbnd-007
tag
válasz radio100jozs #84202 üzenetére
Nekem 2 nap után se működik, úgyhogy írtam az ügyfélszolgálatnak.
Az lehet esetleg gond, hogy 0 Ft az egyenleg? Adtak ugye alapban 80 percet meg 1 GB netet a csomaggal, ezért nem töltöttem rá pénzt.
-
tothjozsi96
addikt
Ha új ügyfélként kötök szerződést a Telekommal, akkor egy iPhone 7-nél mekkora maximum előleget kérhetnek el?
A csomag amit kiválasztottam havi 3 ezer forint, így a telefon törlesztőrészlete havonta 10 590 Ft lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz tothjozsi96 #84241 üzenetére
Az esetek jelentős részében csúcskategóriás készüléknél a készülék listaárának (nem akciós kisker) 30%-át elkéri a Hitelképességi vizsgálat (így, hogy nincs előfizetéssel aranykártyád (otthoni/mobil))
Ez sajnos nem kevés pénz, de ez tisztán egyből jóváíródik a havidíjas számlázásodban.
Ez ez esetben a minimum. Maximumról nem nyilatkoznék
[ Szerkesztve ]
-
Beca1990
senior tag
válasz Soulfly842 #84242 üzenetére
ezek az árak...
tiszta gáz. -
TannerHUN
aktív tag
válasz Soulfly842 #84244 üzenetére
Hozzátenném, hogy az elmúlt 1 hétben pl a Huawei árait kissé elrontották, ugyanis egyik napról a másikra megkétszereződtek az árak. Rá 1-2 napra ki is javították őket. Valószínűleg onnan ez a lista.
TannerHUN felhasználónak 7 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! (PH megbízhatóság)
-
btz
addikt
Kinél építenek mostanság mobil adótornyot mostanság? Mennyire jellemző, hogy a templom torony alá helyezik be? Mert nálunk sok ember dolgozik a templomban és nagyon úgy fest, hogy valamiféle mobiltorony lesz, de nem volt lehetőségem megkérdezni, hogy mit csinálnak és a Telekomnak csinálják e.
Sajnos nálunk beltérben nincs térerő egyáltalán[ Szerkesztve ]
ⓑⓣⓩ
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- HP Pavilion Plus 14-eh1085no - ÚJ 14" 2,8k OLED notebook - i7-13700H, 16GB, 512SSD
- Logitech Z-2300 & Canton satellitek
- Asus ROG Zephyrus G15/R9-6900HSH/24GB Ram/512GBSSD RTX3080 /8GB Asus GARI
- ASUS TUF Gaming 850W Gold Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Asus Rog Thor II 850W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen