Hirdetés
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- 10x-es Holdfotót villantott a Vivo X200
- Magisk
- 6 Android főverziót ígér a Samsung
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Razr 40 Ultra - jó volt a terv
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
-
Egy mondat borzolhatja az Intel befektetőinek kedélyeit
ph Az átszervezés kedvezőnek tűnik, így szinte senki sem vette észre, hogy Pat Gelsinger lemondott az AI-piac fontosabbik részéről.
-
Súlyos büntetést kaphat a Meta az apróhirdetések miatt
it Miközben a Google sikeresen fellebbezett egy 1,49 milliárd eurós EU-s büntetés ellen, a Qualcomm bírságát pedig csökkentették, épp most róhatnak ki a Metára egy gigantikus büntetést.
-
Frostpunk 2 - Befutottak az első tesztek
gp A beszámolók alapján elmondható, hogy a folytatás is egy remek alkotás lett.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
viera
őstag
Még februárban aláírtam az egyik előfizetésemre (Next S)újabb 2 évet de telefont nem hoztam ki.
Mostanában szeretnék telefont rendelni erre az előfizetésre,de nem engedi.
Mindig ezt a hibát írja ki: "Hiba történt a megrendelés során. Kérjük, ismételd meg a műveletet később!"
Valaki tudja esetleg mikor javítják ezt az oldalon?Azóta van ez mióta új csomagok jöttek.Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
-
313313
addikt
Vannak akik évek óta várják, hogy jó legyen az online felület... Szóval te az egy hét várakozással még nagyon jó vagy
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
nobiand
aktív tag
Átváltottam előfizetésről dominóra a kártyámat.
Szeretném regisztrálni a telekom alkamazásba, de itt egy kódot kér. Ez mi lehet? Vagy hogy lehetne igényelni ilyet?
Köszi! -
Cilindrik
aktív tag
Sziasztok
Gondoltam egyet naivan hogy berendelek egy P10-et előrendelésben ajándékcsomaggal, új előfizetéssel és beviszem Magenta 1 be hogy lejöjjön az 50E kedvezmény.
Felhívom a 1430-at hogy mit szeretnék. Erre aszondja a hölgyemény hogy ok de várjam meg mikor már lesz készlet mert csak akkor tudja beállítani a Magenta 1 kedvezményt rá. Mondom ok de épp az egyik lényeg az ajándékcsomag lenne (ha már adják miért is ne). Erre ő: hát akkor el kéne dönteni hogy az ajándék csomag kell vagy a Magenta kedzevmény.
-
Ice&Lime
veterán
Sziasztok!
Valaki tud mondani valamit ezzel az adategyeztetessel kapcsolatban?
Meg Januarban kaptunk smst hogy adategyeztetes miatt hamarosan keresni fogjuk Ont, addig tovabbi teendoje nincsen.
A kerdes az, hogy meddig kell varni, hogy ertesitsenek ujra? Hivnak vagy megint smsben lesz az ertesito?
Es, majd varhato egy egesz napos tomeges sor az uzletben?
Aztan, ez nem egy egyszeri alkalom lenne, hanem majd minden evben ez lesz?[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
nem tudom volt-e már, ha igen bocs: webSMS szolgáltatás 2017. május 15-tel kivezetésre kerül a Telekom-nál
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz Ice&Lime #83315 üzenetére
Telekom: „A jelenleg használt Domino SIM-kártya kapcsán 2017. június 30-ig adategyeztetés lesz szükséges, melynek részleteiről SMS-ben fogjuk értesíteni előfizetőinket. Az első adategyeztetést követően évenkénti adategyeztetés történik, melynek esedékességét megelőzően szintén értesítést fogunk küldeni két alkalommal. Az adategyeztetésre online is lesz lehetőség, az online regisztrációs felület hamarosan elérhető lesz ezen weboldalunkon:”.
http://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/segitunk/domino-adatellenorzes
-
gondolom el fogják osztani amennyire lehetséges a tömeget, de nem kizárt sztem sem hogy lesznek sorbanállasok a 3 nagy szolgáltató irodáiban[ Szerkesztve ]
-
lovace
aktív tag
válasz #78121280 #83321 üzenetére
Előfizus vagyok, szóval miután tavaly elolvastam ezt a hírt azon mód ki is esett, viszont a rokonságban vannak idősebbek, akiknek minden bizonnyal én fogom elintézni. Június 30 után lekapcsolják a kártyákat, amennyiben az adategyeztetés nem történik meg?
Vodafone-nál egyébként gondolom ugyanez a szitu, ott is csak személyesen lehet? Tudom, hogy nem ide való, de ha már itt merült fel valaki hátha leírja egyben ezt is.
Egyébként gondolom ebből vannak kavarodások szép számmal. Én kb. 4 éve váltottam előfizetésre, azt megelőzően feltöltőkártyás voltam évekig ugyanazzal a számmal. Amikor váltottam derült ki, hogy valaki totál más nevén szerepel a kártya annak ellenére, hogy annak idején személyesen vettük meg t-mobile üzletben. Feltételezem nem egyedi az esetem, bele se merek gondolni hány ilyen bukkan most elő és hány idős embert zavarnak össze ezzel, akiknek egyedül kell ezt elintéznie, ha egyáltalán megérti, hogy miről szól az sms...[ Szerkesztve ]
-
lovace
aktív tag
válasz #78121280 #83327 üzenetére
Pont erre próbáltam utalni, hogy én miután vásároltam magamnak feltöltős sim-et a t-mobile üzletbe (~6-8 éve), akkor SE került az én nevemre valamilyen okból kifolyólag.
Oké, hogy bemegy az illető, aki megvette, de nincs rá garancia, hogy annak a nevén is lesz a kártya és érvényesíteni tudja. -
goop
őstag
Az komoly, hogy rendelnék egy dominó simet, erre április 10 az átvétel? :S
-
GLOCK34
aktív tag
Sziasztok!
Magenta 1-re váltásnál a nevemen szereplő minden előfizetést kötelező bevonni?
Van otthoni szolgáltatás,mindhárom, ezen kívül next m atk,next s atk 2db és Move m atk. -
313313
addikt
válasz GLOCK34 #83332 üzenetére
Elég az otthoni mellé egy számot is magenta1-hez, de ha mindet bevonod, akkor mindegyik előfizetőnek jár a korlátlan tv opció Tv gohoz...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
GLOCK34
aktív tag
válasz 313313 #83333 üzenetére
Köszi!
Elég komoly,hogy Telekom üzletben ma azt mondták,hogy vagy viszem mindet Magentába vagy semmit.
Keresek egy másik üzletet.
Az egyik Next S atk hűségideje 44 nap múlva lejár,szeretném átváltani Mobil L-re. Lehet készülék nélküli árral számolni? Készülék volt kihozva,egyösszegű fizetéssel. -
313313
addikt
válasz GLOCK34 #83334 üzenetére
Miért nem akarod bevinni az összes számot?
Amúgy lehet előtte le kell választani azonos folyószámláról, vagy hogy hívják, aztán tudod bevinni csak az egyiket, de a szétválasztásakna díja van (talán 5k)
Ha hoztál ki készüléket, akkor 44 napig még a készülékes ár vonatkozik a Mobil L-re... Aztán ha nem írsz alá hűséget, ugyan annyi a listaára a csomagnak, és 44 nap múlva írhatsz alá csak díjcsomagra a díjcsomag kedvezmény miatt...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
7s26c
senior tag
mostanában csak kapkodom a fejem, mik vannak..
Az utolsó ember a Földön a szobájában ült. És akkor kopogtak az ajtón…
-
L.L.
senior tag
Sziasztok. Segítsetek légyszi jól számolok e. Van egy, most már mobil L+4gb csomagom, és mellette egy next s társkártya, aminek hamarosan lejár a hűsége. Ezt szeretném készülékvásárlás nélkül, ugyan úgy mobil L+4gb- ra váltani, akkor annak a havidíja a kedvezményekkel 6400Ft lenne? Köszi
-
veterán
Kérdés: Elektronikusan fizettem eddig is a számláim. Átváltottam az egyik fiókomhoz kapcsoltat dominóra (ekkor leválasztódott, de már újra ott van) és az előző (tört)hónapról nem jelent meg a mai nap befizetendő számla a másik mellett. Aggódjak? Vagy nem szeretnék, ha kifizetném?
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
gianone
őstag
Pon lejárt a szerkesztés, mire megtaláltam. A 20 % oldalán kell lenyitni a További információk fület.
A Partnerkártya kedvezmény és a Telekom kedvezmény egyidejűleg nem vehetők igénybe, a két kedvezmény kizárja egymást. Amennyiben legalább 2 otthoni szolgáltatásod van azonos otthoni folyószámlán, és mobil folyószámládat összekapcsolod velük, akkor a Telekom kedvezmény lesz érvényes. Ez utóbbi kedvezmény mértéke 20% kettő, 25% három eltérő típusú otthoni szolgáltatás (tv, internet, telefon) esetén.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
_Moriarty_
aktív tag
Lassan 3 hete már, hogy írtam egy panaszlevelet a honlapjukon keresztül a Telekomnak. Ennyire lassan reagálnak az ilyesmire? Vagy lehet, hogy nem is kell kapnom választ a problémámra? Ez csak egy opció, de nincs kötelezettségük a válaszadásra?
-
Mr.Csizmás
félisten
válasz _Moriarty_ #83344 üzenetére
nekem postán küldték ki a választ, amikor beragadt egy tartozás, és emiatt írtam.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Bornie127
senior tag
30 napon belül kell írásban válaszolniuk. Szerződésben szereplő lakcímte küldik.
-
Kal-El
senior tag
Hello!
A Domino Maraton korlátlan ideig felhasználható, vagy hasonló, mint egy feltöltőkártya esetén (1 év a feltöltés után)? -
SUPREME7
őstag
Mikor milyen gatya van rajtuk, volt, hogy postán kaptam választ, de legtöbbször emailben. De a 3 hetet többnyire tartják a válaszadásra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Gaming notebook topik
- MSI MPG Carbon alaplapok Z890 és X870E vezérlőhidakkal
- Itt az új LOGOUT!
- Hisense LCD és LED TV-k
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- 10x-es Holdfotót villantott a Vivo X200
- Magisk
- További aktív témák...
- 256GB M.2 NVMe SSD meghajtók
- Új HP Envy 13 X360 WUXGA 2in1 Touch i5-1230U 4.4Ghz 10mag 8GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Ajándék 10e Ft Meta Kredit! Quest 3 128 és 512 GB 2 év cseregarancia
- iPhone 15 Pro Max 256 GB (Black Titanium) - Független - Gyönyörű Állapot
- HP ProBook 450 G6, 15,6" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garanci
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB 12GB RAM Dual
- JÉZUS EVANGÉLIUMA - bármi megtanulható, ha: akarom-hiszem-tanulom-csinálom-tapasztalom-megértem-élem
- HP Pro Desk 600 G2 SFF - 2db
- Nintendo Switch OLED White 64GB + Ringfit Adventure + tartozékok
- Apple iPad Pro 6th M2 12.9" 128GB + Magic Keyboard, Alza garancia 2027-ig!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen