Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Pebble - az átgondolt okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
psajti
aktív tag
Elég komoly, hogy a telekom még a mai napig sem tudta megoldani a korábban már többször is emlegetett spotify problémámat.... Nem hiszem el, hogy olyan nehéz a csomagomból kitörölni egy felhasználónevet, hogy aztán végre én beregisztrálhassam saját magam
Mert ugye a probléma az, hogy a telefonszámomhoz a kezdetektől fogva hozzá van már rendelve egy spotify fiók, csak éppen az nem én vagyok és fingom sincs, hogy ki lehet az de amíg ott van addig én nem tudom használni... De sajnos úgy tűnik, hogy ez a probléma már nem fog addig megoldódni amíg nem vonom bele a dologba a fogyasztóvédelmet is :\ Pedig komolyan mondom én nem szeretek balhézni meg fenyegetőzni meg ilyenek de már lassan kihozzák az emberből ezzel a hozzáállással. És nem az a bajom, hogy a beígért 3 nap alatt nem javították ki a hibámat de az már sokkal inkább bosszant, hogy lassan 1 hónapja ezzel szenvedek és a legutóbbi hibabejelentésem is 2 hete "függő" állapotban van és ezzel szemben a számlát bezzeg napra pontosan képesek kiküldeni.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Apple asztali gépek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kuponkunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mert ugye a probléma az, hogy a telefonszámomhoz a kezdetektől fogva hozzá van már rendelve egy spotify fiók, csak éppen az nem én vagyok és fingom sincs, hogy ki lehet az de amíg ott van addig én nem tudom használni... De sajnos úgy tűnik, hogy ez a probléma már nem fog addig megoldódni amíg nem vonom bele a dologba a fogyasztóvédelmet is :\ Pedig komolyan mondom én nem szeretek balhézni meg fenyegetőzni meg ilyenek de már lassan kihozzák az emberből ezzel a hozzáállással. És nem az a bajom, hogy a beígért 3 nap alatt nem javították ki a hibámat de az már sokkal inkább bosszant, hogy lassan 1 hónapja ezzel szenvedek és a legutóbbi hibabejelentésem is 2 hete "függő" állapotban van és ezzel szemben a számlát bezzeg napra pontosan képesek kiküldeni.
dptrsk