Hirdetés
- Yettel topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- IPTV App Live stream - Androidra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Napfény alatt sose merül le az Instinct 2 Solar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
313313
addikt
Azt azért tedd hozzá, hogy amikor Dominoba drágább volt, mint Edigitálba, akkor a Move s előfizetésben 2 év hűségre drágább volt a telefon, mint kártyásan...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
legenda
válasz zoli62 #63899 üzenetére
ilyen téren nem függ össze a hálózati korlátozás és szolgáltatós kontra gyártói firmware verzió.
az iphone szoftverébe nem nyúlhatnak bele - csak a hálózati adatokat frissíthetik -, de attól még függők adott telefonok, ellenben szinte minden xperia független egy ideje (z3, z3c, z2, z1c...stb.), de szolgáltatós rendszer van rajtuk.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Vangelis
nagyúr
Nekem a héten jött egy Sony Xperia S ... csodálkozva láttam, hogy az is gyári független.
Pedig ez már tényleg jó pár éves model.
[ Szerkesztve ]
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Joker88
őstag
a kövi hónap elején jár le a hűségidőm..
most megnézegettem akínálatot, hogy már 8 éve vagyok náluk mint előfizető, mit adnak olcsóbban,meg mennyivel.. hát megdöbbentem.. 1-2.000 Ft-ot engednének a Dominos, illetve az új előfizetéssel elhozható készülékek árából.. nevetésges .In loving memory of Garrett Lockhart
-
legenda
válasz zoli62 #63904 üzenetére
nem tudom, mert nem minden sony független az újabb típusok közül sem - az olcsóbb kategóriások között van függő -, de ilyen a huawei is, meg a fene tudja még hány gyártós készülék, hogy bizonyos típusaikon van hálózati korlát, de nem mindegyiken.
az apple más téren eszközöl megkötéseket - elég rugalmatlan, de rá is faragott most, bár nem szolgáltatóval szemben.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
addikt
Lehet azt tudni hogy kapható e lesz még nálunk a Honor 6? Mert az újabb készlet várható-ról már "ez a termék nem rendelhető"-re lett változtatva, ilyenkor van még esély hogy lesz, vagy felejtős?
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
legenda
válasz gyuribácsi88 #63918 üzenetére
volt már rá példa, hogy utána is került raktárra készülék bizonyos darabszámban, de ez ritka, sokkal valószínűbb, miszerint nem lesz már.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
veterán
-
Soulfly842
addikt
válasz dashed #63909 üzenetére
"Kedves Ügyfelünk! A rendszereinkben történő fejlesztés miatt ideiglenesen több adatforgalmi egyenleget biztosítunk. Ez átmeneti időszak, idővel a szolgáltatás vissza fog állni a szerződés szerint vállalt adatmennyiségre. A fejlesztés miatt kapott extra egyenlegért Önnek nem kell fizetnie."
Lényegében annyiról szól a fáma, hogy az alapinternet logikáján változtattak ezért sokan az alap díjcsomagjukba foglalt internetet duplán kapják meg.
De ez csak egy egyszeri dolog
Azok az ügyfelek érintettek, akik Xplay díjcsomaggal és adatbővítő opcióval (NetPlusz) is rendelkeznek, s a lezárásáig megkapják a régi működés és az új működés szerinti egyenleget is. Ennek értelmében a díjcsomagban foglalt adatmennyiség duplán kerül az egyenlegre, ezen felül pedig a havidíjas bővítő egyenleg is hozzáadódik.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Soulfly842 #63923 üzenetére
Kis csomagoknal plusz 30megaval baromira ki van segitve mindenki.
-
Mercutio_
félisten
válasz szabogabor10 #63922 üzenetére
Pedig én nem elsején kaptam meg a számlát
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Soulfly842
addikt
válasz r3dsnake #63924 üzenetére
Nem az volt a kérdés, hogy ki van-e segítve valaki, avagy sem. A kérdésre válaszoltam és az okokra. Felesleges mindenre fröccseni.
Azért mert a kontextust nem értetted meg, avagy nem akarod - ne forgasd ki a választ.
Sofian
Ez nem rednszerhiba, ezt előtte is tudták, hogy így lesz
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz b.daniel #63925 üzenetére
Akkor is baromság. Ha a rendszerben történő átalakítás miatt (és ezzel az esetleges kiesést kompenzálva) akarnak plusz adatforgalmat biztosítani, elég röhejesen hangzik a 30 mega duplázása. (Véletlenül sem a bővítőé... )
Az hol van visszaadva, hogy most is mobilnetről netezek, mert a Telekom kábelnet megint szar?
[ Szerkesztve ]
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Sajnos ellopták nővérem telefonját, melyhez egy beváltható pontokkal rendelkező előfizetés kapcsolódik. A szolgáltatás szüneteltetése előtt szeretném ezeket beváltani. Domino egyenleg feltöltésre be tudom telefonon vagy interneten váltani a kapcsolat pontjainkat?
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
sérpkcalap
újonc
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a Next S (meg amúgy az összes Next) díjcsomag kötbére azzal arányosan növekszik-e, hogy hány hónapot töltöttem el benne? Tehát, ha mondjuk 2 év hűséggel vállaltam, akkor fél év után 6 * 3000 forint lenne, viszont másfél év után 18 * 3000? -
veterán
válasz sérpkcalap #63934 üzenetére
Igen, így működik.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
legenda
válasz r3dsnake #63932 üzenetére
reklamálj a megfelelő helyen és módon, ez nem a kábeles téma, meg biztos nem a mobilos szekciótól fogsz bármilyen kártalanítást kapni a kábeles szolgáltatás problémája miatt.
megszokott, hogy néhány embernek semmi sem jó, de még megy is van magyarázva...
a díjcsomagot érinti a módosítás, akinek abban 30 MB van, annak annyi, ő választotta azt.
majd ha a bővítőt fogja érinteni - ha lesz olyan -, akkor azt...[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Mech90 #59167 üzenetére
Sziasztok!
Na, most én pont így jártam, csak használt Sony készülékkel. Az e-mailen kapott garjegyen se pecsét, se aláírás. A szöveg szerint meg az eredeti garjegy kell. Sejtésem szerint egy kinyomtatott papírral engem jó eséllyel elhajtanak a francba. Hogy van ez mostanság?
A telefon IMEI száma mondjuk legalább egyezik a dobozzal, de egy ilyen garjegyet én is tudok csinálni otthon. Ezen is egyébként 12 hónap szerepel a hirdetésben szereplő 2 évvel szemben, de találtam egy ilyen szöveget a Telekom honlapján:
"A következő márkájú mobiltelefon készülékek esetében vállalja a gyártó a termék vásárlását követő 12 hónap után további 12 hónapra a kiegészítő/korlátozott jótállást: Alcatel, a 2015.01.01 elött vásárolt Blackberry, CAT, Emporia, HTC, Huawei, LG, Motorola, Nokia, Samsung, Sony és ZTE. "
Választ előre is köszi,
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
legenda
válasz Dark Archon #63943 üzenetére
szia,
amit elektronikusan készítenek el és továbbítanak/töltenek fel, az nyilván nincs lebélyegezve és aláírva, mert kinyomtatva az sem lenne eredeti, ellenben ha utólag kerül rá a szolgáltató illetékese által a hitelesítés adott formában, az úgy már okés.
nem hajtanak el, hiszen a rendszerben amúgy is tudják ellenőrizni a dolgot, ha meg külsős szerviz nem fogadja el úgy, akkor a szolgáltatónál lehet eszközölni a fent leírtakat - ez persze csak akkor igaz garantáltan, ha te vagy az az ügyfél, akivel a szolgáltató a készülék, és/vagy az ahhoz kapcsolódó előfizetés kapcsán szerződésben áll, amennyiben kéz alól vetted a telefont, úgy az eredeti tulajdonossal kell/érdemes intéztetni.
a jótállási jegyen alapban a vonatkozó hazai jogszabályban meghatározott egy év kötelező jótállás szerepel, amellett a kapcsolódó további pont/kiegészítés, ha a gyártó további (korlátozott) jótállást ad.
az eredeti így néz ki;[ Szerkesztve ]
-
csaabz
őstag
Hello!
Van jelenleg a Telekomnál olyan készülék, amit mondjuk előfizetéssel megveszek, de ennek ellenére független? Régebben tudtommal volt 1-2 ilyen mobil...
https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen