Hirdetés
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- DIGI Mobil
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
Románia a mobilozás hazája nem hülyéskedj már hogy kimész és nem tudsz elballagni leemelni egy nyavaja feltöltős csomagot valamelyik multinál. Ha független a telefonod netán két sim kártyás elég a sim ott a feltöltösöknél kártyás díjcsomagok névtelensége biztosítva van, szrt se kell megadni a használatukhoz. 0.3 euro/perc hivni bármelyik környező országot velük. Hazai simmel sokszor drágább minden.
[ Szerkesztve ]
-
SLYM
veterán
sziasztok, mivel nem volt domino surf (vagy egyáltalán valami, nem tudom) sim kártya a telekomba, az ott dolgozó srác mondta, hogy vegyek valami gsm boltból sim kártyát. így is tettem, vettem valami domino quick 600-as kártyát 3000 pénzért. de láttam a leírásban, hogy itt nem az van, hogy berakom és működik, hanem valami számot kell felhívni, meg adatokat bediktálni, meg majd postáznak valamit és akkor aktiválhatom, stb. mi a fasz? really? hogyisvanez ha domino surf csomagot szeretnék beállítani magamnak? köszönöm a választ
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Ha megveszed akkor mukodik is. Mivel azonban harmadik feltol vetted, szobeli megallapodasnak minosul, igy a veglegesiteshez aktivalas kell. Ez annyit tesz, hogy kapsz postai uton egy (adategyezteto) kodot, amit vissza kell kuldeni, ezzel bizonyosodik meg a szolgaltato, hogy te valoban te vagy Ennek van egy hatarideje, asszem ker het l (esetleg plusz 1-2 nap, hirtelen nem ugrik be pontosan), ami ha nem tortenik meg, tiljak a SIM-et es mehetsz be ugyfelszolgalatra adategyeztetesre.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Igy van felhivod a rajta lévő számon az ügyfélszolgálatot ott megadod az adataidat és lakcimedet és oda kiküldenek egy kódot ami a levélben lévő napig bekell pötyögni a telefonba ami utána aktiválódik a sim.
Ja igen alapból működik a sim de ha ezt nem végzed el pár hét utána megy a levesbe letiltják.[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
válasz djculture #63851 üzenetére
totál idegen vagyok a témában, szóval ez a megoldás eszembe se jutott, de köszi, utánanézek
(bár a 0,3 euro még mindig drágább, mint a 20Ft-os hívásfogadási díj, ami ugye 0,06 euro, ha végeredményben csak azt kell kifizetni)
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
ForRedGlory
félisten
Londonban, ahogy leszallsz a geprol es mesz a varoba, ott figyel(nek) a kolaautmatak, amikben nem kola van, hanem kulonbozo tipusu feltolto kartyak Persze ez London, nem Romania, de lehet ott is elobb kapsz, mintha bemennel egy szolgaltatohoz gagyogni egy sort, hogy neked mi kellene.
Errol jut eszembe, mint erdekesseg. 20 fontert Londonban olyan feltoltos SIM kartyat adbak, amiben van 300 perc, 3000 SMS es 4 GB internet Azt nem tudom, hogy ez ott draga-e helyi viszonylatban, de nem rossz.
Vettem egyet es a 4 GB tokeletesen eleg volt 1 hetre. Nem kellett bohockodnom tobbezer forontert parszaz MB Travel&Surf csomagokkal es nem kelletg a WiFit sem keresgelnem.
[ Szerkesztve ]
-
Csabi1984
addikt
Sajnos Magyarország egy nagyon drága hely. Tudjátok Bruce Williis azért jött ide forgatni mert itt a "Leg Drágább az élet" Magyarországon legmagasabb az adó
-
ForRedGlory
félisten
válasz ForRedGlory #63856 üzenetére
Jah, van jobb, jut eszembe le is fotoztam. A harmadik ajanlat
http://1drv.ms/1K8YdiE
-
veterán
válasz ForRedGlory #63858 üzenetére
Jó ajánlatok, nem vitás
Nevetséges, ami magyar földön zajlikiPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Csabi1984
addikt
válasz ForRedGlory #63858 üzenetére
Gondolom ez csak külföldi hálózatnál megy?
-
nobiand
aktív tag
Nem csalódtam a T-be. Honor 4X.
Egész jó áron van. Van még pár új telefon.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Vangelis
nagyúr
válasz szabogabor10 #63863 üzenetére
Az 535-ös 28e praktikummal... itt meg 50e ... hihetetlen.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
vidaila
senior tag
A MACSKA RÚGJA MEG!!
Lumia 640-et akartam venni, ami nem volt T-mobilnál, gondoltam akkor hasonló árban rendelek egy használt Lumia 930-at hétfőn tőlük (amit kedden meg is kaptam használhatatlanul)
ERRE MA ELKEZDTÉK ÁRULNI A 640-ET!!
Nem kicsit vagyok mérges.http://steamcommunity.com/id/juhaszjani1988/
-
dellfanboy
őstag
van egy feltöltős mobilom, viszont egyenlege0. ha kiutazok külföldre akkor fogok tudni sms-t fogadni ill. hívást?
EU-ba megyekeladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
vidaila
senior tag
Egy másik ismerősöm is kiszemelte a Lumia 640-et de ő előfizetéssel szeretné megvenni kamatmentes részletre. Fun S Aranytárskártya díjcsomaggal érdekelné, a telefon 9x4780. Új előfizető, korábban még nem volt neki szerződése. Online rendelné. Kérdés:
Mekkora mobilelőlegre számíthat?http://steamcommunity.com/id/juhaszjani1988/
-
club1
veterán
válasz dellfanboy #63869 üzenetére
Nem.
-
club1
veterán
válasz Teko001 #63872 üzenetére
A hívásfogadásra reagáltam.
A Telekom megfogalmazása egyébként ez:
Amennyiben a rendelkezésre állási időn belül egyenleged egy perc hívásindításhoz (fogadáshoz), vagy egy darab SMS elküldéséhez, illetve az adott országban érvényes roaming díjazás alapján, az adatforgalmazáshoz szükséges limit összege alá csökken, akkor külföldön a hívás indítása és fogadása, adatforgalom alapú szolgáltatások használata, MMS és SMS küldése nem lehetséges. SMS-t és MMS-t viszont továbbra is tudsz fogadni, illetve kódokkal egyenleget lekérdezni illetve feltölteni. -
MODERÁTOR
A T-nél biztos a megfelelő szakemberek ülnek az ügydélszolgálaton?
Felhívtam őket hogy van Blackberry Instant Email szolgáltatásom, lehet-e 4G?
Közölte a 1430 hogy nem lehet.Ezek után rátaláltam és felhívtam egy 0680-as Blackberry ügyfélszolgálat számot, átraktak ugyanazon feltételek mellett egy 4G-s BIS csomagba.
20 éve a Prohardveren
-
Ákinard
aktív tag
válasz ForRedGlory #63856 üzenetére
Én holnap megyek ki Angliába, szintén benevezek egy Lebarás SIM-re, 1-1,5 gigával bőségesen elleszek. És fizetek érte kb 3500 forintot, nem 6000-ért roamingolhatok a'la T...
-
veterán
Ha váltok Next M ATK-röl Next XL ATK-ra úgy, hogy májusban 1 évet vállaltam az EU Pluszra, akkor mi lesz? Ugye az EU Plusz hűség nélkül, ingyen jár a Next XL-hez. Remélem nem kell kötbért, vagy az opciót tovább fizetnem...
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Ice&Lime
veterán
A dominos egyenleget valahogy fel lehet hasynalni vasarlasra is? (mert jelenleg egyenleg lekerdezesnel azt irja hogy vasarlasra 0ft fordithato).
-
Zapolap
csendes tag
sziasztok
rendeltem, vagyis a jelenlegi kartyamat kicsereltetesre raktam a 4g sim regisztracio oldalon, mert kb. 2 honapja rendeltem a webshopon keresztul dominos kartyat, de nem lte kepes. elfogadtak a regisztraciot. tenylegesen mennyi ido meg megjon?
iPhone 5s
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok láttam 1-2 LTE készüléket és azt vettem észre hogy ebben az esetben a térerő jelzés szinte alig megy tovább mint 3 egység. Gondolom ilyenkor jobban is erőlködik a készülék amennyiben GSM / WCDMA a mód akkor felugrik max-ra
[ Szerkesztve ]
-
szaniszlokar
aktív tag
válasz Csabi1984 #63885 üzenetére
Ezt én is tapasztalom. Itt van velem szemben a hegyen a torony. Eddig csak EDGE volt, max térerővel. Egy hete van LTE ugyanarról a toronyról, de a térerő a lakásban 4 csíkból csak 3. Ha megfogom a készüléket, akkor lemegy 2 csíkra, ha kimegyek a szabadba, akkor kis idő után felmegy 4 csíkra. S4 és Sony SP van itthon, ami LTE képes, mindkettőn tapasztalom. A szolgáltatás megy rendesen, nincs gond, csak érdekes.
Minden ellenállás hasztalan.
-
Schizoka
aktív tag
válasz menyhartlevi #63884 üzenetére
igen 7041x
-
polonic
félisten
válasz szaniszlokar #63886 üzenetére
milyen frekvencián megy ott az lte nálatok?
-
gabo06
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van egy mozaik xs előfizetésem, mellette meg egy next (azt hiszem M) aranytárskártyám, a mozaikra nincs semmi hűségem, de az aranytárskártyára van még kevesebb mint másfél év. Szóval a kérdés az lenne, hogy a mozaikot átválthatom így dominora, vagy a társkártya miatt nem lehet? Mindenképp beakarok menni személyesen is megérdeklődni csak, hátha itt előbb választ kapok. -
zoli62
addikt
Ha már felvetődött, szerintetek még mennyi időnek kell eltelnie, hogy a szolgáltatók a készülékeket hálózatfüggetlenül forgalmazzák? T-Mobile-nál a múltban is volt, és jelebnleg is van ilyen mobil a kínálatban, legalábbis így olvastam.
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz zoli62 #63895 üzenetére
Itthon? Majd ha törvényileg kötelezik őket.
Hálózatfüggően is drágán adják a telefonokat...
Amúgy meg nyugaton már dolgoznak valamin... -
legenda
válasz zoli62 #63895 üzenetére
konkrét szabályozás nincs rá, így tippelni sem nagyon lehet, mert több tényező függvénye a dolog, de valóban elég sok típust forgalmaznak már hálózati korlátozás nélkül, viszont vannak még gyártók, akiknek egyik típusát sem, másoknak meg majdnem mindegyiket, illetve köztes állpotok is vannak, ezért nehéz okosat mondani a teljes kánaán kapcsán, hacsak időközben a szolgáltató(k)tól függetlenül nem foglalják jogszabályba a dolgot.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
zoli62
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen