Hirdetés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Galaxy A16 5G az új mérce: hat év frissítés az alsó polcon
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Tavaszi szél Pixelt áraszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- DIGI Mobil
- iPhone topik
Hirdetés
-
Asus X515UA TDP "Tortúra"
lo Idén január óta boldog tulaja vagyok egy Asus X515UA típusú notebook-nak mely a következő specifikácókkal...
-
Élethű videót gyárt a Meta AI, célpontban Hollywood?
it Az OpenAI ellen olyan AI-modellt vet be a Meta, amely élethű videókat generál, hanggal.
-
Felgyorsítja a hibakeresést az AMD
ph A vállalat Driver Experiments funkciójával gyártói segítség nélkül is jól feltérképezhetők az alkalmazásoldali gondok.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
[P]laci
senior tag
válasz E.Kaufmann #63651 üzenetére
csak mobilneten keresztül lehet.
-
legenda
válasz E.Kaufmann #63651 üzenetére
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
veterán
válasz polonic #63639 üzenetére
EU Plusz-om van, ugyan nem sok az a 300 MB, de böngészésnél a válaszidőn gyorsan észrevettem a különbséget. Nekem ez már elég.
2017-től pedig mostmár biztosan megszűnnek a roaming díjak. Hogy milyen korlátozások lesznek, azt persze egyelőre nem tudjuk.[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
prozodus
őstag
válasz szabogabor10 #63660 üzenetére
Azért még ne igyál rá mérget...
-
prozodus
őstag
válasz szabogabor10 #63662 üzenetére
Magadnak mondasz ellent, de nagyon
-
veterán
-
CityBoy007
csendes tag
Sziasztok! Van egy Mozaik XS csomagom, amin 2015. július 27.-ig van még hűségidő.
De 27.-töl már nem szeretném igénybe venni a Telekom szolgáltatásait, mert szolgáltatót váltok.
Telefonon vagy postai utón megoldható a szerződés felmondása anélkül, hogy bekeljen menni az üzletbe? -
polonic
félisten
válasz CityBoy007 #63665 üzenetére
Szamhordozason nem gondolkoztal? Mert akkor a regibszolgaltatonal semmit nem kell intezni, az uj mindent megcsinal.
-
KZP
őstag
válasz CityBoy007 #63665 üzenetére
Telefonon is felmondhatod.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz E.Kaufmann #63655 üzenetére
NEM kell mobilnet csomag az MMShez, ,csak aktív adatkapcsolat!!!
Az aktív adatkapcsolat azt jelenti, hogy a hálózaton forgalmazhat adatot, pl MMS-t letölthet, mobilinternetezhet a telefon. -
Myers
senior tag
A telekomnál csak a percdíjak változnak, az előfizetési díjak nem?
A díjváltozós pdf-ben a Next M-et nem is találom, ami érthető, mert korlátlan. De ezek szerint az előfizetési díja annak nem változik.
http://www.muszaj.hu/
-
veterán
-
prannk
őstag
Üdv!
Lenne egy telefon vételre.
Az eladó azt állítja,hogy vett 2 éve egy telefont és most 2 hónapja behalt a telefon neki és a telekomba levásárolhatta azt az árat amit 2 éve fizetett a telefonért. És abból az árból választott egy új telefont.
Ilyen van?
Kap róla valami papírt? Amivel ezt igazolni tudja nekem?Galaxy s7 akksit és hátlapot vennék
-
313313
addikt
válasz prannk #63671 üzenetére
Van ilyen, de a 2. évben nem indul újra a garancia, csak folytatódik...
Nekem így lett tavaly nyár végén új F6-om 2 hó garivalHP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
legenda
válasz prannk #63671 üzenetére
szia,
nem teljesen lehetetlen, de alapban legyél inkább bizalmatlan, a te érdeked, mutasson az illető valamilyen papírt az ügymenetről, vagy a kezébe kapta, vagy pedig feltöltötték a my telekom fiókjába, illetve ha arra hivatkozik, hogy egyik sem történt meg, akkor utólag pótolja/pótoltassa a szolgáltatóval - nehogy aztán te ess csapdába egy heteken/hónapokon belül letiltott telefonnal, mert valójában van még bőven hűség a kapcsolódó előfizetésen, az eladó meg "elfelejti" fizetni a kapcsolódó számlákat...
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Vangelis
nagyúr
Érdekes a webshop...
rendeltem egy tokot t-pontba.. azt törlték... de a használt készüléket feladták.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
nobiand
aktív tag
Ilyen létezik?:
Egy ismerősöm bement egy üzletbe ( maglódi ) és akart venni feltöltőkártyás telefont. De azt mondták neki, csak akkor vehet, ha van már telekomos kártyája.( Domino ami 3 hónapnál régebbi ) Ilyenről én még nem hallottam. Végül is átment Telenorba és ott vett helyette mást.[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz nobiand #63684 üzenetére
Ha ilyen lenne szerintem a saját üzletüket rontanák, nehezen hiszem el inkább valami eladó kitalált szövege lehetett ez hátha előfizetést vesz az illető. Régen nézték azt hogy egy évben x darab készülékes dominós csomagot vehettél de már ahogy hallom ezzel se foglalkoznak.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz djculture #63685 üzenetére
Sok minden transzformálódik, de ez nem ide tartozik, amit te is írtál. Ez a Partner üzlet hülyesége, ha ez így történt.
Viszont vannak olyan dolgok, amelyek részben szóba kerültek a fórumban, részben nem.
Győrben és Egerben elindult egy pilot, amely szerint telekom üzletben nem lehet befizetni számlákat, csak a kijelölt Immedio üzletben. Egyelőre teszt jelleggel működik ez, de rövidesen - ha ezt siker koronázza - akkor ezt ki is terjeszthetik.
Sok minden átalakul/átalakulhat.
A telekom üzletekben nagyságrendileg a tranzakciók 50-65%-a számlabefizetést. Sokan, akik más ügyek miatt érkeznek a Telekom saját, vagy partner üzletekbe az ilyen okafogyott ügyintézések miatt kerülnek lehetetlen helyzetbe, s az olyan tranzakciók miatt várakoznak hosszasan, ami ezernyi más csatornán lebonyolítható lenne. (s ez a szám folyamatosan nő, ezt mindenképpen sürgős helyzetkezelésre szólította fel az érintetteket - ha nem akarják, hogy számotokra - örök vásárlóknak ez nem egy kamatozó megoldás )
A havidíj kedvezmények, amelyek az elektronikus számlázás esetén biztosítottak ugyanerről szólnak.
Gyönyörűen egyszerűsödnek a folyamatok, s egy hihetetlen pozitív folyamat indult el az üzletekben, ami rólatok szól, ügyfelekről.
A szerződések aláírása ennek megfelelően - több tucat üzletben - holnapi naptól már egy Samsung Galaxy Note Pro-n történik. Az aláírással egyidejűleg nem több tucatnyi oldalt kap az előfizető, hanem elektronikusan kapja ezt meg.
Az, hogy hivatalosan a számlainfora 500 Ft személyesen a tranzakciós díja, a fenti tényezők ismeretében azt hiszem érthető (korábban valaki linkelt erről egy cikket). A vásárlás élmény kellene, hogy legyen - egy kiváló környeztben, ahol mindneki mindenre gyors választ, gyors segítséget kap. - ennek az építéséről szól most minden.
-
prozodus
őstag
válasz Soulfly842 #63688 üzenetére
Na, ettől ugyan nem lesz kiváló az élmény, hanem attól lenne, ha tudnának értelmesen szervezni a meglévő igényeknek megfelelően a trékomnál, csak ehhez ész is kéne, és nemcsak sok akarás.
-
Vangelis
nagyúr
-
[P]laci
senior tag
bárki bármit mond, nekem tetszik ez a lépés.
ha ezzel szinkronban hibamentesítenék a weblap működését, na akkor lenne még Kánaán.
-
vidaila
senior tag
válasz South Velen #63624 üzenetére
Se szó, se beszéd, most nézem a rendeléseimet a Telekom oldalamon és üres Törölték a használt Lumia 930 rendelését szó nélkül.
http://steamcommunity.com/id/juhaszjani1988/
-
nggabi
nagyúr
sziasztok!
van egy kis problémám, hátha már itt találkoztatok ilyennel. adott egy note4 és egy note3, T-s előfizu mindkettőn de LTE nincs a csomagban (vállalati). a hibajelenség H+ on használat közben kb 1-2 perc után lefagy a net, csak a mobilnet ki-be kapcsolása után jön vissza. baromi idegesítő... ma cseréltettem sim-et, buzeráltuk az apn-eket de változatlan. szóljatok hozzá... köszi.
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
djculture
félisten
Amíg a csekkes fizetés megmarad addig engem nem izgat a dolog. Ez is csak a vezetékes üzletágban izgat mobil fronton már minden előfizetéstöl megszabadultam (maradtak a dominók parktikumos és egyebek) mert egyik hazai mobilcég se korrekt partner. Semmiképpen nem ügyfélbarát az a megoldás hogy kötünk egy szerződést erre a cég képtelen betartani a saját szerződésében vállatakat. Összevissza módosítgatja a paramétereket. Úgy hallani hogy nemsokára ezt a gyakorlatot megis fogják tiltani törvényi szinten. Ennek eleve igy kellene lenni már rég.
Ha veszek töled egy kocsit kötünk egy adásvételit havi törlesztéssel, 2 hónap múlva te se teheted meg azt hogy visszajössz és elviszed az egyik kereket mert kitalálod hogy az nem jár. Most meg nagy üzemben ez a piszkoskodás folyik. Én nem téged akarlak bántani te egy dolgozó vagy de ez bárki láthatja nagyon nem az ügyfelek érdekét helyezi szem előtt..[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
válasz nggabi #63695 üzenetére
Nem egyedi jelenség! Nálam is ez van, Egerben! Szerintem hálózati hiba.
Pont ma jeleztem írásban a problémát a Telekomnak, nekem is ugyanezt csinálja a Note 3 és csak ugyanígy ki-be kapcsolással éled újra a net. Jó a telefonom és a SIM is! Amíg a 4G nem jelent meg, nem emlékszem erre, viszont mostanában nem tud a telefon váltani normálisan a hálózaton. (Nekem van 4G mobilnet a csomaghoz rendelve.)
Flottás vagyok, de komolyan, már a visszamenekülésen filózom a Telenorhoz, ha ez sokáig így marad.Szerintem minél többen jelezzük, annál nagyobb az esély, hogy történik valami!
[ Szerkesztve ]
A kevés is több a semminél.
-
djculture
félisten
Sok mindent rendbekéne ezeknél a cégeknél tenni. Az is teljesen rendben van hogy ők egy 2 perces munkáért 500forintot számláznak a t-pontban de az ügyfél ideje meg ingyen van ilyen nyilatkozat kitöltéses hülyeségekre.
4G ügyben: Egyes helyeken tényleg ez van ahol többen használják a szolgáltatást az adott cellában.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- BOMBA ÁR! 10 Magos! Új Samsung Galaxy Book2 "Kis Gamer" Laptop -50% 15,6" i5-1235U 8/256 FHD IPS HDR
- Bontatlan Lenovo ideapad 5 "Kis Gamer" Ultrabook -30% 14" AMD Ryzen 5 5625U 6Mag 16/512 Radeon 2GB!
- APPLE IPHONE 13 PRO 128GB
- Sony A7 IV + 2470 GM II
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1235U 10Mag 16GB/256GB FHD+ IPS
- Keresek Logitech K800 billentyűzetet (hibás is érdekel)
- Hp Elitebook 840 G6 - i7 8665u/16GB/256GB SSD/Windows 10 Vagy 11 /HUN
- iPad Pro M2 12.9 Wifi+5g 128GB+ Apple Pencil, iStyle garancia
- Gamer PC + Monitor - GTX 1070 8gb - Ryzen 7 1700 - 16gb RAM - 1TB HDD - 120GB SSD - Acer 144hz
- Hp 250 g3 alkatrészek.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen