Hirdetés
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
dptrsk
Topikgazda
válasz szabonagyur #63446 üzenetére
Személyesen biztos tudsz venni, amint kifizeted a belépési díjat.
-
félisten
-
313313
addikt
válasz szabonagyur #63452 üzenetére
És milyen előfizetésed van? Nem olyan, amit azért kaptál esetleg meg olcsóbban, mert aláírtál 2 évet? Vagy nem olyan előfizetés, amire függetlenül telefon vásárlástól 2 évet alá kell írni?
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
félisten
-
cellpeti
veterán
1430as számon hogyan tudom lemondani a tarifa emelést?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Faddus
újonc
Sziasztok!
Kaptam a Telekom számlám mellé egy értesítést, hogy augusztus 31-től teljesen kivezetnek pár tarifát meg netet. A problémám, hogy az enyém is köztük van, és ugyan azt írják, hogy külön értesítést is kapok róla (gondolom további teendők, hogyan válthatok stb), de ez valahogy nem érkezett meg Valaki esetleg tud erről az értesítőről valamit? Előre is köszi a segítséget! -
313313
addikt
válasz szabonagyur #63455 üzenetére
A Like pont "speciális" csak 2 év hűséggel vehető igénybe, ennek függvényében ha nem veszel hozzá telefont, később macerásabb lehet.
Pontosan nem tudom mik a feltételek, vagy hogy megy, majd jönnek a nagyok és mondanak rá valamit.HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
St3ven
addikt
Nem csak Tőled kérdezem:
Ha most feltöltök, és utána utasítom el az emelésre vonatkozó ajánlatot, akkor még maradnak a régi díjak?
Vagy erről már lecsúsztam, mert július 1. után töltök?
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
-
Vangelis
nagyúr
Maj jött egy Használt Nokia 108 as és még a memória kártya is benne volt... Korrekt!
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Prien
addikt
Másik szolgáltató feltöltő kártyás számot át lehet hozni Dominoba? Vagy milyen lehetőségek lennének?
A kevés is több a semminél.
-
M.A.Z.
aktív tag
Telekom email részlet:
"Felhívjuk figyelmét, havidíjas előfizetés esetén a korábbi díjakat a hűségidő lejáratáig biztosítjuk."
Az a legjobb, hogy már lejárt a hűségem márciusban... Gondolom buktam. -
Thome
veterán
Sziasztok,
Néhány napja voltam itt egy előfizetés árához képest 3x összegű számlával, melyre most a tmobil írt, hogy nem hibáztak (ennyit pofáztam volna az nem tűnt fel ), a lényeg, hogy jóváírnak nekem belőle néhány ezer forintot, s a jóváírásról korrekciós számlát küldenek ki postai úton.
Ilyennel még nem volt tapasztalatom, ez azt takarja, hogy a e-számlát hagyjam figyelmen kívül, ne fizessem be, jön majd egy csökkentett áras csekk, azt kell befizetnem?
-
veterán
Ha már hívásrészletező: Next M díjcsomagosoknak nem kerülnek rá a belföldi alapdíjas (ingyenes) hívások a hívásrészletezőre? Csak a roaming hívásaimat látom, pedig nekem azok is ingyen vannak.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
cris78
őstag
Ami a t-nél kapható most Asus fonepad tablet annak van valami típus száma? Ott lte verzió van. Eliras vagy ez még a két éves model?
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
b.daniel
senior tag
válasz cris78 #63482 üzenetére
http://m.mobilarena.hu/teszt/asus_fonepad_7_tablet_vagy_telefon/bevezeto_tartozekok.html
Annyira azért nem új már, és az előbb a dátumot is beneztem, akkor az egy harmadik fonepad lehetett... Ki tudja követni ezeket
Mindenesetre nálunk ez kapható amit linkeltem, mostanában elég népszerű, mert nagyon jó áron megy -
Beca1990
senior tag
csomagot visszaküldeni 14 napon belül tehát erre a címre kell?
Postacím: 1519 Budapest, Pf. 434
biztos jó cím ez?GRÁNIT Bank ajánlókód: 3GYUH // 10000Ft jóváírás online számlanyitás esetén!
-
Sanyi.il
aktív tag
ha egy bizonyos készülékből nincs készlet a webshopon, lehetséges, hogy valamelyik üzletben van belőle? mert akkor sétálok egyet
-
Sanyi.il
aktív tag
mind1, lelombozott az online chat-es hölgyike, nincs már sehol.
-
szaniszlokar
aktív tag
2007 óta levelezek a Telekommal, net ügyében.
Cirka 8 év után végre nálunk is megjelent az LTE Farkaslyukban.
Eddig mereven elzárkóztak. Múlthét pénteken láttam, hogy munkások vannak a tornyunkon. Lassan egy hete leskelődök mint a vénasszonyok, hogy mi fog történni. Egy fél órája észrevettem, hogy a telefonom azt mutatja, hogy LTE hálózaton van.
Vezetékes net persze nincs, no de ne legyek telhetetlen.
Szétnézek, hogy mivel tudnám kiváltani a mostani Telenoros Hipernet előfizetésemet a Telekomnál.
Esetleg tudnátok ajánlani valami jó megoldást. A Telenornál Hipernet Medium csomagom van, korlátlatan böngészéssel és éjszakai 100 GB adatkerettel.Minden ellenállás hasztalan.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz szaniszlokar #63496 üzenetére
Gyakorlatilag semmivel, mert a 20gigás Net&Roll + Korlátlan éjszakai havi 11680Ft lenne.
[ Szerkesztve ]
-
szaniszlokar
aktív tag
válasz r3dsnake #63497 üzenetére
Közben utána olvastam, szétnéztem. Igazad van, nem tudom kiváltani semmivel. Pontosabban ki tudom, csak jóval drágábban. Futok egy kört a Telenornál a Hipernet Home csomagjukkal. Jó lett volna megszüntetni a Telenorost, hogy ne kelljen fentartani azt pluszban a meglévő Telekomos előfizetéseim mellett.
Minden ellenállás hasztalan.
-
polonic
félisten
válasz szaniszlokar #63496 üzenetére
8 éve még nem nagyon volt LTE.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13"2020 Touch Bar i7/32GB RAM/512GB SSD
- HP OMEN Gaming 16 - ÚJ - GAMER laptop - i7-13700HX, 16GB, 1TB SSD, RTX 4070(8GB)
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Compaq 8300 Elite SFF, i5-3470, 8GB DDR3, 120GB SSD, WIN10
- Új, bontatlan AIRPODS PRO 2
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest