Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- DIGI Mobil
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch
- Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor20
tag
Sziasztok. Egy gyors kérdés: MédiaMánia csomagom van, mennyiért tudok telefonálni ez Eu-ban?
(nem tudom, mik ezek: Világjáró, Mix stb. :S ) -
Blackmirror
senior tag
válasz cris78 #63245 üzenetére
Ezt vedd komolyan mert nekem január óta lejárt szamlanak mutat egy t pontos utanvettel rendelt át nem vett telefont és ezért ki is kapcsoltak az előfizetésem mar nyolcszor telefonáltam tettem szóban és írásban is panaszt de a számla meg mindig ott van és lejárt tartozást mutat
iPhone X@R, iPad Pro
-
Teko001
őstag
válasz prannk #63256 üzenetére
Általánosságban amennyire tudom, flotta függő, hogy jár-e kedvezmény a telefonra, vagy nem. Talán a részletfizetés is ilyen, de ezt nem tudom. Szerintem ott lesz a probléma, hogy a telefon vásárlás általában hűséggel is jár, és neked már van meglévő a belépés miatt, amit szerintem nem hagynának újraindítani (de általánosságban Soulfly842 talán többet tud erről mondani). Nem tudom, hogy hány számod lehet a flottában, és hány szám lehet abból meglévő előfizetés amit bevihetsz, de esetleg az egy megoldás lehet talán, hogy ha veszel egy másik előfizetéssel, publikus díjcsomagra, de előfizetésre vállalt hűségre telefont (tehát nem díjcsomagra, csak előfizetésre), így tudsz részletfizetést is kérni (persze nagy kedvezményt így nem kapsz, viszont lenne részletfizetés ugye), és utána azt bevinni meglévő előfizetésként második számként a flottába. Te tudnád használni a telefont, a másodiknak bevitt számot meg esetleg valamelyik közeli családtag, gyerek, stb...
[ Szerkesztve ]
-
[P]laci
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy ha a Next S ATK mellé megrendelem az EU 100 bővítőt, akkor ha elhasználom bővítőben foglaltakat, minden visszaáll simán a Next S ATK-ra és nem kell külön majd visszakapcsoltatni semmit?
Előre is köszönöm a választ/válaszokat!Illetve ha valakinek van vmilyen más és racionálisabb ötlete egy 2 napos lengyelországi látogatáshoz internet opcióra, akkor kérem ne tartsa magába! Előre is köszönöm!
-
Gsx-rr
veterán
1 het kulfoldi tarkozkodas utan tegnap ota ,nincs nálam LTE. Peste es kornyeken se.
Masnal nincs hasonlo problema? -
madrac
senior tag
válasz Hauptmann #63016 üzenetére
Téves felvilágosítást adtak neked!
Domino Surf-nél minden további internet csomag kizárólag akkor lép életbe miután elfogyott a surf 150 megája! Ezért van az hogy az automatikusan beállított napinet se lép életbe, csak ha elfogy a 150 mega. Ha rendeltél külön kiegészítő internetet, akkor nyilván az fog életbe lépni, nem a napinet. Ha az is elfogy akkor nem aktiválódik semmi más, mert a többi csomagnál lassítás van miután elérted a korlátot. Ezután, ha van elég pénz a kártyán, akkor 1 hónap múlva megint újra aktiválódik a surf 150 megája, ill. utána a kiegészítő csomag vagy a napinet. Ha elég a 150 mega, de elhasználja az ember, akkor érdemes a balesetek elkerülése végett levenni a napinet-et is... Ennek annyi a hátránya hogy kiegészítő (legalább napinet) net nélkül nem lehet igánybe venni a 150 megát se.
Küldenek sms-t is mikor eléred az adatkeret 80%-át és akkor is amikor teljesen kimerült.
Tudnod kell azt is, hogy az internetes felületükön, surf-nél még mindig HIBÁSAN csak a teljes áru internet csomagokat lehet megrendelni pluszba, vagy legalábbis ezek árát mutatja, azt nem nem tudom ténylegesen is ezt vonja-e le, holott surf-höz a jóval olcsóbb kiegészítő csomagárak érvényesek. Telefonon eltudják intézni.Az áremeléshez: ha minden feltöltés új szerződéskötésnek minősül, akkor mégis hogy van az, hogy nem jár az új előfizetőknek járó kedvezmény feltöltés után, mondjuk az internetre, és miért nem tudok a kártya terhére újabb készüléket venni? T pontban se hallottak erről, direkt kérdeztem...
[ Szerkesztve ]
-
A@ron
tag
válasz madrac #63267 üzenetére
Hát ennek a posztnak az első felében amit írtál, az alapján azt feltételezném, hogy teljesen képben vagy, de a második felében össze-vissza kevertél mindent.
Tisztázzuk: mindegy hogy úgy fogalmazunk, hogy új szerződéskötésnek minősül, vagy a szabályok saját magadra vonatkozólag kötelező érvényű elismerésének, vagy a hatályos ÁSZF automatikus elfogadásának, a lényeg, hogy ha feltöltöd, akkor már az új tarifákkal beszélhetsz. Ez valahol logikus és érhető is szerintem, eddig is csak ritka esetben érte meg feltöltőkártyásnak lenni, ezután sem lesz másképp.
Az, hogy az egyik t-pontban az egyik ügyintéző nem hallott erről, hát, nem akarlak kiábrándítani de sajnos ez nem jelent semmit.
-
-
cris78
őstag
válasz Blackmirror #63255 üzenetére
Most hívtam a 1430-at. Azzal nem kell foglalkozni. Mondom ok, de a mai napot jelöltem meg átvételre, de még szállításra vár. "valószínű ma lesz átadva a futárnak".... Ha ez igaz akkor ma nem ér ide...
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
-
Balazska15
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy van e valami mód garanciáztatásra, ha nincs meg sajnos a jótállási jegy, a számla meg nem is volt nálam soha (használtan lett vásárolva a készülék). Gondolok itt ilyesmire, hogy IMEI alapján beazonosítják stb.. Köszi előre is!
"100 kiló vagyok baszd meg, hát mi lenne a titkom" :DD
-
Vangelis
nagyúr
válasz Balazska15 #63277 üzenetére
Beviheted nem mindenhol kérik a garancia levelet.
De lehet elhajtonak ...
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
MODERÁTOR
Létezik-e olyan szolgáltatás a t-mobilnál, hogy egy általam szabadon választott 1 db bármely szolgáltatónál lévő számot kedvezményesen (vagy akár ingyen hívok) ?
20 éve a Prohardveren
-
madrac
senior tag
Inkább csak te nem értetted hogy mire céloztam. Itt már nem csak a feltöltőkártyásokat különösen hátrányosan érintő szabályról van szó az áremeléssel kapcsolatban. Az se mindegy hogy pontosan milyen helyeken van ez leírva, mert úgy tűnik hogy te is csak látatlanban okoskodsz buzgó módon, viszont akkor akár te is kijavíthattad volna a kollégát a surf-el kapcsolatban...
Az pedig különösen röhejes, hogy a telekom nevében eljáró ügyintéző szava semmit se jelent neked. Kb. ennyire komoly maga a cég is... -
A@ron
tag
válasz madrac #63284 üzenetére
Pont fordítva van, mint ahogy érted. Az előfizetés előnye itt is kijön, mert ha valaki ellentmond, akkor amíg a szerződése tart, addig azokat az árakat kapja. Míg aki ragaszkodik a feltöltőkártyáshoz, az itt is rosszabbul jár. Hiszen itt őt nem kötik olyan szigorúan a dolgok, viszont a szolgáltatót sem.
Az meg, hogy vannak jól informált, de rendkívül korlátolt munkatársak is, minden egyes szolgáltatónál így volt, akikkel én valaha kapcsolatban kerültem, legyen az telenor, UPC, DIGI vagy épp a Telekom. Ha azt feltetelezed, hogy ez nem így van, akkor sajnos fogsz még egy párat koppanni ezzel kapcsolatban...
Nekem volt "szerencsém" a Telenor listáját is nézegetni családi érintettség miatt, ott 2 napos határidővel kellett ellentmondani. És nem 1-2 forintos (bruttó!!) percdíj vagy 50 forintos havidíj emelésről volt szó, hanem sokszor 600-800 forintokról per előfizetés, ami ráadásul nem lebeszélhető.
[ Szerkesztve ]
-
Joker88
őstag
jópár éve előfizetője vagyok a T-nek, de már sokadszorra nem tudom letölteni a számlámat PDF-ben.. De amint lejár az előfizetésem szerintem lépek tőlük...
Hiába írtam nekik többször is ,nem fogalkoznak érdemben a problémával..
Sem IE 11-el, sem Chrome-al nem jön le a számla PDF állományban..[ Szerkesztve ]
In loving memory of Garrett Lockhart
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok! Van egy like s-em ami 300 mega netet tartalmaz, meg egy netplusz m-em ami 1gb-t. A telekom app azt írja 1,59gb az ossz netem. Ez minek lehet koszonheto?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Sziasztok
Olyat tudok ugye, hogy van 1 előfizetésem amiből letelt 1 év plusz 3 hónap és kihozok rá egy telefont? Anno nem vettem telefont hozzá mivel nem kellett. De ilyenkor a kérdés, hogy milyen áron kapom meg a készüléket?
2. kérdés:
A telóhoz nano SIM kéne, jelenleg micro van csak, ezt szó nélkül kicserélik nanora?3. kérdés.
A cserélendő SIM-nek nálam kell lennie vagy simán adnak egy másikat, a micro-t meg letiltják, nekem ez lenne a jóBónusz kérdés:
Azt, hogy adott telefon hol érhető el megtudom nézni valahol?[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
tudtok esetleg nagyon előnyös flotta csomagot, ami a mobilnet részre megy rá nagyon hangsúlyosan?
-
KZP
őstag
válasz szabonagyur #63291 üzenetére
1: passz
2: igen, díjmentes a csere
3: általában az utóbbi jellemző. Tőlem sosem kérték a régit. Pár perc elteltével aktív lett az új, a régi meg kuka.
4: a webshopban látható, de azért az nem 100%-os pontossággal működik.
-
félisten
-
b.daniel
senior tag
válasz szabonagyur #63294 üzenetére
Az 1. kérdésre is igen a válasz,a díjcsomagodnak megfelelő áron kapod a készüléket,és a hűség ezáltal mrghosszabodik.
-
vwpolopg
őstag
-
b.daniel
senior tag
válasz vwpolopg #63299 üzenetére
Pont ezt akartam írni,hogy nem kizárt,hogy valami szolgáltatás felkerült pluszban,és emiatt lett több neted. A baj ezzel az,hogy nincsen olyan limitbővítő,amivel ennyi adatforgalmadnak kellene lennie. Érdekes helyzet ha privátban elküldöd a számodat hétfőn megnézem neked, esetleg T-pontban biztos meg tudja valaki mondani mi a helyzet
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Robotporszívók
- ASUS notebook topic
- Politika
- MSI alaplapok kisebb csordája gyűlt össze az Intel Z890 platform égisze alatt
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Telekom mobilszolgáltatások