Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Sony: idén nem lesz Xperia 5
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Képeken mindkét Xiaomi 14T
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 12T - egytucat
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
Akciófigyelő: Bemutató előtti kedvezményekkel közelítenek az új Huawei órák
ma A részletek 19-én derülnek ki, a kedvezményes időszak viszont már elindult.
-
A Corsair ráncfelvarrást végzett RMx sorozatú tápjain
ph A korábbról jól ismert termékcsalád idei képviselői már megfelelnek az ATX 3.1-es szabványnak, és több szempontból is továbbfejlődtek.
-
The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom - Mit várhatunk a játéktól?
gp A fejlesztők egy hosszabb előzetesben beszéltek arról, hogy milyen kalandok várnak Zeldára.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerxy
senior tag
Sziasztok!
Ha egy előfizetés már több mint egy éve él, de május közepén feljebb váltottam díjcsomagot, akkor nem kérhetem, hogy maradjanak az árak? (mert május 1-e utáni új előfizetésnél nyilván nem, de ez csak díjcsomagváltás, ezért nem tudom?!)
-
TeebyKay
őstag
Ha csak díjcsomagváltás történt és nem szerződésmódosítás, akkor szerintem kérheted. Egy próbát mindenképpen megér.
(#62950) Gabesz87: Ha a szolgáltatónak nem tetszik a szerződés lejárta után, hogy kisebb összeget fizetsz, megszüntetheti a szolgáltatást. De valószínűleg nem fogja, mert jobb egy kevesebbet fizető ember egy semmit nem fizetőnél.
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz87
veterán
válasz TeebyKay #62953 üzenetére
Értem, köszönöm, hát ez jól hangzik! Nem tudom, van-e értelme jelezni. Mellbe vágni nem fog az emelés, nem az összeg a probléma. Főként az foglalkoztatott, hogy esetleg elesek-e bármilyen új szolgáltatástól esetleg a jövőben, vagy ilyesmi. Nehogy azt mondják, hogy aki nem állt át az új feltételekre, az így járt, nem vehet igénybe ezt-azt
(#62952) Daffni2: "Bocs de nagyon bántotta a szemem."
Bocs, de....
Bocs, de nagyon bántotta a szemem!
[ Szerkesztve ]
eladó: Asus TUF Gaming K3 mechanikus bill.
-
generic
senior tag
Nekem next s csomagom van, arra lesz valami emeles?
-
TeebyKay
őstag
válasz Gabesz87 #62954 üzenetére
Mindenhez jogod van amit a régi szerződésed tartalmazott. Maximum olyan történhet, hogy akik átálltak adnak nekik mondjuk havi 100 mega ingyen internetet, akkor abból nem kapsz. Érdemes jelezni és a kisebb összegen maradni amíg a szerződésed le nem jár, hiszen a pénz az pénz, és maximum utána átállsz a nagyobb összegre.
(#62955) generic: Díjváltozások
[ Szerkesztve ]
-
joysefke
veterán
Sziasztok!
Barátnőmnek van egy "dominó aktív" feltöltőkártyás előfizetése, amit kb 1.5 havonta tölt 5K forinttal.
A kérdés az lenne, hogy
-mit lehet tenni áremelés ügyben?
-hogyan jöhet ki a legjobban?
-hol találom a formanyomtatványt az áremelés el nem fogadásának bejelentésére?Előre is köszi!
J. -
Teko001
őstag
válasz attiati #62961 üzenetére
Ha az ÁSZF-et nézzük, az alapján nem, mivel:
Nem minősül böngészésnek a weboldalakon megjelenített vagy azokhoz kapcsolt egyéb formátumok és forgalmak, különösen online játékok, FTP, P2P file megosztás, beágyazott hang és videó tartalmak letöltése vagy megtekintése.
Viszont előfordulhat olyan forgalom ettől függetlenül, amit nem számol.
-
schferenc77
aktív tag
Sziasztok!
T-mobile-os Net&Roll teszt kártyát tényleg csak havidíjas előfizetőknek lehet venni?
Próbáltam személyesen T üzletben (nem partnerüzlet), ott azt mondta, csak online lehet megrendelni. Online nincs olyan gomb, hogy megrendelem, csak személyesen és telefonon. telefonon nem tudott segíteni az üsz.
ötlet? -
Teko001
őstag
válasz schferenc77 #62963 üzenetére
Nem csak havidíjasaknak, de mivel havidíjas előfizetés lényegében, így lehet, hogy új előfizetést kell kötni, ha nincs mihez hozzárakni (persze nem társkártya vagy ilyesmi, de technikai oldalról előfizetés). Pont, hogy online nem lehet csak megrendelni, hanem személyesen vagy telefonon lehet.
[ Szerkesztve ]
-
vwpolopg
őstag
válasz schferenc77 #62963 üzenetére
Csak t pontban, de ne partnerhez menj. A rendes t pontokban is ki kell fognod azt az ügyintézőt aki épp tudja. Akinél en voltam, szerencsém volt, egy hete csinált először ilyet és már tudta, így kb. 5 perc alatt megvolt.
-
A@ron
tag
válasz vwpolopg #62965 üzenetére
így van.
meg lehet csinálni pontban is meg partnerben is, csak nem mindenki tudja hogyan kell. Pedig egyébként az ő érdekük is lenne.
(#62960) TeebyKay: pontosan így működik a dolog.
(#62961) attiati: nem, kifejezetten csak a szöveg és kép jellegű tartalmak, pl már a beágyazott videó sem minősül annak, az általad említettekről nem is beszélve.
[ Szerkesztve ]
-
schferenc77
aktív tag
válasz Teko001 #62964 üzenetére
Hát akkor másik bolttal próbálkozom majd :-) Az Árkádban lévőből az eladó elhajtott, hogy náluk csak az online rendelt kártyákat lehet átvenni. Én meg kifejezetten a 490ft/2GB-os teszt kártyára hajlok, hogy utána mi lesz, az majd kiderül, ezért nem akarok előfizut kötni. Tehát bemegyek, papír aláír, 490Ft-ot fizet, és aztán használom, amíg tart, utána meg le van zárva a sztori. Így lehet?
-
Teko001
őstag
válasz schferenc77 #62968 üzenetére
Elvileg pontosan így zajlik, igen.
(#62967) r3dsnake: Ezt eddig senki nem erősítette meg, és nem is cáfolta itt, szóval jó kérdés. Szerintem amennyire ismerik az ügyintézők, ha a rendszer nem ellenkezik, akár simán ki is adják megint.
-
pana0017
senior tag
Nektek 1430-on mekkora várakozási időtök van? Én 10 perce várok a munkatársra.
Szerk.: 12 lett a vége
[ Szerkesztve ]
-
prannk
őstag
Üdv!
Létezik ilyen,hogy valaki rendel egy telefont és visszaküldi a telekomnak és a telekom azt használtként árusítja és megvehetem?
Galaxy s7 akksit és hátlapot vennék
-
A@ron
tag
válasz Teko001 #62970 üzenetére
(#62967) r3dsnake: Hivatalos szabály, hogy bárki vehet, aki hitelképes szvsz nincs tartozása, de személyenként csak 1 db-ot. 490 forintba kerül, egyszeri 2 GB adatforgalom, 150 Mbps max sebesség, 4G-képes. FONTOS! Addig tart, amíg el nem fogy a 2 GB, vagy a vásárlástól számított 60 napig! Utána rendes havidíjas (Net&Roll) csomagra váltható hűség nélkül. Vagy hűségvállalással eszközt is lehet venni hozzá a váltás után.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz prannk #62974 üzenetére
szia,
az ár több tényező függvényében változó, elég nagy a szórás, de nem kevés olyan vásárlást olvashatsz csak ebben a témában, akik nagyon korrekt táron jutottak különböző termékekhez, azokról nem is beszélve, akik bontatlan és/vagy valóban új készüléket kaptak használt címen és áron.
vannak persze tényleg használt, akár problémásabb darabok is, de akkor meg adott az elállás lehetősége.
a honlapon a keresőbe bírod, hogy használt és úgy találod meg a kínálatot.
a kapcsolódó leírást olvasd majd el; link, mert sokan nem teszik meg, aztán szidják a szolgáltatót, hogy törölve lett a megrendelésük, pedig okkal, mert például üzletbe kérték az átvételt, ami nem felel meg a feltételeknek.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz prannk #62977 üzenetére
a konkrét típusnál szerepel mindig, hogy garanciális - gyártói jótállásos -, vagy sem, de ha esetleg nem, egy év szavatosság akkor is jár hozzá.
bizonyos esetekben előfordul, hogy bár a szolgáltató csak egy év szavatossággal adja, de attól függetlenül a gyártói jótállás is áll, a legegyszerűbb példa a használt státuszban és áron vásárolt, de a gyakorlatban bontatlanul/beregisztrálatlanul kiküldött iphone esete, ami az apple honlapján beregisztrálva megkapja az egy év gyártói jótállást és a kapcsolódó apr üzletekben/szervizekben intézhető a dolog, de más gyártós készülékeknél is volt már rá hasonló példa.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Vangelis
nagyúr
Nekem a használt tv-kre is érvényes a garancia.
Igaz utánna kellett járni, de megérte, mert soha nem lehet tudni.Az LG-ben már cseréltek tápot. Igaz lehet nem kellett volna, de azt mondták, hogy így legalább új lesz benne.
Telefonoknál is él a dolog. Igaz én nem sok telót vettem amit gariztatni kellett volna.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Zeki
nagyúr
Na akkor jó sokan veszünk mindenféle új ketyeréket, másnap bontatlanul visszavisszük, pénz vissza, és várjuk, hogy mikor kerül fel a honlapra, hogy lecsapjunk rájuk.
Csak aztán nehogy más gyorsabb legyen, és más vigye el. -
Zeki
nagyúr
az elektronikus hírközlési törvény értelmében a feltöltőkártyás ügyfelek a július 1-jét követő első feltöltéssel automatikusan elfogadják az új díjakat, függetlenül attól, hogy most miként nyilatkoznak.
http://www.hwsw.hu/hirek/54184/telenor-telekom-dijemeles-nmhh-ketoldalu-szerzodesmodositas.html -
Aaron14
őstag
Sziasztok!
A mai napon egy Telekom üzletben le akartam adni a hibás JBL Charge készülékemet javításra, de nem vették át, mondván, nem kötelesek továbbítani a szerviz felé.
A hatályos jogszabályok azonban mást mondanak:
A Magyar Köztársaság Polgári Törvénykönyvéről szóló 1959. évi IV. törvény (Ptk.) 248. §-ában foglaltakra figyelemmel a Kormány a következő rendeletet alkotja:
1. §1 (1) A Polgári Törvénykönyv szerinti fogyasztó és vállalkozás közötti szerződés keretében eladott, az 1. mellékletben felsorolt új tartós fogyasztási cikkekre (a továbbiakban: fogyasztási cikk) e rendelet szabályai szerint jótállási kötelezettség terjed ki.
(2) A jótállási kötelezettség teljesítése azt a vállalkozást terheli, amelyet a fogyasztóval kötött szerződés a szerződés tárgyát képező szolgáltatás nyújtására kötelez. A jótállásból eredő jogokat a fogyasztási cikk tulajdonosa érvényesítheti, feltéve, hogy fogyasztónak minősül.Az indokuk az volt, hogy ez csak tartozék, de a jogszabály tartós fogyasztási cikkre tér ki. A hangfal 10.000 Ft feletti árú.
Véleményetek szerint jogosan jártak el?
Sony KD-55XF9005 - MacBook Pro M1 Pro 14” - iPhone 15 Pro 128GB
-
Teko001
őstag
válasz Aaron14 #62989 üzenetére
Az 1. mellékletben vannak felsorolva tartós fogyasztási cikkek, abban pedig megtalálható ez:
"16. híradástechnikai készülékek 10 000 Ft eladási ár felett, így különösen üzenetrögzítő, kihangosító készülék; műholdvevő és AM Micro antenna rendszerek és ezek részegységei, televízió, projektor, videomagnó, rádió, autórádió, rádiós ébresztőóra, műholdas helymeghatározó, lemezjátszó, szalagos és kazettás magnó, CD-felvevő és lejátszó, DVD-felvevő és lejátszó, játékkonzol, Blu-ray lejátszó és -író, asztali médialejátszó, egyéni hangrendszer, keverőasztal, erősítő, hangszóró, hangfal, mikrofon és fülhallgató, head-set;"
-
club1
veterán
válasz Aaron14 #62989 üzenetére
A nem kötelesek továbbítani a szerviz felé szöveg nem biztos, hogy azt takarja, hogy nem ismerik el a jótállási kötelezettséget. A jótállásra kötelezett mindig az a vállalkozás, ahol a készüléket vetted. Ha ez webshop volt, és a webshop ÁSZF-jében szerepel, hogy az adott ponton átvételi pontot üzemeltet, akkor ott kötelesek átvenni. Ha nem, akkor nem, mert közel sem biztos, hogy egy adott pontot az a vállalkozás üzemelteti, akitől a terméket megvásároltad (értsd: nem Telekom az üzemeltető, hanem egy partner, utóbbival pedig nem vagy szerződésben, csak ha közvetlenül tőle vásárolsz).
-
tylerddd
veterán
Move XS esetén a díjcsomag havidíja nem változik?! A letöltött dokumentumban, ami a változásokat tartalmazza, csak perc/SMS díj változást látok, míg néhány díjcsomagnál ott van a havidíj változásának mértéke is. Ebből nekem így az jön le, h a havidíj nem változik.
@ bodrik11 Én úgy tudom, h itt tudod jelezni levélben. Tehát nincs ilyen "kipipálom és kész" online lehetőség. Aztán lehet tévedek.
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
vwpolopg
őstag
Soulfly842: Te vagy az illetékes tartozék és leárazásguru így téged kérdezlek : Az Alcatel okosórája kapható lesz külön is a közeljövőben vagy csak az Idol3 mellé csomagolva?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mozilla Firefox
- DIGI internet
- Van, ahol a dolgozók 30 százalékát is elküldheti a Samsung
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Egér probléma
- PlayStation 5
- Házimozi haladó szinten
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- ROG Strix G531GU 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ASUS TUF-AX5400 Router
- Eladó I7-7700 Asus MAXIMUS VIII-al!
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600 - 1TB-4TB M.2 NVMe SSD - RX 6600 8GB GDDR6 - 16/32GB DDR4- GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen