Hirdetés
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Beindult a Galaxy S25 képhenger
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A legvékonyabb címére hajt az Infinix?
Hirdetés
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
Árakat emel a Unity
it Vége az úgynevezett „runtime fee” árképzési stratégiának, ezzel párhuzamosan pedig árakat emel a Unity Software.
-
A legvékonyabb címére hajt az Infinix?
ma Állítólag 6 milliméternél vékonyabb készülékházzal rendelkező telefonon dolgozik az Infinix.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
A@ron
tag
válasz korcsillio #62895 üzenetére
igen, mert írásbeli hivatalos panasznak minősül, bár olyan szempontból nem szerencsés, hogy 30 nap az átfutása. Személyes vagy 1430 gyorsabb ebből a szempontból.
-
janes1976
őstag
Sziasztok!
Felhívtam a Telekomot és nem fogadtam el az áremelést, iktatta a gyerek, azt mondta, hogy akkor Nekem nem emelik, nem változik az összeg, amíg tarifacsomagot nem váltok.
Intézni kell, amíg van ez a lehetőség.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
chester99
aktív tag
Üdv
Most akkor mi a helyzet a netplusz mobilcsomagokkal, erről is nyilatkozni kell, hogy nem fogadom el az emelést, vagy erre nem vonatkozik a dolog...
-
H.Istvan25
senior tag
domino kártyán mobilnethez mi pontosan az apn?
[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 9
-
Zeki
nagyúr
válasz H.Istvan25 #62910 üzenetére
internet vagy wnw
-
törölt tag
válasz janes1976 #62906 üzenetére
Én is hívtam őket, egy nő vette fel, de hihetetlen bunkó volt. Azt mondja arogánsan hogy "akkor rögzítsem? 😖" így..mondom igen legyen szíves. Aztán kérdem hogy akkor nekem nem fog változni igaz? Azt mondja ez még nem olyan biztos, de egyelőre nem tud biztosat mondani. Baromi megnyugtató, aztán majd fizethetem a kötbért... 😒
-
janes1976
őstag
válasz #99546112 #62912 üzenetére
Nem, hazudik. Nem fog változni, marad. Ez nem rajtuk múlik, hanem NMHH rendelet. Én egy atomrendes ügyintézőt fogtam ki, kedélyesen elbeszélgettünk.
Egy biztos, ha nem szólsz, akkor tuti szopni fogsz és fizetheted a megemeltet. Kötbér kizárt.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
attiati
veterán
tudnátok segíteni, hogy ez a korlátlan böngészés és e-mail opció mit jelent 1890 ft-ért?
mire lehet használni a korlátlan adatforgalmat?
domino mellé is lehet kérni?
miért éri meg ez nekik, mikor az 1 gigás netplusz L csomag többe kerül, mint ez a korlátlan? -
Zeki
nagyúr
válasz attiati #62914 üzenetére
Nem tudod elolvasni?
Mire vonatkozik?Böngészés: web oldalak megtekintése, azaz a webszervereken tárolt szöveg és kép formátumban elérhető tartalmak valós idejű elérése és megjelenítése
E-mail: elektronikus üzenetek küldése , fogadása és megtekintése e-mail kliens programmal, legyen az webes felület, PC-s program, vagy okostelefonos applikáció.---
tehát videókat nem tudzs nézni, meg letölteni sem játékokat, programokat. csak weboldalakat olvasni, emailezni. -
prozodus
őstag
válasz Soulfly842 #62874 üzenetére
Ha ez ilyen egyértelmű lenne, nem kérdeztem volna. A díjcsomagomat rendszt max a kisbetűben említik....
A minihitlerek sosem gyoznek, akkor sem, ha adminok. Magasrol!
-
szabogabor10
veterán
válasz H.Istvan25 #62910 üzenetére
Az LTE-hez inkább az internet.telekom-ot használd.
iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
prozodus
őstag
válasz Soulfly842 #62918 üzenetére
Ja, csak éppen a múltkor se így volt....
Ahhoz viszont smi közöd.A minihitlerek sosem gyoznek, akkor sem, ha adminok. Magasrol!
-
zaskar
senior tag
Sziasztok! Nem vettem még használt készüléket a T-től. Kapcsolat pontokat fel lehet használni a vásárláshoz? Csak azért kérdezem, mert ha a kosárba rakom a terméket, automatikusan levonja az árból a pontjaimat, viszont ha továbblépek a megrendeléshez, ott már újra az eredeti árat mutatja.
-
Soulfly842
addikt
válasz prozodus #62922 üzenetére
Azért ne legyél ilyen kicsinyes. Ha valaki szeretne segíteni, s már sokaknak segített is puszta szórakozásból - akkor pláne ne. Mindezt mindig: önzetlenül, hogy gyorsan választ kapjanak egy ilyen felületen is.
Azt hiszem, hogy ezt mások is jócskán megtudják itt erősíteni, persze, ha igény nincs rá, akkor meghagyhatom a kételyeket úgy, hogy nem is olvasom a fórumot. Szelektálnom kellene? - bocsánat, de ez nem rám vall.Nem kell itt hisztizni - legfőképp akkor nem, ha a díjcsomagodat nem is érinti.
Normálisan meg nem fogalmazott kérdés nélkül mégis milyen válaszra vársz? Talányra, talány válasz céllövődére, ami felerősítheti az ok nélküli hisztit?
Persze: nincs benne az ászf változásban, s te előfeltételezed, hogy változik, s egy normális kérdésre, hogy megtudjalak erősíteni, vagy érdemi választ tudjak adni bevágod azt, hogy "ahhoz smi (?) közöd".
Mindegy, lényegtelen:
Gratulálni szeretnék.Jó pár éve aktív vagyok itt a fórumon, de ilyen hozzászólást még nem kényszerültem írni.
Lehet '1430' is hasonló okok miatt hagyta a feledés homályába a fórumot.
[ Szerkesztve ]
-
pana0017
senior tag
Sziasztok. Nővérem nevén van a mostani Like előfizetés amit használok. 3 év ezelőtt lett kötve, előnye, hogy nem 300 percet hanem 100 órát beszélhetek le a 3 szám felé. A következő diákizgazolvány bemutatás jövő májusban lenne, de neki akkor már nem lesz diák viszonya, nekem viszont lenne. Ez az előfizetés átvihető az én nevemre, vagy a sajátommal kell újrakezdeni de már a 300 perces díjcsomaggal?
-
legenda
válasz Soulfly842 #62927 üzenetére
vessen rám követ, aki ezért akar, de én egy ideje szelektálok, bár tényleg csak nagyon ritkán, viszont ha valaki eleve arrogánsan, nem erre a fórumra való hangnemben...stb. szólal meg, akkor nem feltétlenül válaszolok, hiába tudnék esetlegesen pontos választ adni.
igaz, én könnyen beszélek, még csak szolgáltatós illetékes sem vagyok, nem kötelességem védeni a szolgáltatót, meg ez nem is fizetett helpdesk szolgáltatás, hogy mindenáron segíteni kelljen mindenkinek, így néha beleférhet bizonyos szélsőséges személyek vagy hozzászólások ignorálása.
aki szolgáltatós illetékes - te, 1430...stb. -, annak pláne illene megbecsülni a segítő szándékát és ténykedését a fórumozók által, hiszen nem csak időt és energiát áldoztok rá, hanem olyan dolgokban és információk kapcsán is tudtok segíteni, amik publikusan nem elérhetők, de aki ezt nem értékeli, az birkózzon hivatalos úton a szolgáltatóval, esetlegesen nem tudva és megismerve olyan fámát, ami a segítségére lenne/lehetne...pana0017; szia, az ászf alapján én úgy értelmezem, hogy nem átvihető.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Antraxon
csendes tag
Sziasztok!
Utazok Romániába és ott is szeretnék internetezni, tökéletesen megfelel a lassított net is, de ha jól tudom az itteni internet külföldön nem használható? -
Antraxon
csendes tag
válasz ForRedGlory #62932 üzenetére
move xs csomagom van
-
Ákinard
aktív tag
-
Soulfly842
addikt
válasz pana0017 #62928 üzenetére
A like S-nél le van írva, hogy csak új előfizetésként vehető igénybe, de mivel a like 300 díjcsomag már egy lezárt díjcsomag, amit újonnan nem lehet igényelni - így ilyen kitétel nem szerepel.
Javítsatok ki, de így - mindezek alapján - az a lehetőség nincs kizárva, hogy a like 300 díjcsomag (6500 FT-os átírási díj) ellenében átírható legyen
(természetesen az új elő-, számlafizetőnek is rendelkeznie kell érvényes diákigazolvánnyal, aminek a száma az új jogosult előfizető esetén kitöltendő).
A havidíjas (utólag fizetett) díjszabás alapján az átírásra nem látok semmilyen kizáró okot
A mobil ÁSZF-ben is csak az alábbiak szerepelnek:
"Lezárt díjcsomag: a meglevő felhasználók részére érvényben marad, de új előfizetés megkötésekor, illetve díjcsomag váltásnál nem választható".
(tehát az átírás lehetőségére ez sem tér ki, hogy ne lehetne...)Itt díjcsomag váltással való igénybevételről nem írnak, s még a like S-nél is kacifántos
(Érvényes diákigazolvánnyal rendelkező személy veheti igénybe új előfizetéssel, vagy másik like díjcsomagról történő váltással, de meglévő előfizetésből díjcsomag váltással nem) (átírásról itt sincs szó, nem történik díjcsomag váltás sem, az előfizetésre jogosító diákigazolványról viszont igen).
[ Szerkesztve ]
-
club1
veterán
válasz Soulfly842 #62935 üzenetére
Leírtad, hogy az új előfizetőnek mivel kell rendelkeznie, meg azt is, hogy új előfizetésnél nem választható a csomag. Ha új előfizetőről írsz, az nekem új előfizetés (még ha átírásról is van szó)...
-
club1
veterán
válasz Soulfly842 #62937 üzenetére
Új előfizetői szerződést kell kötni az átvevő előfizetővel, hiszen ez neki új előfizetés lesz.
-
Soulfly842
addikt
A Like S-vel kapcsolatban érdekes lenne ez a kérdés, hiszen ott szerepel kitételként az új előfizetés (ezzel kapcsolatban sem a saját, sem a te igazadra nem mernék mérget venni (egyszer mintha lettem volna hasonló helyzetben, s rögzített hívásban értékesítés támogatással egyeztetve azt mondták, hogy mehet)))
De a like 300-nál nem szerepel ez a kitétel.
-
Gedeon31
addikt
Kettő telefonon próbáltam belépni a Telekom alkalmazásba sikertelenül ,de mindegyik próbálkozásnál jött SMS ,hogy sikeresen beléptem.
-
Gedeon31
addikt
válasz szabogabor10 #62941 üzenetére
Sokadik próbálkozásra sikerült
-
Sofian
őstag
Akinek nincs hűsége az is visszautasíthatja az áremelést? Vagy akkor rögtön megszüntetéssel fenyegetnek... Tapasztalat?
-
pana0017
senior tag
válasz Soulfly842 #62939 üzenetére
Akkor mit tanácsoltok? 1430?
-
legenda
válasz pana0017 #62944 üzenetére
kérdezz rá, lefeljebb annyi csavar lehet a dologban, hogy telefonon mondanak valamit, például igent, a személyes ügyintézéskor meg kiderül, hogy nem valósítható meg, vagy épp teljesen fordítva fog történni.
igaz, inkább a telefonos szokott a pontosabb lenni, de az üzletekben néha csodákra is képesek, ha "jutalékos" ügyintézésről van szó...[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz pana0017 #62946 üzenetére
van nekik is - az segítene, ha lenne olyan pont, amire hivatkozni lehet, de én nem látok ilyet -, illetve esetlegesen olyan kapcsolódó belső szabályozás is, ami nem publikus.
azért nem egyértelmű a dolog, mert egyrészt lezárt, másrészt nem mindenki számára elérhető díjcsomagról van szó, én csak logikázok, hogy nem nagyon fog menni, de ha megcsinálják, akkor annak csak örülni lehet.[ Szerkesztve ]
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Van valami lehetőség domino előfizu mellé valami netplusz csomagot kötni? Nagyrészt netezni használom a telefont, de elkerülhetetlen, hogy ne hívjanak, illetve nagyon ritkán én is ne telefonáljak. Így az lenne az ideális, ha feltöltős lenne a hívás része, de lenne rajta állandó net. Milyen lehetőség van erre?Jah látom, domino netplusz L....Ezeket minden hónapban úgymond manuálisan kell megrendelgetnem és akkor vonják a számláról vagy lehet automatizált?
[ Szerkesztve ]
Peugeot 308 T9 1.6BlueHDi / MacBook Pro 13 / Samsung Galaxy S24 Ultra
-
Gabesz87
veterán
Ezzel az új szerződés módosítással, illetve áremeléssel kapcsolatban lenne tőletek egy kérdésem. Elvileg ugyebár, ahogy az Indexen lévő cikk fogalmazott, árat emelnek, de ha akarom nem. Vagyis ha én jelzem, hogy nem fogadom el az új feltételeket, akkor minden (árak) marad a régiben. Ez így jól hangzik, csak engem az érdekelne, és ezt szeretném megtudni tőletek, hogy ennek (ha van) mi a hátulütője, a "kisbetűs része" úgymond. Van-e valami, amitől emiatt elesek, valami negatív következménye a jövőre nézve. Mert azért ez kissé túl szép, hogy igaz legyen feltételek nélkül.
eladó: Asus TUF Gaming K3 mechanikus bill.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- HP Elite X2 G8 (A31PSE8) - ÚJ - 13,3" üzleti notebook/tablet - i5, Touch, 450nit, WWAN Mobilnet
- HP Envy x360 14-fc0156ng - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Intel Core U5, 16GB, 512SSD, TOUCH
- Sony Xperia 5 III ELADÓ!!!
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Hohem iSteady M6 gimbal Kit
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen