Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Yettel topik
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Hirdetés
-
Eladta volna egy részét a Google
it Az AdX eladásával vetett volna véget az EU trösztellenes vizsgálatának a Google, de a kiadók ebbe nem mentek bele.
-
Premier előzetesen a God of War: Ragnarök PC-s kiadása
gp Kratos legutóbbi kalandja a mai naptól Steamen és Epic Games Store-ban lesz elérhető.
-
Konkrét terv van az Altera jövőjéről
ph Nincs szó egyelőre az Intelről leválasztott részleg teljes eladásáról, de a jelenlegi felállás sem marad.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
Üdv! olyanról szeretnék infót szerezni, hogy a napokban megelégeltem, hogy nem lehet telefonálni a lakhelyemen és bementem a tmobilhoz, hogy mit tehetek az ügy érdekében, ott azt tanácsolták, hogy jelentsem be és általában ilyen esetekben egy jelerősitő antennát szoktak kihelyezni.
Pár napra rá hivtak is, hogy akkor hova kéne jönniük majd ez ugyben.
A kérdésem csak az lenne, hogy ez milyen készülék vagy mekkora lefedettséget biztosit?
Mert én azt hittem, hogy feltesznek egy külső antennát meg egy kis dobozkát és egy wifi antennához hasonlóval meg továbbszórják egy kis területen és igy mindenki aki ezen a részen belül van használhatja a szolgáltatást.DE a telefonban viszont meg kellet addnom, hogy hány készülékre és melyik telefonszámra akarom igényelni a jel erősitést és hogy valami dokkoló egységet hoznak.Namármost akkor igy hogyan lesz mobil a mobil? a jelszint erősödésével a mobilnet is javulni fog vagy csak a GSM-re lesz hatással?
-
legenda
válasz #45553408 #62699 üzenetére
szia,
olyannal lehet csak, ami a 800, 1800 és a 2600 MHz feekvenciát is tudja, mert a legtöbb helyen csak egy adott a háromból, de helyszín függvényében más és más.
főváros és nagyobb városok esetén az 1800 MHz a jellemző, vidéken a 800 MHz, a határ menti városokban pedig a 2600 MHz.
vannak/lehetnek persze átfedésék, illetve elvétve összevont 1800 és 2600 MHz is.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
djculture
félisten
válasz repvez #62702 üzenetére
Én még csak 4g-s singnal boostert láttam egyik komámnak az van (t-mobile), de gondolom az is hasonló lehet cell fi singnal booster néven nyomul. Van egy beltéri egysége meg egy ami az ablakhoz kell telepiteni. Nagy lefedettségi területet nem kell ezektől várni.
[ Szerkesztve ]
-
repvez
addikt
válasz djculture #62705 üzenetére
igen én is valami ilyesmire gondoltam,de ehhez sztem nem szügséges megadni , hogy milyen tipusu a telefon és azoknak mi a telefonszáma.
Mert azt mondták, hogy 3 készülékre ingyenes a kiépités.
DE ha egy jelerősitő lenne ami mondjuk egy 10 méteres körbe szétszórja az erősitett jelet akkor azon belül bárki tudná használni aki a Tmobil hálózatát használja, én legalább is igy gondolom.Elvileg 20 napot mondtak, hogy a max idő enyni a kiépitésre,remélem azért nem lesz macera a használata , mert akkor csak csöbörből vödörbe eset lesz, eddig nem tudtam telefonálni ezután meg csak ugy használhatom mintha vezetékesem lenne.
-
cris78
őstag
Valaki rendelt alcatel evo 7hd tab-ot? Nyilatkozna róla. Köszi!
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
korcsillio
őstag
Üdv.
Ha lesz áremelés és érinti az előfizetésem is amire aláírtam 2évet azt akkor nem mondhatom föl kötbér nélkül vagy válthatok kisebb csomagra? -
legenda
válasz korcsillio #62713 üzenetére
szia,
az a kérdés, hogy telefont is vásároltál a hűséges előfizetéshez, vagy sem?
mert annak a kötbére egy külön fizetős téma a felmondáskor, mivel azt a kedvezményt nem érinti az emelés.
díjcsomagot lehet módosítani lefelé, azt jellemzően szokták engedni, vagy kedvezményt adnak a meglévőből.[ Szerkesztve ]
-
Ace owner
addikt
Üdv!
Jelenleg Telenornál vagyok 2 éve, de szeretnék váltani T-re mert náluk az Iphone 5C most egész jó árban van és a 3999ft-os előfizu is szimpatikus. Részletfizetésre venném. A kérdés a következő lenne. Lehetséges-e hogy online rendelés mellett megtartsam a jelenlegi 20-as számomat? Nem nagy fáradtság ha nem csak érdekel.
Továbbá az érdekelne még hogy ha már jó pár éve Telekomtól van a tv, telefon és internet akkor lehetséges hogy kapnánk kedvezményt ha annak a nevére venném akién ezek vannak? Akkor tulajdonképpen minden egy helyen lenne, nem tudom hogy van-e valami arany meg platina kártyánk, ezekhez nem értek egyáltalán..
Jelenleg azthiszem 60k körül lenne az I5C egyébként.Köszönöm!
Galaxy Fold 4
-
Vangelis
nagyúr
válasz South Velen #62717 üzenetére
Persze..... sokszor.
Mi jót vettél?
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
legenda
válasz Ace owner #62716 üzenetére
szia,
a számhordozás menete; link
amennyiben arany vagy platina kiemeltségű az otthoni szolgáltatásos előfizetés, úgy bonyolítható társkártyás díjcsomagúra az új előfizetés, ha találsz olyan megfelelőt, ami jobbnak tűnik a felhasználói szokások alapján a normálnál.bodrik11; ajándék készülékre nem hiszem, hogy lett megállapítva kötbér, de a szerződésen ellenőrizheted.
-
Blackmirror
senior tag
-
Ace owner
addikt
Tehát készülékkedvezményt nem lehet kapni.
Move M Társkártya és Music XS csomag között nem látok komoly eltérést, utóbbihoz van spotify is. Vagy jól látom hogy utóbbi csak főiskolások és egyetemisták számára elérhető? Nincsen telefonválasztásnál megfelelően feltüntetve..
Galaxy Fold 4
-
legenda
válasz Ace owner #62728 üzenetére
azt direktben az otthoni szolgáltatások miatt nem.
úgy értettem, hogy azonos díjcsomag esetén nem mindegy, hogy például 3990 ft a move m aranytárskártya, és azonos move m 5490 ft nem társkártyás módozatban.
a díjcsomag leírását érdemes nézni; link, ott vastaggal kiemelve írják, hogy főiskolások és egyetemisták számára.[ Szerkesztve ]
-
cyber86
őstag
Sziasztok. Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha számhordozással átmennék telekomhoz vajon akkor is 150e ft-ot le kéne tennem HTC ONE M9-re Move M tarifacsomaggal? Mert ha új előfizetést csinálok akkor az elbírálás alatt az jött ki tegnap, hogy 150e ft-ot kéne fizetnem :S Részletre venném a készüléket.
Asus Rog Strix Z790-E Gaming Wifi II, 14700K, 2x16 GB Corsair Vengeance 7200Mhz,Artic LF II 420, Asus Rog Strix 3070 8 Gb, Samsung 980 PRO 1 TB M2 , Asus Rog Strix 850G, Be Quiet Shadow Base 800FX, Acer Predator XB273UNV
-
glaci
őstag
Sziasztok!
Tegnapelőtt voltam a helyi T-Mobile ügyfélszolgálaton.
Vásároltam egy DuoNet SIM kártyát a Mozaik XS előfizetésemhez.
Pontosabban csak vásároltam volna, mert közölte az ügyintéző, hogy ehhez nem lehet és azt mondta, hogy csak Move csomaghoz kérhető.
Ezen nagyon csodálkoztam, mert úgy emlékeztem, hogy az ÁSzF szerint bármely internet elérést is tartalmazó díjcsomaghoz igényelhető.
Így aztán átváltott Move S -be és megkaptam a DuoNet SIM kártyát, de valahogy mégis átverve érzem magam.
Most kb. ugyanazért a havidijért kevesebb szolgáltatást kapok.
Ugrott pl. a havi 30 SMS -em és a VoIP sem működik. (Ezt pár percel utána már meg is tapasztaltam, amikor az apósék hívtak az UPC -s vezetékes számomon és nem tudtam felvenni az utcán (pontosabban felvette az UPC Phone APP, de totál süket volt a "vonal"), aztán hívhattam vissza őket mobilról magyarázkodni ...)
Hazamentem, megnéztem és jól emlékeztem! Az szerepel az ASzF -ben, hogy bármely NET -et taralmazó djcsomaghoz igényelhető!
Most akkor engem miért csaptak be?
Ha panaszt teszek visszakaphatom a régi csomagomat?
(A k. anyukájukat!)
Bocs, de nagyon ideg vagyok![ Szerkesztve ]
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
cyber86
őstag
válasz polonic #62737 üzenetére
És ha meglévő előfizetéshez csatlakozok akkor már talán?
Asus Rog Strix Z790-E Gaming Wifi II, 14700K, 2x16 GB Corsair Vengeance 7200Mhz,Artic LF II 420, Asus Rog Strix 3070 8 Gb, Samsung 980 PRO 1 TB M2 , Asus Rog Strix 850G, Be Quiet Shadow Base 800FX, Acer Predator XB273UNV
-
St3ven
addikt
Ezért kezelek fenntartással mindent, amit az eredeti elképzeléseimen kívül hoz szóba az ügyintéző, amíg magam utána nem nézek az ÁSZF-ben és a Díjszabásban.
Emiatt jobb is ezeket telefonon a gép előtt ülve intézni, mert akkor ott van megnyitva az ÁSZF és a Díjszabás, crtl+F, aztán realtime lehet tisztázni a dolgokat, vagy szükség esetén felvilágosítani az ügyfélszolgálatot.
Talán egy próbát megér a 1430-on az ügy, hogy rakjanak vissza az eredeti csomagba, de ne lepődj meg, ha nem tudod keresztülvinni.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
csoki46
senior tag
Üdv!
T-mobile oldalról rendeltem használt telefont, személyes vidéki átvétellel, még tegnap éjszaka. A Telekom oldalán lévő átvételi időpont mennyire reális?Jövő keddre írja. -
Gedeon31
addikt
válasz csoki46 #62746 üzenetére
Nem ,mert mikor törölték ,akkor újra megrendeltem és láss csodát már másnap a boltban volt a törölt rendelés meg egy hétre rá. Kettő nem kell belőle. Sajnos nem a Samsung tabletet küldték ,amit szintén elsőre töröltek,de mire újra megszerettem volna rendelni már nem volt belőle.
-
alexander12
aktív tag
Sziasztok. A lányomnak idáig fun s arany társkártyás csmagja van. Nincs rajta hűség. Ősszel egyetemista lesz, milyen atk s egyetemista csomagra tudunk váltani, hogy a száma is megmaradjon. Like s re nem lehet azt mondták. Először át kelleme váltani 30 napra dominósra utána újra vissza. Csak így tarthatja meg a számát???
kíváncsi, OP8T
-
Teko001
őstag
válasz alexander12 #62748 üzenetére
Igen, vagy el kell hordozni, majd vissza (viszont ott is ragaszkodhat a másik szolgáltató 30 napos maradáshoz - állítólag a Voda nem ragaszkodik).
"A Like S díjcsomag Telekom üzletekben kizárólag számhordozás esetén, valamint Domino-ról előfizetésre váltás során kérhető."
Ami még egyetemistáknak szóló csomag a Fun S ATK, Like S mellett, az a Music XS. De ott is hasonló feltétel van:
"A Music XS díjcsomag új előfizetésként (akár számhordozással) igényelhető vagy Dominóról számlás előfizetésre való áttérés esetén vagy Like/ Like 50/ Like 300/Like S díjcsomagról Music XS díjcsomagra történő váltással, érvényes magyar felsőoktatási diákigazolvány bemutatásával."
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Linux felhasználók OFF topikja
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Elden Ring
- További aktív témák...
- i7 PC , i7 6700 , RX 590 , 16GB 3000MHz , 250GB SSD , 500GB HDD
- Elite Dragonfly Chromebook 2-in-1 27% 13.5" FHD IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB ujjlolv gar
- LeBron 21 "Optimism" EUR 44,5
- Sony PlayStation 5 Digital Edition + Sony Pulse 3D fejhallgató + 2TB külső SSD
- IPhone 13 Pro 128GB gyári független megkímélt
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen