Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- iPhone topik
- A Mate XT javítása sem lesz olcsó
- Hárommillióan jegyezték máris elő a Huawei Mate XT-t
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Hirdetés
-
Hatalmas tempóban nő az OpenAI értéke
it Újabb tőkét von be az OpenAI, immáron 150 milliárd dolláros cégérték mellett.
-
Marad a kameracsepp a Galaxy A15-ön
ma Nem vált apróbb kameralyukra az egyik legmegengedhetőbb Galaxy széria.
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
Eredeti forgatókönyv szerint úgy lett volna, hogy a telefonos és a webes megrendelés működött volna, de technikai/egyéb okok miatt maradt végül az üzlet. Nem kizárt persze továbbra sem, hogy azt a koncepciót is életbe léptetik.
Hivatalosan még pl. létesítők adhat ilyet - de nekik ez gyakorlati használatban ez még új, s nem napi rutin. Nem tudom, hogy mennyire élnek vele. (Nem hiszem, hogy túl sokat aktiváltak volna még)
(#62633) vwpolopg
Partner üzletek is aktiválhatják.
Két lehetőség van:
a, kvalifikációs folyamatokban másként ügyködnek: nem tudják hogy kell,
b, aktiválják, de csupán színtiszta - az ügyfél iránt érzett - szeretetből.[ Szerkesztve ]
-
vwpolopg
őstag
válasz Soulfly842 #62655 üzenetére
Köszi. A napokban megpróbálom normális T pontban is, hátha... bár lassan ott tartok, hogy ennyi utánajárást nem ér az egész...
-
Soulfly842
addikt
válasz Gedeon31 #62509 üzenetére
14 napon belüli elállásnál nem az üzletben sztornózzák, hanem ők maximum csak a 'postázásban segítenek neked'. Így a sztornózás ugyanúgy a webshop folyamatok alapján történik.
(#62533) CineDOG1
Ez általános látkép.
Nyugdíjasok kifejezetten szeretik az ilyen ember előtti időket.
90%-uk soha nem ér rá várni! (rohannak, de hogy hova?), az a kevéske 10% mondja csak, hogy ráérek drágám, hiszen nyugdíjas vagyok; csinálja csak nyugodtan!
Várni kell', hiszen nagyobb eséllyel pályázol.
Emberek, halandók vagyunk. Velem idestova öt év alatt még nem történt olyan, hogy más számára cseréltem, erre kifejezetten figyelek, de rutinos kollégákkal is fordult már elő... számokkal dolgozunk, félrehallható, félreírható... a Dominós kártyacserénél kifejezetten félrenézhető, ezért ott szigorúan csak ctrl+c, ctrl+v-vel dolgozok háromszor megnézve
(#62548) A-machine-A
Ok nélkül nem fogja nézegetni
De egyébként egy ilyen nem kis felelősséggel (adatvédelmi/jogi...)(#62566) Ateszpapa
"A rendelés vége felé meg lehet adni más személyt is aki átveheti."
Az semmit nem jelent. Előfizetői szerződést (új/hűségidő hosszabbítás (a dominó is ide tartozik "domino előfizetői szerz.")) pláne senki más nem írhat alá csak az előfizető (Kivételt képez ez alól magánszemély esetén, ha közjegyző által hitelesített-, vagy az ügyvéd által készített és ellenjegyzett meghatalmazással rendelkező személy).
Habár a tartozékból annyira nem szoktak problémát csinálni.
(#62571) s3nsitivity
Az előfizető, a számlafizető és a postázási információk elkülönülnek egymástól. Tapasztalat, hogy ha kézbesítési információkban szerepel valaki, akkor már számlafizetőnek tekinti magát, de ez nem így van.
Biztos, hogy ő a hivatalos számlafizető?
Mert akkor az szla.fizető is kérhet kártyacserét.
(#62574) s3nsitivity
Az ellopták sem válasz, az is ugyanúgy 4500 Ft-s kártyacserét jelent, mintha rongálás áldozata lett volna a kártya (vagdosás).
Egy dolog biztos: a jogosult személy kérhet csak kártyacserét máskülönben, ahogy te is írtad: "elhajtanak".
Ha valaki tudná Orbán Viktor számát, ami lehet nem is az ő nevén van mint magánszemélynek, akkor bemehetne és kérhetne egy kártyacserét? Nem megy az ilyen könnyen - és ennek okai vannak.
(#62587) Sayuar
A leforgalmazhatóság él 60 napig, de a kártya nem kerül deaktiválásra csak az egy év elteltével. Az egy év letelte előtt még szabadon átváltható bármilyen net&roll havidíjas díjcsomagra.
(#62590) CineDOG1
Értem én, hogy a partner kellemetlen helyzetbe hozott, de tényleg halandók vagyunk megtörténhet sajnos. Ott már a 'vérbosszúnak', ahogy te is írtad nem lenne értelme.
De azt nem értem, hogy miért nem működik a 4G. Nanosimek már kivétel nélkül 4G képesek szoktak lenni. Nagyon ritkán fordul elő olyan, hogy valami kártyahiba miatt az ne menne.
Inkább amire gyanakszok, hogy az ő számán valamilyen elavult netcsomag maradhatott és azt kellene ellenőrizni. Vagy az nem elképzelhető? Ellenőrizted?
(#62606) =Thor=
Feltöltöttem neked egy mobilinternet árlistát, amit az üzletekben is adnak.
Ezen egyértelműen látszódik, hogy melyik díjcsomaggal milyen árak vannak érvényben (Az ATK-s árak is szépen átnézhetőek):
Ha meglévő havidíjast váltasz erre természetesen az plusz hűségidővel nem jár. Ha feltöltőkártyást választ át mobilinternetre (üzletben tudod rendezni), akkor hűségidő nem kerül rá, mivel a domino kártyára a belépési díjat már korábban kifizetted.
Az 5000 Ft-os belépési díj pedig egyfajta kötbér, hiszen hűségidő nélkül egy előfizetésre 5000 Ft a belépési díj, még hűségidővel 0 Ft. Ennek a különbözetet kell belépési kedvezmény kötbér jogcímén kifizetni ilyen esetben.
(#62641) Gedeon31
Általános tapasztalat, hogy a 1412-n a 9-es menüpont egy tévút. Bármit is mondjon az embert ott sokat vár és elvész.. lépésről lépésre gyik, annak aki nem tudja, hogy mit nyomjon (bármit is mondjon rá az automata).
Sajnos sok ügyféltől ez jön vissza
(#62643) pietrasko
Óóó, de jó összefoglalás... én sem tudtam volna jobban összefoglalni!!!
Nem tudom, hogy hol találhattad
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz dptrsk #62643 üzenetére
Kérdésre válaszolva:
Ha mobilinternetről vált havidíjasra mobilinternet tarifahűség mellett, akkor igen, ezt kell alapul venni.Ha mobilinternet kategórián belül akar másik mobilinternetre váltani, akkor nincs ilyen egzakt módon leírva.. (de a linkelt mobilinternet árlista irányadó ebben az esetben)
-
Zeki
nagyúr
válasz Soulfly842 #62658 üzenetére
De már megtörtént a szám visszacsere. Tehát már a szerződésben lévő telefonszám mükszik, Domino Surf csomaggal. Na majd holnap a rendes Telekomnál kiderítjük..
-
=Thor=
tag
válasz Soulfly842 #62658 üzenetére
Szia!
Köszi a listát!
Ha jól látom a társkártyás csomagok az egyel kisebb normál díjcsomagokkal vannak egy szinten.
Viszont ezt így neten nem tudom akkor megrendelni, csak személyesen vagy telefonon, nem?5000 Ft belépési díj és hűség csak az új előfizetésre vonatkozik akkor?
Tehát amit pietrasko-val beszéltünk (lásd itt alább) működni fog majd?
Átváltom most a sima N&R havidíjas netem társkártyás N&R M netre ingyen, hűség nélkül.
Aztán ősszel veszek majd táblagépet kedvezményes áron erre az előfizetésre 2 év hűséggel. (sima N&R S árban ezek szerint)
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz =Thor= #62661 üzenetére
Ha nincs rajta hűség, akkor igen, nem is lesz. Egyszerűen csak visszaváltod.
Ez így természetesen működőképes.
"Viszont ezt így neten nem tudom akkor megrendelni, csak személyesen vagy telefonon, nem?"
Hogy mikor működött és mikor fog. Abban én nem tudok sikerülni. Nálam az ügyfél a helyszínen megveszi, odaadom, s nem aggódik heteket egy olyan folyamaton, amivel nem boldogul.
Beüzemeljük, nem kell a futáron aggódni, hazaviszi és láss csodát: boldogan használja és megköszöni a segítséget
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz Soulfly842 #62662 üzenetére
Sikerülni?
Fáradt vagyok, átakartam szerkeszteni:
Sikerülni=segíteni
-
=Thor=
tag
válasz Soulfly842 #62662 üzenetére
Azért mondtam, mert a neten nincs ilyen leosztás amit feltöltöttél.
Csak a sima csomagok és egyedül az XS-ből van társkártyás rendelési lehetőség.
Köszi még egyszer!
[ Szerkesztve ]
-
=Thor=
tag
válasz Soulfly842 #62665 üzenetére
Jaj, még két gyors kérdés eszembe jutott:
(Ha már találtam valakit, aki így vágja a dolgokat... )1, Fél éve vettem telefont részletre, 2 év hűségre. Emellett a táblagépet is vehetem majd részletre?
2, A múltkor azt mondta egy ügyintéző, hogy a cégnéven lévő előfizetésre elég a régi két tanús meghatalmazás is, ez áll?
[ Szerkesztve ]
-
=Thor=
tag
OK!
Köszi még egyszer a segítséget srácok!
-
zoli62
addikt
válasz Soulfly842 #62663 üzenetére
My T-Mobile elektronikus számlarendszere a negatív egyenlegű lezárt számla képét nem tudja megjeleníteni. Nem befizetendő,és nem is befizetett. Ilyenkor a pdf formátumu számlaképet a My T-Mobile dokumentumok közé egyedileg nem lehet feltölteni? Egyébként két és fél hét alatt postai úton már kétszer is kiküldték, de nem érkezett meg. Másuk előfizetés papír alapú számláit már megkaptam,tehát címelírás nem lehet. Hibabejelentéseket azzal zárták le, hogy az nem hiba, hanem normális működés,hogy a rendszer a minuszos számlákat nem kezeli, manuálisan meg nem tölthető fel. (miért?) Hol akadhat el a folyamat?
-
tylerddd
veterán
Üdv! Létezik Telekomnál mobil előfizetésre 2+1 éves hűségszerződés?! Köszi!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
zoli62
addikt
válasz dptrsk #62675 üzenetére
Tudom, te írtál nekem akkor is, amikor először ezt megkérdeztem, de gondolom neked tavaly volt, nekem meg most. Azóta egy rendszerfejlesztés során simán változhatott ez. Mindenesetzre vizsgálat alatt van a dolog, de már egy választ kaptam a két hibabejelentésemre, miszerint ez nem hiba...
-
generic
senior tag
Erre valakinek van valami véleménye?
Szüleimnek pár éve volt egy kis tartozása hűség bontása miatt T-mobile-nél. (110k)
Amit ki is fizettek, igaz kicsit megkésve. Ez volt 5 éve. Ma kaptak levelet, hogy ismételten van 39k tartozás, amire 8 nap van, hogy befizessék.
Ügyfélszolgálaton azt mondták, hogy látnak valamit a gépen, hogy 5 éve ki lett fizetve, de nem biztosak benne, felsőbb beavatkozás kell, hogy le tudják csekkolni. Jött egy levél a végrehajtótól is, ő is fel lett hívva, de a magyar szép beszéd nehezére esett, csak azt ismételgette, hogy neki be kell gyűjteni a pénzt, amivel megbízták.
Sajnos pár hónapja ki lettek dobva már a befizetésről szóló papírok, ezért nincs mivel bizonyítani. Szüleim peren gondolkodnak, de semmi bizonyíték nincs.
Na ezt hogyan hozhatták össze?
-
dptrsk
Topikgazda
válasz generic #62678 üzenetére
Ha behajtónál van, akkor a fele az behajtási díj, a másik fele kb 20ezer lehet a tartozás, például egy utolsó számla, amit megszüntetés után hó elején küldenek ki.
Kicsit megkésve mit takar?
Mert 1 év késés az 33.000 forint kamat, 30% késedelmi kamattal számolva,kicsit több, mint fél év késés is kiadja a 20ezert...Peren gondolkodnak? S miért pereli be a Telekomot?
Azért mert volt egy tartozása, ami hibásan lett lekönyvelve, DE Ti sem tudjátok bizonyítani(kidobtátok) hogy befizettétek.[ Szerkesztve ]
-
generic
senior tag
válasz dptrsk #62679 üzenetére
Igen, a késés miatt lett anno a késedelmi díj, végrehajói díj, stb.
És ez ki lett fizetve, mikor újra Magyarországon voltak. 5(!!) éve. Volt róla papír is, hogy megszűnt a tartozás.
Felajánlották, hogy fizessük ki most részletben. Sajnos az ügyfélszolgálatos sokadszorra sem értette meg, hogy nem azért nem fizetik ki, mert nem tudják, hanem mert nem érzik jogosnak a tartozást.Második ügyintéző kicsit képzettebbnek tűnt, ő az aki megtalálta a rendszerben, hogy 5 éve be lett fizetve, de nincs engedélye ( ) , hogy pontosabban belenézzen, felsőbb engedély kell neki, holnap vissza szólnak.
-
törölt tag
-
Zeki
nagyúr
Negyed óra alatt elfogyott a huawei modem.
Jött a mail hogy újra van, beraktam a kosárba, de mire kifizettem volna ( 5 perce meló elszólított), már kikerült a kosárból. -
djculture
félisten
Megjött a szokásos augusztusi aszf változásos sms is...
-
nobiand
aktív tag
Megint van pár visszatérő cucc a használtak közt. Vajon ezeket visszaküldték?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Milyen routert?
- Összevonja gyorsítóarchitektúráit az AMD
- Tippmix
- nVidia tulajok OFF topikja
- Szivárognak már az Arrow Lake mérések
- Óra topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen