Hirdetés
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iOS alkalmazások
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
MAMR HDD-kkel lepi meg a vállalatokat a Toshiba
ph Az MG11-es és MA11-es megoldások szinte minden igényt lefednek.
-
Tucatnyi Galaxy Tab S10 render érkezett
ma Mármint Tab S10+ és Tab S10 Ultra, sima modell idén nem lesz.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
cris78
őstag
válasz Feherfy #62600 üzenetére
Én mikor így jártam, akkor webshopban 50% kedvezmény volt a telefonra. Megrendeltem, de nem tudta kiadni. Erre ott az ügyintéző szolt a vezetőnek aki engedélyezte... De szerintem, hívd előbb a 1430-at.
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
=Thor=
tag
Sziasztok!
1, A társkártyás mobilnet-csomagoknál (pl.N&R M 5590FT) a kedvezményes készülékár a sima csomagnál megadottal egyezik meg, függetlenül attól, hogy olcsóbb a havidíj? (példánál maradva: N&R M 6990 Ft)
2, Jól látom, hogy a társkártyás dolgokat csak a személyes ügyfélszolgálaton lehet intézni?
3, Ha most veszek egy társkártyás mobilnet-csomagot és majd ősszel szeretnék egy kedvezményes árú táblagépet hozzá venni 2 év hűséggel az működik így?
-
dptrsk
Topikgazda
válasz =Thor= #62602 üzenetére
1, nem feltétlen esnek egy árkategóriába.
2, nem, online is lehet kérni társkártyás csomagot(SIMet vagy eszköz+SIMet)
3, nem, ha most veszel, akkor 12 hó hűség van a "csak SIM"-re(5000 forint belépési kötbér).Ha kifizeted az 5000 forintot, akkor nem tudom, hogy vehetsz-e eszközt, de úgy rémlik, hogy vagy a SIM vételekor vagy 7 hónappal később lehet adott számhoz eszközt venni. Ezt majd más megcáfolja, ha nem így van.
-
Varszegig
veterán
válasz =Thor= #62605 üzenetére
Az, hogy ideiglenesen megtiltották az emelést, nem azt jelenti, hogy nem is fognak emelni, csak nem július 1-től. Szinte biztos vagyok benne, hogy a felügyeleti vizsgálat azt fogja majd kihozni, hogy mi a törvényes módja a kétoldalú szerződésmódosítás esetén az előfizetők értesítésének. (Ezt majd némi bírsággal fogják megtámogatni.) Ez után mind a két érintett szolgáltató nekifut az emelésnek újra, tehát előbb-utóbb jön az emelés. (Más kérdés, hogy ha elhúzódik a vizsgálat, akkor augusztustól már más szabályok érvényesek...)
-
legenda
válasz =Thor= #62609 üzenetére
szia,
akkor gondolod jól, ha majd adott időpontban lesz olyan előfizetés, ami mellé párhuzamosan kérhető a társkártyás opció, mert megfelelő "főkártyás" előfizetésnek is futni kell végig a társkártyás mellett, amihez az kapcsolódik.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
M.A.Z.
aktív tag
Na, kíváncsi leszek, mit kapok, rendeltem egy használt Nexus 7 3G-t, mert arra már van 5.1.1, Asus Fonepad 7-re meg nem biztos, hogy jön.
-
legenda
válasz =Thor= #62612 üzenetére
szerkesztettem, illetve pontosítottam, mert korábban volt itt olyan, aki úgy gondolta, hogy kéri a meglévő előfizetése mellé a társkártyát, majd utána megszünteti a korábbit, maradva csak a társkártyás előfizetés, de az úgy nem működik.
megfelelő arany/platina kiemeltségű előfizetés kell hozzá, aminek folyamatosan és végig futni kell a társkártyás mellett, amihez utóbbi kapcsolódik.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
H.Istvan25
senior tag
A Domino NetPlusz csomagra azt írja a Telekom oldala, hogy ha van már net a csomagban akkor 3090 ft, ha nincs akkor 6190 ft. Ez hogy van? Melyik prepaid tarifák azok ahol 3090be kerül?
Huawei Mate 9
-
r3dsnake
nagyúr
válasz H.Istvan25 #62615 üzenetére
Domino Surf csomag mellé érvényes az olcsóbb. (Havi 890ft.)
-
r3dsnake
nagyúr
válasz H.Istvan25 #62618 üzenetére
Igen. De a Domino surf havi 890ft, nem egyszeri díj.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz H.Istvan25 #62615 üzenetére
a surf tartalmaz alapban adatforgalmat, ahhoz az olcsóbb bővítős opciók adottak és igen, 30 naponta 890 ft ellenében az olcsóbb bővítők aktiválhatók mellé.
=Thor=; arany vagy platina kiemeltségű mobil-, vagy otthoni előfizetés kell hozzá.
a készülékek árainál tudod megnézni;Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
dptrsk
Topikgazda
válasz =Thor= #62609 üzenetére
Ha most van egy mobilnetes SIMed, amin nincs hűség azt telefonon/személyesen át tudod váltani akár társkártyára is, s ahhoz bármikor vehetsz készüléket.
Ha jelenleg nincs mobilnetes SIMed az is járható út, hogy veszel most egy társkártyásat, azt majd ősszel 5.000 ft fejében megszünteted, s egy új SIMmel kihozod az eszközt
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
nagyúr
Ma bontott jött.. de a teló gyári fóliás tartozékok bontatlanok.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
legenda
válasz =Thor= #62629 üzenetére
azt látom - és te is -, amit a rendszer kidob, de nem minden társkártyás díjcsomaggal lehet kedvezményesen készüléket vásárolni.
olyat viszont lehet, hogy megveszed a felkínált társkártya net&roll xs díjcsomaggal, majd azt felfelé módosítod, már ha a nagyobb adatkeret a lényeg.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
=Thor=
tag
Tehát csak a 2500Ft-os XS-el lehet készüléket venni, a nagyobb társkártyacsomagokkal nem?
Ha XS-el veszem a készüléket több tízezerrel többe kerül...
Ez így nem valami korrekt a T részéről, legalább lenne valami köztes kedvezményes készülék ár a két normál díjcsomag közötti ársávban. (Pl. a N&R S és M között a Társkártya M-et nézve.)
Akkor már lehet jobban járok a sima N&R M-el véve....
[ Szerkesztve ]
-
vwpolopg
őstag
Partner üzletben nem rendelhető a n&r teszt? úgy el lettem hajtva ahogy illik itt nem lehet csak telefonon és neten... épp az imént mondták a 1430-on hogy csak boltban...
-
legenda
válasz =Thor= #62632 üzenetére
random megnéztem néhány készüléket és mindegyiket csak azzal dobta a rendszer, más társkártyás díjcsomaggal nem, ez lehet üzletpolitikai megfontolás is, illetve mivel nem ismert a nagyobb társkártyás díjcsomagok kapcsolódó árazása, így csak találgatni tudsz, hogy mennyivel lenne olcsóbb...
vwpolopg; azt írta Soulfly842 is korábban, hogy csak üzletben igényelhető; link, bár a honlapon meg a telefonos megrendelési lehetőséget is szerepeltetik.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
vwpolopg
őstag
kali: igen, a 1430on is ezt mondták, hogy csak boltban, gondolom a partner üzletben nem volt kedvük dolgozni...
Másnak megy a 1430? Nekem kicseng, utána gépi kicsengés, majd néma csend...
-
206 cc
senior tag
Egy gyors kérdés...ha dominó5 csomagot vennék az mellé milyen kb 1GB adatcsomag a legjobb ár érték ??...vagy máshogyan kérdezve milyen dominós csomagot ajánlotok ami kb 1GB adatforgalmat adna havi szinten...a telefonálás szinte elhanyagolandó lenne,mert kaptam céges mobilt és így a saját számomat ami előfizetéses megtartanám de szinte csak internetre használva.
Köszönet előre is!206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
dptrsk
Topikgazda
válasz =Thor= #62635 üzenetére
Egy ilyet találtam tarifahűség kategórákra: nem tudom Net&Roll-ra is ez vonatkozik-e, de kiindulásnak szerintem megteszi.
Mozaik Xs, Move S, Like S:
3049 Ft - 3899 FtMove M, Next S aranytárskártya, Move M-es, Mozaik S-es, régi Ikon 200:
3900-6299 Ft.Next S-es, Next M aranytárskártya, Mozaik M:
6300-9550 ft.Mozaik L, régi Ikon 400:
9551-12599 FtNext M, Music M:
12600-19989 Ft.Next XL:
19990-től.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Milyen TV-t vegyek?
- Premier előzetesen a Test Drive Unlimited Solar Crown
- Házimozi belépő szinten
- Háztartási gépek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 4
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Asztrofotózás
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen