Hirdetés
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Sziasztok , nagyon fontos lenne
A telefon telekom függő és ha jól tudom akkor a blue mobil ( vagy minek hívják a lidlis izét ) az a telekom hálózatát használja és így lehet használni a telefonomban az olyan sim kártyát vagy az csak a hálózati frekvenciákra ( vagy mi a szöszre ) értendő?\HTC ONE M8 ----> Más nem is kell\ A Reszkessetek Betörők a gyerekek Die Hardja
-
kiki22
senior tag
Sziasztok!Az eu plusz kiegeszito dijcsomagnak kilehet tenyleg biviteni az adat keretet?Nagyon nemakarta az uzletben a telekomos dolgozo,h atvaltsak dominora.mondtam neki meggondolom ho vegeig akkor. NEXT M Arantarskartyat Ajanlotta + eu plusz bovitot.
-
|AP|
veterán
Pár hete azt néztem, hogy tudnék venni 24 havi részletre egy Z3 Compactot a jelenlegi díjcsomagom megtartásával (Mozaik S).
Most már azonban csak 9 hónapos részletfizetést ajánl fel a rendszer. Még akkor is, ha váltok egy hasonló díjcsomagra (Move M). Csak a drágább havi díjas csomagoknál van ennél hosszabb futamidő (19 hónap)Ez az újítás mikor történt? Nem mondanám, hogy örülök neki
-
Gedeon31
addikt
Rendeltem egy külső aksit 4000 Ft volt abból kuponnal fizettem felét a másik felét pontokkal.
Így 0 Ft-ba került ilyenkor is el lehet állni a vásárlástól ,ha vissza viszem egy T-pontban és a pontjaimat vissza kapom majd? -
Vangelis
félisten
Most is 2db fóliás és két darab bontatlan telót küldtek.
Még kaptam ajándék memória kártyát is.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
bubuka80
tag
Nekem is végre megérkezett a pakkom, egyik valóban teljesen új, bár a doboz bontott(garis), a másik pedig karcmentes, makulátlan állapotú. Ez utóbbit használtként vettem. Most gondolkodóba is estem, hogy melyiket tartsam meg
-
törölt tag
Sziasztok!
Aki tapasztalta attól kérdezem, hogy van már a Telekom 4G lefedettsége olyan szinten, mint a Voda 3G? Azaz, hogy utóbbi esetében gyakorlatilag vidéken is szinte mindenhol kis falvakban is van gyors net. Vagy ez majd csak év végére várható?
Mert tudtommal a Telekom 3G az elég foghíjas és a városokat elhagyva csak EDGE van. -
legenda
válasz #23310336 #62517 üzenetére
szia,
amennyiben szigorúan csak a lomhább 3g-t nézem a vodafone esetén és a gyorsabb h módozatokat nem, úgy nincs még olyan a t-nek a 4g/lte hálója, viszont szépen közelítget, az év végére lehet hasonló lefedettségű, a h módozatosokkal viszont már most is simán felveszi a versenyt.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Blackmirror
őstag
Hali
1sztori.
Utazok a metron egyszercsak nem tudok telefonálni... Jött egy sms, hogy a kimenő hivasaim korlátozzák dijtartozas miatt. A behajtasi csoport nem vette fel ... Kiugrottam a metrobol be az Alleeba. Azt mondja az ugyintezo hogy nem lát semmilyen tartozást és ez biztosan tévedés... Hát szerintem is, de nekem nem itt kéne lennem és kellene a telefonom... Nagyon. Erre beszélt telefonon valakivel és fél óra múlva visszakapcsoltak.iPhone X@R, iPad Pro
-
Prien
addikt
HA nem tetszik a cucc, amit a webshop küldött, elég bevinni a legközelebbi T-pontba vagy postán kell visszaküldeni?
A kevés is több a semminél.
-
Zeki
nagyúr
Baszki, ez a kecskeméti auchan soros T partner ez megint elcseszte a Dominóm. Pénteken megcserélt két számot, és más dominó egyenlegét használtam. Most visszaállította, erre az általam megadott 5 számjegyű biztonsági kód nem mükszik. Azt én hol tudom magamnak megcsinálni? Mert rátelefonáltam erre a marhára, hogy oké, megcsinálja, de cseszte. Most nem tudom hozzáadni a Telekom felületén.
-
Teko001
őstag
válasz kiki22 #62504 üzenetére
Nem lehet kibővíteni, de vásárolhatsz további adatot és hívást EU 100 néven.
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz vwpolopg #62529 üzenetére
Nem mószeroltam be a faszit, mert még fél éve nálunk melózott mint diák.
A röhej nem csak ez. Bementünk a nagy telekom boltba délelőtt... nyitás 10-kor a plázában.. azt a tömegjelenetet a sorszámosztó gépnél... öreg mamik nyomultak, azt sem tudták eszi vagy isszák, nyomták a platina ügyfelet, ment a vita ki volt előbb a sorbanállásnál ... engem a 3 gyerekkel le sem szartak, vagy 30-an nyomultak ott mintha ingyen osztogatnának valamit. Otthagytam a frászba a boltot, és inkább az elcseszős T partnert hívtam fel, hogy oldjuk meg a gondot. Ott legalább nem volt sorbanállás. -
Zeki
nagyúr
Lehet azt, hogy egyik domino simről átnyomni a maradék egyenleget egy másikra?
-
MODERÁTOR
Aki a készülék vásár során vett garisnak hirdetett telefont, azoknál megjelent rendesen a garancialevél is a dokumentumok között, vagy csak a számla?
-
törölt tag
Köszönöm!
Kérdésem még az lenne, hogy a Telekom hálózatának megvan még az az előnye, hogy stabilabb, strapabíróbb mint a másik kettőé? Már csak azért is, mert itt még nem kínai hálózat van, hanem Ericsson? Mert pár éve azért összességében az országot járva akkor azt tapasztaltam, hogy nem volt olyan pontszerű a lefedettség, hogy az utca egyik felén van, a másik felén nincs hálózat, valamint vastagabb falú épületek belsejében is valahogy Telekom hálózat mindig volt.
-
legenda
válasz #23310336 #62540 üzenetére
a terhelést (szerintem) leginkább a telekom hálózata bírja, ha - amennyire csak lehet - azonos feltételek mellett hasonlítom másikhoz, a lefedettség viszont már más kérdés, arra már nem nagyon mernék általánosan fekete vagy fehér választ adni, mert nagyon sok tényező függvénye; helyszín, hálózati mód...stb., valahol az egyik jobb, máshol meg a másik.
3g tekintetében nem a telekom a legjobb, lte hálón viszont igen, pedig még bőven fejleszteni fognak, az év végéig komolyan nőni fog a már most sem gyenge országos lefedettség.
arról nem is beszélve, hogy idén február óta a telenorral közösen folynak például a 800 MHz lte fejlesztések.
igaz, az lte fejlesztések óta/okán, kvázi gyakrabban adódnak hálózati problémák, de ez mindegyik szolgáltatóra elmondható.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
tjokai
senior tag
Ez a Telekom weblap akkora egy kalap fos, h ha keresnék sem találnék még egy ekkora sz@rt Ezeknél állandóan "technikai karbantartás" van, mégsem javul sosem semmi
Üdv!
-
A-machine-A
újonc
Sziasztok!
Egy kicsit off-topic de van egy hatalmas problémám! A csajom a Telekomhoz megy dolgozni nekem meg van előle pár titkolni való telefonszám amit felhívtam Elsősorban Telekom dolgozó ha van szívesen venném a hozzászólását Szóval ha beáll ügyfélszolgálatra mit lát az én előfizetésemből? (Domino) Látja a számokat?
Nyilván sms-t és beszélgetést nem tárol a szolgáltató, de akkor is ha ki van csillagozva tudja egyből mert akit hívtam szintén Telekom előfizető. Mit tanácsoltok? -
vwpolopg
őstag
válasz Blackmirror #62547 üzenetére
Szerepel a számlán, hogy:
Tudomásul veszem, hogy a jelen számlán értékesített készülék és tartozékai csökkent értékûek.
- Elfogadom, hogy a Magyar Telekom Nyrt. a készülékre és tartozékaira jótállást nem vállal. A Magyar Telekom Nyrt. a készülékre és a hozzá adott tartozékra a vonatkozó jogszabályoknak megfelelõen 12
hónap szavatosságot biztosít.(#62549) Prien: Akkor szerintem reklamáld meg. Számlán rajta van a fenti szöveg?
(#62548) A-machine-A: Ha együtt laktok csomagolj Ha még nem laktok együtt, csak terveztétek, bőröndöt már ne vegyél csomagoláshoz
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- ASUS TUF Gaming 850W Gold Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Asus Rog Thor II 850W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- ÚJ ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14" 2.8K 90Hz - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB SSD - 1,5év garancia
- iPhone 11 pro 256 GB
- ALAPLAP CSERÉRE SZORUL! - Asus ZenBook UX421F 14" FHD IPS - i5 8254U, 512GB SSD, 8GB RAM.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen