Hirdetés
- Apple A16-ok készülnek a TSMC arizonai gyárában
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Leállt a Galaxy S23 Ultra One UI 6.1(.1) frissítése
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Hirdetés
-
Mozgásban az Arsene Lupin: Once a Thief
gp A PC-re és konzolokra érkező játék jövő hónap közepén debütál.
-
Untappd lista
lo Leginkább saját magamnak, lista ha felkerül vagy lekerül egy-hely az Untappd-re.Mostani lista:Beeráló-...
-
Megérkezett a Crucial P310 SSD M.2 2280-as kiadása
ph A PlayStation 5-tel is kompatibilis, költséghatékonyságra fókuszáló tároló olvasásban hozza a 7 GB/s körüli szintet.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
vwpolopg
őstag
Látom az aprón, több helyen is, hogy egyesek aktivált simeket árulnak. Ennek mi értelme? Ha be van aktiválva valakinek a nevére, simán vissza lehet vele élni nem? Miért éri meg annak aki eladja?
Illetve vettem 500 forintért aktiválatlan simet 600 lebeszélhetővel, emberünknek több 100 darab volt belőle. Honnan szerzik be ezeket ilyen ipari mennyiségben?
[ Szerkesztve ]
-
Teko001
őstag
válasz kiki22 #62245 üzenetére
A honlap szerint: "A Music opció igénybevételére Domino és Mix díjcsomagokkal rendelkező ügyfeleink nem jogosultak." Viszont mintha lenne valami dominos music opció is.
Szerk: Az ÁSZF szerint létezik Domino Music opció is. Viszont kell internetnek is lennie aktiválva.
(#62251) r3dsnake: Nem darabszámra, hanem fajtára. Ha bepipálod, hogy csak a készleten levőt listázza, akkor csak azt listázza, ami van is nekik.
[ Szerkesztve ]
-
Teko001
őstag
válasz r3dsnake #62261 üzenetére
Itt linkelték a gyűjtőoldalt.
-
lugosi
MODERÁTOR
Aki mostanában rendelt használt cuccot, és kiszállításnál Telekom üzletet adott meg, annak kiszállították vagy törölték?
-
Feherfy
tag
Még mindig nem megy a webshopról rendelés.
Valakinek valami ötlet, hogy mi lehet a hiba? Vagy hogy mikorra hozzák helyre? :/ -
tjokai
senior tag
Sziasztok
Ha webshopban rendelek egy új készüléket részletfizetéssel, a kezdőrészletet a futárnak kézbestéskor kell fizetnem vagy előre el kell utalnom és csak utalást követően küldik a csomagot?[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
South Velen
addikt
válasz lugosi #62276 üzenetére
Volt, akinek kivitték T-pontra is. Nekem eddig nem törölték, igaz már munkaidő után adtam le. Bár valószínűleg nem akarnak plusz emberi erőforrásra költeni, ha már elég jó áron szórják ki a bennmaradt készleteket/visszavitt cuccokat, valószínűleg ezért játszik csak a futárnál való átvét..
szerk.: mondjuk akkor még a PP átvét is játszhatna
[ Szerkesztve ]
-
cris78
őstag
Tegnap óta nem működik a blackberry netem. Ma felhívtam őket, központi hiba. Ilyenkor mi a teendő? Egy rohadt emailt sem nem kapok meg, pedig fontos lenne, hogy megkapjam őket.
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
TeebyKay
őstag
domino surf csomagnál ha netplusz szolgáltatást aktiválok és elfogy a net, a weboldalon azt írták automatikusan aktivál rá újat. nincs arra lehetőség, hogy ehelyett lassítós legyen? (ne költse már a pénzem kérdés nélkül)
[ Szerkesztve ]
-
balint82
senior tag
Tegnap kosárban volt egy iphone 6 64gb (120e), már csak a szállításra kellett volna böknöm (nem lett volna rá szükségem, de szívesen kipróbáltam volna egy almát).
Aztán lebeszéltem róla magam a használt volta miatt (no garancia), meg az esetleges utánajárás miatt, ha nagyon gázos lett volna az állapota.
De a fentiek szerint a már visszaigazolt rendeléseket is törölhetik.[ Szerkesztve ]
Google Pixel 4a
-
Feherfy
tag
Üdv.
Még mindig a webshopból való rendeléssel szenvedek, és állandóan technikai hibát dob a szállítási és fizetési adatok megadásánál.
Közben észrevettem, hogy habár a legutóbbi számla ki lett fizetve, de a webes felületen a rendszer még nem frissült, így lejárt tartozást ír.
Lehetséges, hogy ez a problémája? -
privacy99
senior tag
Sziasztok!
Sok éve a Telekomnál vagyunk, mobilok, és otthoni előfizetés is van ott, az otthoni a legnagyobb csomagokkal (tv, telefon, internet), platina szinten. Ennek ellenére sosem vettünk semmit (mármint az otthonira), de most februárban a hűség meg lett hosszabbítva.
Az lenne a kérdésem, hogyha egy laptopot szeretnék venni kamatmentes részletre, akkor ezt meg tudom tenni így, hogy él a hűség? Akár úgy, hogy tovább hosszabbítjuk a hűséget?
Köszönöm!
-
leeka
tag
Sziasztok!
Tvt szeretnék visszavinni és érdekelne ha írok meghatalmazást, mert ugye Édesanya nevén van,a szerződés, akkor vissza tudom adni a tvt?
Annyira friss hogy tegnap jött meg.Köszi.
Fear the future !
-
Gedeon31
addikt
Nekem 8 óra után jött kettő e-mail, hogy érvénytelen a kettő használt rendelésem bolti átvétellel rendeltem.
-
bubuka80
tag
Ha másnak is szállításra vár státuszban van a csomagja, akkor azokat elvileg holnap adják át futárnak, legalábbis 1430-on nekem ezt mondták. Sok rendelés érkezett be, ezért van némi csúszás.
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! A következő dologban kérném a segítségeteket. Pár napja írtam a Telekomnak egy üzenetet a netes felületükön, hogy hogyan tudnék megszüntetni egy 2013 nyarán 1 éves hűséggel kötött netroll s előfizetés, ami előfizetés pár hónapja (lehet, több mint 6 hónapja) szüneteltetve van. Ma kaptam egy visszahívást ez ügyben, és egy kollégájukhoz átkapcsolva sikerült is megszüntetnem az előfizetést. A megszüntetéssel kapcsolatban még terhel valamilyen költség? Előre is köszönöm a segítséget
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Tappancs2001 #62298 üzenetére
A következő hónapban fogsz kapni résszámlát, erre a 18 napról, azt még be kel fizetni, a számla következő számlazáráskor fog elkészülni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Apple A16-ok készülnek a TSMC arizonai gyárában
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Linux haladóknak
- EAFC 25
- Netflixesedik a YouTube, AI gyárt rá videót
- Úgy tűnik, hogy jön a Horizon Zero Dawn Remastered
- Battlefield 2042
- További aktív témák...
- Elite Dragonfly Chromebook 2-in-1 27% 13.5" FHD IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB ujjlolv gar
- LeBron 21 "Optimism" EUR 44,5
- Sony PlayStation 5 Digital Edition + Sony Pulse 3D fejhallgató + 2TB külső SSD
- IPhone 13 Pro 128GB gyári független megkímélt
- Precision 5550 27% 15.6" 4K+ érintő i7-10850H T1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen