Hirdetés
Hirdetés
-
The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom - Mit várhatunk a játéktól?
gp A fejlesztők egy hosszabb előzetesben beszéltek arról, hogy milyen kalandok várnak Zeldára.
-
Képeken mindkét Xiaomi 14T
ma A sima és a Pro modell is lebukott a bemutató közeledtével.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
azigazimoris
aktív tag
-
berbatov2
senior tag
válasz azigazimoris #62101 üzenetére
Sajnos mar csak szemelyesen tudok, mivel a 2 ev elkezdodott 2 hete, masnap mentem volna vissza a G3-ert erre az ugyintezo nem rakta felre es visszakuldte a telefont a kozpontba.
-
chester99
aktív tag
Üdv
Elég rendesen bővült a használt cuccok listája, iphone 4s 17k-ért megrendelve, remélem bontatlan lesz
-
foxymaci
senior tag
Jééé már megint nem működik a weboldal ..... tartozékokat akartam volna lesni ..
_FoxY_ / Iphone 14 Pro / PS5 / iPad Pro 11 M2 / Watch Ultra /
-
legenda
válasz South Velen #62111 üzenetére
elég sok termék van, bár inkább csak kíváncsiságból nézetm végig, mert ilyesmiket nem veszek használtan.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Frozzy
őstag
Ha előfizu meghosszabbítása ként vett valaki telefont és egybe kifizetett vagy a részleteket már törlesztette ezek után még letilthatja a szolgáltató valamiért a telefont?
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
quailstorm
nagyúr
válasz palee69 #62120 üzenetére
kipróbálod
amúgy a termék leírásában írják, hogy ha független
Mindenki figyelmét felhívom, hogy nem a jótündér árulja ezeket a készülékeket!!!
Jellemzően hibásak. Van példa arra is, hogy teljességgel használhatatlan, be se kapcsol rendesen. Aztán van a kishibás, elmegy a térerő, hasonló. Van esztétikai hibás, sárga, vagy foltos, bevilágítási hibás kijelzővel. Akkuhibásat is láttam már.
Notebookoknál meg a badsectoros fullKO HDD a jellemző, ami menthetetlen.
Szegedi volt szervizesnek (megszűnt) már a töke tele van a visszavitt cuccokkal.
Persze néha még kockázat mellett is megérheti, pl egy noti+HDD-t ha számolsz és nem drága. -
lugosi
MODERÁTOR
válasz quailstorm #62122 üzenetére
Telefont vettem ilyenben korábban. Hibátlan, a mai napig használom. Legfeljebb kibontva lehetett.
-
South Velen
addikt
válasz quailstorm #62122 üzenetére
Nekem és ismerőseimnek 4 ilyesmivel volt tapasztalata: 2 ebből tök új volt, egy kiállítási (eléggé leharcolt példány) és 1 tök új (legalábbis zárjegy rajta volt épen), de kijelzőhibás. De ez lehet, hogy gyártási hiba volt. Ha hibásak, akkor elég nagy blama lenne ha nem írnák ki. Bár ki tudja, most elbizonytalanítottál. P7-et rendeltem 25-ért fehéret, a fekete 40, ez is érdekes..
-
n@p@lm
őstag
megy a weboldal csak éppen kosárba nem tudom pakolni a kinézett készüléket.
-
Vangelis
nagyúr
válasz South Velen #62124 üzenetére
Semmi gond nem szokott lenni velük. Nekem még nem volt.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
quailstorm
nagyúr
-
Teko001
őstag
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz quailstorm #62129 üzenetére
Nem-nem. A VIP-tagokat fogják lassan átnevezni Vangelis-taggá a Telekomnál!
-
Teko001
őstag
válasz TeebyKay #62133 üzenetére
A Domino Surf-ben van internet, így a "Még több netre van szükséged?" fül alatt található csomagok vonatkoznak rá, amik olcsóbbak, mint a "Nincs még net a díjcsomagodban?" fül alatt található csomagok. Mivel a Domino 5-ben nincs internet a díjcsomagban, így rá azok vonatkoznak.
-
Blackmirror
senior tag
Szívesen megrendelnék egy telefont,de hibát dob ki
iPhone X@R, iPad Pro
-
Teko001
őstag
válasz TeebyKay #62137 üzenetére
Pontokat gyűjtesz, a pontokat beválthatod kuponokra vagy vehetsz belőle dolgokat, illetve kérhetsz kártyát, amivel állandó kedvezményeket vehetsz igénybe a partnereknél (a legújabb épp a burger king 15%-a)
[ Szerkesztve ]
-
=Thor=
tag
Sziasztok!
Ezek a telekomos használt cuccok hibátlan működésűek lehetnek?
-
legenda
válasz r3dsnake #62141 üzenetére
nem csak nálam, amikor valaki beírta, hogy nem megy az oldal, akkor más is írta előttem a helyes működést, ahogy máskor, korábban is nem.egyszer volt már ilyen.
leírom, ha valami nem jó, de ha egyszer működik, akkor miért írjak mást?[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Blackmirror
senior tag
válasz Blackmirror #62140 üzenetére
Mostmár jó
Nem működik túl stabilan az oldal.Párszor próbálkozni kellett,mostmár a számlám is be tudtam fizetni.
iPhone X@R, iPad Pro
-
kezdő
senior tag
Jók ezek a használt készülékek, csak holnap törölni fogják a megrendeléseket...
Nekem épp most lesz velük pár köröm a fogyasztóvédelemnél.
(visszaigazolták a megrendelést, kártyával ki lett fizetve, majd törölték)
Kivizsgálás eredménye: bocs IT hiba volt.
1 héten keresztül náluk volt ~120.000 HUF és még csak egy bocsánatra se futja.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- ASUS TUF-AX5400 Router
- Eladó I7-7700 Asus MAXIMUS VIII-al!
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600 - 1TB-4TB M.2 NVMe SSD - RX 6600 8GB GDDR6 - 16/32GB DDR4- GAR/SZÁMLA!!!
- XFX RX 6900 XT 16GB GDDR6 SPEEDSTER SWFT 319 Eladó! 175.000.-
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen