Hirdetés
- A Galaxy A16 5G az új mérce: hat év frissítés az alsó polcon
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Tavaszi szél Pixelt áraszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- DIGI Mobil
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Hirdetés
-
Metaphor: ReFantazio - Befutottak az első tesztek
gp A beszámolók alapján elmondható, hogy érdemes várni a játékot.
-
Asus X515UA TDP "Tortúra"
lo Idén január óta boldog tulaja vagyok egy Asus X515UA típusú notebook-nak mely a következő specifikácókkal...
-
A Galaxy A16 5G az új mérce: hat év frissítés az alsó polcon
ma Az újdonság kiemelkedően hosszú ideig tartja naprakészen az Androidot és a biztonságot.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
veterán
Végre elkészült a mobilnetes elektronikus számlám (a sima mobilos még mindig nem), és érdekes részt találtam az ÁSZF változásos résznél:
"Az EU Plusz és EU 100 opciók leírása kiegészül azzal, hogy azok 2015. május 1. és augusztus 31. közötti időszakban rendelhetőek meg. (Havidíjas Díjszabás 2/A Melléklet 7.5. pont)."
Tehát akkor tényleg csak nyár végéig lesznek megrendelhetők? Nagy dirrel-durral beharangozták május elején, de azt senki nem közölte a Telekom részéről, hogy csak promóciós ajánlatról van szó...
Vagy csak arról van szó, hogy új opciók lesznek ősztől? Nem tiszta ez az egész nekem.iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
ForRedGlory
félisten
válasz vwpolopg #61700 üzenetére
"Miért én telefonáljak? Miért nem keresnek meg? Ez nem így működik... "
Az első kérdésre a válasz: javaslat volt
A második kérdésre és a kijelentésre: látom nem fogtad fel, senki nem mondta, hogy nem lettél megkeresve, te sírsz itt látatlanban, hogy a nyomi Telekom nem keresett meg brühühühü, miközben halvány lila fogalmad sincs az egészről, lehet hogy a levél már régen úton van a postán. Megjegyzem, 25 naposnál régebbi panaszok esetén AUTOMATIKUSAN keresik az ügyfeleket TELEFONON, ha neked nem volt ilyen és nem fogadott hívásod sincs ismeretlen számról, akkor jó eséllyel már rég ki lett vizsgálva. Persze ebben is benne van a hiba lehetőség. A kedvedért megnéztem, összesen 10db olyan ügy van ami 30 napon túli, nem sok az esélye, hogy a tied is közte van...Amúgy nyugodtan menj el az NMHH-hoz így látatlanban, de lesz egy rossz hírem, körbe fognak röhögni, mert első kérdésük az lesz, hogy mi a kivizsgálás eredménye és megkaptad-e már. Te meg majd gagyogsz, hogy ja bocs, azt nem tudom, a csúnya Telekom nem kérdezett meg én meg fafejű vagyok és csak azért sem érdeklődöm meg. NA ez nem működik így...
[ Szerkesztve ]
-
vwpolopg
őstag
válasz ForRedGlory #61703 üzenetére
Látom Te nem fogod fel, hogy attól, hogy engem osztasz egy fórumon, az én ügyem nem fog előrébb lenni és tök jogosan verem a nyálam ahol akarom mert egy közületek megkárosított. Nem csak engem, de ez az én ügyem szempontjából mellékes. Pont nem érdekel, hogy ,,a nyomi Telekom nem keresett meg brühühü,, ideje lenne felfognod, hogy többek között belőlem kapod a fizetésed és főleg ha jogosan, ott anyázok ahol akarok. A boltban is így osztod az ügyfeleket? Vagy csak itt neten ekkora az arcod és kiéled a boltbéli sérelmeket? Az, hogy itt óbégatok a 30 nap miatt,te meg rinyálsz, hogy nem fogom fel, hogy biztosan úton van a levelem postán, az is téged minősít de megsúgom, hogy engem az zavar, hogy elhúzzák eddig. Semmi nem indokolja, hogy a 30. napon küljdenek egy levelet postán, bőven el lehetett volna küldeni előbb, vagy ha el is húzzák eddig, dobni egy sms-t, emailt stb.
De rendben, kapok majd egy levelet, tudod mit, megvárom, ebben igazad van, hogy 3 munkanapon belül megjöhet. Tehát ha keddre nincs a postaládámban, akkor nem küldtek semmit időben. De az, hogy kapok egy sablon levelet amiben leírják, hogy sajnos hiba történt stbstb blabla, az a gyökér kollégád meg vígan húzza le tovább az ügyfeleket, na az nagyon nem oké... kíváncsi vagyok a levélre és majd megosztom itt a tartalmát, nehogy szú érje a hát elejét...
Senki nem keresett meg semmilyen formában. Nem volt hívásom rejtett számról, sem felvett, sem elmulasztott. Se sms, se email, semmi megkeresés nem jött. Legyen az akármilyen nüansznyi panasz, ezért is jogosan verem a nyálam, hogy annyit se képesek jelezni, hogy panasza kivizsgálása folyamatban van. Az se érdekelt volna ha egy automata üzenet, legalább tudnám, hogy foglalkoznak az üggyel.
-
ghostie
tag
válasz punky10 #61329 üzenetére
Sziasztok,
Vettem én is egy ilyen akciós Luna bluetooth headsetet, de valami nem stimmel vele.
Berakom a bölcsőbe, rádugom a töltőre, elkezdi tölteni mind a bölcsőt mind a headsetet (pirosan világít mindkettő). Egy idő múlva a bölcső ledje zöldre vált, gondolom azért, mert feltöltődött. Viszont a headset ledje nem világít egyáltalán, a bölcsőbe helyezés után pirosra vált majd 1-2 percen belül kikapcsol. Ha megpróbálom kivenni a bölcsőből 1-2 másodpercre zöldre vált, majd 1 másodpercre kéken villog mintha elkezdené a párosítást de kikapcsol és nem tudom párosítani.
Úgy tűnik, mintha a headset akkumlátora nem töltődne ezért a bölcsőből kivéve rögtön kikapcsol.Segítséget szeretnék kérni olyanoktól akiknek van ilyen készüléke, hogy én csinálok valamit rosszul, vagy hibás a headset?
Köszönöm
-
Schizoka
aktív tag
-
Halihó Mindenkinek, totál nem vagyok jártas a T-s dolgokban, inkább kérdezek
Szóval a kék-szopóroller szolgáltató Júli egytől emel, plusz a netcsomagok végén tiltja a netet... Na ez nekem nem jön be...
Előfizum viszont olcsó, nem akarnék váltani / családi csomagok, blabla /
Dual-simes a telefonom, és arra gondoltam, valami szögegyszerű Dominós csomaggal váltanám ki a netezést.
A lassítás nem érdekel, csak a kommunikáció maradjon meg, tehát alap megoldás érdekelne.Nézelődtem, de nem tudtam igazán elmenni a csomagok között.
Domino NetPlusz SKi mit ajánl?
[ Szerkesztve ]
Black Shark Watch GT okosóra eladó, vadiúj bontatlan.
-
eddie17
addikt
Vajon a 29.990 forintos S4 mini-ből lesz még? Igazán jó áron fut így dominóban.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz ForRedGlory #61703 üzenetére
"Amúgy nyugodtan menj el az NMHH-hoz így látatlanban, de lesz egy rossz hírem, körbe fognak röhögni, mert első kérdésük az lesz, hogy mi a kivizsgálás eredménye és megkaptad-e már. Te meg majd gagyogsz, hogy ja bocs, azt nem tudom, a csúnya Telekom nem kérdezett meg én meg fafejű vagyok és csak azért sem érdeklődöm meg. NA ez nem működik így..."
De hát ez pont nem így van. Nem neki kell üldözni a választ, érdeklődni, hogy miért nem válaszolnak, a szolgáltatónak van kivizsgálási és válaszadási kötelezettsége.
Pont az az egyik mulasztás, amit szankcionálhatnak, ha határidőben nem történik meg a kivizsgálás. Nem válaszoltak = nem történt meg.
Egyébként meg tényleg szokásuk a határidő vége felé reagálni. Erről mondjuk értékelendő lenne, ha leszoknának. -
-
Teko001
őstag
válasz Graphics #61713 üzenetére
Ha csak mobilinternet kell, ott vannak a net&roll csomagok is.
Amit érdemes megnézned:
Domino Net&Roll (minden 500MB 1000ft)
Domino NetPlusz Arany és Platina (ha van esetleg otthoni előfizetésed, 200MB/590ft, utána 32/32
Domino NetPlusz S (690ft/200MB, utána 32/32
Domino NetPlusz M (990ft/500MB, utána 32/32[ Szerkesztve ]
-
-
-
Teko001
őstag
-
válasz Teko001 #61718 üzenetére
Nekem aanno a Telenoar lassitott is eleg volt. Mivel naluk a havi lejarta utan tiltjak a netet , vmi alternativa kell.
Telenoros extra szolgaltatasokat lemojdom, es meg ugy is bentebb leszek anyagilag, ha veszek masik kartyat.
Koszi a segitseget.
Black Shark Watch GT okosóra eladó, vadiúj bontatlan.
-
veterán
-
St3ven
addikt
válasz Teko001 #61714 üzenetére
A Domino NetPluszoknál a bővítős árakat linkelted, ami ugye csak Domino Surf tarifacsomag esetén érvényes (+890 Ft havonta).
(#61723) Teko001:
Csak azért szóltam, nehogy a bővítős árak alapján döntsön.[ Szerkesztve ]
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
-
veterán
-
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok! Akinek nincs telekom fiókja, az a telefonszám-jelszó kombóval be tud lépni a honlapra? Mert nálam:
503 Service Unavailable
No server is available to handle this request....
-
Totheground
addikt
Mennyi ideig tart a Music opciónál, hogy a linkelt Spotify account végre prémiumra váltson? 25.-e óta még mindig nem történt meg.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Teko001
őstag
válasz Totheground #61730 üzenetére
Régen azonnal megtörtént. Próbáld meg újra összekapcsolni.
-
veterán
-
-
veterán
Most komolyan, mikor érjük már meg, hogy lesz egy olyan hónap (inkább hét), amikor végig hibátlanul megy a weboldal...ez már egyszerűen szánalmas.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
vwpolopg
őstag
Köszi mindenki, akkor csak a szokásos... de, hogy valami pozitív is legyen, egy előfizetés megszüntetése körülbelül 10 perc alatt megtörtént, ebből 7-et töltöttem a boltban az ügyintézővel, 3-at telefonon háttércsoporttal. Ez szimpatikus szintidő, telenornál több mint 3 hónapig sz**tam...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Egyébként ezt az elektronikus hívásrészletezőt be lehet kapcsolni önkiszolgálón is, vagy mindenképp ügyintéző kell hozzá? Mert mindig azt írja a számlában, hogy kapcsoljam be, ingyen van.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz vwpolopg #61728 üzenetére
Szuper, hogy persze hogy nem megy. Miért is éppen most működne, amikor jelzett, hogy megjött a számla?!?
Komolyan mondom, egyszer elmegy, kétszer előfordul, de hogy állandóan ez legyen... Nem tudom, hogy mi az akadálya annak, hogy egy ekkora cég, ekkora pénzügyi háttérrel, ekkora ügyfélbázissal ne legyen képes egy működő, egyszerűen csak működő online rendszert megcsinálni. Ami nem válik hétről hétre közröhej tárgyává. Hihetetlen.
-
veterán
-
Gedeon31
addikt
válasz szabogabor10 #61740 üzenetére
Hónapok óta a Telekom alkalmazásban fizetem a számláimat, nincs olyan gond, mint a weboldalon.
-
veterán
-
Totheground
addikt
Na, újra beállítottam az accomat és most egyből rátette a prémium statuszt. Jól sejtem, hogy ezzel buktam a T-féle ingyenes 30 napot az opcióra?
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Teko001
őstag
válasz Totheground #61744 üzenetére
hát az idáig eltelt részét igen.
-
madrac
senior tag
Nekem se az olcsóbb internet bővítő árakat hozza le még mindig domino surf-el, de én így nem mertem megrendelni a netes felületükön. Ezért felhívtam az ügyfélszolgálatot és kérdésemre azt válaszolták hogy valóban az olcsóbb bővítő internet árak érvényesen surf-höz, és nem tudják miért jelenik meg hibásan, de jelzik azt az ezzel foglalkozó csoportnak. A lényeg a lényeg hogy a telefonos ügyfélszolgálat viszont betudja aktiválni az olcsóbb opciót.
-
oncsi
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene.
Jelenleg van egy Net&Roll L es csomagom 9550Ft\hó, aminek a hűsége most jár le. Platina kártya miatt most még vehetnék e mellé egy ugyan ilyen csomagot, készülékkel (lenovo Tab 23eFt kp-ért) kedvezményesen asszonynak, havi 7550Ft/hó-ért. Amire természetesen ő vállal további két év hűséget. A kérdés, hogy én megszüntethetem e ilyen esetben a most lejáró (júliusban) 9550Ft-os csomagomat?
[link]Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
odipapa
senior tag
Sziasztok!
Tudja vki. hogy az S4 mini-t mióta nem lehet kapni?
Státusz szerint érkezni fog még belőle, de lehet hogy csak kamu.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- BOMBA ÁR! 10 Magos! Új Samsung Galaxy Book2 "Kis Gamer" Laptop -50% 15,6" i5-1235U 8/256 FHD IPS HDR
- Bontatlan Lenovo ideapad 5 "Kis Gamer" Ultrabook -30% 14" AMD Ryzen 5 5625U 6Mag 16/512 Radeon 2GB!
- APPLE IPHONE 13 PRO 128GB
- Sony A7 IV + 2470 GM II
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1235U 10Mag 16GB/256GB FHD+ IPS
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen