Hirdetés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Napfény alatt sose merül le az Instinct 2 Solar
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- A Tesla robotaxi víziója még mindig a jövő, de egyre közelebbi
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoby36
senior tag
Üdv!Manapság is előfordul,hogy valakinek lejár az előfizetése és le akarja mondani,akkor az ügyfélszolgálat felajánl egy kisebb értékü készüléket ingyen?Csak ,hogy ne mondja le az illető.
A logikában semmi sem véletlen!
-
Kispotter
tag
Sziasztok! Feltöltókártyás vagyok van 500 mb mobilnetem 20. án van a hónapfordulóm ekkor nullázzák az adatforgalmat és ekkor vonnak pénzt. Voltam nyaralni és elhasználtam a netemet így belasították van valahogy lehetőségem úgy venni mobilnetet 20. áig hogy a hónapforduló maradjon??
Egy férfi bemegy az óvodába, és azt mondja: -jöttem a gyerekemért. -Hogy hívják? -Nem mindeggy?! Holnap úgyis visszahozom...
-
lorcsi
veterán
szevasztok
a t-mobil webshopjában kinéztem egy terméket, beleteszem a kosárba..és beállítom a fizetési módot..meg írnám az átvételi pontot, de nem engedi..
a szállítási információknál az szerepel, hogy ingyenesen kérhető a tpontokban való átvétel
de jó is lenne, viszont nem változtatható, csak az a fix pont ahol jelenleg is állomásozik a termékmi van iylenkor ?
-
legenda
válasz Kispotter #61554 üzenetére
szia,
nem írtad, hogy milyen opció az az 500 MB, de domino netplusz vagy domino net&roll mellé mehet például a domino turbo 1 GB (1590 ft).
30 napig lehet felhasználni a kapott adatmennyiséget, viszont a korábbiakkal ellentétben, ez nem újul meg magától és egy cikluson belül többször is aktiválható.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Ateszpapa
addikt
válasz b.daniel #61564 üzenetére
Értem én, de mire hivatkozzak, honnan tudom azt az árat ami a rendszerben sem volt/van benne?
Erre a fórumra, mert be írta valaki?Amúgy a gari sem stimmel szerintem, mert nem kaptam gari jegyet, csak a számlán szerepel, hogy 6 hónap gari van rá - ami szerintem kevés, mert legalább egy évet kell adniuk 10 ezer forint felett.
-
Ateszpapa
addikt
Szia!
Én bontottam ki a dobozt.
Külön gari papírt sem kaptam, csak a számlán ez a szöveg olvasható:"Megjegyzés 6
A jelen számlán értékesített termékre a jogszabályoknak megfelelõen 6 hónap szavatosság érvényesíthetõ"Ezek szerint rendesen elrontotta az ügyintéző hölgy?
Fura volt, hogy gőze sem volt, hogy ilyet is árulnak.
-
kenny123
addikt
Haha lol, változott a topiknév?
Kérdésem lenne. Mindig nagyon laikus voltam a hálózatirányítós dolgokhoz, ezt nézzétek el nekem.
Van egy otthon élő telekom mobilszámom, amit ugyebár itt kint nem sokat használok, de jó lenne azonnal megkapni az arra érkező banki sms-eket, illetve egyéb infókat.
Az átirányítás hogy zajlik, lehetséges egyáltalán csak webről elintézni? Illetve egyáltalán Magyar tmobiltól tudok irányítani holland szolgáltatóhoz? Milyen költségekkel jár ez?Köszi.
yo
-
btomi9
aktív tag
válasz Teko001 #61550 üzenetére
Oké, én csak azt nem értem, hogy hogyhogy nem szerepel az ÁSZF -ben? Így igazából nem is létezik. Amivel nekem nem lenne bajom, mivel adják és tudom használni. Csak ha igényelek egy újat és elutasítanak, akkor felnyomhatom őket az NMHH -nál, hogy fogyasztók megtévesztése (ugyanis a honlapon egy szó nincs arról, hogy egy előfizető csak egyszer veheti igénybe), ÁSZF -ben egy szó sincs róla, kicsit patthelyzet. De most már kíváncsi leszek, azért a 2 giga laptopon pillanatok alatt el fog fogyni még youtube nélkül is.
-
g0dl
addikt
Van egy nem használt domino sim-em, ami hamarosan lejár, de pár ezer Ft van még rajta. Mire lehet ezt felhasználni?
feltölteni róla másik domino-t, parkolás, autópálya matrica, lottó, vagy felvenni kp-ben? Működik ezek közül bármelyik? -
Teko001
őstag
Hát ha megoldható is, maximum egyedileg szerintem, és személyes ügyfélszolgálaton vagy írásban, kérésre, de a legegyszerűbb számodra talán az lenne, ha elköltenéd. De Soulfly842 talán jobban megtudja neked mondani, hogy mikor van erre lehetőség, ha tényleg van is. A visszakérés pedig augusztustól fog élni
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz zoli62 #61541 üzenetére
Beszélj egy ügyintézővel. Tuti, hogy ezzel kapcsolatban van valami kavarodás
(#61542) Ateszpapa
Irj nyugodtan egy kivizsgálásra vonatkozó levelet. Egyedi akcióskók, melyek nagyon frissek, s eddig még csak néhány üzletben volt csak ilyen. Ekörül volt szerintem a zavarodottság. Az akciók egyébként június 1-től, a tervek szerint - ha a készletek is engedik - folyamatosan futnak majd ezek a nyáron.Hivatkozz nyugodtan arra, hogy a Fesztivál-tartozékkedvezményekről van szó, melyek elején indultak, s más csatornán korábban ezt a felvilágositast kaptad.
(#61539) btomi9
Az akció egyszeri promóciós internet.
(#61550) Teko001
Igen megszunik automatikusan. Esküdni nem merek, de talán egy év. Havidja nincs semmilyen körülmények közt, de más publikus internet csomagra át lehet váltani.
(#61554) Kispotter
Turbó opciókra keress rá, csak azzal lehet bővíteni, vagy nagyobbra lehet váltani.(#61567) Ateszpapa
Általában a legegyszerubb filléres tartozékokra, ill egyszerubb gyártók olcsó produktumaira nem jótállás, hanem csak szavatosság van. Ennek köze sincs a használt eszközökhöz.
(#61539) btomi9
Azon felül, amit Teko001-nek leírtam: azért nincs benne, mert ez egy promóciósan adott termék. Promóciós nyiltkozatot kap hozzá az ügyfél, abban vannak leírva a feltételek. ÁSZF-be a későbbiekben - ha állandósítják - max akkor lesz benne.
(#61574) g0dl
[ Szerkesztve ]
-
Kispotter
tag
Netplusz M van nekem. Ha a Turbót aktiválom akkor az ügye 30 napig tart és addig az alap netplusz M el mi lesz? Ugyanúgy levonja a pénzt a hónapfordulómon 20 án és ha lejár a 30 nap 0 ról indul az alap netem egész 2. - áig?? Valamint a weboldalon 990 ért van az 500 Mb akkor tólem mértvon le többet mindíg?? Nemtudom pontosan kb 1500 körül?? Köszi előre is!
Egy férfi bemegy az óvodába, és azt mondja: -jöttem a gyerekemért. -Hogy hívják? -Nem mindeggy?! Holnap úgyis visszahozom...
-
Soulfly842
addikt
válasz Kispotter #61579 üzenetére
Amit te nézel az csak az Domino Surf esetében érvényes, mivel ott forgalombővítőnek minősül. A domino Surf kivételével minden más csomagban 1790 a feltöltőkártyás ár (a többinél nem forgalombővtőként, hanem úgymond 'fő internetként' funkcionál. Úgy más az ár.
A Turbó opció 30 napig tart. Ergo, ennek a 30 napja független a Domino Netplusz M csomagod megújulásától.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Ahogy nézem, folytatják a kisvárosok lefedését is LTE-vel. Helyes.
És végre Velencén is van, már csak Agárd és Gárdony hiányzik a környékről.[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Kispotter
tag
válasz Soulfly842 #61580 üzenetére
Hát ez tök jó, hogy nem írják ki érthetően mert az 1790 sehol sem szerepel valamint az sincs seholsem odaírva hogy a 990 csak surf nál van..
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Soulfly842 #61578 üzenetére
Az univerzális egyenleg feltöltés csak havidíjas előfizetőknek van, domino SIMnél ez a válasz jön vissza.
-
-
Ateszpapa
addikt
válasz Soulfly842 #61578 üzenetére
Milyen címen tudok írni ezzel kapcsolatban, hogy ki is vizsgálják?
Eddig vagy telefonon vagy személyesen intézkedtem. -
eddie17
addikt
Lehet mégis megyek a konkurenciához? Megjött az ehavi számla. 5490 az alap.
A program május 31-ig 5491 forintot mutatott, hogy ennyit használtam. Ugye ebben nincs benne a kedvezmény leírás alapján. Na és erre kaptam egy számlát 6104 forintról. Azt hittem a havi 1000 forintot vonják és nem adják hozzá.
Szóval ha véletlenül elfelejtették, vagy valamiért nincs beállítva akkor nem tartozom semmivel nekik, kifizetem aztán viszlát. -
dptrsk
Topikgazda
válasz eddie17 #61586 üzenetére
Ha a program 5491et írt, akkor 5491 volt áfa nélkül a költésed.
5491*1,27=6974 ft, ebből jön le az 1000 ft, és az 5490 lebeszélhetőség, s ami marad az a számlán pluszba számlázódik. De pl ha kék számot hívtál vagy külföldre volt kommunikáció, akkor az nem tartozik az 5490be. -
Ateszpapa
addikt
Én még a számlát sem kaptam meg, pedig eddig mindig láttam már az online felületen.
Csak a részletfizetési számlákat látom.Attól, hogy kapok 16 ezer forintnyi jóváírást még kéne látnom a számlát, nemde?
[ Szerkesztve ]
-
Ateszpapa
addikt
válasz dptrsk #61591 üzenetére
Fedezi bőven is mert kb 8 ezer szokott lenni a számlám. (bár most pontosan nem tudom, mert lemondtam a biztosítást meg díjcsomagot is váltottam lefelé + külön netet is rendeltem)
Úgy gondoltam, hogy a részletek is bele számítanak, de ezek szerint nem.
Most van 17 ezerért részlet plusz a teló számla amit nem tudok mennyi lett.Na, most kíváncsi leszek, hogy ami marad a 16 ból, azt a következő számlán is jóvá írják-e amíg le nem beszélem vagy a többi bukta.
-
kerxy
senior tag
Sziasztok!
Pénteken rendeltem egy telót, az egyik T üzletbe való átvétellel. Másnap felhívnak, hogy minden oké a rendeléssel, de jelenleg egyik T pontba se tudnak szállítani valami hiba miatt, ezért Pick Pack pontot kéne választani. Kiválasztottunk egy közelit, majd mondta hogy szerda délután 2-től vehetem át.
Tegnap délbe jött is az email, hogy szállítás alatt. Kérdésem, hogy hogyan tudom megnézni merre jár? (gondolom GLS viszi, hiába írom be a trackinghez a rendelés számot, egy 6 évvel ezelőtti cuccot dob ki)
Muszáj lenne ma átvennem délután, mert utána nem nagyon leszek itthon. -
törölt tag
Írd be ezt PC0000001487 és utána a rendelésed azonosítóját!
-
lorcsi
veterán
ha valakinek van fölös kuponja a webshophoz...
-
r3dsnake
nagyúr
Aki megkapta az 1000 ft-os havidíjkedvezményt, tényleg olcsóbb lett a mostani számlája? Mert az enyém nem. A részletező még nem elérhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- iPhone topik
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Tesla topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- 1:64 kisautó topic, Hot Wheels, Matchbox, MiniGt és minden más..
- EA Sports WRC '23
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gumi és felni topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Óra topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen