Hirdetés
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V2 - origami
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
válasz Soulfly842 #61451 üzenetére
Mix típusú korlátos csomagra ue. áll. (ami egyfajta átmenet a havidíjas és a dominó között)
(EcoSurf, Fun, Eco mix)
-
tepenzed
őstag
válasz Soulfly842 #61451 üzenetére
Havidijas de ez ilyen egyetemi csomag amibe kemeny 50 mb van max 10mbit/sel, amitbovitettem korlatlan bongeszessel, de aztan lehet hogy ez csak 3gt enged, viszont ha bejelentkezek az oldalon az adatforgalom mellett az van, hogy 4g/lte
Nem a sebesseg miatt erdekel, hanem valahol jol jon a 4g viszont a 3g egyaltalan( balcsin pl)
-
Soulfly842
addikt
válasz tepenzed #61453 üzenetére
A 3g-re már nem is igazán lesz fejlesztés. Nem preferált.
Mondjuk én - pont a balatoni lét alatt - a korlátlan opció túl raknék hozzá min. egy netplusz L-t, hogy teljes sávszélességet használhassak (150 Mbit/s). Ott nagyon jók a lefedettségi adatok. Hibátlanul kell működnie. Ha meg 3G van, akkor sok esetben az iszonyatosan leterhelt. Az LTE-vel nehezebb terhelést generálni.
(A netplusz szolgáltatás havidíját időarányosan fizeted csak az aktiválás napjától, a lemondás napjáig)
[ Szerkesztve ]
-
tepenzed
őstag
válasz Soulfly842 #61454 üzenetére
nekem a 10mbit/s bőven elég a korlátlan böngészéshez, nekem csak maga a 4G technológia kell. Viszont úgy látom a kártyám 4G képes, a telefonon be van állítva az LTE funkció, de ezek szerint ebben a csomagban nem nyújtják? Pedig az oldalon azt írja 4g/lte és nem az van, hogy elvileg már minden T ügyfélnek csomagtól függetlenül szabadon elérhető a 4G?
-
legenda
válasz tepenzed #61455 üzenetére
szia,
amennyiben az aláírásodban szereplő g2-t használod, úgy a megfelelő verzió, amelyik támogatja a megfelelő lte frekvenciákat?
szoftveresen adott minden feltétel?
van olyan firmware verzió, amelyikkel nem működik az lte!
a megfelelő hozzáférési pont beállítva?Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
tepenzed
őstag
-
-
Soulfly842
addikt
válasz tepenzed #61460 üzenetére
Szerintem régi típusú 'klasszik' Like díjcsomagod van, amiben a három kiemelt kedvenc számot 100 óráig hívhattad.
A díjcsomag hibátlan, a váltás nem preferált.
Továbbra is azt javaslom, hogy rakass rá egy Netplusz L díjcsomagot erre az időszakra - az könnyen elképzelhető, hogy áthidalja a problémát.
Ha ez nem működik és a készülék is képes lenne rá, akkor az egyetlen hiba lehetőség:
Sim kártya csere.Ott még nem LTE alap net van, hanem FunNet. Jó eséllyel ezen lehetőségek egyike lesz a problémamegoldás kulcsa.
[ Szerkesztve ]
-
tepenzed
őstag
válasz Soulfly842 #61461 üzenetére
igen pontosan az a csomagom van
remélem itt is kicserélik a netet a közeljövőben
[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
Na, sikerült kódot szereznem. Még mindig az a Nokia BT füles a bestbuy?
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
csibabu
tag
Sziasztok! Van egy előfizetésem move s díjcsomaggal. Arany kártyás vagyok már, most lesz egy éves az előfizetésem. És az lenne a kérdésem hogy így lehet e társkárgyát kihozni a tmobiltól, esetleg egy készülékkel?
iPhone 14 Pro
-
polonic
félisten
válasz Soulfly842 #61454 üzenetére
Pedig hasznos lenne a fejlesztes. Es akkor szepen lassan el lehetne bucsuzni a 2g-s halozattol. Ezaltal egy rakat frekvencia spektrum felszabadulna.
-
tothferenc
senior tag
srácok! minden hónap 15-én van a move m csomagom fordulónapja, amihez kiegészítésként netplusz L csomagot használok. Tegnap kaptam egy smst, hogy adatszolgáltatási keretem minden hó 15 napjától a következő nap 15. napjáig érvényes. (igazán ezt az üzenetet nem is tudtam mire vélni..) Ma reggel nézem a trés alkalmazást, és az adatforgalomnél 5 GB-os csomagot ír (netplusz xxl)!!! de én nem rendeltem/véltottam csomagot.... Hogy lenne a legegyszerűbb?? azonnal lemondani az XXL-t, és akkor csak időarányosan a 2 napra számláznak? vagy ne mondjam le, hanem helyette rendeljem meg az eddig használt netplusz L-t?? eléggé pipa vagyok...
i5 2500k + 8GB RAM + Gigabyte R9 270X 4GB ~ iPhone 13 mini - MediaPad M3
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz tothferenc #61471 üzenetére
Szerintem hívd fel az ügyfélszolgálatot és/vagy írj nekik egy emailt, hogy dokumentálható legyen, hogy te jelezted a lehetséges hibát, így előzhetsz meg szerintem minden későbbi kellemetlenséget. Ha a jelzésed ellenére, hogy te nem kértél nagyobb csomagot, ők mégis biztosítják a nagyobb adatkeretet, az már az ő bajuk kell, hogy legyen.
-
tothferenc
senior tag
válasz lugosi #61472 üzenetére
felhívtam... nos, ez személyesen került megrendelésre t üzletben az ügyfélszolga szerint... ami azért is érdekes, mert december óta van meg az előfizetés, és sem azóta, sem előtte nem voltam személyesen t pontban, mert online rendelés volt pickpackra... Annyit tudtunk csinálni, most visszaállították a move m-hez tartozó alap netcsomagot, és holnap, mivel már június van, meg tudom rendelni az eredetileg használt netplusz l csomagot. Így a tévesen beállított XXL csak 1 napra lesz részarányosan felszámolva... Bár innentől nem értem, hogy akkor most:
1, nélkülem hogy tud valaki az előfizumon módosítani
2, most visszaáll az alap net, de ha holnap megrendelem az L csomagot, akkor annak a havidíja hogy kerül számlázásra?i5 2500k + 8GB RAM + Gigabyte R9 270X 4GB ~ iPhone 13 mini - MediaPad M3
-
vwpolopg
őstag
válasz tothferenc #61474 üzenetére
Úgy tud módosítani, ahogy akar. Ha a bónusza úgy kívanja, lazán rápakol mindenféle szirszart az emberek előfizujára az adott ügyintèző. Nekem, asszonynak így lett készülékbizti, kollégámnak valami t-email plusszos baromság, neked meg xxl...
-
Tomikaa.
tag
Üdv. A Telekomnál lehet használt iPhone 4S-t venni? Ha igen, mennyiért? A magenta függő telefonoknál IMEI szűrés mikortól van? (Ami megakadályozza, hogy Blue Mobile kártyát használjak magenta függő telefonban.)
[ Szerkesztve ]
-
talamasca
senior tag
Úgy néz ki emberek, hogy a T kivette a használt készülékeket...
Tegnap még bent voltak, ki is választottam egyet, de üres oldalakat hozott be a vásárlás (részletek) lapon.Ma meg már, ha rákeresek nincsenek sehol...
“Black as midnight on a moonless night.”
-
Teko001
őstag
Szerintem tegyél panaszt.
-
Soulfly842
addikt
válasz polonic #61470 üzenetére
Az év végéig 97-98%-os lesz a 4G lefedettsége a Telekomnak. Így nem igazán látom értelmét. a 4G nem teljesen más frekvenciatartomány? mert akkor nem releváns a 'felszabadítása'.
Erős a gyanúm - szigorúan szubjektív gyanú - hogy előbb mennek rá az országos beltéri lefedettségre és a modernem LTE szabványok irányába, mint hogy a már-már költséges és indokolatlan utakat és a 3G fejlesztést járják tovább
3G-vel, ill ha arra fejlesztenének hosszútávon továbbra is álom maradna a 'nagyobb adatforgalmak olcsóbb áron' elképzelés... így legalább az esély meg van arra is. Ha már olyan szinten lesz optimizálva, fejlesztve - akkor annak már semmilyen akadálya nem lesz
Volt már azért pár leforgalmazhatóság növelés... emlékszek amikor még vagy 10 GB körül volt a legnagyobb net, s még túl is lehetett forgalmazni...
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
válasz Soulfly842 #61485 üzenetére
Nem értelmetlen. Ugyanis amíg mondjuk nincs VoLTE, addig muszáj előző generációs hálózatot fenntartani. De ettől függetlenül is muszáj. És a 3g lényegesen előnyösebb minden szempontból mint a 2g, ezt mondani sem kell.
Itt Magyarországon más frekvenciatartomány van a 3 és 4g-nek, igen.
Viszont ha a 2g-t lelőnék, akkor egyből felszabadulna a 900 mhz-es és az 1800 mhz-es tartományokból egy jó nagy spektrum. A 900 mhz a vidéki 3g-hez, az 1800 mhz pedig a városi 4g-hez jönne igen jól. -
Balázs1621
senior tag
Sziasztok!
Van egy Xperia SP-m, amin poros a kijelző és a digitizer között. Két év garancia van a telefonokra? 2013.07.03.-án vettem. T-Pontba vihetem gariztatni?
-
kezdő
senior tag
válasz Balázs1621 #61487 üzenetére
Igen, de tovább fogják küldeni a hivatalos Sony partner szervizbe.
Ha elkészül futár fogja kiszállítani az előre megadott címedre. -
taki01
őstag
válasz Balázs1621 #61487 üzenetére
Hogyha van lehetőséged akkor Cordonba [link] vidd mert úgy gyorsabban kész lesz és előbb kapod vissza a mobilod.
-
legenda
szia,
feltétlenül tegyél panaszt, vizsgálják ki, hogy pontosan hol, mikor és ki által - gondolok itt az ügyintézőre - lett aktiválva, az üzletekben pedig segítség lehet számodra a sorszámos rendszer és a kamerák által rögzített felvételek, ha odáig fajulna a dolog.
látatlanban nem gyanúsítgat az ember senkit, de az tényleg durva, ha a bónusz miatt önállóan, az ügyfél kérése nélkül aktiválgatnak különböző nagyobb csomagokat...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
vwpolopg
őstag
Az én esetemben 5 nap múlva lejár a 30 napos határidő az elküldött panaszomra, a kamerafelvételeket szerintem 30 napig őrzik majd, szóval azt már most cseszhetem, nagyon kíváncsi leszek, hogy egyrészt kapok-e választ 30 napon belül, ha pedig kapok, akkor mi lesz az... eddig biztosan le se szarták a dolgot, legalábbis a múlthéten amikor t üzletben voltam, még megvolt a biztosításom amit az ügyintéző magától aktivált be... Ha nem kapok választ a 31. napon megy egy újabb levél a tnek, csak épp mellette az nmhh-nak, fogyvédnek, homárnak is...
[ Szerkesztve ]
-
Balázs1621
senior tag
Köszönöm! Cordonba sajnos nem tudom vinni, túl messze van, marad egy T-Pont!
-
legenda
válasz vwpolopg #61491 üzenetére
velem vezetékes szolgáltatások kapcsán eljátszotta a telekom, hogy a harmincadik napon küldött sms-t, miszerint a korábban telefonon tett panaszom kivizsgálásra került, annak eredményéről postai úton küldött levélben fognak tájékoztatni a későbbiekben, aztán napokon belül hozta is a postás a küldeményt.
azért nem foglalkoztam a dologgal különösebben, mert biztos voltam benne, hogy a számomra kedvező irányban kerül elbírálásra a panasz, ami úgy is történt aztán.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
dptrsk
Topikgazda
Valakinek van tapasztalata, hogy MOLmobile(esetleg Blue mobile, gondolom az is ugyanaz)ról Dominora váltás lehetséges-e és ha igen mi a menete?
-
lugosi
MODERÁTOR
Én a helyedben panaszt is tennék, meg egy feljelentést is a rendőrségen, hogy aki ezt csinálta, érezze a törődést. Vagy lesz belőle valami vagy nem, de legalább nem csinálja meg többször.
-
tothferenc
senior tag
írtam nekik egy szép hosszú levelet... kíváncsi vagyok, mikor és milyen válasz lesz rá...
-
ForRedGlory
félisten
válasz tothferenc #61496 üzenetére
"Csak" egy valahogy felkerult plusz kiegeszito csomag miatt miert hosszu levelet irni? Azert, mert itt paran azt mondjak, hogy biztos direkt tettek fel jutalekert? Az meg sem fordul a fejedben, hogy veletlen kerult fel?
Lehet valaki kerte, de az ugyintezo elutott egy szamot es hopp a tiedre tette, mert nem vette eszre....
Azert remelem a sok okos ilyennel tenyleg elmegy a rendrosegre es kozrohely targya lesz garantaltan. Azt mondja a szolgaltato, hogy teves aktivalas, sorry. Pont.
[ Szerkesztve ]
-
tothferenc
senior tag
válasz ForRedGlory #61497 üzenetére
a "csak" valahogy felkerült szolgáltatás a számlazárás végén nekem + 1500 pénzembe fájt volna, és ha nem veszem észre, köv hónapban meg közel + 2000.... nem a dolog zavar, hanem szimplán az eljárás. És "csak" felelőst és magyarázatot kértem...
-
dptrsk
Topikgazda
válasz ForRedGlory #61497 üzenetére
Azért ne állítsuk be úgy a dolgot, mintha nem történt volna semmi...
Itt valaki nagyot hibázott, s a fórumtárs leleményessége, hogy viszonylag kis kárral megúszta.
A Telekom részéről a minimum, hogy az okozott kár dupláját jóváírja az ügyfélnek.
Az ügyintéző mi alapján aktivált be szolgáltatást, ha el is ütötte véletlen, nem ellenőrizte az adatokat(efi neve pl.), ezért az ő jutalékából a jóváírást le kéne vonni. -
btz
addikt
válasz Soulfly842 #61485 üzenetére
Nekem pl 3G-s telóm és tabom is van és örülnék neki ha több helyen használhatnám a képességeit.
És csak a 4G kedvéért nem fogom lecserélni LTE-s re, csak hogy aztán majd LTE-A-sra cserélhessem mikor az is bejön, nem tudom mikor de jövő év folyamán biztos terjedni fog.ⓑⓣⓩ
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Csendes és vezetékmentes irodai billentyűzet jött Logitech logóval
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ázsia Expressz 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k