Hirdetés
- Yettel topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- IPTV App Live stream - Androidra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Napfény alatt sose merül le az Instinct 2 Solar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
Ha a webshopból rendeltem úgy, hogy nem jelentkeztem be, akkor milyen formában tudok hozzájutni a termék gar. papírjához és a számlához? -
Soulfly842
addikt
válasz pepe091 #61400 üzenetére
Ahogy átmegy a rendelés - T-Pontban csak úgy tudják a bizonylatot készíteni, a számla is aszerint készült/készül el. Ahhoz sztornózni kell a webes rendelést unblock, hogy bármi machinálható legyen rajta utólag - s akkor mehet a második nekifutás a weben, vagy normál, az üzletben történő vásárlás.
-
MODERÁTOR
válasz Soulfly842 #61403 üzenetére
Köszi szépen. Akkor próbálkozom a webshoppal. Érdekes különben, mert a saját előfizetésemmel simán beváltottam a pontokat erre a termékre és meg is rendeltem, de pároméval már nem megy...
-
Soulfly842
addikt
válasz pepe091 #61405 üzenetére
Nem lehet, hogy alapértelmezett kapcsolat program jelszó van és amiatt nem engedi (3 számjegyű), ergo, hogy korábban az ő szerződésével nem lett még pont beváltva?
Ha ez az eset áll fenn: A régi felületnél ezt a jelszót lehet módosítani, adta magát a megrendelési folyamatban. Az újnál nem tudom, hogy hogy kezeli. Telefonos ügyintéző öt számjegyű jelszó ellenében viszont tud beállítani egy kapcsolat program jelszót. Hátha ez megoldja.
-
MODERÁTOR
válasz Soulfly842 #61406 üzenetére
Igen, legelőször erre hivatkozott a rendszer, és azt írta mivel alap, módosítsam. Amikor továbbléptem a módosításra, akkor is 3 jegyű kódot engedett csak. Viszont legalább akkor úgy tűnik megvan a probléma, és van min elindulni. Köszi szépen.
-
atis4660
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem, mely mobilok függetlenek a t.-nél. Most szeretnék venni szerződéshosszabbítással, de csak függetlent.
-
legenda
válasz atis4660 #61408 üzenetére
szia,
a termékek adatlapján (termékjellemzők -> általános -> kártyafüggetlen; igen/nem) megtalálod a szükséges információt.
elég sok független adott, csak néhány példa; m9, z3, z3c, p7
lassú is voltam, de belefér némi tévézés...[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
atis4660
csendes tag
Köszönöm a válaszokat!
-
tepenzed
őstag
srácok alapból 50mb az adatforgalmi keretem amit első nap elhasználok és belassítanak, viszont hozzáadtam a korlátlan böngészés opciót. A Youtube továbbra is atom lassan tölt be és nem lehet videózni mert az alap keretből forgalmazza a videókat, viszont észrevettem, ha megnyitok egy mobilos ,,proxy surf" weboldalt és ott illesztem be, hogy youtube.com akkor villámgyorsan megy minden. Szerintetek ezért megbüntethet a szolgáltató?
-
bubuka80
tag
Sziasztok,
tegnap megrendeltem a nokia headsetet kupon nélkül, mert féltem, hogy elfogy.
Ma megküldték a kupont, van arra mód, hogy lemondjam az előző rendelést? Ha igen, mi a módja?
Köszönöm -
Audison
senior tag
Ennyire egy amatőr bandát...Nem elég, hogy 20 percembe kerül leadni egy rendelést a webshopon, mert annyira sz.r a rendszerük, még a rendelésemet sem tudom átvenni, mert "nem jó a rendszer, jöjjön vissza holnap"... Nevetséges!
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz 313313 #61416 üzenetére
Jajj de édesek, Istenem!
"Ezért dinamikusan fejlesztjük hálózatunkat, a Hipernet 4G országos kültéri lefedettségét 2015 év végéig 95%-ra növeljük"
jaja mert a telekom meg a telenor megosztja egymással a vidéki 800MHz-et. Tehát nem önerőből lesz meg az a 95%.
Ilyen alapon a komplett hálózatukat is megoszthatnák egymással, és akkor jól kiszorítanák a vodát. -
313313
addikt
Nyilvánvaló volt, hogy ha egyik emel, akkor a másik 2 is fog...
Csak azért írtam be, mert hó elején elég nagy pórt kavart ismét, mindenki szidta a T-mobilet és mindenki le akart lépni...CineDOG1: legalább rá tudták fogni valamire, az ügyfelek meg megeszik reggelire...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Soulfly842
addikt
Egész jó lett a frissen újraélesztett Készülékbeállító felület...
Internetbeállításoktól kezdve, elég sok apró részletig, szép kis How-to -k
Bár biztos sok okos funkció+egyebek kerül még majd bele.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz pepe091 #61409 üzenetére
Egyre több teló független. Már csak az iPhone-okat meg a Samu csúcsmodelleket kell végre "felszabadítani". Ausztriában meg Németországban már egy ideje minden telefont függetlenül árulnak a szolgáltatók. Remélem nálunk is teljesen eltörlik ezt az értelmetlen marhaságot. Tarifát mindenképp fizetem, francnak kell még hálózati zár is...
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
cris78
őstag
válasz Soulfly842 #61422 üzenetére
Persze BlackBerry nincs
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
kerxy
senior tag
Sziasztok!
Van valami limit, hogy egy néven hány előfizu lehet? Három még belefér?
Köszi
-
merqree
őstag
válasz 313313 #61421 üzenetére
Én nem fogadom el az áremelést a T-Mobile-tól, mert nincs törvényi alapja.
A megnövekedett költségeire hivatkozik, ezt hivatalos válaszlevélben le is írták.
A szerződés módosításnak két oldalúnak kell lennie.
Én nem akarok módosítani, erre T-Mobile közli, hogy felmondja, és fizessek kötbért.
Kötbért kifizetem, aztán a bíróságon találkozunk.Az én elméletem szerint a fennálló szerződésben minden rögzített, így:
- szolgáltatás megnevezése és műszaki tartalma,
- havidíja
- hűségidő.Mind a ketten szabad akaratból vetettük ezt papírra.
Ő megemeli az árat, de nincs mögötte többlet szolgáltatás.
Nem fogadom el, erre ő felmondja.
A felmondásra magatartásommal nem adtam okot, hiszen a szerződésben rögzített valamennyi rám rótt kötelezettségemnek eleget tettem/teszek.Miért kellene fizetnem kötbért?
Majd a bíróság eldönti... -
btz
addikt
-
Soulfly842
addikt
Ha ez ilyen egyszerű lenne... de sajnos nem az.
- Ha készüléket is vettél hozzá, akkor lentebb válthattad bármilyen kisebb díjcsomagra. a Tarifakötbért átalakították készülék kötbérré, s onnantól szabad volt a díjcsomag váltás bármilyen - akár kisebb díjcsomagra.
- Ha nem vettél hozzá készüléket, akkor volt csak lehetőség az előfizetői szerződés felmondására kötbér mentesen.
Olvasgatni kell kicsit a Telenor házatáján - ők még ennyit sem engednek... a kapott 250 milliós büntetés ellenére sem. Nagyon durva - én ezt elképedve olvastam...
Kisebb havidíjnál, ahol csak az előfizetésre vállalt hűség volt, ahogy fentebb tőletek olvastam csak havidíj kedv-t adtak maximum.
-
Soulfly842
addikt
Hommárról vett idézet:
Megkérdeztük. Ez a Nemzeti fogyasztóvédelmi Hatóság válasza.„A szolgáltatók kizárólag az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény (Eht.) 132. §-ában meghatározott körben és szabályozott eljárásban módosíthatják egyoldalúan az előfizetői szerződést.
Fontos azonban tudni, hogy – többek között – egyoldalú szerződésmódosítás esetén az előfizetőket az alábbiak szerinti felmondási jog illeti meg.Az Eht. 132. § (5) bekezdése szerint,
· ha a módosítás az előfizető számára hátrányos rendelkezéseket tartalmaz, az előfizető az értesítéstől számított 15 napon belül további jogkövetkezmények nélkül jogosult felmondani a határozott időtartamú szerződést. Nem mondhatja fel azonban az előfizető a határozott időtartamú előfizetői szerződést ilyen esetben akkor, ha az előfizetői szerződést a határozott időtartamból eredő kedvezmények figyelembevételével, azaz hűség vállalásával kötötte meg, és a módosítás a kapott kedvezményeket nem érinti.
Amennyiben a módosítás a kapott kedvezményeket érinti, és az előfizető felmondja a határozott időtartamú előfizetői szerződést, a szolgáltató az előfizetőtől nem követelheti a szerződés felmondását követő időszakra eső kedvezmény összegét. Ebben az esetben a szerződés felmondási ideje legfeljebb 8 nap lehet, a szolgáltató az igénybe vett kedvezményeket a felmondási idő lejártáig jogosult felszámítani.
A lényeg tehát, hogy a határozott időtartamra kötött előfizetői szerződést, ha annak lejárata előtt akarja felmondani az előfizető, akkor a szolgáltató által meghatározott mértékű pénzösszeget (jellemzően kötbér címén) kell megfizetnie. Ez az összeg azonban semmiképp sem lehet több, mint az általa már a felmondási idő lejártáig igénybe vett kedvezmények összege (pl. az elengedett belépési díj, a kifizetett havidíj és a listaár közötti különbözet). A felmondási idő ekkor legfeljebb 8 nap lehet.”
Egyébként idestova láttam frontvonalban kb. 4 árváltozást. Hangos ügyfeleket is, de aki bármit eltudott érni ez ügyben - olyat nem. Ez utópisztikus elképzelés, hogy ez így a jelenlegi formában végigvihető - kicsit naiv is sajnos.
Akik jogilag felkészültebbek voltak/szakmába vágott - csak legyintett egyet.
De ilyenre - ilyen formában történő kétoldaldalú szerződésmódosításra, ahogy Vangelis is írta korábban - már csak aug-ig van ilyenre lehetőség. Változnak a vonatkozó passzusok.
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
nagyúr
válasz Soulfly842 #61437 üzenetére
Még kihasználják amit lehet... nem olyan hülyék ezek sajnos...
Tudják, hogy sokan birkák vagyunk ... vagytok!
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
djculture
félisten
válasz Soulfly842 #61437 üzenetére
Én ismerek olyat akinek az adott járási békéltető adott ajánlást miszerint kötbért nem követelhet a szolgáltató mivel ezzel a cselekménnyel ő maga kényszerint szerződésszegésre..
Amúgy tényleg ideje lesz ha ezek megszünnek mert szerintem tisztességtelen egy már megkötött szerződés feltételeit utána változgatni. Szolgáltató is kutya köteles vállalni a szerződésben foglaltakat és ugyanugy neki is van fizetési kötelezettsége ha nem tudja teljesíteni.[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz Soulfly842 #61440 üzenetére
*mobilon félálomban n helyett space lett.
Go dolom=gondolom.
percdíjváltozáy =percdíjváltozás.Itt viszont, ahogy a fentebbi - homáron megjelent hivatalos állásfoglalásból is kiderül: az igénybe vett kedvezmények nem változnak (a készülékhez kapcsolódó feltételes kedvezmény kötbér)
Ott, az általad is írt esetben gondolom a kötbér ténye volt vitatva (keretszerződés kötbér, táj./kapcsolódó dokumentumok hiánya, stb). Az úgy egy teljesen más eset és sajnos abban a formában összevetés alapján nem képezheti.
-
cris78
őstag
Mikortól lépnek életbe az új árak? Csak, hogy ne felejtsem el felváltani a csomagomat
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
mavrick
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó helyre írok, az alábbi dologgal kapcsolatban.
Van a Telekomnál egy 2 éves előfizetésem ami idén augusztusában fog lejárni, de a kedvezményes készülék csere funkció a mai naptól elérhető.
A kérdésem, hogy ha előbb váltok készüléket és csomagot, mint a jelenlegi csomagom lejárati ideje, akkor kell valamit ráfizetnem pl. kötbér? Mert mikor nézegettem a csomagváltást, akkor ott a csomagoknál, azt írta, hogy "A díjcsomagváltás kötbér fizetéséhez kötött, amely a következő havi számládon fog szerepelni"Válaszotokat előre is köszönöm.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz mavrick #61445 üzenetére
Vehetsz új telefont már most is, azonban ha 2 éve aláírtál tarifacsomagra is hűséget, akkor, a jelenlegi csomagod kategóriájában vagy feljebb válthatsz csomagot.
Pl. most egy 5000 forintos csomagod van akkor csak olyan csomagra válthatsz, ami az 5000 forintos kategirába tartozik vagy ennél drágább.Vagy 2 év készülékhűséggel, vagy az 5000 forintos hűséggel tudsz kihozni telefont a 3000 csomagokra nem tudsz jelenleg hűséget vállalni, csak ha lejárt a hűség.
Emellett, ha most Next csomagban vagy, akkor abból nem válthatsz ki, mert a Next csomagokra Next csomaghűség (is) van.
-
legenda
szia,
arany/platina kiemeltség esetén, a 24 hónapból már 21 letelte után lehet a hűség meghosszabbításával, előrehozottan új készüléket vásárolni, de ez csak az előfizetésre aláírt hűségre vonatkozik, amennyiben valamilyen díjcsomagra is aláírtál hűséget, úgy arra ez nem vonatkozik, tehát a hűség tényleges lejártáig nem, vagy csak meghatározott (ár)kategórián belül lehet azt módosítani.
maga a készülék ára lehet előrehozottan néhány ezressel drágább, kifizetendő a nem letudott maximum 3 hónap hűség, jellemzően 3 * 1000 ft, de ezt nem minden típusú készüléknél kérik be, illetve inkább régebben találkoztam ilyennel - iphone esetén például akkor sem fizettették ki, de mondjuk egy samsung csúcstelefon esetén igen -, mostanság már nem.
közben meg is válaszolták részint.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Soulfly842
addikt
Szia(sztok)!
Még annyival toldanám meg a leírtakat, hogy
1, Most már nincs árdifferencia bő egy hónapja az előrehozott készülékcserénél sem. Ugyanazt a kedvezményes árt kapja mindenki
2, A Webshopos felület előrehozott készülékvásárlásnál díjcsomag váltáshoz köti a tényleges hűségidő hosszabbítást, vagy kötbért akar terhelni, ha kisebbre szeretnél váltani.
Ha viszont nem webshopos kedvezménnyel bombázott készüléket akarsz vásárolni, akkor az üzletben ezt viszont tudják kezelni.
Hangsúlyozd, hogy milyen díjcsomagra szeretnél hűségidőt vállalni, s miután az a három hónap is letelt, mire szeretnél visszaváltani. Hogy eszerint legyen aláírva a hűségnyilatkozat is. -
tepenzed
őstag
Azt hogyan tudom megnezni hogy a sim kartyam 4g kepes e ? Mert a mobilcsomagom az,de meg sehol nem fogta be pedig be van allitva az lte. Kicserelik ingyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen