-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocaa
senior tag
Helo! Meg le nem jart husegu szerzodest lehet modositani? Nagyobbra valtanek .
"itt olyan vihar van hogy elfújja az fps-em "
-
veterán
-
atenza
senior tag
Heló!
Azt mondta az ügyintéző h a like csomaghoz tartozó 3 ingyen hívható számot be lehet az online felületen is állítani, viszont nem találom sehol ezt a lehetőséget...
Mehetek be megint? -
iceQ!
addikt
Sziasztok!
A Pick Pack csomagküldés mennyire gyors? Tegnap rendeltem tőlük egy telefont délelőtt és ma délután ígérte a Té. 4 óra van de még semmi hír nincs róla!
Megfog még ma jönni?
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
glaci
őstag
válasz szabogabor10 #47657 üzenetére
Köszi, mindjárt megnézem!
laci:
Bocsi, amúgy sem voltam valami jó nyelvtanból, erre még a mobilon kapkodás és a fáradtság is rátesz egy lapáttal.Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
HofiZoli
senior tag
válasz szabogabor10 #47657 üzenetére
Az az a hely, ahova csak a moderátor írhat. Ha utólag bebizonyosodik, hogy jogtalan a moderáció, nem módosítják a bejegyzést..
A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
-
M3xx
tag
Sziasztok!
Online vásárláskor díjcsomagváltás esetén választok készüléket, akkor Kapcsolat pontjaim beválthatóak a rendelés folyamán? Odáig már elmentem, hogy kiválasztom a készüléket, díjcsomagot, és ahol írja a régi és új díjcsomag összehasonlítását, alul van a Díjcsomagot váltok fül, de nem tudom ez után felajánlja-e még a pontok beszámítását.
-
Seed
csendes tag
Üdv, mennyi az ára most egy listaáron vásárolt telefon hivatalos függetlenítése a telekomnál?
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz lugosi #47672 üzenetére
több telefonnál azonos a domino konstrukciós és a listaár.
az iphone 5s telefonomat például listaáron vettem a t-nél, mert a 2 év hűséges - csak az előfizetésre, a díjcsomagra sosem írok alá - ár csak 5 ezressel lett volna olcsóbb, annyiért meg írjon alá 2 év hűséget, aki akar...
az 1 év hűséges ár pedig azonos a domino és listaárral.
nem baj, ilyen hátrányos hűséges árazás mellett, majd szépen kifut minden előfizetésem hűsége.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
StLui
veterán
válasz lugosi #47674 üzenetére
Amióta létezik 30-as szám, azóta van mobilom, és csak tőlük vettem a telefont, de úgy tűnik utoljára, valóban nem éri meg, pl i4-et bomba áron vettem még, 5S-t már csak kínomban a részlet lehetőség miatt.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
iceQ!
addikt
válasz 313313 #47661 üzenetére
Nem jött meg a csomag és azt mondták hogy azért mert jön az augusztus 20-i ünnep így csak csütörtökre ér ide. Akkor miért írja a Té oldalon hogy másnap fel lehet venni?
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
Gedeon31
addikt
válasz lord.lakli #47680 üzenetére
Valaki egy kicsit azért érthet hozzá ,mert ingyen adják
-
Gedeon31
addikt
válasz lord.lakli #47683 üzenetére
Honnan szedtek volna ilyen telefont ,ha nem forgalmazzák már több ,mint egy éve szerintem.
-
legenda
szia,
mert sok esetben igaz is, de a részleteket is érdemes elolvasni, mert nem mindegy, hogy budapest vagy vidék, futár vagy pick pack pont...stb.
budapesten annyira gyors, hogy munkanapon délelőtt megrendeltem, másnap délelőtt - szintén munkanap volt - hozta a futár.
olyan is volt, hogy pénteken délelőtt megrendeltem, non-stop ppp-re (benzinkút) kértem, és szombaton (nem volt munkanap) hajnalban jött az sms és e-mail, hogy átvehető, azon a napon délelőtt át is vettem.
nem budapestet látok az adatlapodon, hanem debrecent, és vidékre nem nagyon dobja a következő munkanapot - kivéve a telekom üzletben történő személyes átvételt -, pláne nem pick pack pont átvétel esetén.
kíváncsiságból kipróbáltam a debreceni ppp átvételt, és nem a következő, hanem a második munkanapot írta legkorábbi átvételnek.
bepróbáltam budapesti és non-stop és nem 0-24 órás nyitvatartású ppp átvétellel is, úgy már a következő munkanapra írja.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
iceQ!
addikt
Mindegy! Végül is az a lényeg hogy itt legyen telefon csütörtökön. A PickPack csomagkövetésnél azt írja hogy "A csomag járaton van."
Gondolom csütörtökre megjön tényleg!
-
ANDROID???
addikt
-
Gedeon31
addikt
válasz ANDROID??? #47690 üzenetére
Volt már [link]
-
Prien
addikt
bocsi, téves
[ Szerkesztve ]
A kevés is több a semminél.
-
Murphys2
tag
Sziasztok! Domino csomaghoz van olyan net előfizetés, amivel LTE hálózat elérhető?
-
namenlos
tag
Még majdnem egy hónapom volt a két éves sima Like-omból, így elmentem bemutatni a diákomat az ügyfélszolgálatra, hogy nehogy elfelejtsem és átváltsanak Eco XS-re. Természetesen miután bementem és elfogadta az ügyintéző a diákot, öt percre rá átváltottak Eco XS-re. Ezt azért tudom, mert másnap visszamentem panaszkodni ugyan ahhoz az ügyintézőhöz és ő olvasta fel nekem meglepődve az előzményeket. Mivel lezárt tarifáról volt szó, ő már nem rakhatott vissza rá, így panaszlevelet írt a központnak. Mondta, hogy többet nem tud tenni, figyeljem, hogy visszaraknak-e. Még mindig nem történt meg, így egy hét után felhívtam telefonon őket, és azt a választ kaptam, hogy 30 napjuk van a panasz kivizsgálására [amit a munkatársuk nyújtott be] és majd utólag jóváírnak mindent. Szóval akinek éppen letelik a két év, figyeljen utána, hogy Like-ban marad-e, mert semmi tájékoztatás nem jött róla, én is magamtól vettem észre a bakit.
-
Szólista
senior tag
Sziasztok!
Ha a hűségidő alatt garanciába cserélnek készüléket akkor azt nem fizetés miatt letilthatják? Én legalább is így gondolom de hallottam más verziót is.
Nem vagyok normális. Na és?!
-
ANDROID???
addikt
Azonban az ügyintéző hozzá nem értése, ne az ügyfél kárára történjen. Az a szánalmas az egészben, hogy a cég mossa kezeit (HOLOTT ŐK HIBÁZTAK), hogy van 30 napjuk, kivizsgálni, ők mit b@szt@k el...
Még mindig megengedhetik maguknak hát menjenek a 3,14csába.
(felidegesít mert velem is többször csesztek már ki így, hogy ők hibáztak, persze ezt panaszolnom kellett és ők ki kellett vizsgálják, és az ember türelme egy idő után véges.)
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- BMW topik
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Opel topik
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Kupon kunyeráló
- További aktív témák...
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest