- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Myers
senior tag
Üdv!
Milyen ürüggyel lehet a meglévő tizen valahány éves "nagy" sim kártyámat micro simre cseréltetni ingyen?Tegnap felhívtam őket. Elmondtam, hogy szeretnék cseréltetni, hogy belerakhassam a kártyát micro simet fogadó telóba. Azt mondták ingyenes. Ma bementem hozzájuk, elmondtam miért akarok cserélni. Közölték, hogy 4500 Ft. Tegnap még nem erről volt szó.
Vagy úgy értette a telefonos "lelkem", hogy telefont is veszek tőlük? És ha mondjuk én egy használtat szeretnék venni, akkor már mehetek is a ..csába?
http://www.muszaj.hu/
-
JasL
senior tag
válasz Pepeninho #47206 üzenetére
Csak akkor ingyenes a SIM-csere, ha a telefont amiben használod, náluk vetted. Egyébként meg ki lehet vágni a micro-sim-et mini-simből kisollóval, én így csináltam barátnőmét Kicsit parázott, de kivágtam már párat, egyet sem rontottam, elég könnyű! Legutóbb egy már mini SIM keretből kitört micro kártya helyét belülről körberajzoltam filctollal a kicsinyítendő mini fölött, aztán kivágtam a mintát kisollóval. Ha nagyon béna vagy, lehet venni ebay-en olyan lyukasztógép szerűséget, ami kézi szerszám, rányomod és kivágja neked, de a kisollós megoldás sokkal olcsóbb, és ha valami ismerősöd micro-sim-t körberajzolod a mini sim-eden, halál lönnyű körbevágni. Az érintkezők sem túl érzékenyek 1 mm elcsúszásra, ha netán rossz helyen vágod ki, de szerintem ránézésre is megy, tök egyszerű.. esetleg vonalzózól meg méricskélsz, de az már oviban is erős túlzás lenne ilyen kis feladatra
Az új telefonomba nano sim kellett, sajnos azt már nem lehet faragással kihozni a micro-ból De ingyen cseréltek, mert webshop-ról vettem náluk a telefont.
[ Szerkesztve ]
-
Pepeninho
őstag
Vicceltem, köszi!
Egyébként hihetetlen nagy szarrágók. Én bementem a Vodafonehoz, mondtam a csajszinak, hogy kéne egy micro SIM, mert új telót vettem és probléma nélkül intézte, pedig valami flottába vagyok és nem volt nálam semmi papr, hogy intézkdehetek.
Úgy néz ki, hogy embere válogatja...Ps4, Xiaomi 11T
-
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok!
van még januárig hűség a like 300 díjcsomagomra, de nincs rá szükségem, szeretném lemondani. mennyi lenne a kötbér? teló nem részletre volt benne
-
Beca1990
senior tag
Egy újabb k@cs@gség a telekomtól...
Gondoltam befizetem még fizu előtt a telefonszámlát, hogy az esetleges felszólítást és a +750Ft-ot elkerüljem a következő számlámban, és mit látok?
Befizetem BANKÁRTYÁVAL a számláimat és 2 óra múlva már jön is a felszólító SMS hogy van tartozásom...
Hát köszönöm szépen... most nem az a 750Ft a bajom, hanem az hogy így húzgálják már megint lefelé az embereket.... -
lord.lakli
őstag
válasz Pttypang #47220 üzenetére
Nem utalt, hanem bankkártyával fizetett OTP-n keresztül. Azt azonnal visszajelzi az OTP, ha valami csoda folytán nem azonnal, akkor meg t be tud kérdezni. Egy szó mint száz a fejlesztés elk@rta nem kicsit és az ügyfelet büntetik. Bankkártya nem utalás, teljesen más folyamat.
-
MODERÁTOR
válasz lugosi #47210 üzenetére
Március elejétől van LTE Szegeden. A legelején nem mindenhol volt, de 1 hónapra rá már mindenhol volt a városban. A legjobb a belvárosban a Kálvária sgt környékén, ott simán hozza a 60/20-at, kicsit messzebb Makkoson már "csak" 40/20 körül van, de stabil. Ha vonattal megyek ki Szegedről, akkor egészen Szatymazig elér a cella, egyedül az Auchan környékén már lassabb, de az meg eléggé kint van már a város szélén.
-
[P]laci
senior tag
Lenne egy igen fontos kérdésem! Szemezek a Music XS díjcsomaggal, de van egy problémám vele... A honlapon ezt írja: "A havi díj Telekom mobil hálózaton belül 100%-ban lebeszélhető és SMS-ekre, valamint MMS-ekre felhasználható belföldön."
Voltam ma bent ismerős ügyintézőnél, hogy tud-e nekem valami okosat mondani/ajánlani, ekkor ő is előkapta a saját laminált lapocskáját, amin ez a rész már nem szerepelt, sőt azt mondta, hogy ez a havidíj belföldön bármire felhasználható gyakorlatilag, tehát nem csak telekom irányban.
Kérdésem a következő: a két dolog csak szerintem üti egymást? mert ha úgy van, ahogy ismerősöm mondta az üzletben, akkor tökéletesen elégedett vagyok vele és "aktiválom is rögtön". Ha meg nem... nos akkor fejvakarás jön megint...
Köszönöm a segítségeteket előre is![ Szerkesztve ]
-
club1
veterán
válasz [P]laci #47225 üzenetére
A szolgáltatóknak az ÁSZF-jük szerint kell működniük, attól nem térhetnek el, csak kedvezőbben.
Abban ezek a sorok szerepelnek:
A Music XS díjcsomagban foglalt havidíj lebeszélhetőség felhasználható alapdíjas Telekom mobil hálózaton belüli előfizetők felé indított hívásra, SMS, MMS küldésre, valamint hangposta lehallgatásra belföldön.
A Music S és Music M díjcsomagban foglalt havi díj lebeszélhetőség belföldi mobil és vezetékes hálózat előfizetői felé indított alapdíjas hanghívásra, valamint hangposta lehallgatásra érvényes belföldön.
Music XS díjcsomagban az Előfizető jogosult választása szerint 3 db hálózaton belüli alapdíjas számot összesen havi 300 perc erejéig 0 Ft-os percdíjon hívni. A 3 választott Telekom mobil szám beállítására az előfizetőnek lehetősége van a szerződéskötéskor. A 3 választott Telekom mobil számon havonta egy alkalommal van lehetőség módosításra a www.telekom.hu oldalon.
A Music XS díjcsomag új előfizetésként (akár számhordozással) igényelhető vagy Dominóról számlás előfizetésre való áttérés esetén vagy Like/ Like 50/ Like 300/Like S díjcsomagról Music XS díjcsomagra történő váltással, érvényes magyar felsőoktatási diákigazolvány bemutatásával. -
erdoke
titán
Szerintem egyértelmű, ami le van írva a honlapon, de mindig az aktuális ÁSZF a mérvadó, és semmiképpen nem az ismerős.
A legjobb aláírás a héten
-
dptrsk
Topikgazda
ÁSZFben ez van, ez az érvényes:
A Music XS díjcsomagban foglalt havidíj lebeszélhetőség felhasználható alapdíjas Telekom mobil hálózaton belüli előfizetők felé indított hívásra, SMS, MMS küldésre, valamint hangposta lehallgatásra belföldön.
A Music S és Music M díjcsomagban foglalt havidíj lebeszélhetőség belföldi mobil és vezetékes hálózat előfizetői felé indított alapdíjas hanghívásra, valamint hangposta lehallgatásra érvényes belföldön.
Tehát az XS csak Telekom irányban forgalmazható le, az S és M pedig belföldön.
-
[P]laci
senior tag
válasz erdoke #47227 üzenetére
club1, erdoke és pietrasko: köszönöm szépen a segítségeteket! szinte sejtettem, hogy ez lesz a válasz...
"Sajnos" akkor úgy kérdésem/kérésem van.
Szeretnék díjcsomagot váltani, mert a jelenlegi Mozaik XS díjcsomagom, hát mondjuk úgy hogy nem éri meg...
Aranykártyás vagyok, rendelkezem egyetemi diákkal is (még hallgató vagyok) és arra lenne szükségem, hogy legyen az előfizetésemben lehetőség szerint 500 MB és 1 GB közötti adatforgalmam, amit túllépés esetén lassítanak, de szükség esetén tudjam valamilyen bővítő opcióval bővíteni.
Nem feltétlenül van szükségem olyan 3 kedvezményes számra, mint ami a Music XS-ben van, de azért jó lenne ha a percdíjaim nem 35-38 forintosak lennének, mint most. Az általam hívott számok javarészt 30-asok, de azért néha-néha hívok vezetékes számot, illetve más hálózatban levő embert is.Tudtok nekem valami okosságot ajánlani? A havidíj jó lenne ha 4 ezer körül lenne összességében, mert ha túl lépem - mint pl. a mostani hónapban... a mozaik xs miatt ~7000 volt -, akkor nem szeretnék 10 ezret fizetni érte.
[ Szerkesztve ]
-
Vikt0r
aktív tag
válasz [P]laci #47229 üzenetére
Like S 2790Ft. Hálozaton belül beszélhető le 3 szám ingyen hívható 300MB internet
Netplusz Arany 590Ft 200MB vagy Netplusz M 990Ft 500MB vagy Netplusz L 1GB 1290A Like S + Netplusz Arany 3380Ft és még akkor mard keret más hálózatba telefonalni és 4eFt-ba beleférsz ha elég az 500MB net
-
Pepeninho
őstag
Röhej ez a rohadalom Trémobil. Lassan 1 hónapja visszaadtam a telefont nekik. Egy ideig azt mondták, hogy elsején utaltak vissza, most írtak, hogy postán küldik a pénzt. Tököm tele van velük. Remélem kétszer küldik vissza. Gyökerek! Soha nem leszek Trémobilos, ezt most eldöntöttem!
Ps4, Xiaomi 11T
-
Frenky25
tag
válasz Blackmirror #47231 üzenetére
Ez érdekes, remélem csak átmeneti probléma, épp ez volt az egyik jó a Telekomban, hogy azonnal könyvel, de az is lehet hogy rendszerfrissítés volt, és úgy lesz mint a Vodafone rendszerében, csak akkor könyvelnek, amikor ténylegesen, megérkezik az összeg a szolgáltató számlájára.
-
Nordik
őstag
válasz Blackmirror #47231 üzenetére
Eddig nálam is egyszerre elkönyvelte, most pedig várni kellett legalább 1 órát mire kiírta, hogy nincs befizetetlen számlám. Ez bankkártyás fizetés volt.
-
[P]laci
senior tag
válasz erdoke #47233 üzenetére
nagy zenehallgató vagyok, ezért is örültem mikor megláttam, hogy a Spotify kiírta twitteren a Telekommal kötött szerződésüket. szóval lehet maradok ennél és majd igyekszem nem túlzásba vinni a másik hálózatok hívogatását...
másik kérdés: nekem októberben jár le a hűségem a Mozaik XS-re, ha most átváltok Music XS-re, akkor ugye nem tolódik ki a hűségidőm? mert majd még ebben az évben szeretnék készüléket váltani és csak akkor aláírni újabb 2 évet...
Vikt0r: neked is köszönöm a tippet és kisebb mérlegelés után inkább mégis a Music XS felé húz a szívem!
-
Frenky25
tag
válasz lord.lakli #47238 üzenetére
Igazad van
-
dellfanboy
őstag
kuldtem ocsémnek egy mms-t (most vett uj domino ban lumia 630-at)de nem tudja megnyitni az mms-t amit kuldtem... mi lehet a probléma?
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
Teko001
őstag
-
hellan
csendes tag
Sziasztok!
Hagyományos méretű SIM kártyámat szeretném kicseréltetni T-Mobile-nál micro SIM-re, miután új telefont vettem náluk (LG Optimus F6) és szeretném a jelenlegi számomat megőrizni.
A jelenlegi hívószámomhoz tartozó szerződés egy céghez tartozik.
Kérdésem az lenne, hogy szükséges bármi papír a cseréhez, gondolok meghatalmazásra ilyesmire, vagy csak bemegyek mondom mit szeretnék és h náluk vettem az új készüléket?
Akinek van már hasonló tapasztalata, kérem ossza meg velem, előre is köszönöm!
-
veterán
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz szabogabor10 #47244 üzenetére
Nincs / nem tudom / mozaik xs
-
Joker88
őstag
akkoriban,mikor a telefonomat vettem,illetve újítottam meg az előfizetést, kötöttem a készülékre ún. készülékbiztosítást.
A számlán ez azóta mindig meg is jelenik.. (mindig ők terhelik le a számlámat,csoportos beszedéssel vagy kiegyenlítve a számla.. )Namost,ma mikor kiszedtem a zsebemből a telefont, a kijelzőjének a sarka egy háromszögben megrepedt..
Erre vonatkozik a biztosítás ? Ha igen,hogyan kell elkezdeni a menetét ?[ Szerkesztve ]
In loving memory of Garrett Lockhart
-
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kupon kunyeráló
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest