Hirdetés
- A legvékonyabb címére hajt az Infinix?
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- iPhone topik
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
A könyvtárból sem fognak minket kidobni, ha az ASUS új egerével ténykedünk
ph A halkított kapcsolókkal szerelt, kábelmentes termék három színben választható, és igen hosszú üzemidőt ígér.
-
Árakat emel a Unity
it Vége az úgynevezett „runtime fee” árképzési stratégiának, ezzel párhuzamosan pedig árakat emel a Unity Software.
-
Íme a Frostpunk 2 nyitánya
gp A kezdő animáció mellett egy rövid trailert is kaptunk, ami néhány tényet mutat be a folytatásról.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vangelis
nagyúr
-
glaci
őstag
válasz Vangelis #44652 üzenetére
Szerintem már átestek a ló másik oldalára!
Most már olyan dolgoknál sem lehet beváltani, amiknél a leírás szerint kellene működnie!
(Értem én, hogy patáznak Tőled, de ezért meg fogyasztóvédelmi bírságot kaphatnak, ha úgy alakul. - Meghirdetett kedvezmény jogos igenybevételének akadályozása... )Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
punky10
addikt
Úgy legyen...
Rúgják ki ezt a manuszt, legyen megint a megszokott káosz...
Ez még rosszabb, mint eddig volt.Eddig zavaros volt a víz, de pár"főhalász"tanácsára nekünk így volt"kapásunk"...
Most ugyanolyan zavaros a víz, csak épp senkinek sem lehet pecázni...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
Bazsee71
őstag
Rendkívüli nyitási akció Pécsen. EZ ilyenkor ennyi?
-
-
djculture
félisten
válasz lugosi #44660 üzenetére
Hűségprogram ott kezdődne hogy aláirsz egy szerződést amiben 2 évre elkötelezed magadat akkor a szolgáltatónak is kutya kötelessége legyen 2 évig a feltételeket és az árakat garantálni.
Amíg ez nincs addig ez egy hülyeség, egyoldalú szerződés meg hűség ez. Te legyél hűséges az szolgáltató meg azt csinál amit akar veled. ...[ Szerkesztve ]
-
-
pana0017
senior tag
Sziasztok!
Jelenlegi Like díjcsomagomhoz rendelve van egy Net&Roll 200 mb bővítőcsomag 690 Ft-ért, azonban most láttam a NetPlusz M díjcsomagot 500 mb 990-ért. A kérdésem az lenne, hogy ez rendelhető Like díjcsomaghoz, illetve hogy oldjam meg a lemondást és ennek rendelését? Nem akarom egyszerre mind a kettőt kifizetni. Előre is köszönöm. -
D@reeo
aktív tag
Sziasztok
Haverommal átjöttünk a tmobilehoz számmegtartással (mindketten 30asok vagyunk 20as számmal)
Ebben az esetben lehetősség van egymást is beállítani kedvenc számnak, vagy elutasítják azzal az indokkal, hogy 20as az előhívó? Köszi -
D@reeo
aktív tag
Köszi.
Sajnos a váltás után egyből nagyon negatív élményem támadt a T-vel
3G-nélkül 3-as térerőm van, amivel nincs is gond, de ha bekapcsolom a 3G-t alig 1 pötty jelzi a térerőt (az 5-ből) valamint a net alig 1mbpsmal jön ami szintén nem lenne akkora gond, ha nem szakadozna folyamatosan!
Netezek és azt veszem észre, hogy nincs kapcsolat. Arrébb kell ülnöm vagy máshogy fogni a telefont, hogy ismét legyen adatforgalom. És mindezt pár percenkénti4s 7.1 bumperrel, másik szolgáltatónál nem volt ilyen gond és a lefedettségi térkép alapján le van fedve a városom, így a hiba szerintem nem az én készülékemben van.
Érdemes panaszkodni, vagy létezik valami legális 3g erősítő megoldás (amit a szolgáltatóval megvetettek -álmomban-)? Köszi -
313313
addikt
válasz Vangelis #44302 üzenetére
Megúszta mind a két tag felfüggesztettel. Majd kapok róla tán valami bírósági papírt is...
Azt halkan jegyzem meg, hogy én is, kolegám is, ahol tudta azért védte őket, mert a franc se akar utánna rettegni, ha letöltendőt kapnak...
[ Szerkesztve ]
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
mouzrr
őstag
A T-nél van olyan csomag, ahol korlátlan a böngészés? (3g vagy 4g, mindegy)
Tapasztalataitok szerint Budapesten milyen a 2 hálózat lefedettsége? -
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok,
Van olyan topik, hogy melyik szolgáltatót válasszam? Jelenleg T-MOBILE-os vagyok több mint 5 éve, Platina szintű ügyfél vagyok és rengeteg dolgot pénzt betalicskáztam nekik már. Minden előfizetés hosszabbításkor iphone-t hoztam ki, és vásároltam 2009 ben egy apple notit is.
Most jár le a hűségidő június 11.én és igazából nemhiszem, hogy meghosszabbítom ezt a történetet, mert semmi olyat nem kapok amire azt mondom, hogy húdekirály, hogy platina szintű ügyfél vagyok. Ugyanazazt kapja kb aki frissen lép be... / MacBook Air A1466 / Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Mr.Grincs #44681 üzenetére
Ez (sajnos) a másik 2 szolgáltatónál is fenn áll, hogy nem ér semmit a hűséged, a Telekom talán annyiban más, hogy ad kapcsolat pontokat, amit legalább be tudsz váltani valami apróságra, a többi szolgáltatónál ez nincs tudtommal.
A 2 éves rabság után is csak 2-3 ezer forinttal jársz jobban(készülék árban), mint az utcáról jövő(Telenornál is ez a helyzet "Bónusz program" néven ).
Az utcáról betévedő vásárló ezt a 2-3 ezer forintot a Telekomnál leforgalmazásban kapja meg ha épp van valamilyen akció(dupla adatkeret, dupla havidíj lebeszélhetés x hónapig), amit vagy kihasznál az illető vagy nem.[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
addikt
Üdv!
Pár hete érdeklődtem, most már "boldog" előfizetője vagyok mától a T-Mobile-nak.
Nettel 500 mega + a céges csomag. Fél óra alatt megcsinálta az egész hóbelebancot, bár már ér éreztem magam kellemetlen helyzetben, hogy intézte az én előfizetésemet, közben valakiknek irkált mobilról meg telefonált, volt céges ügy is benne...
Megkaptam a kártyámat 11 fele, beletette a telefonomba. Bekapcsoltam az adatkapcsolatot és rögtön jöttek az e-mailek, mondom királyság. Ki is írta, hogy 3G meg minden. Később ránéztem nincs net, se 3G kiírás. Újraindítottam a telefont és van 3G felirat meg net is. De 10-20 sec-en múlva nincs. Utána néztem folyamatosan, hogy mi van hívni tudok vele, mert be van aktiválva, de netem nincs.Először ide írok, utána a telefonom topikjába, mert nem tudom, hogy így kell-e aktiválni az internetet az okostelefonon, hogy csak benyomom, hogy adatkapcsolat és láss csodát van net vagy kell még valamit beállítani rajta?
-
dptrsk
Topikgazda
válasz grizlisandor #44684 üzenetére
Nem tudom elképzelhető-e, de lehet, hogy olyan APN-t használsz ami nem a te csomagodhoz való.
-
HUNPSP
aktív tag
válasz HUNPSP #44562 üzenetére
Megkérdeztem a T-ben, 320Ft havi szinten, elvileg díjcsomagtól függetlenül. 1430-at lehet hívni emiatt és ott kiválasztani a megfelelő zenét. Na, most már ezt is tudja mindenki...
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=HUNPSP @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=HUNPSP&submit= @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=HUNPSP&submit=
-
Mr.Grincs
veterán
válasz dptrsk #44682 üzenetére
Kíváncsi vagyok mit szólnak arra ha feldobom az előfizetés megszüntetése labdát. Vagy azt mondják, hogy oké töltöm a papírokat, vagy azt, hogytaláljunk ki valami egyedit.
/ MacBook Air A1466 / Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
soultrapp
senior tag
hy!
valaki járt már úgy,hogy egyszer csak elment a tèrerő fullra???
kikapcs után semmi változás,ha megtalálom a sim tűt akkor kikapom a kártyát meg vissza -
polonic
félisten
Egerben betojt a halozat. Mashol rendben van?
-
legenda
válasz Mr.Grincs #44690 üzenetére
szia,
úgy tudod meg, ha kipróbálod, mert létezik ugyan ügyfélmegtartás, de nem szakítja meg magát egyik szolgáltató sem, sőt...
nem számolom össze, hogy a 17 éves előfizetői státuszom alatt mennyi pézt nyomtam be nekik, több előfizetés, úgy 30 darab szolgáltatós telefon, abból vagy 25 darab aktuálisan csúcskategóriás, de ezek nem nyomós érvek adott szempontból, pláne mostanság...
van előnye, például 0 ft befizetéssel is kihozható a legdrágább telefon is részletre, és nem kérnek be mobil előleget, mint az új - vagy problémás - előfizetőktől, de nagyjából ennyi...polonic; budapesten okés.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
zsof Nokia
aktív tag
Egy ideig itt se volt se telefon se internet
Bejött egy kis eső a Telekom meg eltűnt
[ Szerkesztve ]
A lényeg lényegében lényegtelen
-
pusi1981
aktív tag
Miskolcon is meghalt a hálózat ...
Nuku térerő.[ Szerkesztve ]
-
zsof Nokia
aktív tag
Országos leállás lehetett? legalábbis itt már jó minden
A lényeg lényegében lényegtelen
-
313313
addikt
Kecskeméten nem volt gubanc, itt minden működik
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
pusi1981
aktív tag
Miskolcon már helyre jött a Tré Kom...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen