Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hárommillióan jegyezték máris elő a Huawei Mate XT-t
Hirdetés
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
-
Már meglévő dizájnra épül az Acer PC-s kézikonzolja
ph A Nitro Blade 7 feltűnően hasonlít a Terrans Force Handle 5-re.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz D@reeo #44443 üzenetére
A számhordozhatóság árnyoldala... igazából nem is a hordozónak, hanem az őt hívónak szívás.
Szerk: azért én úgy tapasztaltam, hogy ez a számhordozásos móka, nem annyira elterjedt idehaza, az adminisztratív macera, meg a váltás díja miatt. Arról nem is beszélve, hogy ha feltöltőkártyás ügyfélről van szó, akkor le kell beszélnie az egyenlegét, különben elvész.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz lord.lakli #44450 üzenetére
Párom jogász és van mit leverni a T-n
Amikor cserélte, rákérdeztem, hogy jár-e valamilyen költséggel és azt mondta, hogy nem.
Az ügyfélszolgálatos válasz is ki van nyomtatva"Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."
-
lord.lakli
őstag
válasz Arolotifar #44452 üzenetére
Nekem is ezt mondták. Sőt tesztelés miatt ők adták, szerződésben hogy ingyenes. Néhány hónap ráment, mire felfogták, hogy nem kérhetnek pénzt
-
őstag
válasz lord.lakli #44453 üzenetére
Ha okoskodnak, arra is hivatkozhatok, hogy 5 éves volt a SIM és már érett a csere
Ráadásul netcsomagot is váltottam, mivel a régivel nem ment az LTE, így a szolgáltatás használatához szükséges volt.[ Szerkesztve ]
"Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."
-
313313
addikt
válasz #41133696 #44451 üzenetére
Talán azért nem annyira elterjedt idehaza a számhordozás, mivel nincs piaci verseny a mobil piacon. A felhasználók %-os eloszlása kb évek óta ugyan annyi...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
D@reeo
aktív tag
válasz #41133696 #44451 üzenetére
Most fogok majd átjönni a T-hez és a 20-as számomat megszeretném hagyni. Tisztában szerettem volna lenni, hogy ilyenkor mi a helyzet. Most már tudom és tudom mondani az ismerősöknek, hogy 30-as vagyok de valójában 20-as, tehát figyeljenek.
Másoknál és más tarifáknál nem tudom hogy van ez, de esetemben elméletileg teljesen ingyenes lesz a számhordozás. Meg nagyobb macera lenne mindenhol módosítani és mindenkinek szólni, minthogy egyszer elintézni a számhordozást. Legalábbis szerintem.
-
kezdő
senior tag
Utolsó havi pontszám: 32 pont
Utolsó 6 hónap egyenlege: 252 pont
Következő szinthez szükséges pontok: 0 pont
Kártyaszín: még nem arany
Következő szint elérésének vizsgálata: 2014.06.01.
Tarifakedvezmény: 02014. február 1-jétől: Arany kedvezményjogosultság 150 Kapcsolat pont.
Az most oké, hogy június elején fogják újra nézni a jogosultságomat, de az már egy ideje így van, hogy 0 pont kell és majd vizsgálják, de sose kaptam meg.
1,5 éves az előfizetés, díjtartozásról értesítőt nem kaptam, nem korlátoztak semmiért.Most is befizettem a csekket 19-én, 21. a határidő, neten még fizetésre várónak látja.
Lehet a posta okozta csúszások miatt nem kapom meg az arany szintet? -
tomy86
addikt
válasz Arolotifar #44454 üzenetére
Az nem indok, hogy öt éves. Korábban már írtam arról, hogy nem volt egyszerű ingyen cseréltetnem a (még Westeles) 13 éves sim kártyámat. Konkrétan az kellett az ingyenes cseréhez, hogy szerencsére éppen aznap tönkrement a kártya. Előtte azt mondták, hogy (ha jól emlékszem) a '99 március előtt kiadott kártyákat cserélik csak ingyen a koruk miatt. Én meg 2000-ben váltottam Menüász (vagy milyen) kártyára. Ez tavaly volt és nem tudok róla, hogy azóta változtattak volna.
(#44455) 313313:
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
bajusz15
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg részletfizetésre meg lehet venni az S5-öt 10x10000 forintra, kezdőrészlet pedig 100k. E mellé viszont az van írva, hogy 2 év hűség az előfizetésre, ami nyilván nem 10 hónap. Ha én majd a 11. hónapban szeretném függetleníteni a telefont ( azaz már enyém a készülék ), akkor az lejárt hűségnek minősül, vagy meg kell várni a 2 év leteltét, hogy ne kelljen kötbért és kedvezményeket visszafizetni? Köszi. -
313313
addikt
-
dptrsk
Topikgazda
válasz lord.lakli #44450 üzenetére
Ha a papír amit adnak díjmentes cseréről szól, meg kell reklamálni!
-
bajusz15
senior tag
válasz lord.lakli #44464 üzenetére
Igen, de függetlent hogy kapsz? 200k-t az asztalra, vagy itt T-nél "csak" 100k-t. Bár ez nem javít a tényen, hogy a vége úgyis 200k lesz, bár vodánál 150 GO csomagban, ott ezután a havidíjat fizeted, de T-nél sem úszod meg havidíj nélkül, és 50k mínusz az csak 50k, na.
Amúgy nem most szeretném természetesen venni, ez Samsung és Galaxy S, úgyhogy pár hónap és zuhan az ára, akkor talán megéri majd. S2-ről váltanék, ismét 3 évig lenne egy teló, úgyhogy a sima HD felbontást átugranám, és ha már ennyit kiadnék érte akkor legyen vízálló ( bár S5 pont water resistant és nem waterproof ) , na meg pöpec kijelző, végül is csak azon keresztül használod a telefont, úgyhogy elég sok telefon kiesik a listából, ezért néztem az S5-öt, de még egyszer mondom, csak akkor, ha már elfogadható az ára. Elnézést az offért -
V.Stryker
nagyúr
válasz #41133696 #44467 üzenetére
Teljesen jól látod. 30k-ért nincs bajom az androiddal...na jó, van. De annyiért nem izgat. De két kilóért venni telefont, egyrészt az is elég őrült dolog, de hát kinek szíve joga, de hogy Androidost venni...hát ahhoz azért kell egy ... hát nem is tudom mi. Apósomnak van 110k-s Androidosa...azon látom, hogy mit ér. Na, de nincs off, csak egy kicsit ideböfögtem a magánvéleményem, amit lehet nem kellett volna.
Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.
-
klogw
aktív tag
A korlátozott mobilnet el tud vinni voip-forgalmat?
-
313313
addikt
válasz Bazsee71 #44470 üzenetére
Lumia 625-re van 10k-s kupon előfizura...
Az meg soha nem érdekelte a t-mobilt, hogy adott telefon kártyásan olcsóbb, mint előfizetésre...klogw: lassított nettel üzenetek simán mennek, telefonálásra ritkán használom, de volt, hogy lassított nettel is szépen ment a voip hívás
[ Szerkesztve ]
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
törölt tag
-
Dondenis
aktív tag
Sziasztok. Egy kérdésem lenne. Adott egy telekomos samsung s2. Kb 3 éves. Új kora óta biztosítás van rajta. Ha így 3 évesen beázik pl akkor mi lesz? Elvileg már nem javítják alkatrész hiány miatt és nem is lehet már kapni. Az létezik hogy kapok az akkori vásárlás értékével megeggyező telót?
[ Szerkesztve ]
-
zsoleer
senior tag
Sziasztok egy gyors kérdés remélem vannak itt hozzá értők Budapesten a Xv. kerületben IPTV-hez hány set-top boxot lehet használni egyszerre ?? Jol tudom hogy hármat elbír?
-
tomy86
addikt
válasz zsoleer #44479 üzenetére
A Telekom vezetékes topik megfelelőbb lenne, de csak hármat lehet kérni maximum. Ráadásul csak annyi stream is lesz. Tehát, ha mindhármon más műsor megy, akkor egy negyediket már nem tudsz felvenni. Ilyen a rendszer. Nálunk (XXII. ker) optikán is így van, pedig az elbírna többet is elvileg.
[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
válasz St3ven #44484 üzenetére
Ezt találtam most:
"1. Valamely mobiltelefon-előfizetéshez (telefonszámhoz) tartozó Készülékre vonatkozó fedezet
az adott mobiltelefon-előfizetésnél (telefonszámnál) fedezetbe vont Készülék fedezetbe vonásától
számított 60 hónapig tartó határozott időre jön létre. A 60 hónap leteltével a fedezet
automatikusan megszűnik.. "és Teko001:
"b. ha már nincsen a cserélendő Készülékkel azonos típusú készülék a csere időpontjában a
Mobiltelefon-szolgáltató termékportfoliójában, akkor a Biztosított legfeljebb az adott Készülék
utolsó Akciós Kiskereskedelmi Árlistában szereplő bruttó listaár 110%-ának megfelelő
értékben választhat bármilyen másik készüléket a Mobiltelefon-szolgáltató aktuális
termékportfoliójából.c. ha a cserélendő Készülék Akciós Kiskereskedelmi Árlistában szereplő bruttó listaára olyan
alacsony, hogy a fenti szabályok alapján nem lehet megfelelő készüléket választani, akkor a
Mobiltelefon-szolgáltató aktuális termékportfoliójában szereplő öt legalacsonyabb, az Akciós
Kiskereskedelmi Árlistában szereplő bruttó listaárú készülék közül választhat a Biztosított."forrás: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
nagyúr
-
MODERÁTOR
válasz lord.lakli #44496 üzenetére
Most nagyon figyeltek erre a kupon dologra. Csak arra jó, amire hivatalosan is.
(Legalábbis nálam... Vangelisnél lehet mindenre jó. )[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Diablo IV
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gyúrósok ide!
- Call of Duty: Black Ops 6 - Már játszható a nyílt béta teszt
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Kedvező ár! Lenovo T470 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVil) - 1 év garancia
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS érintő i5-1245U 16GB 512GB NVMe (PCIe 4.0) magyar vbill ujjolv gar
- Kedvező ár! Dell E5430 laptop (14/i5-G3/8GB/160GB/MagyarVil) - 1 év garancia
- Kedvező ár! Dell E7440 laptop (14FHD/I5-G4/8GB/256SSD) - 1 év garancia
- Új! Magyar! HP Elitebook 830 G10 i5-1335U 16GB RAM 256GB SSD Garancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen