Hirdetés
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Új gombot és SoC-t kapott az iPhone 16 és 16 Plus
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Honor 90 Lite - tárgyalótermi dráma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
-
Egy tucat Galaxy vált One UI 6.1.1-re
ma Az S24 családra megérkezett, tablet, hajlítható és elődmodell is sorra kerül hamarosan.
-
Kena: Bridge of Spirits teszt
gp Némi késéssel, de végre Xboxra is befutott a Kena, egy animációs stúdió első, és ennek megfelelően igen látványos videojátéka – szellemekkel, fagólemekkel és durva főellenfelekkel.
-
IFA 2024: Wi-Fi 7 és FritzOS 8 az AVM-nél
ph Látványra kevés újdonságot hozott az AVM az IFÁ-ra, de ez nem jelenti azt, hogy ne kapnánk semmi újat.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
313313
addikt
válasz egoistus #44298 üzenetére
Amibe tudok, döntök én, nem hívom mindig a főnököt....
De amikor már úgy jön be, hogy ez szar és el leszek verve, meg a csicskája/kutyája leszek ha nem adom neki egyből vissza a pénzt, ahhoz nyilván én is úgy állok hozzá...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
egoistus
tag
válasz 313313 #44299 üzenetére
Így már érthető, írtam az elején is hogy nem világos. De pont ezért kell az üzletvezető hogy vagy beválalja a balhét vagy visszaadja a pénzt és le van tudva(majd elviszi más...) Emiatt írtam hogy nem az eladó a hibás hanem az üzletvezető neki van jogköre dönteni. Ha nincs bent akkor fel kell tudni hívni hogy döntse el, ti csak ennyiben hibáztatok, de még ebben sem igazán ti hanem a főnök.
Hol bevett szokás az, hogy x héttel vásárlás után bármilyen mondvacsinált indokra pénzt kapsz vissza, ill kell visszaadnod?
Normális kereskedőnél?Főleg ha használt terméket forgalmaz..asse tom mi van sokszor, hát még most
-
313313
addikt
válasz egoistus #44303 üzenetére
Értem, hát felénk megyeszákhelyen ez nem bevett szokás, itt még azt is letagadják, hogy ott vettél bármit. Másrészről a készülék hibátlan volt, így nem volt indok bármire is...
Üzletvezető fogjuk rá én vagyok, de van főnököm....Vangelis: nem tudom az ítéletet, bíró letöltendő 1-5 évet magyarázott az elsőrendű vádlottra... Gondolom majd kapok papírt, ha érdekel a dolog menjek be és nézzem meg a dokumentumokat...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Arcképgyáros
-
MODERÁTOR
-
klogw
aktív tag
-
lord.lakli
őstag
Azt sem értem meg, de elfogadom, ha valaki vesz pl. a kuponvilágon egy kupont és azt kis haszonnal eladja, de egy ingyenes kuponért pénzt kérni szép dolog. Szerintem Thürmernek ehhez nincs semmi köze. Ha már ennyire eladni akartok ne a t-s topikban tegyétek, hanem menjetek vatera, olx, stb-re és ott hirdessétek.
-
gyuromoj
veterán
Ezt a kupon dolgot hol tudom megnézni? Hogy kaptam-e?
Szerk.:
Ha en elektronikus számlát kapok akkor mi van?[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
MODERÁTOR
Mint mondtam, majd ha több időt eltöltesz itt rájössz, ha segítesz, később neked is fognak. De ha úgy indítod a "munkáságodat", hogy több ponton folyamatosan a fórum alapelveit megsérted (szakmaiban hirdetsz, politizálsz, személyeskedsz) akkor nem feltétlenül fogsz te is részesülni a segítségben... És itt le is zárhatjuk.
-
-
tomy86
addikt
Ismét feltenném egy korábbi kérdésemet, hátha most tud valaki válaszolni. Mobilvásárlásnál jelent-e extra kedvezményt, ha vezetékes Telekomos (iptv, net, telefon) szolgáltatások is vannak a nevemen (mobil arany, vezetékes platina szint, ha ez lényeges)? Nem arra gondolok, hogy pl. 100e Ft-os telefont így 97 ezerért kapom meg, mert akkor nem éri meg az összevonással járó billentyűzetkoptatást. Az ügyfélszolgálat szerint nem éri meg ezért összevonni az előfizetéseket, de én inkább az itteni infóknak hiszek
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
-
tomy86
addikt
válasz djculture #44345 üzenetére
Köszönöm. Ebben az esetben hagyom az egészet úgy, ahogy van. Ezentúl akkor inkább független telefonokat fogok venni. A paletta és egyéb díjcsomagok nem érdekelnek. A telefonvásárlás lett volna a lényeg, mert most, ha nincs legalább 10k-s előfizetésed, akkor ugyebár 0 Ft. a kedvezmény gyakorlatilag.
-
djculture
félisten
válasz tomy86 #44346 üzenetére
Sajnos nem, nagyon érdemes mostanában nagyobb hűségeket vállalni mert folyton emelgetik az előfizetések árát vagy a bennefoglalt dolgok árát percdijait. Mondjuk össze tehetjük a kezünket mert a másik kettő mobiltelós fő cég már rég bevezetett olyan költségeket is amit a mobiltelefonozás hajnalán már rég száműztek (pl kapcsolási dij ). Itt még csak a céges csomagoknál beszélnek ilyesmiröl.
[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
válasz djculture #44347 üzenetére
Ez így van. Vezetékes szolgáltatásokra is fizetek 1 éves hűség mellett 14 ezret per hó. Erre az üsz ajánlgat 2 év hűség vállalása esetén 140 ezres tv-t, amit még a "hülye ezért nem vagyok" boltban is megkapok 15 ezerrel olcsóbban. Mondtam is neki, hogy majd szólok, ha 10-15%-al többet akarok valamiért fizetni.
-
djculture
félisten
válasz tomy86 #44348 üzenetére
Engem a laptopra meg a tabletre akartak rábeszélni de alapvetően mindkettő nélkül megvagyok. Tablet is olyan . Nemrég még 100k volt egy 2 magos hd-s kijelzős tablet most már 30-40-ért van, még egy év és 20 se lesz. Ez a legnagyobb pénztemető ilyenekre költeni. Akkor már vesz az ember egy almás mobilt az legalább tartja az árát meg ezek a wines nokiák is elég jók. Nem az van hogy megveszed rá fél évre negyed annyiba kerül ugyanaz sőt már van annyiért nagyobb tudású is
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Helló, az LG Optimus L7 II-n futó telekom alkalmazásban a kijelentkezést választottam, majd bejelentkeztem a Net & Roll S-es számommal, hogy megnézzem, mennyi az adatforgalmam. Például az ügyfélszolgálat is ezt a lehetőséget ajánlotta.
Még a Domino 5-ös számomról bejelentkezve ott látható a lap alján az adatforgalom mező, addig pont a csak adatforgalom bonyolítására alkalmas SIM esetében éppen ez nincs ott. Érdekes, de azért egy próbát megért Valakinek ötlete esetleg, hogy ez miért van így?
Nem járt le, csak csoportos beszedési megbízással van beszedve
A lekérdezhető egyenlegeknél pont csak a lényeg hiányzik...
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Elden Ring
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Politika
- Mesterséges intelligencia topik
- Új gombot és SoC-t kapott az iPhone 16 és 16 Plus
- Azonnali processzoros kérdések órája
- További aktív témák...
- XPS 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650 Ti 32GB 500GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Ritkaság! HP Pavilion 17 laptop (17,4FHD/I5-G4/16GB/256SSD/Nvidia2GB)
- DDR5 4800Mhz 2x8gb SO-DIMM Laptop memória, RAM
- Kedvező ár! Lenovo Ideapad laptop (15,6/i5-G4/8GB/128SSD/Dedikált/Magyar)
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen