Hirdetés
- Előrendelhető a legújabb Nothing Phone
- Google Pixel topik
- IFA 2024: Prémium órával jelentkezett a Withings
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- IFA 2024: Gombnyomásra vált kijelzőmódot a TCL telefonja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Hirdetés
-
Kezdetét vette a szeptemberi hardvervágta
ph Az új tanulmányi év elején a desktop PC-k és a perifériák uralják a pályát, de beköszön egy noteszgép is.
-
IFA 2024: Gombnyomásra vált kijelzőmódot a TCL telefonja
ma Kezünkben a harmadik generációs NXTPaper technológiát használó TCL 50 NXTPaper.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
válasz dokee78 #44037 üzenetére
Köszi a választ,kiegészítem:
Elküldtem az emelt díjas SMS-t,NEM jött róla visszaigazolás attól a szolgáltatótól.
Helyette a Telekomtól jött ez:Közben újra tilttattam a Telekom ügyfélszolgálaton az kimenő és bejövő emelt díjas SMS/MMS-eket.
Elképzelhatő,hogy miközben újra letiltattam,így nem küldte el a rendszer az emelt díjas SMS-t?
Mert még mindig nem jött visszaigazolás és hívtam az "emelt díjas bandát" nem érkezett be egyenlőre. -
club1
veterán
válasz zoli62 #44050 üzenetére
Én egy pillanatig sem gondolnám, hogy az ügyfelek várakozási idejét akarták volna csökkenteni. Ez a nullás csoport inkább arra lesz megoldás, hogy megfeleljenek a TÜFSZ-al kapcsolatban hatóságilag előírt sla-nak (az esetek x%-a felett élő ügyintézőhöz kell kapcsoljanak x percen belül). A trükköt egy csomó call centerben eljátsszák, valójában csak a mutatók javítása a cél nagyobb beruházás és jelentősebb bérköltség-növekedés nélkül.
-
zoli62
addikt
válasz MaxxDamage #44039 üzenetére
Már én is sokszor beleakadtam ebbe a probléma. A biztonsági SMS-ek küldését kikapcsolni nem lehet, mert akkor nem tudsz belépni a My T-Mobile önkiszolgáló felületr Sajnos a rendszer úgy van beállítva, hogy erre képtelen.
-
zoli62
addikt
válasz MaxxDamage #44042 üzenetére
Mit kapcsoltattál ki pontosan a video call centeren keresztül?
[ Szerkesztve ]
-
-
M.A.Z.
aktív tag
Most látom a honlapon, hogy már a Mozaik XS is használható 4G/LTE hálózaton.
Na ez is elírás lehet?
Már csak azért is ebben maradok, mert Kedvenc szám féláron opcióval
plusz Kapcsolat Te+Én-nel 9 Forintért hívok egy számot és ez nagyon jó,
mert azzal az egyel sokat beszélek.[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz M.A.Z. #44061 üzenetére
papíron nem vehető igénybe; A Mozaik XS díjcsomagal az LTE1800 hálózat nem vehető igénybe. (forrás; link), viszont logikus lépés lenne, ha már a jóval olcsóbb és sokkal kevesebb adatforgalmat tartalmazó move xs is 4g/lte képes.
a családbarát nem lenne még jobb, egy olcsóbb díjcsomag mellé?
2 * 1067 ft = 2 * 100 óra[ Szerkesztve ]
TP-Link TL-SG1005D V5 Gigabites 5 portos switch eladó: https://hardverapro.hu/apro/tp-link_tl-sg1005d_v5_gigabites_5_portos_switch_el/friss.html
-
legenda
válasz M.A.Z. #44065 üzenetére
nyugi, akkor azt is neked kellene fizetni!
a 0.17 ft/perc nem rossz ár/érték arány, de ha csak a felét vagy harmadát használja ki az ember, akkor is frankó, én élek is vele minden előfizetésemen szinte a kezdetektől, így a családtagokkal olcsón lehet sokat beszélni.TP-Link TL-SG1005D V5 Gigabites 5 portos switch eladó: https://hardverapro.hu/apro/tp-link_tl-sg1005d_v5_gigabites_5_portos_switch_el/friss.html
-
-
legenda
válasz M.A.Z. #44067 üzenetére
nem, mert a te előfizetésedre számláznák ki - erre írtam, hogy te fizetnéd azt is;
A kedvezmény havi díjai a csoportba bevont Domino előfizetések esetén a bevonást végző általános előfizetés havi számlájában kerülnek kiszámlázásra.
a net nem probléma, sőt; kérsz a move xs mellé 1 gb bővítést, és sokkal több adatforgalmad lesz azonos árban.
igaz, más tényezők is befolyásolhatják, percdíj...stb, azokat is vedd figyelembe, de én a használati szokásaim mellett végül arra jutottam, hogy sokkal jobban járok a move xs + net&roll 1gb lte + családbarát kombóval.[ Szerkesztve ]
TP-Link TL-SG1005D V5 Gigabites 5 portos switch eladó: https://hardverapro.hu/apro/tp-link_tl-sg1005d_v5_gigabites_5_portos_switch_el/friss.html
-
válasz zoli62 #44057 üzenetére
Pontosan azt kapcsoltattam ki, hogy mikor belépek a webes önkiszolgáló ügyfélszolgálat felületére (tel szám. és password.) akkor ne kapjak SMS-t arról, hogy az én telefonszámomról. x időbe beléptek arra a webes felületre...
/de mivel ezt a mai napig nem láttam, hogy teljesült volna, így megint beszéltem Call Centeren keresztűl az emberkével (ugyanazt kapcsolta a rendszer /Péter, lila ingbe , fekete haj) és nem ismert meg peddig elmondtam neki múltkori beszélgetésünk és megnézte a rendszerbe, ekezdi azt más intézte akit Zsolt -nak hívnak és hasonlít rá) pl. érdekes dolgok ezek.. még fel is hívtak a havi kompenzáció miatt... /az a rendszerbe is rögzítve van amit ellenőriztettem vele/ és most újra megkértem, hogy kapcsolja már ki ezt a SMS-es baromságot, mert nekem absz. nem kell... és mondta, hogy igen ez aktív így kikapcsolja... ha megint nem lesz jó akkor panaszt fogok tenni az is biztos !
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄LG V30+ ThinQ Blue►SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Vangelis
nagyúr
válasz MaxxDamage #44070 üzenetére
Én beírtam egy hülye számot. 063000011100.... az enyém helyett.
Azóta nem kapom az sms-t
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Gabesz87
veterán
A My T-mobile most halott, vagy mi a fene van? Próbálnám beállítani a távszámlára a T-Mobile előfizumat is, csak kéne egy előző havi számla adatok miatt, de így, hogy nem tudok belépni, bajos...vagy hogy legalább a mostani számlámat befizessem. Nem igaz, hogy ezt a szart nem tudják megcsinálni rendesen. SMS bezzeg jön, hogy beléptem.
eladó: Asus TUF Gaming K3 mechanikus bill.
-
legenda
válasz Gabesz87 #44072 üzenetére
valóban nem okés, csak az értesítéseket küldi, de ténylegesen nem léptet be chrome és
iealól sem.
hopp, másodszorra belépett ie alól, csak a chrome által nem akarja az igazságot sokdszorra sem.[ Szerkesztve ]
-
Gabesz87
veterán
Valami megkerülő úton tudtam belépni. Már nem tudom, melyik menüpontból, ahol szintén kéri a számot+jelszót. Na onnan megy.
Más: a számla sorszámát hol a fenében találom az elektronikus számlán? Távszámla regisztrálásnál azt is be kell írni.
[ Szerkesztve ]
eladó: Asus TUF Gaming K3 mechanikus bill.
-
legenda
válasz St3ven #44074 üzenetére
akkor lehet, hogy csak a chrome nem okés, és Gabesz87 is pont azzal próbálta, vagy netán mással is csak másodikra/sokadszorra engedi be őt is.
közben meg is oldódott akkor a belépése.[ Szerkesztve ]
-
válasz Vangelis #44071 üzenetére
Ezt hova írtad be?
/én úgyanúgy kapom azt a fránya SMS -t (most néztem) és kezd nagyon zavarni... /L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄LG V30+ ThinQ Blue►SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Bazsee71
őstag
Sziasztok!
Ha a honlapon a kifutó terméknél az szerepel, hogy jelenleg nincs, de újabb készlet várható, akkor mennyi az esély rá hogy tényleg lesz is? Konkrétan a Lumia 620-at néztem ki.
Előre is köszi:
Balázs -
MODERÁTOR
válasz MaxxDamage #44077 üzenetére
Mondtam én, hogy nem lehet kikapcsolni, de nem hiszel nekem...
-
válasz pepe091 #44079 üzenetére
Peddig a T-s munkatárs már 2x "kikapcsolta / inaktíválta" ezt az opciót... akkor mi is van ?
/am. már rég mondta volna, ha nem lehet, de megint beszélek velük.../ (a franc essen bele... )L
-
quailstorm
nagyúr
SIM kártya okozhat-e indokolatlan mértékű merülést? Kb 10 éves, nagy chipes, Nokia 1600-zal vett dominos kártya. Csomag maradt. Érintkezője is elég kopott már. Lehet cserélni kéne.
Csak nem az én nevemen van, és szerintem olyan családtag tulajdona, aki időközben elhunyt. Ilyenkor mit lehet kezdeni a szolgáltatóval?
Haveromnak csak simán bekérték az apját mikor microSIM kellett volna, de ő körbevághatta, kicsi chipes volt már. Azóta meg vodás... -
#TOTTI
őstag
válasz quailstorm #44081 üzenetére
Írj egy tulajdonátruházási papírt otthon és vidd be, én is csináltam már ilyet, mindentől függetlenül működni fog.
-
válasz MaxxDamage #44080 üzenetére
A francba
Megkérdezték müszakis kollégát is és azt mondták, hogy ez egy alap "védelni" opció amit kikapcsolni nem lehet, mert ha kikapcsolnák (ha tudnák is) akkor nem tudnék belépni az önkiszolgáló ügyfélszolgálatra..
pepe091: neked volt igazad !mindenesetre várom Vangelis kolléga bővebb leírását a folyamatról amit említett ! (megpróbálnám én is.. hátha)
(#44084) zoli62: azt mondta a T-s emberke, hogy másik T-s számra (ami valós és aktív) át lehet írányítani és arra megy az SMS.. (de nincs másik T-s számom, csak telenoros ... (ez a baj , részemről , ide írta be: (#44071)
más:
Készülék bizt. megkötéshez csak a telefont kell vinnem és bemutatnom (+ dokumentumok amiket kaptam a "csomagban, T-s szerződések stb..) vagy komplett doboz és tartozékok is kellenek oda ?L
[ Szerkesztve ]
-
zoli62
addikt
válasz MaxxDamage #44070 üzenetére
Szerintem ha akarod használni a My T-Mobile-t, akkor ezek a biztonsáhi SMS-ek kikapcsolhatalanok. Nálam már korábban azzak is próbálkoztak, hogy átirányították email-re ,de akkor is jöttek az üzenetek.
Vangelis hova írtad be ezt a számot?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz MaxxDamage #44083 üzenetére
-
Blackmirror
senior tag
válasz quailstorm #44087 üzenetére
Azt írta hogy te írj.
Én nem játszanék ezzel.iPhone X@R, iPad Pro
-
válasz Vangelis #44085 üzenetére
/ez hol található pontosan ? - P.Ü. -be jöhet/
am. gondolom nem ezt a számot kéne megadni, mert ez a "szám" a te számládhoz / előfizuhoz tartozik hozzá... és mivel "30"-as szám így valóban megoldható így !L
-
superTibcsi
aktív tag
Sziasztok!
Domino 5 csomag esetén le lehet mondani a napinet-et, és helyette megrendelni a netplusz s csomagot? Most készülök domino csomagot venni, de 90% mobilnetre lesz használva. Jobban megéri ez így mint a domino surf? Remélem érthető voltam.
Under construction!!!
-
St3ven
addikt
válasz Blackmirror #44091 üzenetére
Én sem ajánlanám.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
St3ven
addikt
válasz superTibcsi #44093 üzenetére
Le lehet mondani. A NetPlusz S pedig 1090 Ft lesz havonta.
De ha 100%-ban mobilnetre lenne használva, a Domino Web kapásból jobban megérné.
A Domino Surffel vigyázz, mert az nem "korlátlan". Vagyis a 150 MB leforgalmazása után nem belassítanak, hanem aktiválódik a Go!NapiNet:
"Az időszaki díjban foglalt adatmennyiség felhasználása után automatikusan aktiválódik a Domino Go!NapiNet adatdíjcsomag, így 195 Ft-os napi díj ellenében további 10 MB belföldi adatforgalmat kap."
[ Szerkesztve ]
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
zoli62
addikt
válasz Vangelis #44097 üzenetére
Nem tudom mi van nálad, Én beírtam egy érvénytelen nem létező számot ide, és a követjezp belépéskor megint a saját számomat láttam. Arra jó, hogy például ez elektronikus hívástészletezőbe való belépéshez, ahova folszámla szintű jelszó kell, meg tudsz adni ehy másik t-mobile-os számot, ahova a biztonsáhi SMS-eket küldi. Viszont a My T-Mobile-ba bejelentkezéshez kártyaszintű jelszó kell,tehát a számváltoztatás ezt sajnos ezt nem befolyásolja.
-
legenda
válasz superTibcsi #44093 üzenetére
szia,
aktiválható a netplusz s, de mivel a domino 5 díjcsomag alapban nem tartalmaz bennefoglalt adatkeret, így 1090 ft lesz a netplusz s.
a domino surf 890 ft, de abban alapban van 150 megabyte adatforgalom, és ahhoz csak 690 ft a netplusz s.TP-Link TL-SG1005D V5 Gigabites 5 portos switch eladó: https://hardverapro.hu/apro/tp-link_tl-sg1005d_v5_gigabites_5_portos_switch_el/friss.html
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Nem használja majd a kész 20A node-ját az Intel
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Előrendelhető a legújabb Nothing Phone
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- IFA 2024: Prémium órával jelentkezett a Withings
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- IFA 2024: Gombnyomásra vált kijelzőmódot a TCL telefonja
- További aktív témák...
- APPLE MACBOOK PRO 2017 13"RETINA i5 8GB/128GB SSD , SILVER, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27%ÁFÁS
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M AMD R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RX 7700 XT 12GB DarkFlash C285 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z690 Intel Core i9 13900K 64GB DDR5 2TB SSD RTX 4070 12GB DeepCool CC560 750W
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen