- iPhone topik
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
szekra
addikt
Na ma mar nem fog hivni a T jovahagyas miatt...
-
Mercutio_
félisten
Kösz a tippeket srácok
A webshopos felületen belépve már a 30%-kal csökkentett árat látom, vagy abból még lejön a kedvezmény?
Ja és 20k alatt/körül van valami bestbuy (2 év díjcsomagra és előfizura vállalt hűséggel, vagy ez nem jelent lényeges további kedvezmény, így nincs értelme lekötni magam?)
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Vangelis
félisten
Pedig érte volna!
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
St3ven
addikt
válasz csoki46 #38396 üzenetére
Azért az a 35 Ft-os percdíg meg 38Ft-os sms kicsit soknak tűnik így elsőre. (mostanában nem nézegettem tarifákat, úgyhogy nem tudom hogy a többi tarifába, többi szolgáltatónál milyen percdíjjak vannak!!)
Márpedig ez a tök átlag percdíj ebben a kategóriában.
És itt legalább nincs 60/40 vagy 50/50 %-os megosztás hálózaton belülre és kívülre felhasználhatóság szempontjából, illetve az SMS sem a havidíjon felül számlázódik, továbbá nincs kapcsolási díj... Na melyik kedves szolgáltatóra utalok?
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
St3ven
addikt
válasz Vangelis #38411 üzenetére
Talált.
Fel nem tudom fogni, ilyen feltételekkel hogy lehetnek versenyképesek. Ja igen, a készülékárakkal. Na de ilyen áron!?
És igen, az sms-ek a Mozaikokkal megegyező tarifacsomagjaiknál a többezres havidíjon felül számlázódnak, illetve ha nem telefonálsz eleget hálózaton belülre vagy éppen kívülre, bukod a havidíj egy részét, és még akár rá is fizethetsz, ha a másik irányban túllépted a megadott %-ot.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
djculture
félisten
-
St3ven
addikt
válasz djculture #38413 üzenetére
Ha többet nyertek a kedvezőbb készülékáron, mint amennyit adott időszakra vetítve vesztenek az előfizetéses feltételek miatt, akkor érthető. Csak éppen nehezen tudom elképzelni.
(#38415) djculture
Néha meg tudnám csapkodni a flottás ún. kapcsolattartókat is.[ Szerkesztve ]
-
csoki46
senior tag
Kifizettem a kötbért /4200 Ft/ most belépek a T-mobile oldalára és azt látom, hogy 3%-os kedvezményt ad ha neten veszem a telefont?
A Like 300 díjcsomag miatt van ez vagy miért? Kicsit kezdek ideges lenni -
djculture
félisten
válasz Vangelis #38417 üzenetére
Narancsos flotta is ilyen 12ft/perc haveroknak az van de én eleve ebben az évben minden előfizuetést lemondtam a fenébe ami nem szükséges. Telekomnál is a t-home internet ami kell telefont is lemondtam volna már rég ha nem lenne ez a dupla kedvezmény.
Minimalizálni kell a kiadásokat mert semmi jóra nem lehet számitani.[ Szerkesztve ]
-
szekra
addikt
válasz csoki46 #38421 üzenetére
Melyik telefon? Lehet arra pont nincs. Illetve lepj ki es ugy nezd meg hatha nalad a hiba, akkor meg csinalj egy uj reget, vagy asszem reg nelkul is tudsz rendelni.
Vatafakk: Csak vigyazz, szerintem akkor cserelj szamot ha megvan az uj es atvetel utan azzal a lendulettel szuntesd meg, mert ha elotte megszunteted azt a szamot akkor ugye az ujra forgalomba kerul. Ezt mondta nekem ugyintezo, mert igaz kicsi ra az esely, hogy kiadjak masnak, de nem vallalnak erte felelosseget.
[ Szerkesztve ]
-
-
csoki46
senior tag
válasz Vikt0r #38431 üzenetére
Nagyszerű, hogy fölhívom a 1430-at, hogy miért ad 1% kedvezményt a telefonra a kiváló webshopjuk, mire a nő felháborodva közlik, hogy az nem lehet.. Leállok veszekedni vele, hogy de mire ő 15 perc gondolkodik egy szó nélkül végül közli, hogy akkor erre a készülékre nincs akció. Nem tudtam neki elmagyarázni, hogy de van rá csak nem 1% hanem 30 ezt kéne valahogy orvosolni. Erre ő mondja, hogy ez tuti nem így van nézzek samsung készüléket arra tuti van 30% , mondom arra már 2-t ír ki nekem... Ekkor emelte föl a hangját, amiből elegem lett és rácsaptam...
-
kezdő
senior tag
Nekem is csak 1%ot ad 2 évre, 1 évre viszont 30%-ot (Like300)
-
addikt
válasz csoki46 #38432 üzenetére
Sajnos a T telefonos ügyfélszolgálatának színvonala rettentő módon süllyed. Nincs, rosszul van, hibás, nem mondanak igazat, terelnek. Jobb esetben elnézést kérnek.
Úgy tűnik a régi, megbízható, mindenre csípőből válaszolni tudó gárda (és a mögöttük álló kiszolgálás) már a múlté, pedig ők nem ismertek lehetetlent...
Jó szerencsét!
-
csoki46
senior tag
És valóban! Viszont így nincs részlet fizetés. Lehet mégis muszáj lesz új előfizetést kötni, pedig ezt meg akartam úszni. Köszi a segítséget mindenkinek
dedike tényleg sokat változott a telefonos ügyfélszolgálat, bár a t-pontokban se sokkal jobb a helyzet pár ott dolgozónál..Sokszor viszont találkozok nagyon kedves emberekkel is akik munkáján látszik, hogy odafigyelnek az ügyfélre. Volt, hogy olyan kedvezményeket kaptam amikről nem is tudtam
-
-
csoki46
senior tag
Na másik immáron férfi ügyintéző elintézte, webshop hiba, holnapi nap során javítják
Bocs, hogy 2 komment, csak nem tudtam szerkeszteni az előzőt... -
vadászcsiga
félisten
válasz D@ve89 #37994 üzenetére
Eszembe jutott valami, nem is tudom hogy tudtam elfelejteni. Két elofizetesem van, a másikat a feleségem használja vagy 3 éve, ma előveszi az iPhone-ját hogy megnézzunk valamit, belép a megfelelő menupontba es bekapcsolja a mobilnetet, mire felül azonnal megjelent a 3G ikon. Kérdezem tőle hogy soha nem volt gondja a kapcsolodassal? Azt mondja soha.
Összefoglalva: ugyanaz a város, ugyanolyan készülék amit én is használtam a mostani elott, es neki működik.
Rejtélyes -
krisi047
aktív tag
Sziasztok! Egy bennfentes meg tudja nekem mondani, hogy meglévő, de hűség nélküli üzleti/flottás ügyfeleknek él ez a 30% karácsonyi kedvezmény?
-
1430
senior tag
válasz csoki46 #38355 üzenetére
Akkor ez a belépési díj kedvezmény lesz, ami valóban kizárja (még) a készülékváltást. Ha kifizeted a 4200-at, akkor a meglévő számodon nem lesz hűség, tehát ahhoz is vehetsz új telefont, nem kell trükközni a szám újrakérésével. Viszont ha nincs legalább arany szinted, akkor 2-3 ezerrel drágább a készülék, mint új előfizetéssel, illetve weben nem lesz részletfizetési lehetőség.
Mercutio_
Leválthatsz kisebb csomagra (pl. Eco XS), és ahhoz aktiválhatsz adatcsomagot, vagy a hasonló havidíj kategóriás Mozaik XS-re is válthatsz, ahol nincs túlforgalmazási díj (de akkor is marad a feleslegesen kifizetett havidíj, de a Mozaik XS-hez is aktiválhatsz például KapcsolatNet adatcsomagot, így több kereted lesz és túlforgalmazási díjjal sem kell számolnod (bár a feleslegesen fizetett havidíj megmarad).Nordik
A havidíjon felül, legfeljebb 500 Ft. Tehát ha 3500-at forgalmazol, akkor a havidíjon felüli 300 Ft-ot írja jóvá a rendszer.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
polonic
félisten
Megváltoztattam az egyik előfizetésemnek a jelszavát. Majd küldenek postán egy aktiváló kódot. Ez mikorra várható? Hétfőn igényeltem az online felületen új jelszót.
-
D@ve89
tag
válasz vadászcsiga #38444 üzenetére
Próbáljátok már ki, ha tudjátok egy napra mondjuk, hogy megcserélitek a SIM-kártyákat, és akkor melyik készüléken lesz a gond. Ha a hiba a SIM-mel vándorol, akkor SIM-mel van gond valószínűleg. Ha marad ugyanúgy a te készülékeden, akkor pedig ott keresendő a hiba (valamilyen alkalmazás, amit mindig felteszel minden telefonodra?).
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- DRAGON GAMING PC // Ryzen 5 1500 // 16GB DDR4 // SSD+HDD // Gigabyte RADEON RX5700 8GB GAMING OC
- Zalman S4 Plus
- DELL VOSTRO 3900MT/i5 4460/8GB DDR3/GeForce GTX 745 4GB/240GB SSD/250GB HDD
- Samsung Galaxy Z Flip5 6,7" 5G 8/256GB krém - SM-F731BZEGEUE - 1 éves, GYÖNYÖRŰ állapot
- Zotac GeForce GTX 1080 AMP Extreme
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest