Hirdetés
- Fórumok
- Üzlet és Szolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- (kiemelt téma)
- Xiaomi 17T Pro – korábban érkezik a siker?
- Fotók, videók mobillal
- Meglepő pletyka a Pixel 11a-ról: a csúcs Tensor lapka is lecsoroghat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 Pro NFC - ki fizeti a következő kört?
- Tisztázta a Motorola az Edge 70 Max frissítési ígéretét
-
147600 - 147501
147977 - 147901 147900 - 147801 147800 - 147701 147700 - 147601 147600 - 147501 147500 - 147401 147400 - 147301 147300 - 147201 147200 - 147101 147100 - 147001 147000 - 146901 146900 - 146801 146800 - 146701 146700 - 146601 146600 - 146501 146500 - 146401 146400 - 146301 146300 - 146201 146200 - 146101 146100 - 146001 146000 - 144001 144000 - 142001 142000 - 140001 140000 - 138001 138000 - 136001 136000 - 134001 134000 - 132001 132000 - 130001 130000 - 128001 128000 - 126001 126000 - 124001 124000 - 122001 122000 - 120001 120000 - 118001 118000 - 116001 116000 - 114001 114000 - 112001 112000 - 110001 110000 - 108001 108000 - 106001 106000 - 104001 104000 - 102001 102000 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2022-07-22 08:41 Téma összefoglaló
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rage47
nagyúr
2 oldalt végig futva nem láttam leírást, de DOMINO felment 5G-re, mindenfélre trükk nélkül.
Gondolom szokásos nyári akció.hm hát nálam nem
-
szabonagyur
félisten
2 oldalt végig futva nem láttam leírást, de DOMINO felment 5G-re, mindenfélre trükk nélkül.
Gondolom szokásos nyári akció. -
Tompika777
senior tag
-
4Grider
félisten
Viszont új hűség vállalása mindenképp csak új csomagra váltás esetén lehetséges
Nem kell váltani semmire, hiszen új előfizetésről volt szó, az pedig csak aktuális díjcsomagot használhat.
-
tuto558
senior tag
Sziasztok!
Van egy lehet, hogy hülye kérdésem.
Otthoni optikai net + mobil előfizetésem van jelenleg. Kibővíteném még egy teló + előfizetés kombóval, deeee... miért akarja az "új előfizetést szeretnék" gomb átalakítani a már meglévő szolgáltatásaimat????? A mobilnál rögtön majd egy 10 ezret rádobna, de nekem arra semmi szükségem.
A meglévő csomagom ott van ugyan a "részletek és módosítás" alatt, de persze drágább, mint amit most fizetek. Vicc...Én csak egy második mobilt és előfizut szeretnék, merre kellene kattintgatnom a honlapon, hogy a már meglévők közül semmi más ne akarjon módosulni?
Vagy ilyen nincs, nesze, itt az új ár mindenre? 
Honlapon kattintgatással ezt sehogy nem fogja engedni a rendszer. Chat-es ügyintézővel lehet esélyed elintézni hogy a régi dolgaid maradjanak régi portfólióban.
-
Tompika777
senior tag
-
4Grider
félisten
Sziasztok!
Otthoni optikai net + mobil előfizetésem van jelenleg. Kibővíteném még egy teló + előfizetés kombóval, deeee... miért akarja az "új előfizetést szeretnék" gomb átalakítani a már meglévő szolgáltatásaimat????? A mobilnál rögtön majd egy 10 ezret rádobna, de nekem arra semmi szükségem.
A meglévő csomagom ott van ugyan a "részletek és módosítás" alatt, de persze drágább, mint amit most fizetek. Vicc...Én csak egy második mobilt és előfizut szeretnék, merre kellene kattintgatnom a honlapon, hogy a már meglévők közül semmi más ne akarjon módosulni?
Meg lehet azt is oldani, de úgy jóval kevesebb kedvezményt fogsz kapni a telefonra, ha csak arra az előfizetésre vállalsz hűséget.
-
NeoPampalini
senior tag
Sziasztok!
-
jack982
senior tag
Én nem használom, múltkor kimatekoztam (valami régebbi hsz-omban ott van), hogy 10-en akárhány percnél többet kell beszélni, hogy megérje.
Nemröhög, de én nem hívok annyit.
Kitöröltem az sms-t, az ászf-et nem látom még fent, a másik SIM-re ha megjön az sms, akkor majd beteszem ide. De addig még 1500 embernek meg fog érkezni, és fölösleges leszok. koszi
-
nfsu17
veterán
Én nem használom, múltkor kimatekoztam (valami régebbi hsz-omban ott van), hogy 10-en akárhány percnél többet kell beszélni, hogy megérje.
Nemröhög, de én nem hívok annyit.
Kitöröltem az sms-t, az ászf-et nem látom még fent, a másik SIM-re ha megjön az sms, akkor majd beteszem ide. De addig még 1500 embernek meg fog érkezni, és fölösleges lesz -
zzola
titán
-
jack982
senior tag
-
nfsu17
veterán
Lehet volt már (pedig tényleg kerestem vissza), a dominosoknak a 27Ft hívás 29Ft lesz júliustól.
-
Nikaré
őstag
Ez az 1-2 munkanap múlva válasz pont ma az MVM -től hangzott el ugyan így.
Az idétlen össze vissza számlázásuk már már olyan mintha direkt lenne sz@r!
-
gyulaszu
senior tag
Nekem egyben van minden, egy számlán. Internet, vezetékes és mobil telefon.
Egyébként azt mondta a chaten az ügyintéző, hogy 1-2 munkanap alatt kerül fel a pdf. Ekkor mondtam neki, hogy akkor vegye fel hibajegyre...
-
tomy86
addikt
Csak most esett le, hogy te az otthoni szolgáltatások számláját nem tudod letölteni. Arról még nem kaptam értesítőt sem, így az appban sem látszik. Bocs, de megzavart, hogy a mobilos topikban tetted fel a kérdést.
Én külön kapom a számlát a mobil és az otthoni szolgáltatásokról.
-
csako
veterán
Meg lehet, hogy csak holnap vagy később lesz elérhető.
Emailes értesítő szokott érkezni nekem általában 15-én, előtte 12-13-ától szokott megjelenni az appban, mint befizetendő számla.
Pl. most a májusit nem tudom letölteni én sem, csak az előző hónapokat.
(Egyben vannak nekem a mobil és otthoni szolgáltatások, ezért hónap elején nincs számlám, de régen azzal is így volt, hogy kb. elsejétől befizethető, de megnézni a tényleges számlát csak később lehetett) -
tomy86
addikt
Ötödikén kaptam meg a számlaértesítő mailt, de csak most néztem meg, hogy letölthető-e. Webes felületen szoktam letölteni a számlákat pár havonta, az appban ezt nem szoktam figyelni.
-
gyulaszu
senior tag
-
tomy86
addikt
Nekem ott van a lehetőség az aktuális számlánál is. A verziószám ugyanaz, mint nálad.
-
snooze
veterán
-
gyulaszu
senior tag
-
tomy86
addikt
-
gyulaszu
senior tag
Jól látom, hogy az app új verziójából kikerült a számla PDF-es letöltése?
Vagy csak nem találom? -
kovacsmi_74
senior tag
-
Cs1csó
titán
-
snooze
veterán
-
kali
legenda
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Domino Day
400 MB és 20 perc. -
remetelvtars
junior tag
Es jott sms, h megtortenik a hordozas?
Amugy miota van RAhordozas a trenel?Hasonlo sztorit tudok itt is: csak fiatal srac az ufsz:
Alairas, simet ad, szamhordozas meg nyista.
Reklamalasra kiderul, h nem rogzitett smit a rendszerben...
Uh ujra szemelyesen...Ami fura, h a meg nem elo sim hol kiirja, h tre, h azt, h csak segelyhivas. Ez mitol fugg?
Miota divat, h smi sms nem jon a hordozas elott? Regen kuldtek megerositest az idoablakrol, es lehetett tudni, h rendben halad a folyamat.
Amugy meg milyen miaszar ez mar megint?:
"A Telekom fiókhoz kapcsolt előfizetések (mobil, otthoni) sorrendjének módosítására, illetve a megjelenített előfizetések kezelésére a következő lehetőségek állnak rendelkezésre: Előfizetések leválasztása és újrahozzáadása: A legegyszerűbb módja a sorrend módosításának, ha a nem kívánt előfizetéseket leválasztod a fiókról, majd a kívánt sorrendben adod hozzá őket újra." -
remetelvtars
junior tag
Tegnap a személyes ügyfélszolgálaton (mivel on-line nem lehet) kértem számhordozást One-tól meglévő Domino eSIM-re. A szőke hölgy, aki érzésem szerint nem igazán volt képben bizonyos dolgokkal, tájékoztatott, hogy el fog veszni a korábbi Dominós számom. Mondtam neki, hogy ezzel nincs gond, szeretném kérni a legközelebbi időablakot.
Holnapra mondta az időpontot, majd megvásároltatott velem egy fizikai SIM kártyát. Mondtam, hogy nekem van eSIM-em, egyébként is azt használok. Mindenképpen meg kell vennem, és csak azt követően válthatok eSIM-re. OK, legyen. Időm sem nagyon volt, mert ekkor már az ügyintézés kb. 25. percénél jártunk, nekem lassan indulnom kellett tanítani.Aztán jöttek az aláírnivalók egy megfordított laptopon. Kérdeztem, hogy mit is írok alá? A szerződéshez kapcsolódó dokumentumokat (ki gondolná?), amit elküld nekem. Na, ezt azóta sem kaptam meg, a Telekom fiókomban sincs, illetve a számhordozási igényről sem érkezett egy SMS sem, nemhogy e-mail.
Azt szeretném kérdezni, hogy ez a normális ügyintézési mód mostanában a Telekomnál? Valóban nem kapok még egy szerződést, SMS-t sem? A honlapjukon ez van: "Válassz eSIM-et és védd környezeted!
Az eSIM-nek köszönhetően nincs szükség többé műanyag kártyák gyártására, szállítására, raktározására.
Ezzel nagyban hozzájárulunk egy zöldebb, műanyag hulladéktól mentesebb jövőhöz!" Akkor minek megvásároltatni egy SIM kártyát, hogy utána eSIM legyen belőle?Természetesen írtam nekik, feltettem a kérdéseket. Sajnos a helyszínen nekem már nem volt több időm várni a kedves hölgy b.kodására. Kb húsz percig a rendszerhangot hallottam a laptopjáról, hogy rossz helyen kotorászik. Értem én, hogy nem én vagyok az álomügyfél, mert nem jön a jutalék az ügyintézésért, de nem én akartam ezért személyesen bemenni, helyzet elé állítani és feltartani a lánykát.
Es jott sms, h megtortenik a hordozas?
Amugy miota van RAhordozas a trenel?Hasonlo sztorit tudok itt is: csak fiatal srac az ufsz:
Alairas, simet ad, szamhordozas meg nyista.
Reklamalasra kiderul, h nem rogzitett smit a rendszerben...
Uh ujra szemelyesen...Ami fura, h a meg nem elo sim hol kiirja, h tre, h azt, h csak segelyhivas. Ez mitol fugg?
-
Rodzser Mór
senior tag
Oké, köszi a választ, és kovacsmi_74 -nek is.
Akkor nem kísérletezek. Feltöltöm lejárat előtt.
-
alba-regia
aktív tag
Tegnap a személyes ügyfélszolgálaton (mivel on-line nem lehet) kértem számhordozást One-tól meglévő Domino eSIM-re. A szőke hölgy, aki érzésem szerint nem igazán volt képben bizonyos dolgokkal, tájékoztatott, hogy el fog veszni a korábbi Dominós számom. Mondtam neki, hogy ezzel nincs gond, szeretném kérni a legközelebbi időablakot.
Holnapra mondta az időpontot, majd megvásároltatott velem egy fizikai SIM kártyát. Mondtam, hogy nekem van eSIM-em, egyébként is azt használok. Mindenképpen meg kell vennem, és csak azt követően válthatok eSIM-re. OK, legyen. Időm sem nagyon volt, mert ekkor már az ügyintézés kb. 25. percénél jártunk, nekem lassan indulnom kellett tanítani.Aztán jöttek az aláírnivalók egy megfordított laptopon. Kérdeztem, hogy mit is írok alá? A szerződéshez kapcsolódó dokumentumokat (ki gondolná?), amit elküld nekem. Na, ezt azóta sem kaptam meg, a Telekom fiókomban sincs, illetve a számhordozási igényről sem érkezett egy SMS sem, nemhogy e-mail.
Azt szeretném kérdezni, hogy ez a normális ügyintézési mód mostanában a Telekomnál? Valóban nem kapok még egy szerződést, SMS-t sem? A honlapjukon ez van: "Válassz eSIM-et és védd környezeted!
Az eSIM-nek köszönhetően nincs szükség többé műanyag kártyák gyártására, szállítására, raktározására.
Ezzel nagyban hozzájárulunk egy zöldebb, műanyag hulladéktól mentesebb jövőhöz!" Akkor minek megvásároltatni egy SIM kártyát, hogy utána eSIM legyen belőle?Természetesen írtam nekik, feltettem a kérdéseket. Sajnos a helyszínen nekem már nem volt több időm várni a kedves hölgy b.kodására. Kb húsz percig a rendszerhangot hallottam a laptopjáról, hogy rossz helyen kotorászik. Értem én, hogy nem én vagyok az álomügyfél, mert nem jön a jutalék az ügyintézésért, de nem én akartam ezért személyesen bemenni, helyzet elé állítani és feltartani a lánykát.
-
kovacsmi_74
senior tag
Csak a forint egyenleg marad meg (-300 Ft a levonás, ha jól tudom), kiegészítő opciók törlődnek.
A 90 napos hívószám lekötési időre most nem találom a kiegészítő opciókra vonatkozó infót, csak az elmaradt adategyeztetésre vonatkozólag.Vagyis korábban így volt.
Érdekes ez a fogalmazás..."Fontos, hogy a korábban választott szolgáltatások, kiegészítő opciók (pl. Maraton adatcsomag) nem kerülnek rá automatikusan az új előfizetésre, de a korábbi egyenleged természetesen felhasználható az új előfizetés keretében. Az új előfizetés maximum 72 órán belül lesz aktív a régi telefonszámon."
-
kovacsmi_74
senior tag
Mert parkoltatott SIM, nincs használva. De ha szükség lenne erre a mobilnetre (pl. nyári kirándulások alkalmával), akkor ezt tudnám használni még 90 napon belüli feltöltés esetén, ne vesszen el a net, ha nem muszáj.
Csak a forint egyenleg marad meg (-300 Ft a levonás, ha jól tudom), kiegészítő opciók törlődnek.
A 90 napos hívószám lekötési időre most nem találom a kiegészítő opciókra vonatkozó infót, csak az elmaradt adategyeztetésre vonatkozólag. -
4Grider
félisten
Mert parkoltatott SIM, nincs használva. De ha szükség lenne erre a mobilnetre (pl. nyári kirándulások alkalmával), akkor ezt tudnám használni még 90 napon belüli feltöltés esetén, ne vesszen el a net, ha nem muszáj.
Benne van a nevében: Egyenlegfelhasználási időszak, hívószámfenntartási időszak.
Nyilván eltérhet a szolgáltató ettől kedvezőbben, de én erre nem játszanék. Ha csak nyaranta használod, az feltételez évi egy feltöltést 365 napra... -
Rodzser Mór
senior tag
-
4Grider
félisten
Igen, az rendben van.
Amennyiben Domino előfizetésed rendelkezésre állási idejének lejárata óta kevesebb, mint 90 nap telt el (hívószám lekötési idő), akkor előfizetésed még nem szűnt meg. Töltsd fel előfizetésed egyenlegét, ezzel előfizetésed újra aktiválódik! Korábbról fennmaradt egyenleged az új feltöltés összegéhez hozzáadódik, azt felhasználhatod.
Ha már "lejárt" az előfizetés, de ezen a 90-napos időszakban még benne van az adott SIM, akkor a lejáratkor felhasználható mobilnet mennyiségét is visszakapja a delikvens ha feltölti az egyenleget? Azaz esetemben ez a kb 1 GB-ot. Mert itt a weboldal csak a pénzbeli egyenleget írja.
Alapból az egyenlegfelhasználási időszakkal számolj és ne számold rá a hívószámfenntartási időszakot, így nem lesz gondod a Maratonnal. Eleve a hívószámfenntartási időszakban nem tudsz hívást kezdeményezni, így valószínűleg netezni sem. Akkor miért akarsz belőle netkerettel kijönni?
-
Rodzser Mór
senior tag
Igen, az rendben van.
Amennyiben Domino előfizetésed rendelkezésre állási idejének lejárata óta kevesebb, mint 90 nap telt el (hívószám lekötési idő), akkor előfizetésed még nem szűnt meg. Töltsd fel előfizetésed egyenlegét, ezzel előfizetésed újra aktiválódik! Korábbról fennmaradt egyenleged az új feltöltés összegéhez hozzáadódik, azt felhasználhatod.
Ha már "lejárt" az előfizetés, de ezen a 90-napos időszakban még benne van az adott SIM, akkor a lejáratkor felhasználható mobilnet mennyiségét is visszakapja a delikvens ha feltölti az egyenleget? Azaz esetemben ez a kb 1 GB-ot. Mert itt a weboldal csak a pénzbeli egyenleget írja.
-
Bferibörs
addikt
Sziasztok!
A Domino Maraton mobilnet X GB-tól ha marad adat a ciklus lezártával, azt tovább lehet vinni? Ha igen, hogyan?
Ugyanis jelenleg még van kb. 1 GB fel nem használt adatom. Nem volna baj, ha nem nullázódna le.
+ ugye adategyeztetni is kell!
Nincs lejárati ideje. -
Rodzser Mór
senior tag
-
4Grider
félisten
Sziasztok!
A Domino Maraton mobilnet X GB-tól ha marad adat a ciklus lezártával, azt tovább lehet vinni? Ha igen, hogyan?
Ugyanis jelenleg még van kb. 1 GB fel nem használt adatom. Nem volna baj, ha nem nullázódna le.
A Maratonnak nincs ciklusa. Amíg nem jár le az egyenlegfelhasználási időszak (időnként töltesz az egyenlegre), addig az élni fog (meg persze amíg fel nem használod az adatkeretét).
-
Rodzser Mór
senior tag
Sziasztok!
-
ozark
tag
Sajnos csak személyesen lehetett, mert nagyon egyedi flottás az előfizetés. Igen a 14 napos buli csak online játszik sajnos...
-
szalai112
senior tag
Sziasztok
Kapott valaki már számlát?
Engem az aszf módosítás érdekel.
Köszönöm -
Ateszpapa
addikt
Üzletvezető engedélyezheti, főleg ha ki sincs bontva érdemes szerintem visszamenned és kicseréltetned.
Egy próbát mindenképp megér.
-
zzola
titán
Igen.
-
AnonymusX
őstag
Egy kérdést megér szerintem. Azért vannak még olyan üzletek, ahol nem probléma ilyen esetben a visszavétel/csere, ráadásul úgy, hogy másik terméket szeretne helyette és amit visszavisz, bontatlan. Persze ezek azok a helyek, ahol az ügyfélelégedettség számít.
-
zzola
titán
Mivel semmi nem kötelezi a szolgáltatót, hogy egy "nem tetsző" készüléket cséréljen, így nem is fogják.
-
AnonymusX
őstag
Legközelebb online vagy telefonon, főleg ha ajándéknak szánod. Egyébként én azért rákérdeznék a T-nél, hogy megoldható volna-e csere másik készülékre. Bár amennyire karótnyelt és béna folyamataik vannak, nem hiszem, hogy sikerül.
-
ozark
tag
-
skroy
senior tag
A 3 munkanapos csere hibás készülékekre vonatkozik, azt hiszem elállni nem lehet a vásárlástól személyes vásárlás esetén. Asszonycsere egyszerűbben megoldható szerintem.
-
ozark
tag
Van náluk 3 munkanapos készülékcsere? Hazahoztam pénteken egy Honor 600 liteot, de kaptam a pofámra, mert egy A56 jobb lett volna (azt hittem frankó új cucc tetszeni fog), így ki se bontotta az asszony...aláírtam +2 évet miatta, 107e volt kedvezményesen és 5e törlesztő havonta...
-
7Heads Drago
veterán
Dunakanyarban él valaki? Most fogok oda költözni és jelenleg yettel vagy telekom közül kell válasszak otthoni internet szolgáltatást. Javasolni tudjátok a telekomot? Jelenleg kb 2000 forinttal olcsóbb lenne, mint a yettel.
A yettel-t otthonira én nem választanám.
Telekomos optikai kábeles netje lényegesen stabilabb. Már ha ott az van. Meg ami még nagyon jó az a 1-2 napon belüli javítások. Ezt kevesen tudják a szolgáltatók közül. -
skroy
senior tag
Dunakanyarban él valaki? Most fogok oda költözni és jelenleg yettel vagy telekom közül kell válasszak otthoni internet szolgáltatást. Javasolni tudjátok a telekomot? Jelenleg kb 2000 forinttal olcsóbb lenne, mint a yettel.
Az otthoni telekom topikban hamarabb lesz válasz.
-
Angelland13
tag
-
zzola
titán
Chaten bejelentettem, felvettek egy hibajegyet rá. Tag elmondása szerint ő látja, hogy a mobil szám Magenta1-ben van, viszont a dupla feltöltési bónuszt nem adta be a rendszer. Itt is elbsztak valamit.
Na, most jött SMS, már javították is a hibát.
-
blueye
veterán
-
dptrsk
Topikgazda
Nálam olyan mintha a teljes Magenta 1 szétesett volna.
Nem hozza a Magenta 1et az app(nem csak domino érintett) -
zzola
titán
Nekem még a régi otthoni előfizetések vannak, nem is tervezek váltani újakra. Most töltöttem fel a gyerek Dominóját és látom, hogy már nem Magenta1-es csoporttag.
Most akkor WTF? -
tuto558
senior tag
-
Zeki
nagyúr
Sziasztok, nekem csak Magenta 1 miatt kellene mobil előfizetés, jól olvastam, hogy a legolcsóbb megoldás az lenne, ha találok egy lakossági flottát és azt bevonom a Magenta 1-es csoportomba? Köszönöm

Flotta nem vonható be.
-
LicencÁruház
csendes tag
Sziasztok, nekem csak Magenta 1 miatt kellene mobil előfizetés, jól olvastam, hogy a legolcsóbb megoldás az lenne, ha találok egy lakossági flottát és azt bevonom a Magenta 1-es csoportomba? Köszönöm

-
ledgeri
nagyúr
Domino Day 100 perc☝️
7 Másodperc... Az avatárra gondolván: the race is on!
-
ledgeri
nagyúr
Köszi a részletes választ! Valószínűleg így lesz a legtisztább. Mit értesz pontosan az alatt az első pontnál, hogy "mindenestül megvan"?
1995M
Pl. nincs más telekomos előfizu a családban, nincs szükség több extrára így a magenta sem jelent pluszt. Ennyiért nem ad ilyen szolgáltatást a Domino Most tarifa sem.Kéritek, elfogadják, rendszer visszaigazol, kipróbáljátok, működik.
vagy
Elmentetek, kijött az utcsó résszámla, beküldtétek, fiók nem jelez egyebet, ügyfélszolgálat nem mond egyebet... esetleg még 40 nap, hogy biztos nem jön még valami. -
skroy
senior tag
-
zzola
titán
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Valaki tudott már Wolt kupont lekérni? Nálam folyton "Ajjaj, valami hiba történt."
-
MaxxDamage
félisten
Domino Day 100 perc☝️
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Domino Day
100 perc -
7Heads Drago
veterán
Köszi a részletes választ! Valószínűleg így lesz a legtisztább. Mit értesz pontosan az alatt az első pontnál, hogy "mindenestül megvan"?
1995M
Pl. nincs más telekomos előfizu a családban, nincs szükség több extrára így a magenta sem jelent pluszt. Ennyiért nem ad ilyen szolgáltatást a Domino Most tarifa sem.Az ár csak egy dolog de ha van valami és nem működik pont szart se ér hogy olcsó. Sajnos én a Yettellel vagyok így. A cégnél is váltottak Yettelre mert olcsóbb lett a flotta, közben meg rengeteg az eldobott hívás-szakadás. Sokra nem megyünk vele hogy olcsó.
-
btudos
nagyúr
Sziasztok!
Lehet buta kérdés, de nem találtam választ egyértelműen.
Szolgáltatás összevonásnál lehet abból probléma a hűségidő miatt, hogy összességében csökken az 500Ftos kedvezmény miatt a havi alapdíj, amit fizetek?
Kb 3 hónap van még az egyik szolgáltatás hűségidejéből, 2 évre kötném újra egy másikkal együtt, hogy kedvezményesen vásárolhassak egy eszközt.
Mivel újrakötöd, így a korábbi hűségidőnek már nem lesz jelentősége.
-
peugeotmate
addikt
Ha az egészet nézzük:
Az új szolgáltatónál huzassátok be magatokat. ha mindenestül megvan
A régi szolgáltatónál várjátok meg az utolsó számlát. ha az mindenstül megvan
A régi szolgáltatóhoz be lehet menni kérdezni egy kört, hogy akkor minden renben van-e zárva, és ekkortájt lehet menni a bankhoz, hogy akkor az a beszedési vissza legyen mondva -ha egyáltalán kell.Mondjuk nekem bankváltás volt... Mindent visszavontam, már a számla sem létezett, de a szolgáltató két évig "csoportos beszedési prioritással" akarta a számláimat egyenlíteni úgy, hogy voltam is bent és meg is erősítették, hogy rendben... 2x...
1995M
Pl. nincs más telekomos előfizu a családban, nincs szükség több extrára így a magenta sem jelent pluszt. Ennyiért nem ad ilyen szolgáltatást a Domino Most tarifa sem. -
Krend
tag
Sziasztok!
Lehet buta kérdés, de nem találtam választ egyértelműen.
Szolgáltatás összevonásnál lehet abból probléma a hűségidő miatt, hogy összességében csökken az 500Ftos kedvezmény miatt a havi alapdíj, amit fizetek?
Kb 3 hónap van még az egyik szolgáltatás hűségidejéből, 2 évre kötném újra egy másikkal együtt, hogy kedvezményesen vásárolhassak egy eszközt.
-
donjohnson
addikt
Köszönöm a segítséget mindenkinek. Most csináltam egy updatet is.
és megjavult?
-
7Heads Drago
veterán
a mobilnet ki-be kapcsolás nem jó, mert attól még hálózaton marad a telefon.
próbálj repülőgép üzemmód ki-be kapcsolást vagy telefon újraindítást.Köszönöm a segítséget mindenkinek. Most csináltam egy updatet is.
-
ledgeri
nagyúr
Sziasztok,
anyum jelenleg One Tarifa Z előfizetéses csomagban van, de át szeretném vinni számhordozással a Telekomba az egyik digitális jólét csomagra. Csoportos beszedéssel vonják le tőle jelenleg havonta az előfizetési díjat.
A folyamat inlyenkor úgy néz ki, hogy bebattyogunk egy Telekomba, kérvényezzük az új csomagot és ők intézik a számhordozást (egymással leboxolja a két sozlgáltató a dolgokat)? Mennyi idő manapság, mire átkerül egyik szolgáltatótól a másikhoz a szám? A bankban is gondolom a csoportos beszedést kellene törölni, bár max az utolsó részarányos számlát kapná csak meg anyum, ha jól sejtem. Illetve még van két hét az 1 éves hűségjéből, ezt érdemes megvárni most már, igaz?
Köszönöm!
Ha az egészet nézzük:
Az új szolgáltatónál huzassátok be magatokat. ha mindenestül megvan
A régi szolgáltatónál várjátok meg az utolsó számlát. ha az mindenstül megvan
A régi szolgáltatóhoz be lehet menni kérdezni egy kört, hogy akkor minden renben van-e zárva, és ekkortájt lehet menni a bankhoz, hogy akkor az a beszedési vissza legyen mondva -ha egyáltalán kell.Mondjuk nekem bankváltás volt... Mindent visszavontam, már a számla sem létezett, de a szolgáltató két évig "csoportos beszedési prioritással" akarta a számláimat egyenlíteni úgy, hogy voltam is bent és meg is erősítették, hogy rendben... 2x...
-
skroy
senior tag
Nálam okosabbak kijavítanak, én hirtelen azt se látom mi értelme ennek a digitális jólét csomagnak??? Magentába se lehet bevonni, semmi extra, hűség a semmire. Ellenben:
Domino: bekapcsolható Most tarifa, feltöltési bónusz, szerdai ajándék, egyéb bekapcsolható extrák, teljesen szokásokhoz igazítható
Fele annyiba kerül, mint a legolcsóbb előfizetés. Aki nem akar semmi extrát, annak tökéletes.
-
1995M
aktív tag
Sziasztok,
anyum jelenleg One Tarifa Z előfizetéses csomagban van, de át szeretném vinni számhordozással a Telekomba az egyik digitális jólét csomagra. Csoportos beszedéssel vonják le tőle jelenleg havonta az előfizetési díjat.
A folyamat inlyenkor úgy néz ki, hogy bebattyogunk egy Telekomba, kérvényezzük az új csomagot és ők intézik a számhordozást (egymással leboxolja a két sozlgáltató a dolgokat)? Mennyi idő manapság, mire átkerül egyik szolgáltatótól a másikhoz a szám? A bankban is gondolom a csoportos beszedést kellene törölni, bár max az utolsó részarányos számlát kapná csak meg anyum, ha jól sejtem. Illetve még van két hét az 1 éves hűségjéből, ezt érdemes megvárni most már, igaz?
Köszönöm!
Nálam okosabbak kijavítanak, én hirtelen azt se látom mi értelme ennek a digitális jólét csomagnak??? Magentába se lehet bevonni, semmi extra, hűség a semmire. Ellenben:
Domino: bekapcsolható Most tarifa, feltöltési bónusz, szerdai ajándék, egyéb bekapcsolható extrák, teljesen szokásokhoz igazítható
-
dptrsk
Topikgazda
Ezt a jelenséget én is tapasztalom. Esimes dominóm van. Repülő be ki és utána jó. Zavaró, hogy így kell csinálni.
Szerintem amikor 2-3 ilyen eset van egy héten belül adjátok le hibára a Telekomnak pontos hely-időpont megadással.
Ne várjatok instant javulást, de 2-3x bejelentitek az remélhetőleg már megjelenik kimutatásokban is és akkor talán alaposabban elkezdik vizsgálni.
-
szaniszlokar
aktív tag
Üdv
Az elmúlt pár hétben elkezdett küszködni a telekomos mobilnetem. Jelzi a 4g vagy 4g+ de semmi net sincs. A mobilnet ki-be kapcs se oldja meg. Van mellete egy yetteles céges sim azon van net ha átkapcsolom, csak azon összesen van 2gb. Kecskemét és környéke, de ma Tompán jártunk ott is ez volt. Jelentene valamit ha esim-re váltanék?Ezt a jelenséget én is tapasztalom. Esimes dominóm van. Repülő be ki és utána jó. Zavaró, hogy így kell csinálni.
-
peugeotmate
addikt
Sziasztok,
Köszönöm!
-
donjohnson
addikt
Üdv
Az elmúlt pár hétben elkezdett küszködni a telekomos mobilnetem. Jelzi a 4g vagy 4g+ de semmi net sincs. A mobilnet ki-be kapcs se oldja meg. Van mellete egy yetteles céges sim azon van net ha átkapcsolom, csak azon összesen van 2gb. Kecskemét és környéke, de ma Tompán jártunk ott is ez volt. Jelentene valamit ha esim-re váltanék?a mobilnet ki-be kapcsolás nem jó, mert attól még hálózaton marad a telefon.
próbálj repülőgép üzemmód ki-be kapcsolást vagy telefon újraindítást. -
btudos
nagyúr
Üdv
Az elmúlt pár hétben elkezdett küszködni a telekomos mobilnetem. Jelzi a 4g vagy 4g+ de semmi net sincs. A mobilnet ki-be kapcs se oldja meg. Van mellete egy yetteles céges sim azon van net ha átkapcsolom, csak azon összesen van 2gb. Kecskemét és környéke, de ma Tompán jártunk ott is ez volt. Jelentene valamit ha esim-re váltanék?A SIM fajtája elvileg nem befolyásolja a hálózati képességeket, de ha fájdalommentesen tudsz váltani, akkor egy próbát megér.
-
7Heads Drago
veterán
Üdv
Az elmúlt pár hétben elkezdett küszködni a telekomos mobilnetem. Jelzi a 4g vagy 4g+ de semmi net sincs. A mobilnet ki-be kapcs se oldja meg. Van mellete egy yetteles céges sim azon van net ha átkapcsolom, csak azon összesen van 2gb. Kecskemét és környéke, de ma Tompán jártunk ott is ez volt. Jelentene valamit ha esim-re váltanék? -
dptrsk
Topikgazda
Amúgy ha jó egy mobilnetnél a youtube, böngészés zavartalanul, akkor talán tudnám passzolni a torrentet, de ahhoz kellene egy NAS otthonra ami 0-24 menne, de olyat még nem találtak fel ami kezelhetőségben, árban jó lenne!

Csak tudnom kellene melyik korlátlan normális árú csomag jó erre....Bármelyik korlátlan jó lehet, de ez az adott lokációtól függ.
Van ahol a T erős, van ahol a One és van ahol a Yettel.Az adott pozicióban melyiknek sikerült jobb feltételekkel adótornyot tennie, illetve mennyi ügyfél lóg azon a helyen rajta…
szerintem ezt csak tapasztalati úton tudod meg, számodra melyik a nyerő
-
makoss
veterán
Amúgy ha jó egy mobilnetnél a youtube, böngészés zavartalanul, akkor talán tudnám passzolni a torrentet, de ahhoz kellene egy NAS otthonra ami 0-24 menne, de olyat még nem találtak fel ami kezelhetőségben, árban jó lenne!

Csak tudnom kellene melyik korlátlan normális árú csomag jó erre.... -
makoss
veterán
Olyan kapcsolat csak úgy jó, ha mindkét oldalon optika van, mobilnet szinte semmire nem jó az optikához képest. A seedet azért írtam mert az simán el lehet a háttérben, a nélkül semmi értelme a netezésnek, ez olyan mint bliccelve utazni busszal
Mindig futott a háttérben seed mióta a Vodafon XXL van, a nélkül nem sok értelme van az egésznek, pláne úgy, ha az oldalak sem töltődnek be, ami már sajnos minden napos eset, minden órában!
-
dptrsk
Topikgazda
-
makoss
veterán
-
makoss
veterán
Amikor még SMS-es volt az nCore akkor volt prémiumom, mióta kártyás már nem
Amúgy nem az nCore a lényeg, van ahol seed nélkül nem is lehetne szedni, van ami kredit alapú, 300 db tetszőleges torrentet kell seedben tartani, hogy legyen kredited.
Ha elérted a 20.000 kreditet, fel lehet használni, és lehet szedni 24 órán keresztül.
Nem hinném, hogy 300 db torrent seedelése problémát okozna egy szolgáltatónak
-
vacs
veterán
-
makoss
veterán
Passz, nem tudom, ennek utána kell járni. Nyilván egyik szolgáltató sem szereti ha a MOBIL hálózatát torrentezésre használják, a fő gond nem is az, hogy akár szinte teljes sávszélt lefoglalja valaki egy adott helyen - lehet ott ez nem is gond - hanem pl. az, hogy a torrent "sok kis adatcsomag" le és föl mozgatásával dolgozik és ez piszkosul kinyírja a vezetéknélküli megoldásokat (ezért nem szokták ajánlani otthoni eszközöknél a WIFI-n való torrentezést kb. hasonlók a problémák mint a mobilhálózatoknál.
Az általános informatikai kérdéses topikban vagy a torrentezéssel kapcsolatos topikban tedd fel a kérdést.
Amit én tapasztaltam ha van elég aktív seed-er akkor bármi lejön, de a visszatöltés az ugye nem nagyon lesz.
Tehát ha az a célod, hogy LEJÖJJÖN valami az le fog ha van aktív seeder (tudod aktív (nincs NAT mögött) tud tölteni passzívtól is (aki NAT mögött van) de passzív csak aktívtól.
A bitun futottam már bele abba, hogy 6 seed-erből 5 passzív volt és mivel én is passzív vagyok ezért alig akart elindulni a cucc (lehet az egyetlen passzív meg nem valami nagy nettel tolja, meg a torrent technológia miatt hatékonyabb a rendszer ha a sok kis fájl egyszerre több embertől jön lefelé mint ha csak egy megosztója van)Mondjuk nem úgy használnám, hogy letöltésre, inkább seedre, letölteni inkább az otthoni optikán.
Mobilneten inkább seed...
-
Cs1csó
titán
Passz, nem tudom, ennek utána kell járni. Nyilván egyik szolgáltató sem szereti ha a MOBIL hálózatát torrentezésre használják, a fő gond nem is az, hogy akár szinte teljes sávszélt lefoglalja valaki egy adott helyen - lehet ott ez nem is gond - hanem pl. az, hogy a torrent "sok kis adatcsomag" le és föl mozgatásával dolgozik és ez piszkosul kinyírja a vezetéknélküli megoldásokat (ezért nem szokták ajánlani otthoni eszközöknél a WIFI-n való torrentezést kb. hasonlók a problémák mint a mobilhálózatoknál.
Az általános informatikai kérdéses topikban vagy a torrentezéssel kapcsolatos topikban tedd fel a kérdést.
Amit én tapasztaltam ha van elég aktív seed-er akkor bármi lejön, de a visszatöltés az ugye nem nagyon lesz.
Tehát ha az a célod, hogy LEJÖJJÖN valami az le fog ha van aktív seeder (tudod aktív (nincs NAT mögött) tud tölteni passzívtól is (aki NAT mögött van) de passzív csak aktívtól.
A bitun futottam már bele abba, hogy 6 seed-erből 5 passzív volt és mivel én is passzív vagyok ezért alig akart elindulni a cucc (lehet az egyetlen passzív meg nem valami nagy nettel tolja, meg a torrent technológia miatt hatékonyabb a rendszer ha a sok kis fájl egyszerre több embertől jön lefelé mint ha csak egy megosztója van) -
makoss
veterán
Akkor mi lenne más ami jó ezekre?
tarifa XL, tarifa XXL? (One-nál) -
Cs1csó
titán
Üdv!
Erről mit lehet tudni? Megújuló korlátlan net 30 napra
Sebesség? Stabilitás? stb
Amire kellene: hotspot megosztva laptopommal, Böngészésre, youtubera, kevés qBitorrentreEzeket úgy trükkölik, hogy torrentre nem az igazi, NAT mögötti megoldások. Persze ha van aktív seed-er akkor lejön aminek le kell jönnie de a feltöltést ne is várd.
Persze megoldható de ahhoz egy minőségi VPN kell ami támogatja a torrentezést.
-
makoss
veterán
Üdv!
Erről mit lehet tudni? Megújuló korlátlan net 30 napra
Sebesség? Stabilitás? stb
Amire kellene: hotspot megosztva laptopommal, Böngészésre, youtubera, kevés qBitorrentre -
Újpest
kezdő
Nekem a Telekom domino mobilnet 4G mindenhol jól működik és gyors!
Új hozzászólás Aktív témák
-
147600 - 147501
147977 - 147901 147900 - 147801 147800 - 147701 147700 - 147601 147600 - 147501 147500 - 147401 147400 - 147301 147300 - 147201 147200 - 147101 147100 - 147001 147000 - 146901 146900 - 146801 146800 - 146701 146700 - 146601 146600 - 146501 146500 - 146401 146400 - 146301 146300 - 146201 146200 - 146101 146100 - 146001 146000 - 144001 144000 - 142001 142000 - 140001 140000 - 138001 138000 - 136001 136000 - 134001 134000 - 132001 132000 - 130001 130000 - 128001 128000 - 126001 126000 - 124001 124000 - 122001 122000 - 120001 120000 - 118001 118000 - 116001 116000 - 114001 114000 - 112001 112000 - 110001 110000 - 108001 108000 - 106001 106000 - 104001 104000 - 102001 102000 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Üzlet és Szolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- (kiemelt téma)
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- HP ProDesk 400 G4 MT Business PC Több darab
- MSI MAG X570 TOMAHAWK WIFI eladó! GARANCIA/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)! Friss BIOS!
- GAMING PC! ULTRA 5 225 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 550W Gold 80 Plus!
- 27% - Logitech Astro A50 Lightspeed Gen 5 (939-002224)
- Kingston ValueRAM 32GB (2x16GB) DDR4 2133MHz KVR21N15D8/16 RAM
- SAMSUNG Galaxy Book 2 PRO - 13.3" FHD AMOLED Érintő - i7-1260P - 16GB - 512GB SSD - Win11 - PEN
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H, RTX A5000, 64GB, 1TB SSD, FHD
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- ASUS Zenbook 14 Laptop Ultrabook -35% AMD Ryzen AI 7 350 16/512 Radeon 860M FHD+ OLED NumberPad
- LENOVO ThinkPad X1 G3 (Tablet),13" QHD+,i7-8650U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE
A meglévő csomagom ott van ugyan a "részletek és módosítás" alatt, de persze drágább, mint amit most fizetek. Vicc...