Hirdetés
Hirdetés
-
Kétféle verzióban jön az Addlink PCI Express 5.0-s SSD-je
ph A belépőszintű megoldás 1-től 4 TB-ig fedi le az igényeket, és PS5-kompatibilis hűtőbordával vagy anélkül egyaránt listázzák.
-
Jövőre jön a Suikoden I&II HD Remaster Gate Rune and Dunan Unification Wars
gp PC-re és konzolokra is megjelenik tavasszal a remaster kiadás.
-
Az irodákba kéri a dolgozóit a Dell, az Ubisoft is próbálkozik
it A Dellnél a globális sales csapattól kérik a heti 5 irodai munkanapot, az Ubisoft 3 napot szeretne, de emiatt sztrájkba ütközik.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
yogibear
addikt
válasz mano660 #139951 üzenetére
Ok, elhiszem, de anno amit a linkeken vitattam, az az, hogy ha korábban adategyeztetek, mint az aktiválás dátuma, akkor korábbra kerül a következő adategyeztetés időpontja, de 5 nappal korábban csináltam meg és nem került korábbra, ugyanúgy május 6 lesz jövőre is...
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
Cs1csó
félisten
válasz mano660 #139951 üzenetére
Az idegesítő, hogy már egy hónappal az adategyeztetés előtt zaklatnak sőt napokkal előbb még automata hívásokkal is zaklatnak. Ezeket lwgközelebb tiltani is fogom, hogy ne is csöröghessen ki.
Az utolsó pillanatig szoktam en is kivárni, csak az idős családtagok zaklatnak, hogy " na mikor aktiválom már mert jött sms több is stb.. -
nfsu17
veterán
Hamarosan jövök számhordozással.
Egyszer volt róla szó, hogy vkinek azt mondták (hazudták?), hogy először előfizetésesbe fogják tenni és utána domino-ba.
Ez így nem igaz, ugye?
Tehát nem ez a módja a rendes ügyintézésnek?
Csak mert ha eljátszanák velem is, akkor tudjak mire készülni.
(amúgy elhinném, ha így lenne, és az ÜFSZ-es mondja, miért ne hinném, mégis az ő munkája, el kell hinnem, hogy tudja mit csinál) -
yogibear
addikt
válasz kovacsmi_74 #139959 üzenetére
A Yetinél ha 6 hónappal korábban elvégzed akkor is marad állandóra a következő egyeztetés időpontja...
A T-nél meg a fentiek szerint ha 2 hónappal korábban megteszed, korábbra "ugrik" a következő egyeztetés időpontja...
A Yetinél nem kell figyelni, mindig ugyanaz lesz az időpont...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
ledgeri
nagyúr
válasz yogibear #139963 üzenetére
Mennyire felel meg a törvénynek, szabálynak, hogy +6 hónapot is el lehet egy éven túli egyeztetéssel bíró szerződés?
Mondjuk nálam adategyeztetésből kifutó voda szerződés is dátum+5 napig működött, majd jött egy üzenet, hogy azért még 60 napig ha egyeztetek egy kóddal, akkor minden maradhat a régiben!
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
nfsu17
veterán
válasz gyulaszu #139961 üzenetére
gyulaszu
dominóra hordozni csak személyesen, üsz-en lehet.Igen, ezt tudtam, így is akartam.
Zsolt,72
Igen, olvastam, bár ez sem tér ki konkrétan arra, hogy technikailag rögtön dominora léptet-e, vagy előtte belekeveri a havi előfizetést is.
"szabadon eldöntheted"
Igen, eldöntöm, hogy domino, de a technikai részére meg azt húznának rá (pl először havidíj), amit akarnak.
Persze nem mondom, hogy így lesz, csak defakto ellenkezőt sem írnak le konkrétan, hogy azt az orruk alá lehessen rakni.yogibear
Igen, ennyiért vettem tavaly év végén az "adatSIMem*", gondolom most is ez lesz.
*én most adatra használom csak a domino maratontBemegyek úgy is, mert kell, aztán meglátjuk mi sül ki belőle.
-
aktív tag
-
yogibear
addikt
válasz ledgeri #139966 üzenetére
Mennyire felel meg a törvénynek, szabálynak, hogy +6 hónapot is el lehet egy éven túli egyeztetéssel bíró szerződés?
Nem érteni madzsar
Ha a Yetire gondolsz, az nem plusz 6 hónap, hanem a kártya kötelező aktiválási időpontja előtt 6 hónappal már lehet adategyeztetni, de a következő évi időpontja ugyanaz lesz minden évben, azaz az aktiválás időpontja hónap, nap...
A Trénél, meg az említettek szerint ha korábban adategyeztetsz mondjuk 2 hónappal, akkor a következő évben az előző évi adategyeztetésed időpontja plusz 5 nap lesz a következő aktuális... vagyis korábbra tolódik... ami nettő faxság...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
nfsu17
veterán
válasz yogibear #139969 üzenetére
Valóban nem túl magyaros.
De talán kihámoztam.Szerintem arra akar utalni (vagy nem), hogy szinte másfél év is lehet így az egyeztetés valós időtartama, mikor papíron évente kellene ugye. Tehát feltételezik, hogy 365 naponta 1x kell ezzel foglalkozni.
Na most nekem aug. 26 az időpont a Y-nél, de már megcsináltam.
Tehát 2025. aug. 26-ig jó vagyok.
Ugye 02.26-tól nyílt az ablak (idén), és onnantól nézve én MAX 1,5 évig nem fogok ezzel foglalkozni.
Gondolom erre gondolt, hogy éves egyeztetés, aztán valóságban meg 1,5 év is lehet.
Persze csak akkor, ha jövőre várok aug-ig, mert ha megint sietős vagyok és megvagyok febr-ban, akkor úgyis 1 év lesz a valós.Zsolt,72
Majd megírom úgyis az eredményt. Sztem jövő héten.
-
ledgeri
nagyúr
válasz yogibear #139969 üzenetére
... el van, mint a befőtt alapon, és feltételes mód... de mindegy
A yettel ÁSZF meg sem említi az éves adategyeztetést... hacsak nem a 12.3.2.2. D d nem erre vonatkozna... De az is furi, hogy a szerződés évfordulója viszont tolódik a feltöltésekkel... és eredeti szerződéskötési dátum sehol sem szerepel...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
yogibear
addikt
válasz ledgeri #139972 üzenetére
De az is furi, hogy a szerződés évfordulója viszont tolódik a feltöltésekkel
Ezt nem tudom, honnan veszed...
20plusz évig volt a számom a Pannonnál/ Telenornál/Yetinél sosem volt ilyen...eredeti szerződéskötési dátum sehol sem szerepel...
Dehogynem... az eredeti szerződés papírján, legalul. Csak nem kéne kidobálni az embereknek mindent, mint a használt wc papírt...
A Yeti fiókban viszont valóban nem szerepel, (a xaros appjuk be sem engedett, csak weben) és az adategyeztetés után emailben küldött pdf-en sem, holott nem kerülne nekik sokba odaírni, hogy a következő adategyeztetést eddig és eddig kell majd megtenni...[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
ledgeri
nagyúr
válasz yogibear #139973 üzenetére
Mindkettő az ÁSZF-re vonatkozott.
sosem volt ilyen...
Olvasd el ,hogy konkrétan mi történik mikor egyenlegfeltöltesz!Dehogynem...
-sok sikert az ÁSZF-ben való megtalálásához!// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
logper
lelkes újonc
Történt valami változás multisim ügyben, több ismerősön tapasztalta az utobbi időben, hogy 5G routerben használt Multisim /tudom, hogy nem arra van kitalálva/ furán vagy inkább nem működik, de aztán egy idő után újra elkezd működni??!?!? Bevezetett valami korlátozást a Telekom Multisim routerben történő használata miatt?
-
őstag
-
pilu01
senior tag
Sziasztok
Telekomnál vásárolt S22 Ultra jogosult Regalaxy javításra?
Vagy csak a Samsungnál vásárolt?
Köszi -
csaszi75
senior tag
válasz pilu01 #139979 üzenetére
Érdemes a programot meghirdető cég hivatalos oldalán tájékozódni... ami most épp ugye a Samsung nálad..
A lényeg, hogy ha vásárolsz új készüléket, akkor egy listában meghatározott készülék csoportot lehet javíttatni..
https://www.samsung.com/hu/campaign/refurbishment/
A Promócióban Résztvevő Termék megvásárlásának időszaka: 2024. január 17 – június 30.,
A Kedvezményre jogosító egyedi ReGalaxy kuponkód felhasználásának időszaka: időszaka: 2024. január 17 – július 21.
2.1. A Promócióban kizárólag az a 18. életévét betöltött, magyarországi lakó- vagy tartózkodási hellyel, illetve magyar állampolgársággal rendelkező cselekvőképes természetes személy (a továbbiakban: „Résztvevő”) vehet részt, aki jelen Szabályzat 4.1. pontjában meghatározott Promóciós Időszak alatt
2.1.1. a Szervező által forgalmazott
· Samsung Galaxy S24
· Samsung Galaxy S24+
· Samsung Galaxy S24 Ultra
okostelefon készüléket vásárol (a továbbiakban : „Promócióban Résztvevő Termékek” külön-külön: „Promócióban Résztvevő Termék” )https://www.samsung.com/hu/article/galaxy-s24-series-regalaxy-retailer-tc/
S itt fel van sorolva a Telekom is, mint forgalmazó..
De az S24 család az idei regalaxy feltétele... -
szaniszlokar
aktív tag
Kíváncsi vagyok rá, hogy mit tud az 5G, ha már 5G-s telefonon van.
Ha bekapcsolom az alkalmazásban a Gigaerős 5G opciót és néhány nap múlva lemondom, akkor törthavi díjat kell érte fizetni vagy a teljes 1600 Ft-ot?
Köszönöm.Minden ellenállás hasztalan.
-
szabonagyur
félisten
válasz szaniszlokar #139983 üzenetére
Nem adnek erte egy fillert sem Telekomnyl, joresz N28 lesz, semmi extrat nem fogsz latni az 5G jelen felul.
-
4Grider
nagyúr
Itt nálunk Dél-Budán most:
5G: 68/15 Mbps
4G: 60/20 Mbps.
Ezért külön nem fizetnék... -
aktív tag
Az egész díj fizetendő (cseten megkérdeztem).
-
dr9
junior tag
-
aktív tag
válasz szaniszlokar #139988 üzenetére
Jelenleg semmit sem vesztesz vele. Néha ránézek, mérek egyet-egyet, ha járok valamerre, de ha nem volnék korlátlan csomagban (aminek része az 5G elérése), külön díjat nem fizetnék érte.
Egyes helyeken (pl Budapest, Andrássy út) lehet találkozni magas sebességgel, de még messze nem ez a jellemző. -
csaszi75
senior tag
válasz Zsolt,72 #139982 üzenetére
Megtaláltad a 2023-as reGalaxy program szabályzatát..
https://ses.hu/a-samsung-regalaxy-galaxy-s23-okostelefon-szeria-elorendelesi-promocioreszveteli-feltetelei-es-szabalyzata/ -
aktív tag
válasz csaszi75 #139991 üzenetére
Külön figyeltem rá, hogy az aktuális szabályzatot linkeljem, mert a kereső évekre viszamenőleg többet is talált.
Idézet az általam linkelt oldalról:
"4. A PROMÓCIÓ IDŐTARTAMA
4.1. A Promóció időtartama 2024. január 17. napján 19 óra 00 perctől, 2024. július 21. napján 23 óra 59 percig, vagy Promócióban Résztvevő Termékek készletének erejéig, illetve visszavonásig tart (a továbbiakban „Promóciós Időszak”)" -
aktív tag
válasz csaszi75 #139993 üzenetére
De akkor ez így (nem kicsit) félreérthető, ami a szál kiinduló kérdésében olvasható, hiszen a “jogosultság” azt jelenti, a Galaxy S22 Ultra részt vehet-e javításban? Maga a gyártó is ezt a kifejezést használja a leírásban és az alapján tiszta, hogy mire értendő a “jogosultság”.
Ha így történt (nem megfelelő megfogalmazás a kérdésben), akkor teljesen érthető, hogy hol ment félre a dolog. -
xy.zsolt
őstag
Csak én nem tudok belépni a telekom app-ba amiatt, hogy nem küldi a kódot sms-ben?
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Gumi és felni topik
- Hobby elektronika
- MIUI / HyperOS topik
- Xbox Series X|S
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Asus X515UA TDP "Tortúra"
- Hardcore café
- A KOReader ebook olvasó program
- További aktív témák...
- GAMER PC: i5-12400F/13600KF -RTX 3060 12GB GDDR6 -512GB-4TB NVMe SSD -16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Thrustmaster ts-xw bázis
- Új Lenovo 13w Yoga x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 13,3" -35% Ryzen 5 5625U 16/512 WUXGA +Toll
- Leárazva! Új Dell XPS 13 9315 Prémium Érintős Profi Ultrabook 13,4" -60% i7-1250U 16/512 4K+ Iris Xe
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen