Hirdetés
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Kicsirics77 #139901 üzenetére
Pont azért, hogy megtudjam, érdemes-e egyáltalán a korlátlant fizetni.
https://tinyurl.com/rasoapro
-
veterán
Sziasztok!
Van több mobil előfizetésünk (meg tévé is vezetékse net) a telekomnál.
Ha vennék egy domino simet a gyereknek, meg lehetne oldani, hogy külön havidíj nélkül ingyen beszéljünk vele? Be lehet vonni Dominot Magentába (már ha ez kell hozzá egyáltalán)?https://tinyurl.com/rasoapro
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Telekomnál (vagy bárhol) elérhető olyan feltöltős szolgáltatás, hogy pár GB adat hosszabb időre elérhető legyen? 3-5 GB mondjuk 3-4 hónapra?
.
-
btudos
veterán
válasz RoyBatty #139910 üzenetére
Kis kiegészítés: A kártya érvényességi idejéig él a Maraton, amit nem csak az adategyeztetés, de az egyenleg érvényessége is befolyásol, de ha ezekre figyel az ember, akkor valóban korlátlan ideig felhasználható.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
RoyalAirForc
aktív tag
válasz aprokaroka87 #139912 üzenetére
Az egyik telómon elment a mobilnet egy órája. Volt 5G, csak a net nem ment. Kapott egy repülő módot, aztán jó lett. Azóta zsír.
[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz RoyalAirForc #139913 üzenetére
Itt azt írja hogy nincs regisztrálva a hálózaton.
de térerő meg van. -
RoyalAirForc
aktív tag
válasz aprokaroka87 #139914 üzenetére
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz RoyalAirForc #139915 üzenetére
Igen, az érintett telefon meg a szeged - Orosháza részen van, szóval ezek szerint elszórtan jelentkezik a dolog
-
RoyalAirForc
aktív tag
válasz aprokaroka87 #139916 üzenetére
Én Siófok.
-
veterán
-
Cs1csó
félisten
válasz Troy. #139920 üzenetére
Igen, de nem feltétlen szükséges. Elég ha pl. komolyabb összegel töltöd fel a kártyát pl. 20 ezer forint (nem tudom mekkora az egyszeri legnagyobb töltés de akkor több részletben)
És az alkalmazásban akkor "vásárolod/aktiválod az újabb maraton opciót amikor szükségesnek látod.[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
-
veterán
válasz 4Grider #139923 üzenetére
Az olyan eSIM-ekre gondolsz, mint az Airalo?
Amúgy egy telefonban (jelenleg egy eSIM képes telefonom van, a céges Iphone SE 2020)
el lehet tárolni több eSIM-et és azt aktiválni amelyik épp tetszik?
Egyszerre egy eSIM lehet aktív és egy fizikai, vagy lehet akár mindkét aktív SIM eSIM?https://tinyurl.com/rasoapro
-
félisten
-
aktív tag
válasz szabonagyur #139926 üzenetére
Igen, a 13-as és 15-ös család tagjaira alapozva írtam, ezért köszönöm a pontosítást.
-
kovacsmi_74
senior tag
-
Cs1csó
félisten
válasz kovacsmi_74 #139928 üzenetére
Május 27-ig aktiválható.
-
bigdady
nagyúr
Sziasztok!
Van valahol feltöltőkártyás csomagokat összehasonlító oldal vagy infó róluk valahol, melyiket érdemes? (net nem kell rá). Kösz -
akaszajanos
tag
Sziasztok,
Mielőtt Vandával kiidegelném magam, megkérdezlek titeket.
Most vettem át az új csomagomhoz járó két multisimet. Az egyiket rögtön bele is tettem az iPadbe (M1-es Air), majd a PIN sikeres beírása után no service.Egyszerűen nem regisztrál fel hálózatra a tab. Az APN online/internet.telekom, repülő mód és újraindítás sem oldotta meg.
Az iPad hivatalos magyarországi helyről van, az itteni hálózatokat támogató modell, ami egy yetteles kártyával már volt használva sokat gond nélkül.
Hálás köszönet előre is, ha van valami bevált dolog, amire érdemes ránézni!M1 MacBook Air / iPad Air M1 2022 Celluar /iPhone 13 Mini / Watch 7 45 mm / AirPods Pro 2 (USB-C)
-
csaszi75
senior tag
válasz akaszajanos #139931 üzenetére
Tedd bele egy másik készülékbe a kártyát.. és azon teszteld.
Illetve az iPad-be tedd bele a fő számod SIM-jét.[ Szerkesztve ]
-
-
Cs1csó
félisten
válasz yogibear #139935 üzenetére
Totál felejtős. Mivel a maraton 800ft/GB ezért legalább 500ft/GB áron kellene adni hogy versenyképes legyen, és ellensúlyozza azt, hogy 30 nap van az elhaaználására különben elvész.
Ez is jobb a Maratonban, hogy erre sem kell figyelni.
+ jelenleg a Yeti hálója az amire Telekomról vagy Telekomra érdemes váltani, a Digisekkel feldúzzasztott Voda nem lett jobb.[ Szerkesztve ]
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Domino Day
500 MB -
kopeter1982
csendes tag
válasz Cs1csó #139936 üzenetére
Nem tudom ti hogyan számoltatok.
5690 Ft 12x30 napra 1-1 GB adat. De ezért csak 1x fizetsz 5690 forintot. Azaz 1GB adatot ca. 475 forintért kapsz 30 napra. Mindezt 12x egymás után. Az persze igaz, hogy a 30 nap lejárata után a következő 1GB indul, az előző havi nem felhasznált adat elveszik. -
Cs1csó
félisten
válasz kopeter1982 #139938 üzenetére
én sehogy, azért kérdeztem, de a amit az alap kérdező írt sokkal rosszabb mint a Maraton (1290ft/GB-ot írt, a Maraton 800ft/GB)
Ha te írtad pontosan akkor az már nem is rossz (ahogy írtam ha 500ft/GB, vagy az alá esik a fizetendő akkor az jó még ha a fel nem használt adat elvész akkor is.)Már csak egy kérdés: ha lemegy a havi adatkeret és még van a hónapból:
- lehetséges e valami bővítőt vásárolni vagy
- "lassítanak" pár kbyte/s-re vagy
- "így jártam"Tegyük fel egy naptári évet kihúzok a Maratonnal az ugye 4k HUF és 5GB adat, ez másik (szintén egy naptári évet nézve) 5,7k HUF-ért ad 12GB-ot.
Ez így elég korrekt: +7GB + 1,7k HUF-ért.Erről akár privátban linket tudnál küldeni? Én nem találtam.
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
válasz Cs1csó #139939 üzenetére
Eleve van 100 mb + havonta és jó dolgok általában 50-200 mb, használok voda,tkom feltöltőst is,így tuti nem futok ki a keretből.
Nem lassítanak,ha elfogy nincs net.
Igen kopeter írta pontosan,használtam 1 évig,most nincs rá szükségem.[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
yogibear
addikt
Adategyeztetés téma...
Visszakerestem, mert anno egyik olvtárs szerint az utolsó adategyeztetéstől indul az új... [link] Több másik olvtárs szerint is: [link] [link]
Nálam pedig ugyanúgy van, ahogy ott is írtam és ahogy pl. a Yetinél is, hogy a kártya aktiválásának időpontja a mérvadó az adategyeztetésre minden évben.
Nekem ez idén május 6. volt.
Május elsején, a munka ünnepére való tekintettel megcsináltam app-ban az adategyeztetést, most léptem csak be a webes fiókba és ott van, hogy Következő adategyeztetés: 2025.05.06-ig.
Vagyis minden évben az aktiválás dátuma a végső határidő, mindegy, hogy előtte mennyivel történik meg az adategyeztetés... Yetinél pl. már 6 hónappal korábban meg lehet csinálni... T-t nem tudom, mennyivel korábban engedi, kb 1.5 hónappal előtte jött az első sms, hogy adategyeztessek...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
akaszajanos
tag
válasz csaszi75 #139932 üzenetére
Időközben felhívtam a 1414-et, ahol kiderült, hogy aktiválni kell a kártyákat. Megtették, és már látszik is a fiókomban mindkét MultiSIM. Egy dolog nem változott: az iPad továbbra is no service-t ír.
Ki- és bekapcsolás, sok repülő mód és a hálózati paraméterek alaphelyzetbe állítása után is ez van mindkét kártyával.
iPhone-ba rakva sem lép fel hálózatra egyik MultiSIM sem. Pedig már egy óra eltelt az ügyintézés óta.(Az iPhone-ból nem tudom átrakni másba a kártyát, mert az eSIM-es már. De az iPad is hibátlan: ha belerakom a yetteles SIM-et, azonnal kapcsolódik 5G-re.)
Nem értem. A hívást is azzal tettük le, hogy ők már mindent rendben látnak, várjak. 🫠M1 MacBook Air / iPad Air M1 2022 Celluar /iPhone 13 Mini / Watch 7 45 mm / AirPods Pro 2 (USB-C)
-
Tompika777
senior tag
válasz akaszajanos #139947 üzenetére
Valami gebasz csak van... Anno mikor nekem megjöttek, aktiválás után normálisan egyből működtek
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Gurulunk, WAZE?!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- iPhone topik
- DIGI internet
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Parfüm topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft