Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Xiaomi nem késlekedik az Android 15-tel
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
-
GPS és jobb üzemidő a Garmin Lily 2 Active-ban
ma Valamelyest a forma is változott, de a legnagyobb újdonság a műholdas vevő bekerülése.
-
TMNT: Splintered Fate - Jövő hónapban érkezik PC-re
gp A készítők egy publikus demóval készültek, ezt bárki letöltheti Steamről.
-
TKL-es újoncokkal gyarapodott a Corsair belépős K70 Core billentyűzetcsaládja
ph A FlashTappel kecsegtető, kompaktabbá tett megoldások egyike a cég továbbfejlesztett Slipstream rádióját kapta.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prien
addikt
válasz PedroPascal #139849 üzenetére
Köszönöm, végülis nem kérdezett semmit, lehet azért, mert céges flottában vagyok.
A kevés is több a semminél.
-
csabyka666
addikt
válasz donjohnson #139786 üzenetére
És ilyenkor az újraindítás törvényszerű, hogy megoldja? Azóta is hibátlan.
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
csaszi75
senior tag
válasz csabyka666 #139852 üzenetére
Nekem régebbi SIM-es routeremen is volt ilyen gond.. hogy nem töltött be valamilyen oldal.. a telómon meg igen.. nem oldotta fel a DNS, de az a routerem hibája volt..
-
akaszajanos
tag
Sziasztok,
Aktualizálni tervezem a díjcsomagjaimat, és az újban lenne MultiSIM. Mindkettőt igényelni szeretném, méghozzá fizikai formában. (Egyébként, a multik lehetnek eSIM-ek? Órában nyilván, de mondjuk egy iPadben, másik telefonban. Nem találtam infót.)
Még nem váltottam, csak nyomkodtam, konfiguráltam. Azt viszont nem látom, hogy a megigényelt MultiSIM-eket hogyan tervezik eljuttatni hozzám.A kérdés, hogy ezeket vajon lehet más címre kérni, mint ami a Telekomnál meg van adva? Az a bejelentett lakcímem, míg ahol élek, albérlet, ahová (még) nem jelentkeztem be tartózkodási helyre.
Próbáltam minél tovább elmenni a folyamatban, de egyelőre nem kérdezett semmit a simekről a rendszer.Köszi előre is.
M1 MacBook Air / iPad Air M1 2022 Celluar /iPhone 13 Mini / Watch 7 45 mm / AirPods Pro 2 (USB-C)
-
Kbali
nagyúr
válasz akaszajanos #139854 üzenetére
Leggyorsabb és hivatalos válasz a Telekom chat lesz.
-
btudos
veterán
Ha végigmész az adatok megadásán, a legvégén tudod majd megadni, hova kéred a szállítást, mobil előfizetések, SIM-ek esetén nincs megkötés, hogy csak lakcímre vagy telepítési címre szállítanak.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
PedroPascal
senior tag
Ha módosítod a csomagod akkor futár viszi ki a címedre a fizikai sim-et. Az óra csak esim lehet. Ha nem jó ez a cím neked akkor menj be személyesen egy üzletbe mert a Telekomnál nem lehet szállítási címet módosítani.
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
Salamander
tag
Lehet, így kértem én is. 2 nap múlva jött a futár.
iPhone 13 Mini + SE3 + SE1 + 7 + 4S | #StopPutin
-
Fernet
senior tag
Sziasztok,
Családi mobil opcióval kapcsolatban lenne kérdésem:
Jelenleg Magenta1-ben van egy előfizetéses és egy domino számom, ezekre ugye 0ft a családi opció. Ezen kívül van még két domino-s szám, másik családtag saját nevén. Ezeket is be lehet tenni a családiba, csak itt már 190Ft/hó/hívószám költséggel ami a havi számlát terheli. Ezek után a bevont számok közül bárki hívhat bárkit 0Ft-os percdíjjal.
Jól értem?
-
veterán
Sziasztok!
Jól tudom, hogy havonta egyszer lehet ingyen díjcsomagot váltani?
Kicsit elrontottam, aktualizáltam a díjcsomagot, mert még egy korábbi volt, nem a múltkori aktualizálás utáni, és nem pont azt állítottam be amit akartam.
Honnan tudjam, mikor válthatok megint ingyen? Felhívja az oldal a figyelmem hogy ha váltai akarok, hogy fizetős lesz? Mennyi a váltási díj ha nem ingyenes?https://tinyurl.com/rasoapro
-
veterán
Olyan kérdésem lenne még, hogy úgy tudom, eSIM-et nem lehet dominóból csinálni, de fordítva lehet? Előfizetéses SIM-et eSIM-mé tenni, és utána Dominora váltani.
https://tinyurl.com/rasoapro
-
-
veterán
válasz btudos #139874 üzenetére
Igazából csak aktualizáltam a díjcsomagot 3ból 2 előfizetés esetén, mert ugye változtak picit pár hete, és a régire már nem enged hűséget kötni. Maradt mindkettő ugyan úgy Mobil L + Giganet Korlátlan Net Netflix illetve Szórakozás. Sajnos Netflixből véletlen nem pipáltam be a közepes csomagot, így az alap maradt és csak 1 tévén lehet nézni.
-
d.beni
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék venni TV-t a telekomnál. Van egy kis havidíjú mobil előfizetésem ami már több mint fél éves és nincs rajta hűség, tehát ezt terhelném le 2 év hűséggel.
Ma rákérdeztem, hogyan tudnám megvenni. Eredetileg részletre szerettem volna kihozni, de bemondtak egy több mint 700 ezres előleget a TV-re. És ezt úgy, hogy a TV árából ez nem vonódik le, hanem ugyanúgy fizetem a részleteket mintha nem fizettem volna be előre semmit.Erre azt reagáltam, hogy akkor inkább kifizetem egy összegben a TV-t. Na most jön a meglepetés: akkor is kell a több mint 700 ezres előleg. Mondom mi van??
Nem is értem a dolgot, 10k a havidíjam. Ha ezt beszorzom a hűségidővel akkor az még csak a harmada az előlegnek amit bekérnek tőlem. Kérdem én: mi van ha letelik a hűség és be van még fizetve 500k előleg a Telekomnak és én úgy döntök lemondom (mivel letelik a hűség ezt megtehetem). Mi lesz a fennmaradó előleggel?
-
d.beni
aktív tag
Sajnos igazad van. Mondták a listaárat, de az köszi nem kell mert több mint 200k val lenne magasabb az ára. Annyiért egy euronicsban is megkapom.
Aztmondták a fél év amúgy is kevés múltnak, meg komolyabb összeg kellene havidíjba, hogy több "vásárlási keretem" legyen.Ateszpapa:
Nincs és nem is volt semmilyen "negatív" múltam semmilyen szolgáltatónál.Zsolt,72:
Az előleget akkor kérik ha kedvezményes áron szeretnék vásárolni 24 hónap hűség vállalással az adott csomagra. Tehát ha sima listaárat nézek akkor nincs előleg, de csak akkor. Egyéb esetben akkor is kéri az előleget ha a teljes kedvezményes vételárat kifizetem.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz d.beni #139884 üzenetére
Ez azért nagyon kemény szivatás. Amúgy hogy néz ki ilyenkor a matek? Mikor csinálnak ilyet? Milyen előfizetői múlttal kell rendelkezni?
2022 július óta van a nevemen 2 szám (előtte 10 évig flottában volt és én voltam a számlafizető, akkor szűk két éve ki kellett hoznom mert raktak ki minden külsőst a flottából).
2023 januárban vettünk egy nem túl nagy értékű telefont az egyik számra amire még van asszem 7 részlet és 9 hó hűség
2023 decemberben átirattuk a nevemre anyósom nevéről az otthoni vezetékes szolgáltatásokat (internet+tv) és a mobilját is.Bohóckodtunk Mobil M-mel meg 5-15-50 gigás nettel, oda-vissza váltogattuk, de jelenleg számonként havi kb 11-ért korlátlan net és Mobil L van.
Most ezzel én jó vagyok? Vagy ha venni akarnék valamit azt mondanák, azzal az egy telefonnal én kimaxoltam, jön a brutális előleg?Amúgy gondolkozok, hogy viszamegyünk kisebb csomagba, mert azért 3 számra ez így sok. Cégesről ingyen telefonálok, 20 giga net is van rajta. Otthon van wifi, a cégnél van wifi, most hogy út közben a "Letöltések" mappát választom ki YoutubeMusicban hogy ne fogyasszon adatot, nem kerül semmibe.
Asszony is addig netezik mobilnetről, míg gyereket várja az iskola parkolóba.
Anyósom nem is netezik, csak van, ő sokat telefonálgat.https://tinyurl.com/rasoapro
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Domino Day 40 perc
-
Nikaré
őstag
válasz Intruder2k5 #139886 üzenetére
Dejooo
Köszi -
Avayasoft
tag
válasz Intruder2k5 #139886 üzenetére
Húhhhh, ez most nagyon gyenge lett.
-
p2pp
őstag
válasz d.beni #139879 üzenetére
Mennyi lehetett a TV ára ha 700 ezres előleg van?
Mert egy 400 ezres Mobilnál 200 ezer szokott lenni az előleg, amit
Menet közben majd apránként visszakapsz természtesen.
Ezt igazából nem is értem amit neked mondtak.Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
Dare2Live
nagyúr
Kicsit off de nemtudtam hova kéne hátha:
Svájcba melyik prepaid kártyát érdemes megvenni/használni ha a lényeg, hogy lássák van Svájci számom+fel tudjanak rajta hívni 5percre?don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz Dare2Live #139893 üzenetére
Nem olyan forgalmas, de... Mobilhasználat külföldön
-
Dare2Live
nagyúr
válasz Intruder2k5 #139895 üzenetére
köszi!
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
NandiKAA
csendes tag
Ez a váltás megérheti nekem? Hol a catch? vagy ennyire jó fejek, hogy +200ft-ért havonta hozzámvágnak 10GB netet, meg korlátlan hálózazbeli hívást?
szerk.: most látom, hogy jelenleg a 80perc/sms érvényes hálózaton kívül is, az M csomagba meg a korlátlan ugye csak hálózaton belül... szóval ez úgy lehet megérős, ha telekomos főként akiket hívok?!
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
Fernet
senior tag
Ha egy domino-s számot bevonok Magenta1 alá, akkor az appban/honlapon nem a magenta csoportban kellene látnom az előfizetéses telefon mellett?
Ügyintéző elméletileg bevonta alá, csak nem látszik, a magentán kívül "Mobil szolgáltatások" alatt van. (az előfizetéses szám pedig a Magenta 1 csoporton belüli Mobil szolgáltatások alatt)
Akinek dominos száma van magentában megnézné nála hogy jelenik meg?
Köszönöm.
-
veterán
Azt hogy lehet megnézni egy korlátlan előfizetésnél, hogy az előző számlázási időszakban hány perc milyen irányú hívás volt? Ugye mivel korlátlan, külön nem tüntetik fel a számlán, asszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- 2db Be Quiet! Silent Wings Pro4 140mm
- LG 39GS95UE - 39" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GAMER PC: i7-12700KF/14700KF - RTX 3060 12GB GDDR6 - 512GB-4TB NVMe SSD -16/32GB DDR4- GAR/SZÁMLA!!!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen