Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Amazfit T-Rex 2 - nem bánt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Xiaomi nem késlekedik az Android 15-tel
Hirdetés
-
XY6020L Sinilink DC-DC átalakító
lo XY6020L Sinilink DC-DC átalakítóAz ok amiért írok egyszerű, elakadtam, és nem találok információt egy kérdésre, de ezt...
-
Az irodákba kéri a dolgozóit a Dell, az Ubisoft is próbálkozik
it A Dellnél a globális sales csapattól kérik a heti 5 irodai munkanapot, az Ubisoft 3 napot szeretne, de emiatt sztrájkba ütközik.
-
Befutott a The Patrick Star Game premier előzetese
gp Spongyabob nagy haverja mostantól új játékban garázdálkodik.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonl
senior tag
válasz szabonagyur #139650 üzenetére
Ha ugyanúgy kivágja a 4G hálózat a kártyát akkor ez nem tudom, számít-e valamit.
[ Szerkesztve ]
-
szabonagyur
félisten
válasz szabonagyur #139652 üzenetére
Rendeltem egyet tesztre, tényleg szétdobál ott ahol rendes Telekom SIM megy gond nélkül.
Én az eSIM kiadójánál keresném a hibát.
-
martonl
senior tag
Ok, köszi a segítséget. Ha esetleg megteszed, megírod a supportjuknak? Chaten az appjukból. E-mail és a webes chat a jelek szerint nem jut el hozzájuk.
[ Szerkesztve ]
-
martonl
senior tag
válasz szabonagyur #139656 üzenetére
-
dptrsk
Topikgazda
Kérlek a nem Telekom szolgáltatását érintő eSIM témákat itt beszéljétek meg: [link]
-
martonl
senior tag
válasz 4Grider #139660 üzenetére
Kb. annyira, mint a másik topikban. Ráadásul gyanús, hogy a hibát a Telekom okozza. Nyilván nekem a Telekom nem fogja elhárítani a hibát (én azért megpróbáltam), azt a honos szolgáltatónak kell kezdeményeznie. Ha lenne itt több roaming partner és mindnél fennállna a probléma, akkor természetesen nem itt kérdeztem volna.
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz martonl #139663 üzenetére
Sok helyütt, így itthon is vannak olyan "korlátlan" nagykereskedelmi roaming csomagok, amiket céleszközöknek és kis forgalomra kínálnak a szolgáltatók. Ezek forgalmát nem a szokásos módon, azaz adatforgalom alapján számolják el, hanem átalánydíjasak. Az eszközök köre meghatározott, jellemzően M2M kommunikációt, helymeghatározást vagy egyéb, kis sávszélességen adatszolgáltatást végző eszközök kommunikációjára használhatóak ezek a csomagok. Tehát kizártak a körből a mobiltelefonok, modemek és routerek nagy része. Ha mégis az utóbbi eszközökbe kerül az ilyen roamingot folytató sim, akkor a roaming szolgáltató jogosan léphet fel a kommunikáció ellen, azaz tagadhatja meg, vagy teheti le 2G-re (ha van ilyen lehetősége/jogosultsága). Nyilván ilyenkor nem a roaming szolgáltató a hibás, hanem ezt a kommunikációs lehetőséget rossz helyre értékesítő szolgáltató.
-
vence
tag
A T sajnos elég sok mindent kulturálatlanul és nulla körültekintéssel old meg.
A múltkor néztem, a T. app frissítése nagyobb, mint Y orig letöltési mérete.
Az pedig csak a nuilla tovább gondolást, körültekintést igazolja, hogy szerintük rendben, van, h a frissítés jelzésével blokkolják, azaz full használhatatlanná teszik az app-ot.Mindezt csak azért, hogy a legújabb reklám ötleteiket beépíthessék, ill teríthessék.
Az pedig nyilvánvaló mese, hogy nem fogaszt adatot az App.Akkor mégis, miért nem működik normálisan adategyenleg nélkül?!
Ez is kb. olyan, mint a Domino roaming volt anno, az se működött sose az elvárások szerint ...
Szóval, akkor örülök, amikor nem látom az appjukat!
[ Szerkesztve ]
-
csaszi75
senior tag
válasz Ateszpapa #139597 üzenetére
Egyértelműen kiderült, hogy a Telekom APP-ban vagy a Telekom weboldalon nem engedélyezik a lefelé vagyis az olcsóbb díjcsomagra váltást.. csakis a drágábbra váltást..
Szó szerint ezt mondta az ügyintéző a shop-ban..
Kamu hibaüzenetet dob be az app/weboldal, hogy "kötbért akarsz fizetni, inkább válts magasabb csomagra"
Simán ment a shop-ban az olcsóbbra váltás (de a tavaly aláírt két éves árszint felett) -
csaszi75
senior tag
válasz 4Grider #139671 üzenetére
A Vence bejegyzése értelmetlen volt, mert csak fröcsögés volt, nem kért valós segítséget, csak szidta, most épp a Telekomot.
Egy csomó lehetősége lenne, de ezek szerint azok nem érdekelik őt...
Nálam tök jól működik elfogyott adatnál..
Azonban ha nem friss az APP, akkor első indításkor telepíteni szeretné esetleg az új verziót, akkor abba bele fog halni.. mivel nem tudja letölteni a PLAY-ből.
Az nem a szolgáltató hibája..
Most teszteltem, elfogyott adatnál a Vence kedvedért, tökéletesen működik.[ Szerkesztve ]
-
csaszi75
senior tag
válasz Cs1csó #139673 üzenetére
Lassabban megy, a Telekom sem hülye, biztosan le van korlátozva a sebesség az elfogyott adatnál.. de neked így úgy tűnik, mintha nem működne.
Teszteld le, frissítsd az appot WIFI-n, majd elfogyott adatnál kezd el nyomkodni. Ezt tettem és működött.. Ki is írta hogy "Bejelentkezés a Telekom hálózatba", de közben az APP-ben tudtam navigálni.. és kapcsolgatni.. -
whbear
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy Sony Xperia 10 IV - et. Egy dominó kártyával szeretném használni, ami 4G képes és rendesen működött az előző Xperia XZ-vel. Azt csinálja, hogy felmegy a hálózatra, de se kimenő se bejövő hívás nem csinál semmit, kimenő hívásnál csak eldobja a hálózatot. Ha hívom a számot akkor nem kapcsolható de az SMS a hívásról az kijön rá. Kipróbáltam 3 ugyanilyen kártyával a családból, de minddel ugyanez a helyzet. Viszont van egy kártya ami ugyanolyan dominó, azzal tökéletesen működik. Látszólag egyforma 4 kártya, régebbi telefonokban mind jó, az xperia 10-ben pedig csak az egyik működik. Minden beállítást átnéztem, semmi eredmény. Cseréltessek kártyát?Arch Linux, Void Linux, Network Radios, VoIP, HAM
-
vence
tag
válasz csaszi75 #139674 üzenetére
Nem lassabban, hanem olyan lassan, hogy ember legyen, aki kivárja és azt is lehet látni, hogy vannak helyek (a reklámok helye) ahol akadozik.
Egyébként tudod ezzel az alapvető gond, hogy a felhasználók kifizetett Gigabájtokat hagynak náluk esetenként, ők meg a saját érdekükben sem tudnak normális sávszél-t biztosítani a c@ros applikációjuknak !!!
És a közel nullára korlátozás is csak nálunk szokás egyébként!Az állandó ingyen tanácsadás meg unalmas, mert leginkább még a saját érdeküket se tudják értelmezni, lásd fenti példa.
Nem túl sok logika kellene pedig hozzá, ugyanúgy, mint felérni ésszel, hogy nem blokkolom az applikációmat, mert lehet pár ügyfél olyan helyzetben, hogy épp nem tud frissíteni.
És van pár dolog, ami csak az app-ban megy és a fizetés, feltöltés is más a webes felületen, adatkeret nélkül pl. leginkább time-out.
Ez is csak azt mutatja, h nincsennek normálisan tesztelve a dolgok.De egyesek szerint itt minden facca.
Gondolom neked az autód is mindig kevesebbet fogyaszt legalább 1 literrel, mint másoknál ugyanaz a típus ...
Ismerős sztori! -
ledgeri
nagyúr
válasz whbear #139676 üzenetére
Ha fel vannak vezetve telekom-fiókba, én ránéznék, hogy mindegyiknél ugyanazok-e a szolgáltatás beállítások!
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Cs1csó
félisten
válasz yogibear #139675 üzenetére
Lehet félrebeszélünk, tehát pl. a Postán vagy egy újságosnál 5 ezer forintért töltöttem pénzt a telefonszámomra (azt igazoló SMS is megjött) majd ezután akartam belépni az alkalmazásba, ahol ugye ha kap netet akkor már látható, hogy van elég pénz ahhoz, hogy tudja aktiválni a Domino Maraton 5GB-ot 4 ezer forintért. DE nem töltődik be az app.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz Cs1csó #139683 üzenetére
Hogyan aktiválhatom a netbővítőket?
Kattints az AKTIVÁLOM gombra, és kapcsold be a netbővítőket a Telekom Fiókodban az előfizetés kiválasztása után a "Szolgáltatás részletei" menüpontban vagy a Telekom alkalmazásban a Kiegészítő szolgáltatások közt. Hívhatod a 1777-es Domino telefonszámot is.
Világos, hogy nem a legkényelmesebb megoldás, de van lehetőséged a 1777-et hívva is megrendelni a Maraton csomagot, szóval nem mission impossible. -
Cs1csó
félisten
válasz Intruder2k5 #139684 üzenetére
-
whbear
senior tag
Mindenkinek köszönöm a tippeket. Nem volt aktív a 4G hang. Most már megy a hang és az SMS is 4G-n. Viszont ha átteszem 2G-re akkor se kimenő se bejövő hívás. Fent van a hálózaton és nem is dobja el. Másik telefon megy 2G-n, hálózat az rendben van.
Arch Linux, Void Linux, Network Radios, VoIP, HAM
-
whbear
senior tag
válasz whbear #139686 üzenetére
Jó lett! Valami miatt nem volt aktív a 4G hang a kártyán. Ez éjfél körül megoldotta a 4G hang problémát, viszont mikor letettem 2G-re akkor ugyanaz. Se kimenő se bejövő, SMS az megy. Na mondom akkor SIM csere (ami azért meg lesz ma ejtve). Reggel még bekapcsoltam, Android 14-re jött két frissítés. Most már úgy látszik megnyugodott és nincs több update. Viszont kipróbáltam és gyönyörűen írja hogy EDGE, amit azelőtt nem is írt és működik a 2G is. Nem hálózati gond volt mert kipróbáltam másik telefonon.
Szóval megizzasztott rendesen. Hátha jó lesz ez infó még. Köszönöm a segítséget!Arch Linux, Void Linux, Network Radios, VoIP, HAM
-
totron
addikt
csasz75 + yogibear, ha nincs egyéb neted, csak a Telekomé, akkor meg tud ám érződni, ha a valóság eltér a mondástól. vence nem a legnépszerűbb kritikus, ti viszont túlontúl elnézőek vagytok.
-
Viiktor1989
aktív tag
Sziasztok! Pár napig külföldön leszek ,ezért vettem egy e sim szolgáltatást(Airalo).
A jelenlegi telekom telefonszámomat erre a pár napra át szeretném irányítani anyukám ,szintén telekomos telefonszámára.
EU-n kívül leszek, ezért azt javasolták ,hogy a telekomos számomat addig tiltsam le, és az e-simes legyen prioritásban.
Így megvalósulhat az átirányítás? -
btudos
veterán
válasz Viiktor1989 #139689 üzenetére
Igen, az átirányítás független attól, hogy aktív-e a SIM, ami a hívószámhoz tartozik.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
esbii22
őstag
Mi a véleményetek az új tarifákról?
Nekem most 10 GB net van és 80 perc beszéd. Ha jól látom ilyen nincs már a kínálatban. Megtarthatom ezt vagy majd idővel le kell cserélnem?
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
btraven
őstag
Dominó adategyeztetés a web oldalon nem működik, csaj egy üres oldal jön be. Valami tipp esetleg?
https://www.telekom.hu/eves-adategyeztetes[ Szerkesztve ]
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz esbii22 #139693 üzenetére
Általában ez úgy szokott működni, hogy az ilyen csomagok egy darabig lezárt csomagként működnek még tovább, tehát akinek van az használhatja, de új előfizetést kötni már nem lehet rá, viszont idővel biztos ki fogják vezetni. Aztán, hogy ez fél év múlva lesz, vagy három év múlva, azt nem tudni.
-
vence
tag
válasz Intruder2k5 #139684 üzenetére
Persze, én is megszoktam oldani a problémáimat, csak az a gond, hogy nem ilyen működést, szolgáltatást ígértek/-nek.
És, mint említettem én is otthagytam náluk 1,5 GB-ot a haviból ...
(mert ugye azt még véletlenül se lehet görgetni, pedig ki is lett fizetve jó magas áron).
Mások is említették már itt az ottmaradó GB-os nagyságrendű adatokat.Szóval ezekből bőven telne több sávszél a T App-nak,
ez elég egyértelmű úgy gondolom.Nekik persze nem, mert bármit jelez az ember, vagy kap minimális jóváírást, vagy megy a mellébeszélés, ködösítés, nem ritkán hazudozás, de a probléma a legritkább esetben oldódik meg.
Miért nem lépek ... ?
Mert a többi sem jobb semmivel!
Nincs valós alternatíva ...
Sajnos ez van. -
vence
tag
válasz yogibear #139692 üzenetére
Megkímélhetnél a használhatatlan ötleteidtől ...
Gondolom, nem használod rendesen, csak más mellett, azért jössz ilyen szuper ötletekkel ...
Ja, a T. hosszú évek alatt sem tudta megoldani, hogy az ügyfél döntse el, hogy melyik adatot szeretné fogyasztani először ...
Nem beszélve, a rendszeresen nem nulláról induló számlálókról!
Szóval ...[ Szerkesztve ]
-
Fecó88
tag
Sziasztok Samsung galaxy s23 ultránál hogy tudnám b3 ra kényszeríteni a telefont bocsi az off ért de nem találtam a samsung topikot köszi.
Ipone13 Samsung Galaxy A22 5g Samsung galaxy tab s6
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen asztali médialejátszót?
- Hegesztés topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Star Trek Online -=MMORPG=-