Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorizált zsanért védetett le a Motorola
- Ausom GX1 - amikor az átcímkézés előny
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
válasz zzola #138642 üzenetére
1 nap híján 2 hónapba telt, míg számhordozást követően a Domino egyenleget visszautalta a Telekom, amire egyébként 30 nap kötelezettségük van. Ha nem jár utána az ember, simán meglopnak és hazudnak az alkalmazottak. Mondjuk ahol ilyen kormánya van egy országnak, ott mi mást is várhatna el az ember. Ezek után többször meggondolom, hog nekem kell-e ezektől bármilyen szolgáltatás.
[ Szerkesztve ]
-
ntomi0730
senior tag
válasz martonl #139579 üzenetére
Ugyan ez van Ausztriában romingolva a magenta-t hálózatán. Kivétel nélkül mindegyikünket érinti(különböző készülékek) kb. 1 hónapja van ez a probléma. A mi kártyáink is t-mobilok. Ami érdekes, a céges Osztrák magentás kártyák viszont hiba nélkül mennek. Valami nagyon nem kerek.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz martonl #139579 üzenetére
Ha jól értem ez hasonló mint a Nomad vagy Airalo SIM kártyák.
Eléggé OFF itt a téma, de olyat vettél ami az Eskimo szerint is használható itt az országban?
Tavaly volt Airaloról olyan eSIM-em amit magyarországi használatra vettem, ugye ehhez be kell kapcsolni a roamingot, de pl. Franciaországban ez már nem volt használható.
-
martonl
senior tag
válasz szabonagyur #139610 üzenetére
Igen olyan kártya és használható itt (global), de csak a Telekom az itteni roaming partnerük.
[ Szerkesztve ]
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Domino Day 1 GB -
félisten
-
martonl
senior tag
válasz szabonagyur #139614 üzenetére
Persze, meg amikor éppen felmegy 4G-re, akkor van is adatforgalom, tehát szerintem minden beállítás jó. 2G-re kényszerítve pedig tökéletesen megy.
Yetteles roaming kártya nekem is megy rendesen. -
veterán
Az normális, hogy küldök egy sms-t a főkártyámról, és válasz érkezik, de az okossim-re, és csak arra?
https://tinyurl.com/rasoapro
-
onetwo
tag
Sziasztok!
Üzleti előfizetésről (ami a saját nevemen van), lakossági előfizetésre váltás mennyibe kerül most a telekomnál?<-ajánlom magamat->
-
timelord1987
őstag
Sziasztok!
Ma hívott egy számomra ismeretlen, hogy kerestem őt. Hogy fordulhat ez elő? Én nem hívtam.
-
senior tag
válasz timelord1987 #139623 üzenetére
Googlezz rá a számra, hátha dob találatot.
-
EmberXY
addikt
Hamisítják a telefonszámodat, üdv a klubban. [link]
Up the Irons!
-
EmberXY
addikt
válasz timelord1987 #139626 üzenetére
Gyakorlatilag semmit, és ezt tapasztalatból írom. Nekem ugyanez a problémám, a szolgáltató is megerősítette, hogy erről van szó, de nem tehetnek semmit, mivel nem az ő rendszerükön megy keresztül a hívás.
Feljelentést is tettem, minden adatot, információt csatoltam, még azt a listát is, hogy kik hívtak fel azzal, hogy én kerestem őket... Feljelentés elutasítva, mert nem valósult meg semmilyen bűncselekmény, papírom van róla.
De azért linkeltem a téma topikját, hogy ne itt szemeteljünk ezzel, ha nem muszáj.Up the Irons!
-
Zeki
nagyúr
válasz timelord1987 #139628 üzenetére
Hiába teszel bármit. Ez a lényeg.
-
EmberXY
addikt
válasz timelord1987 #139628 üzenetére
Bajod nem lehet egyik esetben sem, mert bárki(ke)t is hívogatnak a hívószámoddal, ha "ügy" lenne belőle, a szolgáltatód bármikor tisztázza, hogy a hívást nem te indítottad. A kellemetlen része jelenleg csak az, hogy magyarázkodnod kell, amikor visszahívnak, ez nálam is ugyanígy van, szerencsére egyre ritkábban (havi kb 1 alkalommal).
Ha teszel feljelentést, nagy valószínűséggel elutasítják, ahogy az enyémet is, de sok lúd disznót győz alapon előbb-utóbb hátha lesz eredménye. Ha nem nagy fáradtság, én azt javaslom, hogy tedd meg a feljelentést, akár ügyfélkapun keresztül is megteheted. Hátha előbb-utóbb elér oda a tudomány hazánkban is, hogy néhány unatkozó kiber nyomozó vissza tudja keresni, hogy kik üzemeltetik az ilyen szolgáltatásokat.[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
Dave1984
őstag
Telekomos céges számomra jött egy sms hogy
A parkolas leallitva!
Start: 2024.04.18 13:52
Stop: 2024.04.18 15:55
Rendszam: xxxxxx(H)
Zona: 0501
Dij: 1230 + 50 Ft
NMFR
+36303444806
erről a számról jött az sms.Probléma annyi csak hogy se autóm se jogsim.
Valaki rossz számot adott meg értesítésnek? Vagy mi történhetett?Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
EmberXY
addikt
válasz timelord1987 #139637 üzenetére
Nincs mit.
martonl: Én nem fogok számot cserélni, egyszer még kiváló címlapsztori lesz ebből.
Up the Irons!
-
csaszi75
senior tag
Volt ilyen hiba régebben is a Telekomnál.. egyszerűen volt valami központi hibájuk, ahol is az átvitelben elrontottak valami konfigot/hiba volt.. és ezért egy harmadik számon csörgött ki a hívás..
Ezt be kell jelenteni az ügyfélszolgálatnak.. aki visszahív, attól pontosan megkérdezni, hogy mikor kapta tőled a hívást.. s minden adatot megadni nekik.. és verni az asztalt, hogy vizsgálják ki -
Landsmann
addikt
A Telekomnál nem használják a B8-at?
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
zelikocc
senior tag
válasz Landsmann #139645 üzenetére
Az a helyzet, hogy jelenleg nem nagyon éri meg 5 MHz-ért B8-at indítani. (Sokkal inkább érné meg országosan a teljes 30 MHz-es B3-at felhasználnia a T-nek pl.: 15-15 MHz felosztásban és aztán CA-val összefogni --- ha már elhappolták az összes szabad frekit a Digi elől, miközben nem is használják semmire.. khm.. a GSM 1800-at elkéne már felejteni...)
A Yettel azért használ B8-at, mert ők 10 MHz-et tudnak rajta nyomni, cserébe B28-on csak 5 MHz-ük van, ami viszont már jobban megéri, mert kicsivel jobb a lefedettsége, így lehet játszani a terhelés eloszlással, hogy csak a nagyon távoli eszközök használják.
A Vodafone ennél sokkal gyalázatosabb és siralmasabb okból használja a B8-at: a lehető legkisebb pénzbeli befektetéssel indított 4G-t az olyan régi elvault site-okon, ahol egészen eddig nem volt 4G, csak 3G. A 3G lekapcsolás után pedig teljesen megszűnt az adatforgalom lehetősége. Ezért teljes bázisállomás modernizálás helyett olcsójancsi megoldással a 3G helyére konkrétan egy 5 MHz-es B8 4G-t tettek be, ugyanazokkal az elavult vasakkal, amiken eddig csak 3G ment maximum.
Meglehet nézni a cellmapperen a voda B8-ra szűrve, hogy milyen sok site érintett az országban, ami eléggé elkeserítő. Sajnos BP-n is elavult rádiós berendezéseket látni a legtöbb helyen a vodának.Mindeközben a Yettel agresszív modernizációjának köszönhetően a hálózatának igen nagy részén az utolsó csavarig lecserélte a rádiós eszközeit.
Sajnos a Telekom is egy kicsit megrekedt a fejlesztésekkel, de azért sok helyen látni az országban, hogy új rádiós eszközök kerültek fel (az amúgy sem annyira elvault eszközök helyett, mint a vodának), viszont nincs változás a frekvenciákban. Gondolom a T most "altat" aztán egyszer csak "durrantani" fog és a már modernizált site-jain elkezdi nyomni az 5G SA N1-et. De legalább a Yettel ösztönzi a versenyre.
A voda meg, hát voda... több éves lemaradással...[ Szerkesztve ]
-
csaszi75
senior tag
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Horgász topik
- Borongós őszt felvidító hardverportfólió
- Apple notebookok
- Hálózati / IP kamera
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Epic Games
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen